![]() |
2013.01.25. 18:54
Qwerti írta: hogy épp kísérletezés közben írok.
Qwerti írta:A probléma az, hogy egy tolatókamerával küzdök, ha simán bekötöm AV-ra, akkor tudok választani. Itt van PAL(itt normál színes képem van), SECAM (FF képpel), és NTSC (csíkos FF kép, ami megállás nélkül fut). Tehát AV-val megvan a normál megoldás a PAL rendszert kell választanom. A probléma ott kezdődik, ha bekötöm normálisan tolatókamerának, és a vezérlést is megcsinálom, hogy hátramenetben automatikusan feldobja a képek, akkor itt a "másik AV" bemenet csak NTSC módban megy. Ezt kellene valahogy PAL-ra állítanom. És itt akadtam el
2013.01.25. 19:15
Qwerti írta:Imco írta:Qwerti írta:Nem tudja valaki, hogy a tv modult, hogyan lehet pal és ntsc között kapcsolni?
Talán annak is van valami titkos menüje, de még ott sem emléxem ilyenre.
Ráadásul nálad még 4:3 lakik.
Az ország megadásával változtathatja, ha egyébként nem automata.
Németországgal megy nálam.
Nem voltam egyértelmű, de ezt tudd/tudjátok be annak, hogy épp kísérletezés közben írok.
A probléma az, hogy egy tolatókamerával küzdök, ha simán bekötöm AV-ra, akkor tudok választani. Itt van PAL(itt normál színes képem van), SECAM (FF képpel), és NTSC (csíkos FF kép, ami megállás nélkül fut). Tehát AV-val megvan a normál megoldás a PAL rendszert kell választanom. A probléma ott kezdődik, ha bekötöm normálisan tolatókamerának, és a vezérlést is megcsinálom, hogy hátramenetben automatikusan feldobja a képek, akkor itt a "másik AV" bemenet csak NTSC módban megy. Ezt kellene valahogy PAL-ra állítanom. És itt akadtam el
2013.01.25. 22:05
Qwerti írta:Nem tudja valaki, hogy a tv modult, hogyan lehet pal és ntsc között kapcsolni?
2013.01.26. 09:43
2013.01.26. 12:13
steve_wonder írta:Cd tár és mid. Gyári 16:9et meg elég drágán találtam csak plusz nem tudom, hogy mennyi meló beszerelni.
2013.01.26. 15:43
2013.01.26. 18:09
Qwerti írta:admin írta:Qwerti írta:Nem tudja valaki, hogy a tv modult, hogyan lehet pal és ntsc között kapcsolni?
Tolató kamerát NavCoderel.
Mégegyszer itt is köszönöm a mai segítséged!
2013.01.27. 16:09
2013.01.27. 21:04
2013.01.27. 21:12
Csizmadi írta:Sziasztok tudna valaki segíteni nekem kellene egy mk3 nak a software cd je v18 vagy újabb le lehet tölteni valahonnan ?? És még valami pár éve regisztráltam itt az oldalon és voltak letölthetö dolgok pl kezelési utasítások stb . egy ideig hütlen voltam a BMW hez mert lányom születése miatt az 5 ös touring is kicsi volt de most visszatértem és nem találok dolgokat mi történt miröl maradtam le ? Vagy csak b?na vagyok ??
2013.01.27. 21:16
Csizmadi írta:Sziasztok tudna valaki segíteni nekem kellene egy mk3 nak a software cd je v18 vagy újabb le lehet tölteni valahonnan ?? És még valami pár éve regisztráltam itt az oldalon és voltak letölthetö dolgok pl kezelési utasítások stb . egy ideig hütlen voltam a BMW hez mert lányom születése miatt az 5 ös touring is kicsi volt de most visszatértem és nem találok dolgokat mi történt miröl maradtam le ? Vagy csak b?na vagyok ??
2013.01.27. 23:04
admin írta:perobesz525tds írta:Nem találok V17 vagy V17.1 szoftvert sehol sem.
Visszanéztem már a topikban 90 oldalt,de semmi
A neten sem találok....
17.1
2013.01.27. 23:09
adam001 írta:admin írta:perobesz525tds írta:Nem találok V17 vagy V17.1 szoftvert sehol sem.
Visszanéztem már a topikban 90 oldalt,de semmi
A neten sem találok....
17.1
helo! ezt a frissitést ki kell irnom cd re és be a rechnerbe magátol fog frissiteni?
meg kell csinálni,vagy nem szükség? a navi cd ket most töltöm a korábbi hsz ban lévö linkekröl
ehez a navihoz kell:
2013.02.04. 22:16
2013.02.04. 22:35
Csongi írta:Sziasztok!
A problémám a következő! Betettem az autóba egy navi cd-t. Semmit nem jelzett, hogy lenne benne valami. Gondolom nem MKII-es volt. Kivenni már nem tudtam!Egy ideje már ott pihen! Valaki tudna adni egy jó ötletet, hogyan szedjem ki szétszedés nélkül. Esetleg MKII-es navit tud valaki linkelni, ahonnan le tudnám tölteni? Torrent egyéb... Előre is köszönöm!
üdv,
Csongi
2013.02.04. 23:18
morv írta:Csongi írta:Sziasztok!
A problémám a következő! Betettem az autóba egy navi cd-t. Semmit nem jelzett, hogy lenne benne valami. Gondolom nem MKII-es volt. Kivenni már nem tudtam!Egy ideje már ott pihen! Valaki tudna adni egy jó ötletet, hogyan szedjem ki szétszedés nélkül. Esetleg MKII-es navit tud valaki linkelni, ahonnan le tudnám tölteni? Torrent egyéb... Előre is köszönöm!
üdv,
Csongi
Probaltad nyomva tartani a kiado gombot?
SII Tapatalk 2
2013.02.09. 21:28
Csongi írta:morv írta:Csongi írta:Sziasztok!
üdv,
Csongi
SII Tapatalk 2
Persze, de csak zúg!
2013.02.12. 23:13
kawalaci írta:Csongi írta:morv írta:Csongi írta:Sziasztok!
üdv,
Csongi
SII Tapatalk 2
Persze, de csak zúg!
Le kell venni a rechner fedelét, a tálcát működtető motor csavarját ki kell csavarni (Torx T6 csavarhúzó), kibillented a motort. majd a műanyag fogaskereket kézzel hajtva kijön a lemez. Máshogy nem! Utána V21.1, vagy V.27 firmware lemezzel újra installálod.
2013.02.16. 20:32
2013.02.17. 10:57
dzsaffa írta:Sziasztok!
A problémám a következő, ha tudtok segítsetek.
Úgy vásároltam az autót, hogy a benne lévő MKIII-as naviban nem volt lemez. Egyrészt szeretném minél költségkímélőbben pótolni, másrészt nem tudom, hogy jól működne-e ugyanis nem kapcsol ki a csomagtartóban található egység. Folyamatosan világít. Erről már kértem segítséget korábban. A hibát úgy sikerült megoldani, hogy lehúztam a csatlakozóját - s lám nem szívja le az akksit.
A kérdésem az lenne, hogy mondjuk ez meghibásodott vagy esetleg egy frissítés megoldhatná-e ezt a hibáját?
Köszönöm