Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: megtett km

2010.05.19. 00:53

lepke írta:
bmw750i írta:
ricsi6230 írta:Ha jól emlékszem akkor úgy lehet megnézni az igazi megtett km -t h bedugod a kulcsot ----> nyomva tartod az óránál a nullázót és 5 ször ráad és levesz a gyújtást....
Mondom nem bíztos, de asszem így kell.....de miután megvetted a kocsit ne is érdekeljen az eredeti összes megtett km -er...lényeg h mennyen a vas!!! :D:D:D

Barátom vett egy X5-öst és egy 323i-t számíttatott bele, Ő mesélte, hogy az X5 eladója is így nézte meg az állítólagos "valós" km-t a 323-asában, 210.000 helyett azt mondták neki, hogy 350.000 volt benne. Ő sem tudta megmondani, hogy hogyan csinálta a gyerek, mert azt sem tudta mit csinál. Hgiába kérte, hogy mutassa meg neki, hogyan csinálta, azt már nem tette meg.

A kulcsnak ugye 4 állása van.
1 ahol be tudod dugni és kihúzni,
2 itt szól a rádió, de még nincs gyújtáson,
3 gyújtáson van,
4 indítózás.

Mely állások között forgatod a kucsot 2-3? 1-3? Ha eljátszottad az 5 fordítást melyik állásba kell hagyni a kulcsot? 1,2,3? Mondjuk értelemszerűen ott, ahonnét elkezdted, de biztos ami biztos, gondoltam inkább megkérdezem.

Helo
Nem vagyok nagyképű SEM egy varázsló
a barátod mikor kocsit vásárolt MIÉRT nem lépett be az oldalra :wink:
üdv zoli

Mert 37 éves, kőművesnek tanult és nem nagyon vágja a netet, inkább mondjuk úgy nem akar netezni. Mondtam neki számtalanszor, hogy nézzen ide be, mert sokat megtudhat a BMW-kről,de, ha nem hát nem. 3.0dieselt vett, ráadásul GM váltós is, de előtte megkérdezett, hogy mi a véleményem, elmondtam neki, mégis megvette, mondván, mert látszik rajta, hogy tényleg 18x.xxxkm van benne, csak éppen annyira kopott a kormánya bal fele, mint nekem a 320.000km-nél, de mind1, mindenki a saját kárán tanul, legyen vele szerencséje.

2010.05.19. 18:29

bmw750i írta:
lepke írta:
bmw750i írta:
ricsi6230 írta:Ha jól emlékszem akkor úgy lehet megnézni az igazi megtett km -t h bedugod a kulcsot ----> nyomva tartod az óránál a nullázót és 5 ször ráad és levesz a gyújtást....
Mondom nem bíztos, de asszem így kell.....de miután megvetted a kocsit ne is érdekeljen az eredeti összes megtett km -er...lényeg h mennyen a vas!!! :D:D:D

Barátom vett egy X5-öst és egy 323i-t számíttatott bele, Ő mesélte, hogy az X5 eladója is így nézte meg az állítólagos "valós" km-t a 323-asában, 210.000 helyett azt mondták neki, hogy 350.000 volt benne. Ő sem tudta megmondani, hogy hogyan csinálta a gyerek, mert azt sem tudta mit csinál. Hgiába kérte, hogy mutassa meg neki, hogyan csinálta, azt már nem tette meg.

3 gyújtáson van,
4 indítózás.

Mely állások között forgatod a kucsot 2-3? 1-3? Ha eljátszottad az 5 fordítást melyik állásba kell hagyni a kulcsot? 1,2,3? Mondjuk értelemszerűen ott, ahonnét elkezdted, de biztos ami biztos, gondoltam inkább megkérdezem.

Helo
üdv zoli

Mert 37 éves, kőművesnek tanult és nem nagyon vágja a netet, inkább mondjuk úgy nem akar netezni. Mondtam neki számtalanszor, hogy nézzen ide be, mert sokat megtudhat a BMW-kről,de, ha nem hát nem. 3.0dieselt vett, ráadásul GM váltós is, de előtte megkérdezett, hogy mi a véleményem, elmondtam neki, mégis megvette, mondván, mert látszik rajta, hogy tényleg 18x.xxxkm van benne, csak éppen annyira kopott a kormánya bal fele, mint nekem a 320.000km-nél, de mind1, mindenki a saját kárán tanul, legyen vele szerencséje.

Hali!
A múltkor láttam Szekszárdon családi ház hátsó udvarának elektromos műhelyében
autó be műszerfal kb negyedóra ki.valós kilóméter 140-150 ezer között.Megkérdezték mennyi legyen??Ez 59565 KM lett a jobb eladhatóság és garancia miatt ami max 100000 km volt.
üdv.
Pityu

2010.05.20. 00:24

BMW520dshaver írta:
bmw750i írta:
lepke írta:
bmw750i írta:

3 gyújtáson van,
4 indítózás.

Helo
üdv zoli

Hali!
A múltkor láttam Szekszárdon családi ház hátsó udvarának elektromos műhelyében
autó be műszerfal kb negyedóra ki.valós kilóméter 140-150 ezer között.Megkérdezték mennyi legyen??Ez 59565 KM lett a jobb eladhatóság és garancia miatt ami max 100000 km volt.
üdv.
Pityu

Barátom meg Dombóváron az Opelnél dolgozik és Ő mondta, hogy a beszámított autókat autómatikusan tekerik vissza náluk a jobb eladhatóság miatt. Most ehhez akkor még mit lehet szólni?

2010.05.30. 00:08

bmw750i írta:
Barátom meg Dombóváron az Opelnél dolgozik és Ő mondta, hogy a beszámított autókat autómatikusan tekerik vissza náluk a jobb eladhatóság miatt. Most ehhez akkor még mit lehet szólni?

Annyit, hogy teljesen feleslegesen van benne ezekután az autókban az összkilométer számláló.
Minek, ha nem lehet neki hinni ?

Legalább a márkakereskedő tiszteletben tarthatná.....

2010.05.30. 08:10

fodorb írta:
bmw750i írta:

Annyit, hogy teljesen feleslegesen van benne ezekután az autókban az összkilométer számláló.
Minek, ha nem lehet neki hinni ?

Legalább a márkakereskedő tiszteletben tarthatná.....

visszakanyarodva a Bömös 3 helyen tárolja az adatokat,alaposnak kell lenni annak meg ára van,nem sűrűn íratják át mind a 3-t a mezei user meg csak az órát nézi,lebukás esély 1-2% bár kevesen mennek lapitopival kocsit venni

2010.05.30. 11:24

MChris írta:
visszakanyarodva a Bömös 3 helyen tárolja az adatokat,alaposnak kell lenni annak meg ára van,nem sűrűn íratják át mind a 3-t a mezei user meg csak az órát nézi,lebukás esély 1-2% bár kevesen mennek lapitopival kocsit venni

Ha pl. én, mint teljesen amatör, nézek kocsit, tegyük fel, van laptopom, akkor mit kell még beszerezni, csinálni, hogy fény derüljön a valós km re?
Az világos, hogy kell hozzá egy szoftver.

2010.05.30. 11:37

fodorb írta:
MChris írta:

Ha pl. én, mint teljesen amatör, nézek kocsit, tegyük fel, van laptopom, akkor mit kell még beszerezni, csinálni, hogy fény derüljön a valós km re?

kábel meg tudásbázis:

http://www.e39.hu/modules.php?name=Foru ... opic&t=910

2010.05.31. 07:40

fodorb írta:
MChris írta:

És most ha több benne a kilóméter és nem dőlsz be a rózsaszín 180ekm szövegnek akkor mi van? Az állapot a lényeg. Ha jó állapotban van akkor simán elmegy 4-500ekm-t is. Nekem kb. 262ekm-van benne. De jobb állapotú mint a család mostani hétvégén diagnosztizált 110ekm VW poló és 70ekm Skoda fábiája.

Most már nem a 300ekm megy és blokk csere a határ. Az a lényeg mennyire eszi az olajat és mennyire volt rendesen cserélve az olaj, meg javítva a kocsi a ha gondja volt.

Jackson, aki kitudja olvasni de minek

2010.06.04. 17:41

Hali!
Haver kocsijában az ülés ki van szakadva de nem kicsit, a bőrkormányról meg mállik le a cucc nagy darabokban. Óra szerint 360 ezer körül van benne. Ez vajon valós lehet? Ha nem, akkor valójában mennyi km lehet benne? :roll:

2010.06.04. 18:43

JozeffE34 írta:Hali!
Haver kocsijában az ülés ki van szakadva de nem kicsit, a bőrkormányról meg mállik le a cucc nagy darabokban. Óra szerint 360 ezer körül van benne. Ez vajon valós lehet? Ha nem, akkor valójában mennyi km lehet benne? :roll:

A 360 ezer már azért szép táv, de láttam én már olyat is, amelyikben fele ennyinél kiszakadt, a kormány sem volt túl biztató. Ez is, mint minden, több dolog függvénye!
Például: előszeretettel írják, hogy női tulajdonostól. Persze, akinek adott esetben 15-20 gyűrű van a kacsóján, fél év alatt tönkre tud vágni bármilyen bőrkormányt.
Vagy:övtáska, derékszíj, fémgombok, stb az ülést.
A legnagyobb baj viszont a nemtörődés. Ha rendszeresen tisztítva ápolva van és vigyáznak rá, szép marad 15 év múlva is :wink:

2010.06.04. 19:46

Nekem is 300 meg az apró van benne....a kormányt átbőrözték....de előtte tükörsíma volt és ki is szakadt...az ülések is odavoltak maga a bőr repedezett annyira be hogy nagyon....viszont nem volt kiszakadva....A 360 valós lehet.....

2010.06.04. 21:33

Értem és köszönöm. Csak azért kérdeztem, hogy tudjam hova pozicionálni az enyémet. (Óra szerint 178 ezer volt benne, de azt akkor se hittem el :lol:)
A kormányom meg van kopva, de nincs kiszakadva, az ülés pedig a bal könyök résznél van egy kb. 1 forintos nagyságban kiszakadva.

2010.06.04. 21:37

JozeffE34 írta:Értem és köszönöm. Csak azért kérdeztem, hogy tudjam hova pozicionálni az enyémet. (Óra szerint 178 ezer volt benne, de azt akkor se hittem el :lol:)
A kormányom meg van kopva, de nincs kiszakadva, az ülés pedig a bal könyök résznél van egy kb. 1 forintos nagyságban kiszakadva.

A szakadás az miattam volt elakadtam benne és annyira el volt vékonyodva a bőr hogy egyből hasadt....

2010.06.05. 22:10

JozeffE34 írta:Értem és köszönöm. Csak azért kérdeztem, hogy tudjam hova pozicionálni az enyémet. (Óra szerint 178 ezer volt benne, de azt akkor se hittem el :lol:)

Helo
A kormányra nem lehet mit ADNI
nekem 160-ezer van benne a kormány mintha új lenne NEM 12-óránál forgatom a kereket :wink:
üdv zoli

2010.06.05. 22:17

lepke írta:

Helo
A kormányra nem lehet mit ADNI
nekem 160-ezer van benne a kormány mintha új lenne NEM 12-óránál forgatom a kereket :wink:
üdv zoli

Tudjuk!
Te elengedett kézzel mész, mint gyerekkorodban a campingbiciklivel :lol:
A biztonsági öv végéről meg még nem is tudod, hogy beleillik-e a csatba :lol:
A gázpedálon lévő gumi viszont már a harmadik, és az is szétkopott! :lol:

2010.06.09. 20:22

Az én kocsim alvázszáma,motorszáma af-es,ez nem túl előnyös,de!! egy tulajos(cég) vezetett szervíkönyves ,301000-nél a tulaj nagyszervízt csináltatott rajata. (ezután került hozzám)
A szekér történte: cég 97-ben tulaj lett,3 év bele tettek 98.000 km-t majd tk-ra törték,ekkor a biztosítónak jobban megérte megcsináltatni mint fizetni,kapott új motort váltót kasztnit,hátsó futómű,belső maradt(km óraállás is),beletettek 200.000 km--t majd hozzám kerüt. Tehát: Az én kocsimba óra szerint több van mint amennyi valójában! :)))

2010.06.09. 20:31

Nekem 215-öt mutat az óra, ami kiolvasva is stimmel, szervízkönyv még sincs :)

kormány kissé kopott, de nem szakadt, az ülések patentek, olajfogyi gyakorlatilag zero
ajtókéder gumik kissé szarok, 1-2 már cserére érett

segítség

2010.10.17. 14:57

Holnap mennénk megnézni öcsémnek egy E46-ot! Esetleg van itt olyan, aki Paks környékén lakik és van neki progija, hogy átnézze a kocsit? Nekem még sajna nem állt össze! :( Egy 2004/6 E46 Touringról lenne szó! Ami biztos, hogy felniket, szélvédőt cserélni kell, de világít benne az ABS és a kipörgésgátló lámpája is! Reményem szerint csak az egyik szenzor rossz!

Re: segítség

2010.10.17. 15:01

vaszarig írta:Holnap mennénk megnézni öcsémnek egy E46-ot! Esetleg van itt olyan, aki Paks környékén lakik és van neki progija, hogy átnézze a kocsit? Nekem még sajna nem állt össze! :( Egy 2004/6 E46 Touringról lenne szó! Ami biztos, hogy felniket, szélvédőt cserélni kell, de világít benne az ABS és a kipörgésgátló lámpája is! Reményem szerint csak az egyik szenzor rossz!

"de világít benne az ABS és a kipörgésgátló lámpája is! Reményem szerint csak az egyik szenzor rossz!"-> ha nem, és megveszitek, visíts rám, mondok egy korrekt abs tömb szerelőt, nem is olyan nagyon messze Tőled:)

2010.10.17. 15:28

simi64 írta:

A 360 ezer már azért szép táv, de láttam én már olyat is, amelyikben fele ennyinél kiszakadt, a kormány sem volt túl biztató. Ez is, mint minden, több dolog függvénye!
Például: előszeretettel írják, hogy női tulajdonostól. Persze, akinek adott esetben 15-20 gyűrű van a kacsóján, fél év alatt tönkre tud vágni bármilyen bőrkormányt.
Vagy:övtáska, derékszíj, fémgombok, stb az ülést.
A legnagyobb baj viszont a nemtörődés. Ha rendszeresen tisztítva ápolva van és vigyáznak rá, szép marad 15 év múlva is :wink:

na ilyen az enyém... 160ezer,óra szerint,egyre jobban úgy gondolom,hogy reális. Majd megnézitek.
De a kormány... bőrőzni kell. 12gyürüje volt a nőnek... a jegy gyűrűje meg olyan kiálló izés,azzaltépte ki egy 2 cm,-es darabon..
Hozzászólás küldése

VigLink badge