![]() |
2010.04.08. 21:10
MChris írta:jackson írta:kovessyroli írta:egyébként hogyan kell ellenőrizni, hogy jó-e az előtétellenállás![]()
![]()
kedvet kaptam egy kis ellenállás ellenőrzéshez
Valami nagyon kicsi az ellenállása csak a poén azért olyan nagy mivel iszonyú amperek folynak rajta keresztül. Az én fokozatmentes ventim is 30Amperes biztositékon csücsül azért az már jelent valamit.
Szerintem simán meg kéne mérni multiméterrel. Talán már irták korábban a srácok mennyi ohm-nak kell lennie.
Jackson, akinek már csak azt kéne kitalálni a TIS-ből mennyi ohm
0,2 és 0,5 ohm 65 és 85W gyárilag Siemens gyártmány
2010.04.08. 21:16
jackson írta:MChris írta:jackson írta:kovessyroli írta:egyébként hogyan kell ellenőrizni, hogy jó-e az előtétellenállás![]()
![]()
kedvet kaptam egy kis ellenállás ellenőrzéshez
Valami nagyon kicsi az ellenállása csak a poén azért olyan nagy mivel iszonyú amperek folynak rajta keresztül. Az én fokozatmentes ventim is 30Amperes biztositékon csücsül azért az már jelent valamit.
Szerintem simán meg kéne mérni multiméterrel. Talán már irták korábban a srácok mennyi ohm-nak kell lennie.
Jackson, akinek már csak azt kéne kitalálni a TIS-ből mennyi ohm
0,2 és 0,5 ohm 65 és 85W gyárilag Siemens gyártmány
Mármint eltérő a két ellenállás értéke? Tehát jól értem egyik 0,2Ohm a másik 0,5Ohm?
Jackson, aki folyton kérdez
2010.04.08. 23:41
2010.04.27. 00:18
2010.04.27. 00:23
5 éve lesz hogy nálam van de még nemvolt bele fújva semmi és eddig nem is volt büdös.simi64 írta:A klíma-szakikat kérdezném:
Ma melegem volt, nyomtam egy hópihét.
Nem jelentkezett semmiféle büdi, Tavaly ilyenkor nyomtam bele egy egész flakon habot. Utána jó ideig rettenetesen büdös fertőtlenítő szagot nyomott sokáig.
Lehetséges, hogy minden szezon előtt nem is muszáj fertőtleníteni?
Feltekertem a három kék pöttyre, de a szagcsi elmaradt.
2010.04.27. 00:40
admin írta:5 éve lesz hogy nálam van de még nemvolt bele fújva semmi és eddig nem is volt büdös.simi64 írta:A klíma-szakikat kérdezném:
Nem jelentkezett semmiféle büdi, Tavaly ilyenkor nyomtam bele egy egész flakon habot. Utána jó ideig rettenetesen büdös fertőtlenítő szagot nyomott sokáig.
2010.04.27. 00:54
LACIKAtraffipaxboltHU írta:admin írta:5 éve lesz hogy nálam van de még nemvolt bele fújva semmi és eddig nem is volt büdös.simi64 írta:A klíma-szakikat kérdezném:
Mindenkinek saját dolga eldönteni... Én azt mondom,menj be UNIXba,vegyél 5-800 Ft-ért vmi frankó illatú fertőtlenítő sprayt,aztán használd!
Fél-max 1 liter gázolaj,20 perc,fert. spray! Sztem nem nagy dolog évente 1szer!
2010.04.27. 01:03
admin írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:admin írta:5 éve lesz hogy nálam van de még nemvolt bele fújva semmi és eddig nem is volt büdös.simi64 írta:A klíma-szakikat kérdezném:
Mindenkinek saját dolga eldönteni... Én azt mondom,menj be UNIXba,vegyél 5-800 Ft-ért vmi frankó illatú fertőtlenítő sprayt,aztán használd!
Naponta klímákat(nem autó) fújkálok hogy megnyugodjon az emberek lelkivilága így meg van a saját véleményem erről a dologról.Egy jó van benne a lóvé amit kifizetnek érte![]()
És aki rossz helyre fuja és majd nyikorog a ventije vagy ne agy-isten beáll annak segítek fűtési motort cserélni![]()
ja nem ingyen.
2010.04.27. 12:56
admin írta:...5 éve lesz hogy nálam van de még nemvolt bele fújva semmi és eddig nem is volt büdös.
2010.04.27. 22:54
Hogy még meg fogja a 20-as motortstrobi írta:admin írta:...5 éve lesz hogy nálam van de még nemvolt bele fújva semmi és eddig nem is volt büdös.
Jól van Laci de most már igazán bekapcsolhatnád a klímádat így 5 év után...
2010.04.29. 14:45
2010.04.29. 14:55
LACIKAtraffipaxboltHU írta:admin írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:admin írta:5 éve lesz hogy nálam van de még nemvolt bele fújva semmi és eddig nem is volt büdös.simi64 írta:A klíma-szakikat kérdezném:
Naponta klímákat(nem autó) fújkálok hogy megnyugodjon az emberek lelkivilága így meg van a saját véleményem erről a dologról.Egy jó van benne a lóvé amit kifizetnek érte![]()
És aki rossz helyre fuja és majd nyikorog a ventije vagy ne agy-isten beáll annak segítek fűtési motort cserélni![]()
ja nem ingyen.
Hűűűűűű...akkor mindenki aki innentől megtudja ezt a szakmai titkodat,kér csak 5%-ot a hallgatásért!D
Nem,nem fújós spray... Ilyen normál dobozos,"önkioldós" cucc.. Belső keringetés bekapcs,alapjárat,klímát leghidegebbre (esetünkben 16.0 C),ventit maxra,ablakokat fel értelemszerűen,autót elhagyni minimum 10-15 percre!
2010.05.01. 17:53
Janika_86 írta:Üdv!
Szerintetek, ha a klímapanel hibát jelez(de csak carsoftban) és érzem is,hogy a lábtérbe mindig őrülten meleget fúj,de csak az én oldalamon,és a hátsó rostélyokból pedig hőmérséklettől függetlenül mindig csak hideget,akkor a klíma vezérlő panelem cserés,vagy lehet más a gond?
2010.05.01. 17:58
Janika_86 írta:Janika_86 írta:Üdv!
Szerintetek, ha a klímapanel hibát jelez(de csak carsoftban) és érzem is,hogy a lábtérbe mindig őrülten meleget fúj,de csak az én oldalamon,és a hátsó rostélyokból pedig hőmérséklettől függetlenül mindig csak hideget,akkor a klíma vezérlő panelem cserés,vagy lehet más a gond?
Senkinek nem ismerős ez a jelenség?
2010.05.01. 18:05
simi64 írta:Janika_86 írta:Janika_86 írta:Üdv!
Hogyha a két ülés közti légbefúvón nincsen olyan hőfokállító tekerentyű, akkor nem is fog hátra fújni mást, csak a kintit, vagy a klímát.
A hátsók az ülések alatt kapják a meleg levegőt!
És a klímípanelednek nincsen semmi baja.
2010.05.01. 23:04
Valószínű klíma panel nem vezérli a szervó motorokat amik a levegő útját szabályozzák.Vagy a szervó motorok halottak de inkább az első verzióra tippelek.Ki kell venni valaki kocsijából a panelt és rádugni és azonnal kiderül a hiba.Janika_86 írta:simi64 írta:Janika_86 írta:Janika_86 írta:Üdv!
Hogyha a két ülés közti légbefúvón nincsen olyan hőfokállító tekerentyű, akkor nem is fog hátra fújni mást, csak a kintit, vagy a klímát.
A hátsók az ülések alatt kapják a meleg levegőt!
És a klímípanelednek nincsen semmi baja.
De természetesen van rajta hideg,meleg szabályzó,és korábban fújta is a hideget/meleget attól függően mi volt be állítva a hőmérsékletnek,meg hogy hátul hová volt állítva,de a lábrészbe is fújja ahogy kell...
És ez még a kisebb gond,mert az én lábamra meg őrülten meleget fúj...
2010.05.02. 11:51
Janika_86 írta:
2010.05.02. 18:35
strobi írta:Janika_86 írta:
Ha véletlen erre felé jársz...![]()
Ki tudjuk próbálni mert nekem van egy szép panelem polcon...![]()
Lightos 400-450Km egy próbát megér...![]()
![]()
2010.05.03. 06:20
strobi írta:Janika_86 írta:
Ha véletlen erre felé jársz...![]()
Ki tudjuk próbálni mert nekem van egy szép panelem polcon...![]()
Lightos 400-450Km egy próbát megér...![]()
![]()
2010.05.03. 20:48