![]() |
2006.11.22. 20:46
2006.11.22. 20:55
Steven530d írta:Nekem ha úgy vesszük, mindig remegett a kocsi. Kicentíroztam először a kerekeket és semmi nem történt. Majd jött a téli gumi és felni felrakás és a menet közbeni remegés abszolút eltünt, vagy a gumi vagy a felni volt a ludas, de fékezéskor megmaradt a vibrálás.
A jelenlegi tárcsa és betét elvileg origi mint említettem, BMW márkaszervízben cserélt, de már megvettem egy új garnítura gyári tárcsát és betétet a Fester Bt-től, de addig nem akarok hozzá nyúlni míg itt van ez a szilent kérdés!Csak azt nem tudom, hogy kéne lecsekkolni hogy tényleg az a gond? Rángassam meg mint állat?
2006.11.22. 21:02
kbhont írta:Steven530d írta:Nekem ha úgy vesszük, mindig remegett a kocsi. Kicentíroztam először a kerekeket és semmi nem történt. Majd jött a téli gumi és felni felrakás és a menet közbeni remegés abszolút eltünt, vagy a gumi vagy a felni volt a ludas, de fékezéskor megmaradt a vibrálás.
A jelenlegi tárcsa és betét elvileg origi mint említettem, BMW márkaszervízben cserélt, de már megvettem egy új garnítura gyári tárcsát és betétet a Fester Bt-től, de addig nem akarok hozzá nyúlni míg itt van ez a szilent kérdés!Csak azt nem tudom, hogy kéne lecsekkolni hogy tényleg az a gond? Rángassam meg mint állat?
Úgy szokták megnézni, hogy egy izomagy löködi az autó hátulját oldal irányba, a delikvens meg ujacskájával figyeli, hogy lötyög-e.
Azthiszem!
2006.11.22. 21:06
2006.11.22. 21:10
dcs73 írta:Nekem, hála nincs ijen jellegü remegésem de van másikMikor átmegyek valami kis dolgon pl egy toló kapú földböl kiálló vasán úgy hogy akét kerék nem egyszerre megy át rajt remeg az egész eleje !!
A kormány mozog a kezemben mint ahogy fékezéskor rázza az elejét!!!!Vágig ráztam az egész mindensáéget de semit nemtaláltam! De ugye teljesen más mikor emelve rázza az ember vagy mikor rajtvan az a "kis" suj akkor bezeg elöjön
Tuti nekemis vami szilent gubám van
2006.11.22. 21:18
Igen valóban majdnem igyszoktuk megnéznikbhont írta:Steven530d írta:Nekem ha úgy vesszük, mindig remegett a kocsi. Kicentíroztam először a kerekeket és semmi nem történt. Majd jött a téli gumi és felni felrakás és a menet közbeni remegés abszolút eltünt, vagy a gumi vagy a felni volt a ludas, de fékezéskor megmaradt a vibrálás.
Úgy szokták megnézni, hogy egy izomagy löködi az autó hátulját oldal irányba, a delikvens meg ujacskájával figyeli, hogy lötyög-e.
Azthiszem!
2006.11.22. 22:54
2006.11.22. 23:11
Steven530d írta:[img]http://autohifidiszkont.hu/bmw-tuning.hu/anyagok/bmw-tuning/uni/power2.gif[img]
Na kiokoskodtuk Janikával magunkat a témában, mivel neki is van egy olyan tünet mint nekem, hogy ha szar úton fékezünk néha beremeg az egész kormány, nem beszélve nagy tempónál fékezés közben. Az index fórumon is egy srácnak pont ugyanilyen hibája volt és kicserélte az ominózus szilenteket. Külföldi fórumokon a Powerflex márkájú szilenteket dícsérték, Janika meg is találta a magyar beszerzési forrást!http://autohifidiszkont.hu/bmw-tuning.h ... ok/uni.htm
2006.11.22. 23:56
2006.11.23. 21:13
Azonn már tulvagyok most cseréltem öketkbhont írta:dcs73 írta:Nekem, hála nincs ijen jellegü remegésem de van másikMikor átmegyek valami kis dolgon pl egy toló kapú földböl kiálló vasán úgy hogy akét kerék nem egyszerre megy át rajt remeg az egész eleje !!
A kormány mozog a kezemben mint ahogy fékezéskor rázza az elejét!!!!Vágig ráztam az egész mindensáéget de semit nemtaláltam! De ugye teljesen más mikor emelve rázza az ember vagy mikor rajtvan az a "kis" suj akkor bezeg elöjön
Lehet, "kutya csont"
2006.11.23. 21:21
dcs73 írta:Azonn már tulvagyok most cseréltem öketkbhont írta:dcs73 írta:Nekem, hála nincs ijen jellegü remegésem de van másikMikor átmegyek valami kis dolgon pl egy toló kapú földböl kiálló vasán úgy hogy akét kerék nem egyszerre megy át rajt remeg az egész eleje !!
Lehet, "kutya csont"
2006.11.24. 09:54
kbhont írta:Probáld meg, fujd be egy kis WD40-nel a viszíntes stab kar szilentjeit.
Egy picit megdagad a gumi, és talán kijön a hiba helye!
2006.11.24. 19:04
dcs73 írta:Nekem, hála nincs ijen jellegü remegésem de van másikMikor átmegyek valami kis dolgon pl egy toló kapú földböl kiálló vasán úgy hogy akét kerék nem egyszerre megy át rajt remeg az egész eleje !!
2006.11.25. 17:13
kbhont írta:
Te! Tudod mit nézz még meg, a toronycsapágyat. az is adhat ilyen hangot.
Van toronymerevítőd?
2006.11.25. 17:37
VZoltan írta:kbhont írta:
Van toronymerevítőd?
Mi az a toronymerevítő?
2006.11.25. 22:21
Egy stabil rúd ami a két tornyot fixre összeköti!!!! Mondjuk még 530 dén nemláttam !!!!!kbhont írta:VZoltan írta:kbhont írta:
Van toronymerevítőd?
Mi az a toronymerevítő?
Ami a motortérben a két tornyot össze köti!
Nagyon hálás dolog. Sokkal jobb lesz az autod kanyarban!
Probáld meg, mérd meg a két torony távolságát ,utána emeld meg az autó egyik felét, és mérd meg ujra! Jó pár miliméter külömbség lesz!
2006.11.25. 23:06
dcs73 írta:Egy stabil rúd ami a két tornyot fixre összeköti!!!! Mondjuk még 530 dén nemláttam !!!!!kbhont írta:VZoltan írta:kbhont írta:
Van toronymerevítőd?
Mi az a toronymerevítő?
Ami a motortérben a két tornyot össze köti!
Nagyon hálás dolog. Sokkal jobb lesz az autod kanyarban!
Probáld meg, mérd meg a két torony távolságát ,utána emeld meg az autó egyik felét, és mérd meg ujra! Jó pár miliméter külömbség lesz!
2006.11.26. 22:57
2006.11.27. 02:42
pappkari írta:szép estét 528 iA hoz kéne nekem is toronymerevitő hol lehet olyat beszerezni???
2006.11.28. 15:38