Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.02.16. 16:42

Morello írta:
geisz írta:
Morello írta:Sziasztok,
a Pécsi Gyorsszervízről van valakinek információja?

Az hol van pontossan?

Ha a 6-oson beérsz Pest felől Pécsre, ott van egy Shell kút. Előtte kell balra fordulni és kb.50 méter. Valami festékbolt mellett.
http://www.pecsigyorsszerviz.hu/showmap.php

A térkép szerint a Buzsáki úton van a Schneider BMW, mellette, egy gumi szerviz, a Koksz u. mellett, de ezeket nem ismerem... :cry:

2007.02.16. 18:53

Jaja, a Schneidertől nem messze vannak. Az egyik srác, aki ott dolgozik most adta el a piros 530d-jét és vett helyette egy e46-os M3-mast :o :lol:

2007.02.17. 08:18

Ezek szerint gyorsan is számolnak :D

2007.02.17. 10:42

Balazs írta:Ezek szerint gyorsan is számolnak :D

Annyira azért nem, hogy abból M3-mat vegyenek :wink:

2007.02.23. 08:47

Sziasztok,

tudtok valami helyet a Jászberényi út környékén olyan szervízt, ahol vásárlás előtt nyugodt szívvel átnézethetek egy autót?
Köszönöm :wink:

2007.03.07. 21:45

Ezt itt csapjátok be a Kedvencek közé:

www.lindor.hu - lengéscsillapító szervíz

Az edc-s első lengéscsillapítóm egy kicsit megsérült, apró hiba de szét akartam szedetni, hogy biztosan át legyen vizsgálva. 10 helyet hívtam a netről, mindenhol az volt a válasz, hogy az EDC-s hez semmi sincs, javítani nem lehet, de tudnak szerezni újat (ez nem izgatott...). Végül megtaláltam ezt a helyet Dunakeszin, csak esti műszak van, nyilván másodállás, sebaj.
Kimentem, és egyből Nagy-Bandó jutott eszembe már a bejáratnál: még a garázsban álló kocsin is huzat volt (takaró)!! A műhely olyan tiszta, hogy a padlóról lehet enni és REND VAN (magamból kiindulva elképzelni sem tudom, hogy lehet ezt megcsinálni..)
Ami nagyon meggyőzött: a falon középen egy A3-as poszter, melyen Talma tanítja egykerekezni még a KTM-et - rossz helyen nem lehetek. És a végső dobás: az ALKATRÉSZMOSÓBAN EGY RIPITYÁRA SZEDETT M5-ÖS GÁTLÓ, ugyanúgy EDC-s, a párja már összeszerelve állt a satuba fogva. Szóval csak meg lehet ezt csinálni, az Úr mondta is, szinte minden javítható, csak munka kérdése....

Szóval ha lengéscsillapító gondotok lenne bátran ajánlom, a mester ért hozzá.
A műhely valóban ilyen:
Kép

2007.03.14. 07:36

Sziasztok:D
tetgnap voltam az Illatos uton szervizbe.
2 kerékagycsapágy ,olajcsere,légszűrő,2 db pollenszűrő ,olajszűrő,1 db bal első crash box a lökháritóba,2 első fékbetét,2 első jeladó+ a 15000 munkadij =171750.-

ajánlom őket gyorsan dolgoznak jófejek csak egy a lényeg: ha nem irattok fel a munkalapra valamit csak mondjátok a fönöknek ,biztos elfelejti :twisted: :D :D

2007.03.14. 20:55

pappkari írta:Sziasztok:D
2 kerékagycsapágy ,olajcsere,légszűrő,2 db pollenszűrő ,olajszűrő,1 db bal első crash box a lökháritóba,2 első fékbetét,2 első jeladó+ a 15000 munkadij =171750.-

ajánlom őket gyorsan dolgoznak jófejek csak egy a lényeg: ha nem irattok fel a munkalapra valamit csak mondjátok a fönöknek ,biztos elfelejti :twisted: :D :D

Ez nem olyan durva, de mi az a crash box?

2007.03.15. 09:19

a lökháritó tartó : ami ütközéselnyelő olajos patronos és ha nekimész valaminek ledurran és csak cserélni lehet

2007.03.16. 12:42

Ja tom már, az az energia lenyelő patron, nekem is kellett cserélni, mik megvettek hátulru! :D Ja meg egy csomó minden mást... :oops:

2007.03.16. 12:54

geisz kollega küldenél nekem pár képet az E60 asodról érdekelne hogy néz ki kivül belül a verda:D

2007.03.16. 13:07

pappkari írta:geisz kollega küldenél nekem pár képet az E60 asodról érdekelne hogy néz ki kivül belül a verda:D

Van egy pár a képtárban róla, de azt csak úgy kutyafuttában készitettem mikor hazahoztam. Ha fent lesznek a nyári kerekek, csinálok normálisabb képeket, és felrakom. :wink:

2007.03.16. 19:50

pappkari írta:Sziasztok:D

hagy kérdezzem meg az a kerékcsapágy első v hátsó volt?

2007.03.16. 20:29

első kerékagycsapágy volt és 38000 /db

2007.03.16. 22:40

Sziasztok !

Segítsetek abban legyetek szívesek hol találok olyan céget akik jól és elfogadható áron tudnak görgőzni a kátyús felnit , és meg polírozzák a peremet is . Köszi előre is . :help:

2007.03.16. 22:51

kamon írta:Sziasztok !

Segítsetek abban legyetek szívesek hol találok olyan céget akik jól és elfogadható áron tudnak görgőzni a kátyús felnit , és meg polírozzák a peremet is . Köszi előre is . :help:

Nem vagyok tisztába az árakal de itt vanak árak is meg minden döntsd el

http://www.felniklinika.hu/1024_768/index.html

2007.03.16. 22:52

pestközelbe tudnék,de balaton környékén szerintem sanyiék fognak neked tippet adni

2007.03.16. 22:53

kbhont
kollegára gondoltam:DDD

2007.03.16. 23:15

köszi srácok

a pestiek profinak látszanak de jó lenne valami dunántúli is , köszönettel várom a többiek segítségét is, hátha valakinek van jó ötlete .
:lol:

2007.03.17. 17:14

[quote="kamon"]köszi srácok

a pestiek profinak látszanak de jó lenne valami dunántúli is , köszönettel várom a többiek segítségét is, hátha valakinek van jó ötlete .
:lol:[/quote

Györ mennyire van messze? :roll: Sáho felni szerviz
Hozzászólás küldése

VigLink badge