![]() |
2010.12.02. 15:40
2010.12.02. 16:01
2010.12.02. 16:08
tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
Akinek 400 ezres autóra telik, az 400 ezres autóval járjon, de olyannal, ami a forgalomnak megfelel. Nem kell menőzni ötös bmw-vel, ha nincs rá pénz. Majd aztán jön a pofáraesés, mikor valami elromlik, és javítani kéne, csak nem lesz rá pénz.
2010.12.02. 16:18
Vityaz írta:tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
Akinek 400 ezres autóra telik, az 400 ezres autóval járjon, de olyannal, ami a forgalomnak megfelel. Nem kell menőzni ötös bmw-vel, ha nincs rá pénz. Majd aztán jön a pofáraesés, mikor valami elromlik, és javítani kéne, csak nem lesz rá pénz.
Egyetértek. Én 1,3M-ért vettem az autót, de így is sokkot kapok, amikor kiderül, hogy egy ABS jeladó 17e HUF, egy Xenon izzó 11e HUF.
Lehet nekem is még Suzukit kellett volna venni, nem BMW-t.
2010.12.02. 16:41
2010.12.02. 17:07
padre27 írta:Azért veszem meg kintről, mert negyed annyi pénzért kapom meg ugyan azt a mínőséget mint itthon.
Tisztában vagyok azzal mennyi a fenntartása egy BMW-nek, nem azért veszek 5-öst, hogy abba tegyem a fasza gyereket, hanem azért mert szeretem ezt a márkát.
3 évig éltem Londonban, eleinte bal kormánnyal, nem volt semmi probléma. Egy év után vettem egy Rovert jobb kormánnyal, sokszor jöttem vele haza itthon se öltem senkit vele:) Meglehet szokni.
Nem hiszem, hogy mindenki dús gazdag akinek BMW-je van mégis megveszik használtan, hiába drága az alkatrész meg a szervíz.
2010.12.02. 18:23
Az ,hogy mi mennyibe kerül,relatív dolog.Miért ne vehtne valaki olyan autót amit szeretne?400 ezerért inkább ülnék E39-be mint egy Suzukiba.Azért ennyi az áruk Angliában az autóknak,mert a szigeten használnak Európában egyedül jobb kormányos autókat,tehát eladni is csak leginkább oda lehet őket eladni.Kisebb a felvevő piaca,mint egész Európáé.Attól azok az autók semmivel nem rosszabb állapotúak,-sőt-mint a hazai E39-ek nagy része.Szerintem azzal semmi baj sincs,hogy valaki venni szeretne egy BMW-t,főleg ha szerelemből,nem csak a praktikum,vagy a csak "azé me ez vót a havernak,oszt mögvöttem".Ha meg nem lesz esetleg elég pénz fenntartani,akkor eladja.tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
2010.12.02. 18:52
Vityaz írta:tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
Egyetértek. Én 1,3M-ért vettem az autót, de így is sokkot kapok, amikor kiderül, hogy egy ABS jeladó 17e HUF, egy Xenon izzó 11e HUF.
Lehet nekem is még Suzukit kellett volna venni, nem BMW-t.
2010.12.02. 18:53
gabec írta:Az ,hogy mi mennyibe kerül,relatív dolog.Miért ne vehtne valaki olyan autót amit szeretne?400 ezerért inkább ülnék E39-be mint egy Suzukiba.Azért ennyi az áruk Angliában az autóknak,mert a szigeten használnak Európában egyedül jobb kormányos autókat,tehát eladni is csak leginkább oda lehet őket eladni.Kisebb a felvevő piaca,mint egész Európáé.Attól azok az autók semmivel nem rosszabb állapotúak,-sőt-mint a hazai E39-ek nagy része.Szerintem azzal semmi baj sincs,hogy valaki venni szeretne egy BMW-t,főleg ha szerelemből,nem csak a praktikum,vagy a csak "azé me ez vót a havernak,oszt mögvöttem".Ha meg nem lesz esetleg elég pénz fenntartani,akkor eladja.tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
2010.12.02. 19:02
gabec írta:Az ,hogy mi mennyibe kerül,relatív dolog.Miért ne vehtne valaki olyan autót amit szeretne?400 ezerért inkább ülnék E39-be mint egy Suzukiba.Azért ennyi az áruk Angliában az autóknak,mert a szigeten használnak Európában egyedül jobb kormányos autókat,tehát eladni is csak leginkább oda lehet őket eladni.Kisebb a felvevő piaca,mint egész Európáé.Attól azok az autók semmivel nem rosszabb állapotúak,-sőt-mint a hazai E39-ek nagy része.Szerintem azzal semmi baj sincs,hogy valaki venni szeretne egy BMW-t,főleg ha szerelemből,nem csak a praktikum,vagy a csak "azé me ez vót a havernak,oszt mögvöttem".Ha meg nem lesz esetleg elég pénz fenntartani,akkor eladja.tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
2010.12.02. 19:07
zsolty-j írta:gabec írta:Az ,hogy mi mennyibe kerül,relatív dolog.Miért ne vehtne valaki olyan autót amit szeretne?400 ezerért inkább ülnék E39-be mint egy Suzukiba.Azért ennyi az áruk Angliában az autóknak,mert a szigeten használnak Európában egyedül jobb kormányos autókat,tehát eladni is csak leginkább oda lehet őket eladni.Kisebb a felvevő piaca,mint egész Európáé.Attól azok az autók semmivel nem rosszabb állapotúak,-sőt-mint a hazai E39-ek nagy része.Szerintem azzal semmi baj sincs,hogy valaki venni szeretne egy BMW-t,főleg ha szerelemből,nem csak a praktikum,vagy a csak "azé me ez vót a havernak,oszt mögvöttem".Ha meg nem lesz esetleg elég pénz fenntartani,akkor eladja.tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
Akinek 400 ezres autóra telik, az 400 ezres autóval járjon, de olyannal, ami a forgalomnak megfelel. Nem kell menőzni ötös bmw-vel, ha nincs rá pénz. Majd aztán jön a pofáraesés, mikor valami elromlik, és javítani kéne, csak nem lesz rá pénz.![]()
Ez így van
2010.12.02. 19:14
tibi666 írta:gabec írta:Az ,hogy mi mennyibe kerül,relatív dolog.Miért ne vehtne valaki olyan autót amit szeretne?400 ezerért inkább ülnék E39-be mint egy Suzukiba.Azért ennyi az áruk Angliában az autóknak,mert a szigeten használnak Európában egyedül jobb kormányos autókat,tehát eladni is csak leginkább oda lehet őket eladni.Kisebb a felvevő piaca,mint egész Európáé.Attól azok az autók semmivel nem rosszabb állapotúak,-sőt-mint a hazai E39-ek nagy része.Szerintem azzal semmi baj sincs,hogy valaki venni szeretne egy BMW-t,főleg ha szerelemből,nem csak a praktikum,vagy a csak "azé me ez vót a havernak,oszt mögvöttem".Ha meg nem lesz esetleg elég pénz fenntartani,akkor eladja.tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
Attól mert olcsó megvenni, fenntartani még mindig ugyanolyan drága. Hiába kapod régi swift árban, az alkatrészei bmw árban mozognak. Ha 400 ezred van autóra, akkor nem lesz pénzed egy E39 fenntartására.
Itthon BALkormányos autók vannak, továbbra is.
2010.12.02. 20:48
jackson írta:tibi666 írta:gabec írta:Az ,hogy mi mennyibe kerül,relatív dolog.Miért ne vehtne valaki olyan autót amit szeretne?400 ezerért inkább ülnék E39-be mint egy Suzukiba.Azért ennyi az áruk Angliában az autóknak,mert a szigeten használnak Európában egyedül jobb kormányos autókat,tehát eladni is csak leginkább oda lehet őket eladni.Kisebb a felvevő piaca,mint egész Európáé.Attól azok az autók semmivel nem rosszabb állapotúak,-sőt-mint a hazai E39-ek nagy része.Szerintem azzal semmi baj sincs,hogy valaki venni szeretne egy BMW-t,főleg ha szerelemből,nem csak a praktikum,vagy a csak "azé me ez vót a havernak,oszt mögvöttem".Ha meg nem lesz esetleg elég pénz fenntartani,akkor eladja.tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
Attól mert olcsó megvenni, fenntartani még mindig ugyanolyan drága. Hiába kapod régi swift árban, az alkatrészei bmw árban mozognak. Ha 400 ezred van autóra, akkor nem lesz pénzed egy E39 fenntartására.
Lehet, hogy a tibi szavai nagyon keménynek tűnnek. De egyszerűen az első hiba megjelenésekor képtelen leszel kijavítani ha nincs 50-100eFt kifizető képességed. Már pedig ha az a szempont, hogy 400eFt pénzed van akkor abból inkább nem akarjál BMW-t venni. Mivel a 1,5mFt ár nagyságrendű kocsikra cirka 500eFt-ot kell minimum költeni gatyába rázás miatt. Nos mi erről a javítás kifizető képességről beszélünk.
Az meg, hogy veszel egy kocsit amiből szét bontás elött kitaposod a belét már nem is haragudj de nem egy BMW szerető gazda képét vetíti elém. A többség és a régebbi tagok ezen a fórumon szereti és imádják a kocsijukat. Ezért hajlandóak több pénzt és időt áldozni más átlag embernél. Ezt hívjuk BMW szeretetnek és nem azt hogy mindig is BMW-re vágytam.
Próbáld megérteni, hogy a egy BMW E39 prémium minőségű kocsi aminek drága az üzemeltetése ha nincs havi 20-30eFt pénzed (csak javításra és plusz a benzin/gázolaj) akkor egyszerűen nincs értelme ilyen kocsit venned mert csak szaporítod a "szar volt" népítéletek táborát. Ha nem adod meg ezt az összeget a kocsinak akkor folyamatosan romlik az állapota. Ez olyan mintha kép olaj csere között vennél egy kocsit és utánna amikor az első lámpa felgyullad majd eladod.
Jackson, aki előszedi a leplezetlen igazságot
2010.12.02. 21:06
jackson írta:tibi666 írta:gabec írta:Az ,hogy mi mennyibe kerül,relatív dolog.Miért ne vehtne valaki olyan autót amit szeretne?400 ezerért inkább ülnék E39-be mint egy Suzukiba.Azért ennyi az áruk Angliában az autóknak,mert a szigeten használnak Európában egyedül jobb kormányos autókat,tehát eladni is csak leginkább oda lehet őket eladni.Kisebb a felvevő piaca,mint egész Európáé.Attól azok az autók semmivel nem rosszabb állapotúak,-sőt-mint a hazai E39-ek nagy része.Szerintem azzal semmi baj sincs,hogy valaki venni szeretne egy BMW-t,főleg ha szerelemből,nem csak a praktikum,vagy a csak "azé me ez vót a havernak,oszt mögvöttem".Ha meg nem lesz esetleg elég pénz fenntartani,akkor eladja.tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
Lehet, hogy a tibi szavai nagyon keménynek tűnnek. De egyszerűen az első hiba megjelenésekor képtelen leszel kijavítani ha nincs 50-100eFt kifizető képességed. Már pedig ha az a szempont, hogy 400eFt pénzed van akkor abból inkább nem akarjál BMW-t venni. Mivel a 1,5mFt ár nagyságrendű kocsikra cirka 500eFt-ot kell minimum költeni gatyába rázás miatt. Nos mi erről a javítás kifizető képességről beszélünk.
Az meg, hogy veszel egy kocsit amiből szét bontás elött kitaposod a belét már nem is haragudj de nem egy BMW szerető gazda képét vetíti elém. A többség és a régebbi tagok ezen a fórumon szereti és imádják a kocsijukat. Ezért hajlandóak több pénzt és időt áldozni más átlag embernél. Ezt hívjuk BMW szeretetnek és nem azt hogy mindig is BMW-re vágytam.
Próbáld megérteni, hogy a egy BMW E39 prémium minőségű kocsi aminek drága az üzemeltetése ha nincs havi 20-30eFt pénzed (csak javításra és plusz a benzin/gázolaj) akkor egyszerűen nincs értelme ilyen kocsit venned mert csak szaporítod a "szar volt" népítéletek táborát. Ha nem adod meg ezt az összeget a kocsinak akkor folyamatosan romlik az állapota. Ez olyan mintha kép olaj csere között vennél egy kocsit és utánna amikor az első lámpa felgyullad majd eladod.
2010.12.02. 23:52
BMW szeretet...Ha kiballagsz az autóhoz, felnyitod a motorháztetejét akkor találsz bent egy kis kallantyút, amivel alkalmassá teheted jobb illetve bal oldali közlekedésre. Ez már az E-34-ben is így volt. Vajon miért? Hát, ha a tulaj idegen földre téved, akkor ne vakítsa az ott remekül a saját oldalukon közlekedő polgártársakat. Afrikában mikor voltunk, semmi probléma nélkül elvolt mindkét oldal képviselője a forgalomban. Én is mentem Bamakóban egy Pajeroval életemben először. Kicsit furcsa volt, de itt vagyok. Én kamiont is láttam itt jobb kormánnyal és Európából is átjárnak a kamcsik oda. Ha a srác ott kint dolgozik, kötve hiszem ne lenne pénze alkatrészre!tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
2010.12.03. 00:07
bmw520ds írta:BMW szeretet...Ha kiballagsz az autóhoz, felnyitod a motorháztetejét akkor találsz bent egy kis kallantyút, amivel alkalmassá teheted jobb illetve bal oldali közlekedésre. Ez már az E-34-ben is így volt. Vajon miért? Hát, ha a tulaj idegen földre téved, akkor ne vakítsa az ott remekül a saját oldalukon közlekedő polgártársakat. Afrikában mikor voltunk, semmi probléma nélkül elvolt mindkét oldal képviselője a forgalomban. Én is mentem Bamakóban egy Pajeroval életemben először. Kicsit furcsa volt, de itt vagyok. Én kamiont is láttam itt jobb kormánnyal és Európából is átjárnak a kamcsik oda. Ha a srác ott kint dolgozik, kötve hiszem ne lenne pénze alkatrészre!tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
2010.12.03. 00:19
Azt,hogy kitapossa a belét,azt nem mondta,hanem azt,hogy szeretne egy BMW-t,hozzá tudna jutni olcsón,de mivel itthon forgalomba helyeznie horror lenne,ezért E-s rendszámmal használná amíg tudja,utána pedig értékesíti,eladja.Most ha dupláját kapja érte szétbontva,hát lelke rajta.Azért mert szereti mégsem hagyhatja elrohadni az udvar hátsó zugában örökre.lepke írta:jackson írta:tibi666 írta:gabec írta:Az ,hogy mi mennyibe kerül,relatív dolog.Miért ne vehtne valaki olyan autót amit szeretne?400 ezerért inkább ülnék E39-be mint egy Suzukiba.Azért ennyi az áruk Angliában az autóknak,mert a szigeten használnak Európában egyedül jobb kormányos autókat,tehát eladni is csak leginkább oda lehet őket eladni.Kisebb a felvevő piaca,mint egész Európáé.Attól azok az autók semmivel nem rosszabb állapotúak,-sőt-mint a hazai E39-ek nagy része.Szerintem azzal semmi baj sincs,hogy valaki venni szeretne egy BMW-t,főleg ha szerelemből,nem csak a praktikum,vagy a csak "azé me ez vót a havernak,oszt mögvöttem".Ha meg nem lesz esetleg elég pénz fenntartani,akkor eladja.tibi666 írta:Én tiltanám a fenébe. Még a fényszórók is másképp világítanak a jobbkormányosban.
Helo
Jackson komám ebben teljesen egyetértek veled
2010.12.03. 00:27
Azt,hogy kitapossa a belét,azt nem mondta,hanem azt,hogy szeretne egy BMW-t,hozzá tudna jutni olcsón,de mivel itthon forgalomba helyeznie horror lenne,ezért E-s rendszámmal használná amíg tudja,utána pedig értékesíti,eladja.Most ha dupláját kapja érte szétbontva,hát lelke rajta.Azért mert szereti mégsem hagyhatja elrohadni az udvar hátsó zugában örökre.
2010.12.03. 00:31
Bamakósok is onnét veszik a gépeket. Sokkal olcsóbb mint bárhol a környéken. Aztán a cél után eladják, mert ott senkit nem érdekel hol a kormány. Persze tartogat veszélyt az itteni forgalomban autózás egy olyan autóval, de ha lehet, miért ne?LeviM5 írta:Azt,hogy kitapossa a belét,azt nem mondta,hanem azt,hogy szeretne egy BMW-t,hozzá tudna jutni olcsón,de mivel itthon forgalomba helyeznie horror lenne,ezért E-s rendszámmal használná amíg tudja,utána pedig értékesíti,eladja.Most ha dupláját kapja érte szétbontva,hát lelke rajta.Azért mert szereti mégsem hagyhatja elrohadni az udvar hátsó zugában örökre.
Gabec valahogy így értettem én is ezt az angolból behozom sztorit.
Ettől függetlenül,én balkormányost keresgélnék, E-sre, az se lenne sokkal többe.
Vezettem itton jobbost, 1x elég volt, soha többet. Kegyetlen sz@r érzés, az útszélén kóbászolni.
2010.12.03. 00:49
bmw520ds írta:Bamakósok is onnét veszik a gépeket. Sokkal olcsóbb mint bárhol a környéken. Aztán a cél után eladják, mert ott senkit nem érdekel hol a kormány. Persze tartogat veszélyt az itteni forgalomban autózás egy olyan autóval, de ha lehet, miért ne?LeviM5 írta:Azt,hogy kitapossa a belét,azt nem mondta,hanem azt,hogy szeretne egy BMW-t,hozzá tudna jutni olcsón,de mivel itthon forgalomba helyeznie horror lenne,ezért E-s rendszámmal használná amíg tudja,utána pedig értékesíti,eladja.Most ha dupláját kapja érte szétbontva,hát lelke rajta.Azért mert szereti mégsem hagyhatja elrohadni az udvar hátsó zugában örökre.
Gabec valahogy így értettem én is ezt az angolból behozom sztorit.
Ettől függetlenül,én balkormányost keresgélnék, E-sre, az se lenne sokkal többe.
Vezettem itton jobbost, 1x elég volt, soha többet. Kegyetlen sz@r érzés, az útszélén kóbászolni.