![]() |
2012.02.06. 15:50
lepke írta:2literes.apenta írta:demetnor írta:Sziasztok!
Esetleg tud valaki megbízható és természetesen olcsó helyet vagy személyt akitől tudnék rendelni színre fújt hátsó szárnyat?
Ebay -----KATT-----
üdv:2literes.apenta
Helo
No azért oda kell figyelni az ebay rendelésre, honnan-hová történik az ÁRU szállítása![]()
A postaköltség néha többe kerül mint a megrendelt küldemény
Ezt nekem sikerült megtapasztalnom
2012.02.06. 16:35
demetnor írta:lepke írta:2literes.apenta írta:demetnor írta:Sziasztok!
Esetleg tud valaki megbízható és természetesen olcsó helyet vagy személyt akitől tudnék rendelni színre fújt hátsó szárnyat?
Ebay -----KATT-----
Helo
No azért oda kell figyelni az ebay rendelésre, honnan-hová történik az ÁRU szállítása![]()
Én nem merem az ilyet bevállalni, de azért is írtam ide hogy hátha ismer valaki Magyarországon egy megbízható helyet. Bár most a google segítségével egyet sikerült, csak nem ismerem a munkájukat és egyenlőre várok hátha valakinek már van valamilyen tapasztalata.
2012.02.06. 16:44
Gyu88 írta:demetnor írta:lepke írta:2literes.apenta írta:demetnor írta:Sziasztok!
Ebay -----KATT-----
Helo
Én nem merem az ilyet bevállalni, de azért is írtam ide hogy hátha ismer valaki Magyarországon egy megbízható helyet. Bár most a google segítségével egyet sikerült, csak nem ismerem a munkájukat és egyenlőre várok hátha valakinek már van valamilyen tapasztalata.
Vaterán árulnak 13.400 forintért fényezve szárnyat.Én fényezetlenül vettem még decemberben 6.500 forintért.
2012.02.06. 16:51
2012.02.06. 18:47
Gyu88 írta:Én nem tőlük vettem.Még nincs lefényezve sem de szerintem 5 rongy lehet a fényezése .Nekem majd tavasszal újra lesz fényezve az egész vas ezért nem fényeztettem le.
2012.02.06. 18:52
demetnor írta:Gyu88 írta:Én nem tőlük vettem.Még nincs lefényezve sem de szerintem 5 rongy lehet a fényezése .Nekem majd tavasszal újra lesz fényezve az egész vas ezért nem fényeztettem le.
Privátba nem küldenéd el nekem a céget vagy akitől vetted az elérhetőségét? Mert azért csak jobb egy biztosabb helyről rendelni.
2012.02.06. 19:11
demetnor írta:Gyu88 írta:Én nem tőlük vettem.Még nincs lefényezve sem de szerintem 5 rongy lehet a fényezése .Nekem majd tavasszal újra lesz fényezve az egész vas ezért nem fényeztettem le.
Privátba nem küldenéd el nekem a céget vagy akitől vetted az elérhetőségét? Mert azért csak jobb egy biztosabb helyről rendelni.
2012.02.06. 19:16
Padre540 írta:demetnor írta:Gyu88 írta:Én nem tőlük vettem.Még nincs lefényezve sem de szerintem 5 rongy lehet a fényezése .Nekem majd tavasszal újra lesz fényezve az egész vas ezért nem fényeztettem le.
Én vettem a vaterán,fényezve küldték,15 alatt volt,a fényezés szar volt.+ amikor láttam egy eredetit,le akartam tépni az enyémet.Ez holnap meg is történik a fényezőnél,tuti hogy eredetit veszek Bömbölőtől.Drágább,de az az igazi.
2012.02.06. 19:23
admin írta:demetnor írta:Gyu88 írta:Én nem tőlük vettem.Még nincs lefényezve sem de szerintem 5 rongy lehet a fényezése .Nekem majd tavasszal újra lesz fényezve az egész vas ezért nem fényeztettem le.
Bombolo is árul szerintem és megbizható bár lehet drágáb
http://www.mobilgumi.hu
iPhone Tapatalk
2012.02.06. 19:29
demetnor írta:admin írta:demetnor írta:Gyu88 írta:Én nem tőlük vettem.Még nincs lefényezve sem de szerintem 5 rongy lehet a fényezése .Nekem majd tavasszal újra lesz fényezve az egész vas ezért nem fényeztettem le.
Bombolo is árul szerintem és megbizható bár lehet drágáb
http://www.mobilgumi.hu
iPhone Tapatalk
Köszönöm. Holnap szerintem ha a gyerek jobban lesz elnézek és megkérdezem az árát.
2012.02.18. 13:32
2012.02.18. 18:20
2012.02.18. 18:29
910203 írta:Sziasztok!
Belső tér led projekten gondolkodom.Ezzel kapcsolatba lenne egy kérdésem.
Belső tér és ajtó világításra vonatkozik-e a hideg teszt?
2012.02.18. 18:48
admin írta:910203 írta:Sziasztok!
Ajtó aljába és belüre egyszere raktam szofita ledes cuccot. Az ajtók alján mai napig tökéletes de a belsők sora elhaltak. Mivel azok még inditáskor világitanak és a feszültség ingadozást nem igazán birja. Nekem ez a tapasztalatom.
Müszerfalra nem rakja ki hibának de inpa-ba szépen látszik legalábis nekem a szarakodó vilogó ledeket írja.
iPhone Tapatalk
2012.02.19. 13:18
910203 írta:admin írta:910203 írta:Sziasztok!
Ajtó aljába és belüre egyszere raktam szofita ledes cuccot. Az ajtók alján mai napig tökéletes de a belsők sora elhaltak. Mivel azok még inditáskor világitanak és a feszültség ingadozást nem igazán birja. Nekem ez a tapasztalatom.
Müszerfalra nem rakja ki hibának de inpa-ba szépen látszik legalábis nekem a szarakodó vilogó ledeket írja.
iPhone Tapatalk
Köszönöm a gyors választ.Megnézem nekem meddig bírják.Ugyanis vásárlói tapasztalatok eddig
nem jeleztek ilyen jellegű problémát.Lehet BMW sajátosság?
2012.02.19. 15:33
2012.02.19. 18:20
Bela16 írta:sziasztok,
belso izzokat en is lecsereltem SMD led-re, gyonyoruen vilagitanak. a kompjuter sem jelez kiegett izzot, minden rendben. holnap a stoplampaban levoket fogom kicserelni.
( nem tudom mennyire igaz, de olvastam olyat is hogy: amennnyiben LED -es alapu vilagitotestek vannak az autoban, igy kisebb az aramfelvetel,mivel a ledes izzo 2-3w kozott van a normal meg 10-20w kozott, igy akar hosszabb tavon meg a fogyasztast is pozitival befolyasolja, vagyis 0,4-0,6L/100 -zal csokkenti.nem zarom ki azt sem hogy igaz azt sem hogy nem. hasonlo tapasztalat valakinel ? )
2012.02.19. 20:08
2012.02.29. 21:10
2012.02.29. 21:47
jumbi írta:Sziasztok!
Szeretném az alufelniimet krómoztatni .Hol tudnám megtenni?