![]() |
2012.02.29. 22:49
2literes.apenta írta:jumbi írta:Sziasztok!
Szeretném az alufelniimet krómoztatni .Hol tudnám megtenni?
http://chromedesign.hu/
krómozás
üdv:2literes.apenta
2012.03.01. 08:03
lepke írta:Helo
Egy E39-es BMW-n a krómozott felni elég GÁZOSAN néz ki

2012.03.01. 13:45
lepke írta:2literes.apenta írta:jumbi írta:Sziasztok!
krómozás
Helo
2012.03.14. 16:27
2012.03.14. 16:57
Gyu88 írta:Sziasztok!
Akinek van hátsó szélvédő spoilere ahhoz szólna a kérdés:
Ki hogyan rakta fel?Nekem jelenleg ki van szedve a hátsó üveg.Arra gondoltam,hogy a helyénél kihagynám a gumit és szélvédőragasztóval beragasztatnám.
Szerintetek??
2012.03.14. 17:00
LeviM5 írta:Gyu88 írta:Sziasztok!
Ki hogyan rakta fel?Nekem jelenleg ki van szedve a hátsó üveg.Arra gondoltam,hogy a helyénél kihagynám a gumit és szélvédőragasztóval beragasztatnám.
Szerintetek??
Nekem kétoldalas ragasztóval van. Szépen tart, több mint 2 éve van rajta.
A szélv.ragasztó brutál, ha leakarod venni, üveggel együtt megy. (nekem ezt mondta aki csinálta)
2012.03.14. 17:07
Gyu88 írta:LeviM5 írta:Gyu88 írta:Sziasztok!
Szerintetek??
A szélv.ragasztó brutál, ha leakarod venni, üveggel együtt megy. (nekem ezt mondta aki csinálta)
Esetleg Sziló?
2012.03.14. 20:32
LeviM5 írta:Gyu88 írta:LeviM5 írta:Gyu88 írta:Sziasztok!
Szerintetek??
Esetleg Sziló?
Szerintem az elenged.
Akkor inkább ragasztó. Obiban van "szilópisztolyból" kinyomható, mindenre jó, hőálló, stb...
2012.03.14. 22:22
Gyu88 írta:LeviM5 írta:Gyu88 írta:LeviM5 írta:Gyu88 írta:Sziasztok!
Szerintetek??
Esetleg Sziló?
Szerintem az elenged.
Akkor inkább ragasztó. Obiban van "szilópisztolyból" kinyomható, mindenre jó, hőálló, stb...
Rendben van,köszönöm a segítséget!
2012.03.28. 19:41
jumbi írta:lepke írta:2literes.apenta írta:jumbi írta:Sziasztok!
krómozás
Helo
Hy.
Szerintem odab...![]()
Az enyém is fekete, króm csíkokkal, körbe spoiler,fekete féknyergek,aluval bevont féktárcsák,ezüst színű gólyalábak.
Szerintem tuti lesz.A felnim M6 18" csak kissé avitos tele karmolásokkal, valamit tennem kell vele.
2012.04.14. 18:36
2012.04.14. 19:10
adam001 írta:Sziasztok! a képen látható lámpám van a verdába (gyári Bosch) na alényeg hogy körbe már mindent ledesítettem , és hát nemtudom mit kezdjek az elsö lámpával sajna nem xenon, , Gondoltam rá hogy angel eye kéne dehát nemtudom melyiket lenne érdemes beszerelni , van valakinen ötlete? olcsóságok teszkós dolgok nem érdekelnek !
2012.04.14. 20:19
hamoriarpi írta:adam001 írta:Sziasztok! a képen látható lámpám van a verdába (gyári Bosch) na alényeg hogy körbe már mindent ledesítettem , és hát nemtudom mit kezdjek az elsö lámpával sajna nem xenon, , Gondoltam rá hogy angel eye kéne dehát nemtudom melyiket lenne érdemes beszerelni , van valakinen ötlete? olcsóságok teszkós dolgok nem érdekelnek !
Ebben a kaszniban nem volt angel-eyes. 2: Baromi szép ez így, ahogy a Jóisten megadta.
Szerintem bármit beleteszel egyrész tipusidegennek fog látszani, másrész szét kell hozzá szedni a lámpát. Ennek következményeit nem ecsetelném, hisz biztos tudod.
Ha csak jobban akarsz látni, akkor vegyél valami prémium izzót (szerintem Tungsram Megalight Plusnál nincs jobb ár-értékben), cserébe kapsz jobb látást, rövidebb élettartamot, hidegebb fényt.
Ha baromi jót akarsz, akkor szerezz 2 gyári rendszert, vetítőlencsés fényszóróval, magasságérzékelőkkel, mosóval, stb.
Amit NE: kínai kszenon szettek, állítás, mosó nélkül, fix retinapusztítóra beállítva, huszonnyócezer kevines izzóval - mert azt baromira utálom éjszaka.
2012.04.14. 20:28
adam001 írta:hamoriarpi írta:adam001 írta:Sziasztok! a képen látható lámpám van a verdába (gyári Bosch) na alényeg hogy körbe már mindent ledesítettem , és hát nemtudom mit kezdjek az elsö lámpával sajna nem xenon, , Gondoltam rá hogy angel eye kéne dehát nemtudom melyiket lenne érdemes beszerelni , van valakinen ötlete? olcsóságok teszkós dolgok nem érdekelnek !
Ebben a kaszniban nem volt angel-eyes. 2: Baromi szép ez így, ahogy a Jóisten megadta.
Szerintem bármit beleteszel egyrész tipusidegennek fog látszani, másrész szét kell hozzá szedni a lámpát. Ennek következményeit nem ecsetelném, hisz biztos tudod.
Ha csak jobban akarsz látni, akkor vegyél valami prémium izzót (szerintem Tungsram Megalight Plusnál nincs jobb ár-értékben), cserébe kapsz jobb látást, rövidebb élettartamot, hidegebb fényt.
Ha baromi jót akarsz, akkor szerezz 2 gyári rendszert, vetítőlencsés fényszóróval, magasságérzékelőkkel, mosóval, stb.
Amit NE: kínai kszenon szettek, állítás, mosó nélkül, fix retinapusztítóra beállítva, huszonnyócezer kevines izzóval - mert azt baromira utálom éjszaka.
NEM SZOKTAM KÍNAI DOLGOKAT VENNI AZ AUTomhoz, szoval az kilöve,gyári rendszer nagyon költséges lenne most sajnos, szoval szerintem marad a prémium izzó ,ahoz van esetleg préium helyzetjelző? a jégfehér ledes nagyon elütne szerintem mindentöl,
2012.04.14. 20:34
hamoriarpi írta:adam001 írta:hamoriarpi írta:adam001 írta:Sziasztok! a képen látható lámpám van a verdába (gyári Bosch) na alényeg hogy körbe már mindent ledesítettem , és hát nemtudom mit kezdjek az elsö lámpával sajna nem xenon, , Gondoltam rá hogy angel eye kéne dehát nemtudom melyiket lenne érdemes beszerelni , van valakinen ötlete? olcsóságok teszkós dolgok nem érdekelnek !
NEM SZOKTAM KÍNAI DOLGOKAT VENNI AZ AUTomhoz, szoval az kilöve,gyári rendszer nagyon költséges lenne most sajnos, szoval szerintem marad a prémium izzó ,ahoz van esetleg préium helyzetjelző? a jégfehér ledes nagyon elütne szerintem mindentöl,
A használt helyzetjelző már nagyon sárga mellette, ez tény. A jégfehér ledes nem üt el annyira a Megalight-tól. Annak is erős, hideg fénye van. Osram Silver Star és a Nightbreaker is jó, de azok nagyon hamar kiégnek.
Tungsram van Anyu Volvojában is, 4db. Kb. évente kell 1-1 db-ot cserélni. Nightbreaker 3-4 hónap és 2X annyiba kerül.
2012.04.14. 20:44
2012.04.14. 20:53
hamoriarpi írta:Update-eltem az előző hozzászólásom végét. Ott tudod checkolni a színét. A Tunginak inkább jégfehér a színe. Az Osram kékes. Nem gagyi egyik sem
2012.04.14. 20:56
adam001 írta:hamoriarpi írta:Update-eltem az előző hozzászólásom végét. Ott tudod checkolni a színét. A Tunginak inkább jégfehér a színe. Az Osram kékes. Nem gagyi egyik sem
Hát ez elég éles,emellé jó a led, ez kell akkor, NA köszi szépen jövő héten frissítek
2012.04.14. 21:08
hamoriarpi írta:adam001 írta:hamoriarpi írta:Update-eltem az előző hozzászólásom végét. Ott tudod checkolni a színét. A Tunginak inkább jégfehér a színe. Az Osram kékes. Nem gagyi egyik sem
Hát ez elég éles,emellé jó a led, ez kell akkor, NA köszi szépen jövő héten frissítek
Éjszaka, országúton próbáld majd kiNem fogsz csalódni. Főleg ha mind a 4-et cseréled. Szerintem 14 ezer körül van úgy.
2012.04.14. 21:20
adam001 írta:hamoriarpi írta:adam001 írta:hamoriarpi írta:Update-eltem az előző hozzászólásom végét. Ott tudod checkolni a színét. A Tunginak inkább jégfehér a színe. Az Osram kékes. Nem gagyi egyik sem
Éjszaka, országúton próbáld majd kiNem fogsz csalódni. Főleg ha mind a 4-et cseréled. Szerintem 14 ezer körül van úgy.
Anyukádnak xc-s volvoja van amugy?