Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.05.11. 20:03

Köszi a gyors választ,jók az érveléseid szerintem is kisebb talán a kockázat ,ha nagyobb a mozgás és még talán térfigyelö kamera is van ! :idea:

2006.05.15. 20:35

Üdv mindenkinek! Sajnálatos hír történt, az én kis szépséges BMW-m elköltözött itthonról... Tegnap előtt vitték el, azóta "siratom". A kérdésem az lenne, hogy most, hogy már nincsen E39-em törölnöm kell magamat a Tagok közül, vagy nem? Ilyenkor mi a teendő? Csak mert nincs kedvem itthagyni ezt a jókedvű társaságot...

Megnyugtatásul közlöm mindenkivel év vége felé biztos E39 ből fogok a nagyvilágnak integetni, mert ennél ügyesebb és erősebb jármű számomra nem létezik...Talán nem nem számmal fog majd kezdődni a neve, hanem egy "D" betűvel, de ugyanúgy fogom azt is szeretni, mint ahogy ezt a klubot szeretem!

Üdv. Eszel

2006.05.15. 21:27

Segítsetek már mert nem tudom megcsinálni az avarképemmet.
IrfanView programmal própáltam.
Van egy 605kb képem jpg.
Ezzel a progival lekicsinyítettem 100/75 pixelre, de igy is 65kb.
Az avarképhez 6kb kell hogy legyen, nekem nagyon le kelett kicsinyítenni, hogy ennyi legyen, de igy rosszabb mint a tietek.

Hogy oldjam meg?

2006.05.15. 21:35

Simi írta:Segítsetek már mert nem tudom megcsinálni az avarképemmet.
IrfanView programmal própáltam.
Van egy 605kb képem jpg.
Ezzel a progival lekicsinyítettem 100/75 pixelre, de igy is 65kb.
Az avarképhez 6kb kell hogy legyen, nekem nagyon le kelett kicsinyítenni, hogy ennyi legyen, de igy rosszabb mint a tietek.

Hogy oldjam meg?

Szia!
Ha jól emlékszem admin így mutatta:
a saját képtáradba ha belépsz ott látod kicsiben a képeket amiket feltöltöttél. Ott jobb klikk és mentés vagy copy és ezt szúrod be. Ez már eleve kis méretű ott. Remélem jól emlékszem.

Sepi

2006.05.15. 22:13

Nem megy igy sem!

Amúgy köszi!

2006.05.15. 22:38

Simi írta:Nem megy igy sem!

Amúgy köszi!

Nem jól mondtam!

Most ugrott be, mintha úgy kellene csinálni, galériában kis képen jobb klikk, tulajdonságok és kimásolod a linket (www.e39.hu....). Majd nem feltöltöd a képet hanem linket adsz meg. Remélem így volt.

Sepi

2006.05.15. 23:34

Sepi írta:

Amúgy köszi!

Nem jól mondtam!

Most ugrott be, mintha úgy kellene csinálni, galériában kis képen jobb klikk, tulajdonságok és kimásolod a linket (www.e39.hu....). Majd nem feltöltöd a képet hanem linket adsz meg. Remélem így volt.

Sepi

Igy van :!:

2006.05.16. 10:38

Kristof80 írta:Tegnap voltam bent az NT.autónál és egy E39 állt bent némileg megcsonkítva,hiányzott belőle elöl a Xenon,belül a teljes navigáció,hátsó égők-búrák,megkérdeztem az egyik szerelőt miért hiányzik belőle mindez,azt válaszolta,hogy egy parkolóházból lopták ki a bömösből,a fizetős parkolóházakban is megrendült egy kicsit a bizalmam.

azt az autót én is láttam. sajnos.
viszont az ilyen hirdetések:
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024
vagy
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024

nem az ilyen akciók végeredményeit tartalmazzák?
elnézést, ha valakit önérzetében bántottam volna meg a gyanúsítgatással, de elég triviálisnak tűnik a dolog. sajnos.

2006.05.16. 17:05

Talán igazad lehet Efer,nem hinném,hogy valakinek, az eladott autója után ennyi alkatrész maradjon meg.

2006.05.16. 18:39

Figyeltétek az efer álltal belinkelt fehér indexes lámpákon a disz léceket!
Ha egy gépen volt elég furcsán nézhetett ki. Ha nem..........?

2006.05.16. 21:20

admin írta:
Sepi írta:

Amúgy köszi!

Nem jól mondtam!

Sepi

Igy van :!:

Figyeled? Lassan belejövök... :wink:

2006.05.17. 18:50

Sürgőssen szükségem lenne az Office 97-re, Angol nyelven. Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék!
Előre is kösz.

2006.05.17. 21:59

Bocs de nem értem, nem tudom megcsinálni.

2006.05.17. 22:21

Simi írta:Bocs de nem értem, nem tudom megcsinálni.

Feltöltöd a képtárba a képet! Ott automatikúsan készül belőle egy kisképarra a kis képre jobb egérgomb az ablakba a tulajdonságokra klik és alul ki írja a kép elérési utját azt ki kopizod és az adatodnál belinkeled.Remélem most érthető volt!

Ha mégse mene akkor küld el és berakom neked.

2006.05.18. 21:10

A gondom az, hogy a képtárba való feltöltés nem megy, nem tudom, hogy töltsek fel.

2006.05.18. 21:40

Simi írta:A gondom az, hogy a képtárba való feltöltés nem megy, nem tudom, hogy töltsek fel.

1 regisztrálj a képtárba ha még nem tetedvolna meg!
2 Utána létrekel hoznod egy albumot ahova jóváhagyás nélkül tudsz feltölteni képeket.
3 Képfeltöltése menü és ott szerintem érthető a dolog.

2006.05.18. 23:58

Azt hiszem sikerült feltölteni a képtárba, csak jóvá kell hagyni.

Köszi a segítségett.

2006.05.19. 19:06

Simi írta:Azt hiszem sikerült feltölteni a képtárba, csak jóvá kell hagyni.

Köszi a segítségett.

Csinálnod keletvolna egy saját albumot és abba jóváhagyás nélkül tölthesz föl képeket :!:
De csináltam neked egy simi nevü albumot,és az avatarod is beálitotam.

2006.05.19. 19:31

Köszi minden segítséget mindenkinek, lassan belejövök majd.

2006.05.19. 22:06

két napja éjfél körül mentem át a Lágymányosi hídon 60-70-es tempóban és már távolról láttam hogy a híd lábánál ott áll a fakabát és mérnek,lelassítottam 20-30-as tempóra és ilyen tempóban "elhaladtam"melletük némileg integetve,milyem isteni érzés volt :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge