![]() |
2012.04.14. 21:55
hamoriarpi írta:adam001 írta:hamoriarpi írta:adam001 írta:hamoriarpi írta:Update-eltem az előző hozzászólásom végét. Ott tudod checkolni a színét. A Tunginak inkább jégfehér a színe. Az Osram kékes. Nem gagyi egyik sem
Hát ez elég éles,emellé jó a led, ez kell akkor, NA köszi szépen jövő héten frissítek
Éjszaka, országúton próbáld majd kiNem fogsz csalódni. Főleg ha mind a 4-et cseréled. Szerintem 14 ezer körül van úgy.
Anyukádnak xc-s volvoja van amugy?
Nem. Utolsó szériás, 2004-es V40. Ilyen. 4XH7.
2012.04.14. 21:58
lepke írta:Helo
No oszt ilyeneket nem linkelgetünk
2012.04.21. 22:17
2012.08.20. 21:39
2012.08.21. 08:24
910203 írta:Sziasztok!
Picike segítségre lenne szükségem. Az utastér világítás "izzóit" szeretném ledekre cserélni.
Mivel még egyszer sem szereltem ki őket,így nem tudom hol fogjak hozzá.Nem szeretnék letörni valami rögzítő fülecskét.Az ajtókba történt cserénél egyet ugyanis sikerült kivégezni,de szerintem
el is volt már öregedve a régi "izzó" adta hőtől.
A segítséget előre is köszönöm.
2012.08.21. 10:04
denny19 írta:910203 írta:Sziasztok!
Picike segítségre lenne szükségem. Az utastér világítás "izzóit" szeretném ledekre cserélni.
Mivel még egyszer sem szereltem ki őket,így nem tudom hol fogjak hozzá.Nem szeretnék letörni valami rögzítő fülecskét.Az ajtókba történt cserénél egyet ugyanis sikerült kivégezni,de szerintem
Szia szerintem egy gyerek is ki tudja cserélni olyan egyszerű,óvatosan kifeszIted!Viszont a ledes belső világitás miatt,nekem olyan problémám keletkezett,hogy a led nagyon halványan világIt!nem vagyok elektronikai zseni de valamit elnézhettem !Egyenlőre nem tudom miért,watt szám vagy nem értem.
2012.08.21. 14:46
910203 írta:denny19 írta:910203 írta:Sziasztok!
Szia szerintem egy gyerek is ki tudja cserélni olyan egyszerű,óvatosan kifeszIted!Viszont a ledes belső világitás miatt,nekem olyan problémám keletkezett,hogy a led nagyon halványan világIt!nem vagyok elektronikai zseni de valamit elnézhettem !Egyenlőre nem tudom miért,watt szám vagy nem értem.
Köszönöm! Idáig én is eljutottam,hogy óvatosan. Mint említettem az ajtók aljában valamint a csomagtérben már kicseréltem és még a kesztyűtartóban is.Az eredmény szerintem tökéletes.
2012.08.21. 20:15
admin írta:910203 írta:denny19 írta:910203 írta:Sziasztok!
Köszönöm! Idáig én is eljutottam,hogy óvatosan. Mint említettem az ajtók aljában valamint a csomagtérben már kicseréltem és még a kesztyűtartóban is.Az eredmény szerintem tökéletes.
Utastérben nem birják sokáig. Ajtók aljába igen. Nekem is mind beszart.
Egy próbát megér-különben mit jelent időben a nem sokáig?
iPhone Tapatalk
2012.08.21. 21:12
hamoriarpi írta:A használt helyzetjelző már nagyon sárga mellette, ez tény. A jégfehér ledes nem üt el annyira a Megalight-tól. Annak is erős, hideg fénye van. Osram Silver Star és a Nightbreaker is jó, de azok nagyon hamar kiégnek.
Tungsram van Anyu Volvojában is, 4db. Kb. évente kell 1-1 db-ot cserélni. Nightbreaker 3-4 hónap és 2X annyiba kerül.
U.I.: Most nézem, hogy már van Megalight Ultra is (+90%), a Plus "csak" +50. Az Ultra élettartamáról nem tudok nyilatkozni.
Az Osram Nightbreaker így néz ki a hagyományos mellett.
2012.08.21. 21:21
jlaci74 írta:hamoriarpi írta:A használt helyzetjelző már nagyon sárga mellette, ez tény. A jégfehér ledes nem üt el annyira a Megalight-tól. Annak is erős, hideg fénye van. Osram Silver Star és a Nightbreaker is jó, de azok nagyon hamar kiégnek.
Tungsram van Anyu Volvojában is, 4db. Kb. évente kell 1-1 db-ot cserélni. Nightbreaker 3-4 hónap és 2X annyiba kerül.
U.I.: Most nézem, hogy már van Megalight Ultra is (+90%), a Plus "csak" +50. Az Ultra élettartamáról nem tudok nyilatkozni.
Már az Osram is rájött, hogy gond van az élettartammal, mert kihozta a Nightbreaker Plus szériát Extra Liftime jelöléssel.
" A NIGHT BREAKER PLUS akár 50%-kal hosszabb élettartamú is lehet, mint a NIGHT BREAKER fényszórólámpák első generációja. "
http://www.osram.hu/osram_hu/Lakossagi_ ... index.html
2012.08.22. 09:50
hamoriarpi írta:...
2012.08.22. 23:47
Jerry írta:hamoriarpi írta:...
De komoly!
Egy kép a távoli jövőből! Csak nem MZ/X ükunoka küldte fénypostával?
2013.08.26. 09:51
2013.08.26. 09:56
Robika300 írta:Esetleg tud valaki olcsóbb fehérítést ennél?
http://www.bimmer.hu/index.php?do=showprod&prodid=538
2013.08.26. 10:25
leslie írta:Robika300 írta:Esetleg tud valaki olcsóbb fehérítést ennél?
http://www.bimmer.hu/index.php?do=showprod&prodid=538
En Jlaci klubtarsat keresnem meg .... Vagy bontott....
2013.10.10. 06:31
2013.10.10. 08:45
2013.11.10. 21:37
2016.01.15. 13:16
E60 fan írta:lepke írta:2literes.apenta írta:jumbi írta:Sziasztok!
Szeretném az alufelniimet krómoztatni .Hol tudnám megtenni?
http://chromedesign.hu/
krómozás
üdv:2literes.apenta
Helo
Egy E39-es BMW-n a krómozott felni elég GÁZOSAN néz ki
Ez egy pofátlan gerilla PR. Megnézte, hogy hol vagyunk regisztrálva és mindenhova felnyomja magát. Szeretném én is kihasználni ezt ha nem probléma: http://flocking.hu/