Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2013.01.16. 12:40

morv írta:
perobesz525tds írta:Sziasztok!

Kitől tudnék szerezni navi cd-t MK3-as rechnerhez,lehetőleg minél frissebbet.
Nem tudom eldönteni,hogy a cd-m rossz,vagy az olvasóm térdelt le.

Válaszotokat köszönöm.

Olvass vissza par oldalt, talan Spider linkelte be a legfrissebbet. Letoltod kiirod es mehet a proba.

Mindegy milyen CD-re írom ki a frissítést és a navi szoftvert és milyen sebességgel??

2013.01.16. 13:04

perobesz525tds írta:
morv írta:
perobesz525tds írta:Sziasztok!

Kitől tudnék szerezni navi cd-t MK3-as rechnerhez,lehetőleg minél frissebbet.
Nem tudom eldönteni,hogy a cd-m rossz,vagy az olvasóm térdelt le.

Válaszotokat köszönöm.

Olvass vissza par oldalt, talan Spider linkelte be a legfrissebbet. Letoltod kiirod es mehet a proba.

Mindegy milyen CD-re írom ki a frissítést és a navi szoftvert és milyen sebességgel??

Szerintem lehetoleg jo minosegu nyersanyagot hasznalj es a leheto leglassabban ird.

2013.01.17. 13:15

Sziasztok!
Van valakinek olyan tapasztalata a 2013-as CD-alapú Kelet-Európa térképpel, hogy a házszámok fordítva szerepelnek rajta? Nem pozicionálási hiba (10-20-30m eltéréssel), tehát jól mutatja a pillanatnyi helyzetet az utcákhoz viszonyítva, ellenben a számozás nem stimmel és pld. egy 199-ig számozott utcában éppen a 199. szerepel 1. számként. Más városokban is tapasztaltátok?

2013.01.17. 13:56

kawalaci írta:Sziasztok!
Van valakinek olyan tapasztalata a 2013-as CD-alapú Kelet-Európa térképpel, hogy a házszámok fordítva szerepelnek rajta? Nem pozicionálási hiba (10-20-30m eltéréssel), tehát jól mutatja a pillanatnyi helyzetet az utcákhoz viszonyítva, ellenben a számozás nem stimmel és pld. egy 199-ig számozott utcában éppen a 199. szerepel 1. számként. Más városokban is tapasztaltátok?

Nekem még az is new, hogy van házszám benne! :)
Meglesem du..

2013.01.17. 14:35

Imco írta:

Meglesem du..

:D Köszi Imco! Amúgy idáig úgy tűnik, hogy 100%-os a lefedettsége, legalábbis amerre jártam. Ennyi hibát találtam benne hódmezővásárhelyi viszonylatban. (Bár az is lehet, hogy a térképkészítők már ismerik Lázár agymenéseit, aki be fogja bizonyítani, hogy tulajdonképpen nem a városközpontból kiindulva kell számozni, hiszen maga Vásárhely a világ közepe, ezért minden körülötte forog és amit eddig északnak gondoltunk, az tulajdonképpen dél. Lásd "és mégis mozog a föld"...) :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kawalaci az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2013.01.17. 22:39

kawalaci írta:
Imco írta:

Meglesem du..

:D Köszi Imco! Amúgy idáig úgy tűnik, hogy 100%-os a lefedettsége, legalábbis amerre jártam. Ennyi hibát találtam benne hódmezővásárhelyi viszonylatban. (Bár az is lehet, hogy a térképkészítők már ismerik Lázár agymenéseit, aki be fogja bizonyítani, hogy tulajdonképpen nem a városközpontból kiindulva kell számozni, hiszen maga Vásárhely a világ közepe, ezért minden körülötte forog és amit eddig északnak gondoltunk, az tulajdonképpen dél. Lásd "és mégis mozog a föld"...) :mrgreen:

Vagy a Lázár írta :lol:

2013.01.17. 22:41

simi64 írta:
kawalaci írta:
Imco írta:

Meglesem du..

Vagy a Lázár írta :lol:

Vagy Lázárfejet kell cserélni a rechnerben... :facepalm:

2013.01.17. 22:42

:facepalm: uh, Zoli, ez azért már kicsit erős így estefelés! :mrgreen:

2013.01.17. 22:51

Ki tudja! :roll:
Még talán lézerblokkolója is lehet az ilyen elvetemültnagyköbcentiskarikásoknak :!:
A szójáték nekem is tetszik :roker:

2013.01.17. 22:56

simi64 írta:Ki tudja! :roll:
Még talán lézerblokkolója is lehet az ilyen elvetemültnagyköbcentiskarikásoknak :!:

Lázárblokkoló ha már a témánál vagyunk!
Az én jointom is van olyan jó mint a Zoleeé! :) :facepalm:

2013.01.17. 22:57

Imco írta:

Ez így igaz :!:
Király vagy :roker:

2013.01.17. 22:58

:offtopic :offtopic

2013.01.17. 23:18

kawalaci írta: :D Köszi Imco! Amúgy idáig úgy tűnik, hogy 100%-os a lefedettsége, legalábbis amerre jártam. Ennyi hibát találtam benne hódmezővásárhelyi viszonylatban. (Bár az is lehet, hogy a térképkészítők már ismerik Lázár agymenéseit, aki be fogja bizonyítani, hogy tulajdonképpen nem a városközpontból kiindulva kell számozni, hiszen maga Vásárhely a világ közepe, ezért minden körülötte forog és amit eddig északnak gondoltunk, az tulajdonképpen dél. Lásd "és mégis mozog a föld"...) :mrgreen:

Beírtam egy 143-as számot a leghosszabb utcánkon, de simán jó helyre tette!
Írni nem írja, de hát miért is írná a 3 pixeles kijelzőnkre. :lol:

2013.01.17. 23:34

admin írta::offtopic :offtopic

Azt hittem a FIDESZ-eseket midenhol szabad szidni! Cenzúra!
Befejeztem :mrgreen:

2013.01.18. 11:17

simi64 írta:
Imco írta:

Ez így igaz :!:
Király vagy :roker:

:hehe Nana fiúk! A lézer szeme mindent lát! (Én csak tudom.) Álljunk ki közösen a Fünfer becsületéért: :bmw :shoot Audi S8

2013.01.18. 11:20

Elnézést admin, én meg nem láttam... már be is fejeztem. (Köszi fiúk a reggeli jó kedvet.)

2013.01.19. 20:49

Sziasztok!

Kiírtam egy 2013-as navi cd-t.Kipróbáltuk haverom kocsijában jó lett.
Szeretnék frissíteni én is,mert nekem is azt játsza az olvasóm,hogy berakom a navi cd-t,elkezdi tekerni kb.5-6mp múlva cd ki,kicsit vár,majd újból be 5-6mp teker és ismét ki.
A kérdésem a következő:
Ha kírok egy v.27 frissítő cd-t,berakom,gyújtás rá,elkezd dolgozni... Meddig dolgozik,mit kell közben látnom a kijelzőn és honnét tudom hogy végzett??

2013.01.20. 16:02

Sajnos nem tetszik neki a frissítő cd sem.
Azzal is ugyanazt a hibát produkálja!!
Hogyan tovább??

2013.01.20. 16:05

perobesz525tds írta:Sajnos nem tetszik neki a frissítő cd sem.
Azzal is ugyanazt a hibát produkálja!!
Hogyan tovább??

V17-et próbáld meg.

iPhone Tapatalk

2013.01.20. 17:31

V17-et próbáld meg.

iPhone Tapatalk[/quote]

Holnap megpróbálom.
És ha sikerülne utánna meg a v27 mehet?
Hozzászólás küldése

VigLink badge