Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2013.01.25. 18:54

Qwerti írta: hogy épp kísérletezés közben írok.

Ez nem rád vall! ;) :)

Qwerti írta:A probléma az, hogy egy tolatókamerával küzdök, ha simán bekötöm AV-ra, akkor tudok választani. Itt van PAL(itt normál színes képem van), SECAM (FF képpel), és NTSC (csíkos FF kép, ami megállás nélkül fut). Tehát AV-val megvan a normál megoldás a PAL rendszert kell választanom. A probléma ott kezdődik, ha bekötöm normálisan tolatókamerának, és a vezérlést is megcsinálom, hogy hátramenetben automatikusan feldobja a képek, akkor itt a "másik AV" bemenet csak NTSC módban megy. Ezt kellene valahogy PAL-ra állítanom. És itt akadtam el :-(

Hívd Admint! Fejből fogja mondani és az ifonon még van neki rajz is róla!-ha jól sejtem. :)
Illetve Odusnak is volt mostanság ilyen projektje. -ha jól sejtem. :)

2013.01.25. 19:15

Qwerti írta:
Imco írta:
Qwerti írta:Nem tudja valaki, hogy a tv modult, hogyan lehet pal és ntsc között kapcsolni?

Talán annak is van valami titkos menüje, de még ott sem emléxem ilyenre.
Ráadásul nálad még 4:3 lakik.
Az ország megadásával változtathatja, ha egyébként nem automata.
Németországgal megy nálam.

Nem voltam egyértelmű, de ezt tudd/tudjátok be annak, hogy épp kísérletezés közben írok.

A probléma az, hogy egy tolatókamerával küzdök, ha simán bekötöm AV-ra, akkor tudok választani. Itt van PAL(itt normál színes képem van), SECAM (FF képpel), és NTSC (csíkos FF kép, ami megállás nélkül fut). Tehát AV-val megvan a normál megoldás a PAL rendszert kell választanom. A probléma ott kezdődik, ha bekötöm normálisan tolatókamerának, és a vezérlést is megcsinálom, hogy hátramenetben automatikusan feldobja a képek, akkor itt a "másik AV" bemenet csak NTSC módban megy. Ezt kellene valahogy PAL-ra állítanom. És itt akadtam el :-(

Tolatokameranal alapbol NTSC modu bemenet kell neki, navcoderrel lehet allitani ha jol tudom.

SII Tapatalk 2

2013.01.25. 22:05

Qwerti írta:Nem tudja valaki, hogy a tv modult, hogyan lehet pal és ntsc között kapcsolni?

Tolató kamerát NavCoderel.

2013.01.26. 09:43

Cd tár és mid. Gyári 16:9et meg elég drágán találtam csak plusz nem tudom, hogy mennyi meló beszerelni.

2013.01.26. 12:13

steve_wonder írta:Cd tár és mid. Gyári 16:9et meg elég drágán találtam csak plusz nem tudom, hogy mennyi meló beszerelni.

Nagy!
Néhányan már kitárgyalták itt.

2013.01.26. 15:43

admin írta:

Mégegyszer itt is köszönöm a mai segítséged! :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Qwerti az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2013.01.26. 18:09

Qwerti írta:
admin írta:

Mégegyszer itt is köszönöm a mai segítséged! :franko:

Szívesen.

iPhone Tapatalk

2013.01.27. 16:09

Elég sokan keresnek,kérdezik....
Komplett 16:9 :

http://www.jofogas.hu/veszprem/BMW_E38_ ... 953170.htm

2013.01.27. 21:04

Sziasztok tudna valaki segíteni nekem kellene egy mk3 nak a software cd je v18 vagy újabb le lehet tölteni valahonnan ?? És még valami pár éve regisztráltam itt az oldalon és voltak letölthetö dolgok pl kezelési utasítások stb . egy ideig hütlen voltam a BMW hez mert lányom születése miatt az 5 ös touring is kicsi volt de most visszatértem és nem találok dolgokat mi történt miröl maradtam le ? Vagy csak b?na vagyok ??

2013.01.27. 21:12

Csizmadi írta:Sziasztok tudna valaki segíteni nekem kellene egy mk3 nak a software cd je v18 vagy újabb le lehet tölteni valahonnan ?? És még valami pár éve regisztráltam itt az oldalon és voltak letölthetö dolgok pl kezelési utasítások stb . egy ideig hütlen voltam a BMW hez mert lányom születése miatt az 5 ös touring is kicsi volt de most visszatértem és nem találok dolgokat mi történt miröl maradtam le ? Vagy csak b?na vagyok ??

A letöltéseket azokat nem tudom azt majd Admin vagy valaki más megmondja. A nvihoz itt vannak a cuccok: http://www.e38.org/nav/

2013.01.27. 21:16

Csizmadi írta:Sziasztok tudna valaki segíteni nekem kellene egy mk3 nak a software cd je v18 vagy újabb le lehet tölteni valahonnan ?? És még valami pár éve regisztráltam itt az oldalon és voltak letölthetö dolgok pl kezelési utasítások stb . egy ideig hütlen voltam a BMW hez mert lányom születése miatt az 5 ös touring is kicsi volt de most visszatértem és nem találok dolgokat mi történt miröl maradtam le ? Vagy csak b?na vagyok ??

Visszaolvasol par oldalt es mar talalsz is egy linket. Mondjuk 71 hsz-szel visszabb a #4208asig.
Nem tudomi a gondos az 5os Touringgal, mi ket kiscsajjal jol elvagyunk benne (babakocsi, stb.).

SII Tapatalk 2

2013.01.27. 23:04

admin írta:
perobesz525tds írta:Nem találok V17 vagy V17.1 szoftvert sehol sem.
Visszanéztem már a topikban 90 oldalt,de semmi
A neten sem találok....

17.1

helo! ezt a frissitést ki kell irnom cd re és be a rechnerbe magátol fog frissiteni?

meg kell csinálni,vagy nem szükség? a navi cd ket most töltöm a korábbi hsz ban lévö linkekröl
ehez a navihoz kell:

Kép

2013.01.27. 23:09

adam001 írta:
admin írta:
perobesz525tds írta:Nem találok V17 vagy V17.1 szoftvert sehol sem.
Visszanéztem már a topikban 90 oldalt,de semmi
A neten sem találok....

17.1

helo! ezt a frissitést ki kell irnom cd re és be a rechnerbe magátol fog frissiteni?

meg kell csinálni,vagy nem szükség? a navi cd ket most töltöm a korábbi hsz ban lévö linkekröl
ehez a navihoz kell:

Kép

Nem tudom milyen rechnered van de ez egy nagyon régi firmware.Ha frissíteni akarsz akkor egy V31-et rakj fel.Ki írod és végig megy magától csak jó formátumba legyen ki írva.

2013.02.04. 22:16

Sziasztok!

A problémám a következő! Betettem az autóba egy navi cd-t. Semmit nem jelzett, hogy lenne benne valami. Gondolom nem MKII-es volt. Kivenni már nem tudtam! :D Egy ideje már ott pihen! Valaki tudna adni egy jó ötletet, hogyan szedjem ki szétszedés nélkül. Esetleg MKII-es navit tud valaki linkelni, ahonnan le tudnám tölteni? Torrent egyéb... Előre is köszönöm!

üdv,
Csongi

2013.02.04. 22:35

Csongi írta:Sziasztok!

A problémám a következő! Betettem az autóba egy navi cd-t. Semmit nem jelzett, hogy lenne benne valami. Gondolom nem MKII-es volt. Kivenni már nem tudtam! :D Egy ideje már ott pihen! Valaki tudna adni egy jó ötletet, hogyan szedjem ki szétszedés nélkül. Esetleg MKII-es navit tud valaki linkelni, ahonnan le tudnám tölteni? Torrent egyéb... Előre is köszönöm!

üdv,
Csongi

Probaltad nyomva tartani a kiado gombot?

SII Tapatalk 2

2013.02.04. 23:18

morv írta:

üdv,
Csongi

SII Tapatalk 2

Persze, de csak zúg!

2013.02.09. 21:28

Csongi írta:
morv írta:

üdv,
Csongi

SII Tapatalk 2

Persze, de csak zúg!

Le kell venni a rechner fedelét, a tálcát működtető motor csavarját ki kell csavarni (Torx T6 csavarhúzó), kibillented a motort. majd a műanyag fogaskereket kézzel hajtva kijön a lemez. Máshogy nem! Utána V21.1, vagy V.27 firmware lemezzel újra installálod.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kawalaci az itt látható tagok köszönték meg: Csongi
Értékelés: 4.76%

2013.02.12. 23:13

kawalaci írta:
Csongi írta:
morv írta:

üdv,
Csongi

SII Tapatalk 2

Persze, de csak zúg!

Le kell venni a rechner fedelét, a tálcát működtető motor csavarját ki kell csavarni (Torx T6 csavarhúzó), kibillented a motort. majd a műanyag fogaskereket kézzel hajtva kijön a lemez. Máshogy nem! Utána V21.1, vagy V.27 firmware lemezzel újra installálod.

Okés, köszöntem. Hétvégi program megoldva :)

2013.02.16. 20:32

Sziasztok!

A problémám a következő, ha tudtok segítsetek.
Úgy vásároltam az autót, hogy a benne lévő MKIII-as naviban nem volt lemez. Egyrészt szeretném minél költségkímélőbben pótolni, másrészt nem tudom, hogy jól működne-e ugyanis nem kapcsol ki a csomagtartóban található egység. Folyamatosan világít. Erről már kértem segítséget korábban. A hibát úgy sikerült megoldani, hogy lehúztam a csatlakozóját - s lám nem szívja le az akksit.
A kérdésem az lenne, hogy mondjuk ez meghibásodott vagy esetleg egy frissítés megoldhatná-e ezt a hibáját?

Köszönöm

2013.02.17. 10:57

dzsaffa írta:Sziasztok!

A problémám a következő, ha tudtok segítsetek.
Úgy vásároltam az autót, hogy a benne lévő MKIII-as naviban nem volt lemez. Egyrészt szeretném minél költségkímélőbben pótolni, másrészt nem tudom, hogy jól működne-e ugyanis nem kapcsol ki a csomagtartóban található egység. Folyamatosan világít. Erről már kértem segítséget korábban. A hibát úgy sikerült megoldani, hogy lehúztam a csatlakozóját - s lám nem szívja le az akksit.
A kérdésem az lenne, hogy mondjuk ez meghibásodott vagy esetleg egy frissítés megoldhatná-e ezt a hibáját?

Köszönöm

Nagy a valószínűsége, hogy meghalt az az MK3. Nem ázott be esetleg? Nem nézted?
Hozzászólás küldése

VigLink badge