![]() |
2011.04.11. 21:34
2011.04.11. 22:02
robert0822 írta:tibi666 írta:robert0822 írta:lepke írta:robert0822 írta:hi mindenkinek volna egy kerdesem hozzatok nekem egy 143 pacis motorm van es ma valtott at a szamlalom 230000 kilometerre szeretnek egy min 15 os tuningchippet ez erdekeben elmentem egy hivatasoshoz aki azt mondta o beszereli de nem garantalja hogy nem megy gajra a motor mert sok a klometer benne neki ez mar egy lehajszolt motor .Talan igaza van es mondjak le meg 15-20 le pluszrol ?
Helo
Olyan szerelőt NEM fogsz találni aki GARANCIÁT vállal a (( tuningra ))
ez okes de sokkal inkabb arra volnek kivancsi hogy van e abban vmi hogy nem sokaig huzna a motor ja es csak sima vezetesre szeretnem hasznalni az autot palya es drift kizarva
Mi az, hogy beszereli?
Ha chiptuning, akkor ne boxokkal szórakozz, hanem íratni kell egy programot és azt feltölteni a gyári helyett. Normális helyen a gyári tartalmat is elmentik, és bármikor ingyen visszatöltik.
Nem fogja gallyra vágni az autódat, ha ésszel használod, és nem nyomod ki a szemét.
kosz a valaszt hhat a balik valamifele nyaklapot mutatott nekem amin apro kis mutyurok voltak
de a valaszod alapjan ugy dontottem hogy megejtem a tuningot de nem itt olaszba inkabb magyarorszagon varok ajanlasokat segitsegeteket elore is koszi
2011.04.11. 22:16
2011.04.11. 22:20
robert0822 írta:erdekelni erdekel mennyi mikor es hol
2011.06.05. 18:28
2011.06.05. 18:33
kovessyroli írta:Sikerült szereznem egy chippelt TDS motorvezérlőt.
Csak azt nem tudom, hogy ha ezt kicserélem a gyárival, akkor esetleg fel kell-e programozni, vagy plug and play működni fog a minden.
Ha valaki cserélt már vezérlőt, megköszönöm a segítségét!
2011.06.06. 22:39
barbrady írta:kovessyroli írta:Sikerült szereznem egy chippelt TDS motorvezérlőt.
Csak azt nem tudom, hogy ha ezt kicserélem a gyárival, akkor esetleg fel kell-e programozni, vagy plug and play működni fog a minden.
Az EWS-sel mindenképpen illeszteni kell. Hogy mással is azt nem tudom.
2011.06.06. 22:51
Szerintem BmwScannerel lehet tanítani.De 204d1 vagy Jackson meg mondja a frankót.kovessyroli írta:barbrady írta:kovessyroli írta:Sikerült szereznem egy chippelt TDS motorvezérlőt.
Az EWS-sel mindenképpen illeszteni kell. Hogy mással is azt nem tudom.
Ma voltam a BMW szervízben, és azt mondta a villamossági szerelő, hogy ezzel a chippelt motorvezérlővel az én autómat nem lehet elindítani, csak abban az esetben, ha megszerzem hozzá az EWS-ét.
Hivatalosan tehát úgy néz ki, hogy nem fog menni.
Nem hivatalosan meg fogalmam sincs, ki foglalkozhat ilyennel.
2011.06.06. 23:49
kovessyroli írta:
Ma voltam a BMW szervízben, és azt mondta a villamossági szerelő, hogy ezzel a chippelt motorvezérlővel az én autómat nem lehet elindítani, csak abban az esetben, ha megszerzem hozzá az EWS-ét.
2011.06.07. 06:07
204d1 írta:kovessyroli írta:
Igazat mondott a szerelő, hivatalosan nem lehet megoldani.
Km tekerős, tuningos emberek
tudják megoldani, vagy ha szerencséd van (kevés az esély) akkor pl az inpa pont támogatja és azzal megoldható.
2011.06.07. 09:22
MChris írta:204d1 írta:kovessyroli írta:
tudják megoldani, vagy ha szerencséd van (kevés az esély) akkor pl az inpa pont támogatja és azzal megoldható.
akkor Jackson(poén volt,bár úgyis szabin van)
2011.06.07. 09:23
Pocilaci írta:MChris írta:204d1 írta:kovessyroli írta:
akkor Jackson(poén volt,bár úgyis szabin van)
Hello
GT1 - el át lehet írni a VINT a motorvezérlőben és nincs gond velede egyébként nem nagyon kellene bizergálni, Táton van egy szervíz ott lementik a vezérlődet és átírják így megmearad az eredeti progi is illetve ha nagyon megkérjük akad itt szerelő...pl Szentirmai Roland is megoldja neked... A sajátjába egész jó progit írt....
Inpa nem biztos jó annak aki nem használta inkább a Scanner azt a laikus is tudja kezelni....
Üdbv!
2011.06.07. 11:14
Pocilaci írta:
Hello
GT1 - el át lehet írni a VINT a motorvezérlőben és nincs gond velede egyébként nem nagyon kellene bizergálni, Táton van egy szervíz ott lementik a vezérlődet és átírják így megmearad az eredeti progi is illetve ha nagyon megkérjük akad itt szerelő...pl Szentirmai Roland is megoldja neked...
Üdbv!
2011.06.07. 21:00
2011.06.13. 11:20
kovessyroli írta:.......akkor egy utolsó kérdés:
ki az a Szentirmai Roland ?
2011.06.13. 12:50
strobi írta:kovessyroli írta:.......akkor egy utolsó kérdés:
ki az a Szentirmai Roland ?
az öreg Szentirmai fia...
2011.06.13. 13:11
2011.06.13. 16:24
Berkut írta:Sziasztok!
Én azt hallottam, hogy 200 ezer km-hez közel már nem érdemes chiptuningoltatni, mert a turbód bánhatja!
Nem tudom, hogy ez így van-e, én mindenesetre 300 ezren túl már nem is gondolkodom rajta.
B.
2011.06.13. 23:01
szekeres írta:Ez egy építő jellegű szakmai hozzászólás ismét...
2011.06.22. 21:50