![]() |
2009.07.20. 15:49
2009.07.20. 20:33
willy69 írta:Valaki tegye fel a sünim cikkszámát légyszi ,nem találom koszi. (GP17587)
2009.08.07. 07:07
2009.08.07. 15:24
Viper írta:Tegnap kifertőtlenítettem a klimát és kicseréltem a pollenszűrőt. Aktívszenest tettem be.
A pollenszűrőn volt egy nyíl. Előszőr beraktam úgy, hogy a nyíl lefelé mutasson, de aztán átgondoltam az egészet és megfordítottam. Valószínüleg a nyíl a levegő haladási irányára utal inkább. Most a nyíl felfelé mutat.
Szerintetek jó így?
2009.08.17. 16:32
2009.08.17. 19:45
gorcsev71 írta:sziasztok,
A klímám újabban nem hűt rendesen. A kocsi legelejében lévő ventillátor (ami a vesék mögött van közvetlenül) mostanában meg se mozdul, ha megy a klíma ha nem. Régebben pörgött, mint a veszett fene. Ha ment a klíma, akkor lehetett hallani, hogy valami búgó hang ki be kapcsolgat (olyan volt mint egy repülő), de mostanra ez is megszűnt, és a klíma is alig fúj hideget. Mi mehetett szét?
gorcsev71
2009.08.30. 16:06
Levibéka írta:hali!
a tegnap vettem észre, vagyis hallotam meg hogy zörög-csörömpöl a klima kompreszorom, de nem állandóan hanem időként amikor valami ki-be kapcsolodik, olyan a hang mitha valami szét lenne hulva benne, csak az a furcs hogy nem állandó a hang hanem felváltva amikor gondolom bekapcsol a klima kompresszor mivel olyankor ingadozik meg az alpjárat fordulat is.
Valakinek valamilyen ötlete, estleg járt már igy valaki
2009.08.30. 20:51
Levibéka írta:Levibéka írta:hali!
a tegnap vettem észre, vagyis hallotam meg hogy zörög-csörömpöl a klima kompreszorom, de nem állandóan hanem időként amikor valami ki-be kapcsolodik, olyan a hang mitha valami szét lenne hulva benne, csak az a furcs hogy nem állandó a hang hanem felváltva amikor gondolom bekapcsol a klima kompresszor mivel olyankor ingadozik meg az alpjárat fordulat is.
Most hogy kicseréltem a klima szijamat elmult a zörgö hang, teljesen hangtalanul müxik meg se nyikkan, nem gondoltam volna hogy a klima szij lenne a ludas, bár meg kell hogy jegyezzem eléggé meg volt töredezve az a szij amit lecseréltem
2009.08.30. 20:58
Viper írta:Levibéka írta:Levibéka írta:hali!
Most hogy kicseréltem a klima szijamat elmult a zörgö hang, teljesen hangtalanul müxik meg se nyikkan, nem gondoltam volna hogy a klima szij lenne a ludas, bár meg kell hogy jegyezzem eléggé meg volt töredezve az a szij amit lecseréltem
A feszítőket nem is cserélted? Nehéz elhinni, hogy a szíj miatt csörömpölt.
2009.08.30. 22:44
Levibéka írta:Viper írta:Levibéka írta:Levibéka írta:hali!
A feszítőket nem is cserélted? Nehéz elhinni, hogy a szíj miatt csörömpölt.
nem, be akartam fujni WD40-el a feszitőket, de egyikhez sem fértem hozzá ugy elmaradt, amugy nem zörögtek a feszitők, nem tudom mi volt a gond de tény hogy mostanra megszünt az a zörej
2009.11.05. 22:00
2009.11.05. 22:05
willy69 írta:Udv Uraim!
Van egy ujabb problema a digiklimat beallitom 21 fokra eleinte minden ok felmelegiti az autot es tartja majd egy kis ido mulva hidegebbet kezd fujni es ez mar ugy is marad. Fenebb kell huzni majd ugyanez tortenik. Tud valaki segiteni, esetleg van osszefugges a sunivel? Koszonom elore is Tiszteletem !
2009.11.05. 22:07
willy69 írta:Udv Uraim!
Van egy ujabb problema a digiklimat beallitom 21 fokra eleinte minden ok felmelegiti az autot es tartja majd egy kis ido mulva hidegebbet kezd fujni es ez mar ugy is marad. Fenebb kell huzni majd ugyanez tortenik. Tud valaki segiteni, esetleg van osszefugges a sunivel? Koszonom elore is Tiszteletem !
2009.11.05. 22:50
2009.11.05. 22:56
willy69 írta:Koszonom a hozzaszolasokat, de szamomra hihetetlennek tunik h ilyen buta.
Meg egy kis kiegeszites. A az automata modban felfutott allapot utan hideget fuj, ha leveszem az automata modot es fujatom tovabb tovabb is hideget fuj. kozben akar 5 fokot is hul bent is a levego. ha kell egy fel oraig is igy marad vagy akarmeddig, ha felhuzom 25 fokra utanna kezd meleget fujni. Nekem ilyen homerseklet szenzor problemanak tunik vagy fogalmam sincs mit szoltok Uraim?
2009.11.05. 23:00
2009.11.05. 23:05
jackson írta:willy69 írta:Koszonom a hozzaszolasokat, de szamomra hihetetlennek tunik h ilyen buta.
Meg egy kis kiegeszites. A az automata modban felfutott allapot utan hideget fuj, ha leveszem az automata modot es fujatom tovabb tovabb is hideget fuj. kozben akar 5 fokot is hul bent is a levego. ha kell egy fel oraig is igy marad vagy akarmeddig, ha felhuzom 25 fokra utanna kezd meleget fujni. Nekem ilyen homerseklet szenzor problemanak tunik vagy fogalmam sincs mit szoltok Uraim?
Esteleg még lehet a klima panelben lévő kis ventilátor nem szivja be a levegőt a bal oldali rácson. És ezért lassan reagál a hőmérséklet változásra. Kézzel tapogasd meg. Meg ha rossz akkor ott a szenzor amit cserélned kell.
Jackson, aki GT1/INPA-val sec perc alatt ki diagolná
2009.11.05. 23:11
simi64 írta:jackson írta:willy69 írta:Koszonom a hozzaszolasokat, de szamomra hihetetlennek tunik h ilyen buta.
Esteleg még lehet a klima panelben lévő kis ventilátor nem szivja be a levegőt a bal oldali rácson. És ezért lassan reagál a hőmérséklet változásra. Kézzel tapogasd meg. Meg ha rossz akkor ott a szenzor amit cserélned kell.
Jackson, aki GT1/INPA-val sec perc alatt ki diagolná
Teljes csönd, (ami Bp-en soha nincs) hallani a ventit gyújtáson. Vagy: cigarettafüst
2009.11.05. 23:12
2009.11.29. 18:12