Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: optikai tuning!!!!

2012.01.27. 08:57

azért 1-2 dolog van ami tetszik benne... :facepalm:

2012.01.27. 09:30

Debike írta::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ééés igen! Nagyon szépen lefényezték!!

Kép

Pár dolog még hiányzik. Be kell rácsozni szépen ,és pár kissebb nagyobb simítás kell még,de szerintem patent lesz!
Köszi LeviM5 a sok segítséget!

Nekem tetszik jól néz ki! :taps:

Üdv: Dani

2012.01.27. 09:43

peteeqe írta:

Van 1-2 jó ötlet, viszont van egy dolog ami NAGYON NEM tetszik - az ezüst e39-nek nagyon ódis lett az első lököse! :doglotlo:

2012.01.27. 17:18

kiara írta:
peteeqe írta:

Van 1-2 jó ötlet, viszont van egy dolog ami NAGYON NEM tetszik - az ezüst e39-nek nagyon ódis lett az első lököse! :doglotlo:

azt hiszem megcsinálom ezeket az első sárvédőket... :lol:

2012.01.27. 17:50

peteeqe írta:
kiara írta:
peteeqe írta:

azt hiszem megcsinálom ezeket az első sárvédőket... :lol:

Jó ötlet! :franko:
Gyakorolj csak, s ha majd jól megy viszem az enyémet is. :D

2012.01.27. 18:28

Kép

Kép

2012.01.27. 22:28

2literes.apenta írta:Kép

Kép

Ez elég Sufni tuning..... :facepalm:

2012.01.28. 03:47

kiara írta:
peteeqe írta:

Edesistenem..Erre mondjak, hogy a kevesebb tobb. Nalam ez sufni tuning kategoria, bar en szalon allapot parti vagyok esetleg m pakett-el, 19-es BBS lm felnivel. Szamomra annal nincs szebb.

2012.01.28. 10:14

Marco85 írta:
kiara írta:
peteeqe írta:

Edesistenem..Erre mondjak, hogy a kevesebb tobb. Nalam ez sufni tuning kategoria, bar en szalon allapot parti vagyok esetleg m pakett-el, 19-es BBS lm felnivel. Szamomra annal nincs szebb.

Nekem nem jönnek be az ilyen csodamasinák. Akkor vennék inkább sportkocsit, nem szedánt.

2012.01.28. 10:29

Rjani530d írta:
Marco85 írta:
kiara írta:
peteeqe írta:

Nekem nem jönnek be az ilyen csodamasinák. Akkor vennék inkább sportkocsit, nem szedánt.

Naj, a gyári állapotot egyedül max. a felnikkel színesíteném, de ha már az nem elég akkor valószínű érdemesebb másikat nézni.A gyári állapotot sokkal jobban tudom értékelni mint az ilyen suzukis meg civices tunningolásokat. Ruhatartó a csomagtartóra meg társai... :facepalm:

2012.01.30. 12:17

Kicsit szépítgettem a motorteremet...
Kép

2012.01.30. 12:31

peteeqe írta:Kicsit szépítgettem a motorteremet...
Kép

:franko:

2012.01.30. 13:11

Debike írta:Köszönöm!! :sör:
Remélem viszonylag gondmentes lesz vele a közlekedés. Bár a gyári is leér néhol ! :D

Vigyázz rá, padkához csak tolatva! :wink:

2012.01.31. 14:34

Sziasztok,

en nem vagyok nagy hive a tuningnak, de azert az olyan dolgok azert erdekelnek ami tuning, de vmi gyári...
gondolok itt arra, hogy mintha lett volna talán az e39 utolsó éveiben egy olyan gyári extra hogy dinamic line... nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy néz ki meg hogy lehet-e ilyen szettet beszerezni...
mintha egy régi original accessories szalonkatalogusban láttam volna errol kepeket, de nem találom, nincs vkinek ötlete, hogy hol láthatok vagy tölthetel le ilyen gyári katalogust?

tudom, hogy :google , de nem találom... :(

peace

2012.02.04. 21:49

Sziasztok!

Esetleg tud valaki megbízható és természetesen olcsó helyet vagy személyt akitől tudnék rendelni színre fújt hátsó szárnyat?

2012.02.04. 22:28

demetnor írta:Sziasztok!

Esetleg tud valaki megbízható és természetesen olcsó helyet vagy személyt akitől tudnék rendelni színre fújt hátsó szárnyat?

Ebay -----KATT-----

üdv:2literes.apenta

Ezt a hozzászólást a szerzőnek 2literes.apenta az itt látható tagok köszönték meg: demetnor
Értékelés: 4.76%

2012.02.05. 16:49

2literes.apenta írta:

Ebay -----KATT-----

köszönöm, csak az a baj hogy nem rendeltem még külföldről és nem is nagyon merek, na meg az angol tudás az nem valami sok.

2012.02.05. 18:24

demetnor írta: na meg az angol tudás az nem valami sok.

I want, pay, address, vársz. :lol: :wink:

2012.02.05. 18:46

Imco írta:
demetnor írta: na meg az angol tudás az nem valami sok.

I want, pay, address, vársz. :lol: :wink:

Végül is ennyi meg van. Thanks!!! :taps:

2012.02.05. 23:28

2literes.apenta írta:

Ebay -----KATT-----

Helo
No azért oda kell figyelni az ebay rendelésre, honnan-hová történik az ÁRU szállítása :roll:
A postaköltség néha többe kerül mint a megrendelt küldemény
Ezt nekem sikerült megtapasztalnom :evil:
Hozzászólás küldése

VigLink badge