![]() |
2009.08.28. 22:47
2009.08.28. 22:58
Labi írta:kezdek idegbajt kapni![]()
mi a szarral tisztítsam le az első szélvédőt belülről, hogy ne legyen foltos![]()
![]()
![]()
![]()
meghülyülök!!! ...este a fénytöréstől nem látok, nappal meg a foltoktól. megörülök!!
tanács?? eddig? clin, páramentesítő, varázsszivacs, anyámkínja....
Clean?
2009.08.28. 23:07
MChris írta:Labi írta:kezdek idegbajt kapni![]()
mi a szarral tisztítsam le az első szélvédőt belülről, hogy ne legyen foltos![]()
![]()
![]()
![]()
meghülyülök!!! ...este a fénytöréstől nem látok, nappal meg a foltoktól. megörülök!!
KalapácsClean?
2009.08.28. 23:24
strobi írta:MChris írta:Labi írta:kezdek idegbajt kapni![]()
![]()
![]()
![]()
KalapácsClean?
De ha Lepkének szólsz az megoldja neked pikk pakk baltával is...
2009.08.28. 23:31
Labi írta:strobi írta:MChris írta:Labi írta:kezdek idegbajt kapni![]()
![]()
![]()
![]()
KalapácsClean?
apám! ennyi segítőkész embert!...a clean (clin) már próbáltam. ...nem jó. ...végső megoldás a halál ...akarom mondani Lepke!
![]()
......
wazze áruljátok már el mi a szarral takarítjátok a szélvédőtöket! ...vagy Ti nem is szoktátok mi, ebadta banda!
2009.08.29. 06:40
![]()
![]()
![]()
KalapácsClean?
apám! ennyi segítőkész embert!...a clean (clin) már próbáltam. ...nem jó. ...végső megoldás a halál ...akarom mondani Lepke!
![]()
......
wazze áruljátok már el mi a szarral takarítjátok a szélvédőtöket! ...vagy Ti nem is szoktátok mi, ebadta banda!
2009.08.29. 08:31
touring írta:Labi írta:strobi írta:MChris írta:Labi írta:kezdek idegbajt kapni![]()
![]()
![]()
![]()
KalapácsClean?
![]()
......
Én monitortisztítóval. De nekem is foltos. Nemtom mi a franctól. Gondolom öregszik a szélvédő
2009.08.29. 08:31
![]()
![]()
![]()
KalapácsClean?
![]()
......
2009.08.29. 09:11
2009.08.29. 09:26
Labi írta:Zoli, ugye Te a bolondját járatod velem, hogy egy kloroform származékkal tisztítod ugye?!
2009.08.29. 09:53
lepke írta:Labi írta:Zoli, ugye Te a bolondját járatod velem, hogy egy kloroform származékkal tisztítod ugye?!
Helo Labi
Dehogy ez biztos dolog
ezt használjuk a rovarokhoz is
üdv zoli
2009.08.29. 09:54
simi64 írta:lepke írta:Labi írta:Zoli, ugye Te a bolondját járatod velem, hogy egy kloroform származékkal tisztítod ugye?!
Helo Labi
Dehogy ez biztos dolog
üdv zoli
Ezért kopik Neki olyan helyről is a műanyag, ahol hozzá sem ér!
2009.08.29. 09:56
lepke írta:simi64 írta:lepke írta:Labi írta:Zoli, ugye Te a bolondját járatod velem, hogy egy kloroform származékkal tisztítod ugye?!
Helo Labi
Dehogy ez biztos dolog
üdv zoli
Ezért kopik Neki olyan helyről is a műanyag, ahol hozzá sem ér!
Helo simi
Nem a kormányt kenem vele![]()
üdv zoli
2009.08.29. 10:22
2009.08.29. 16:07
touring írta:Na tegnap én is kipróbáltam a Labi féle BMW kenőcsöt. Király lett. Beszívott a kocsi egy komplett tégelyt ebből a csodaszerből. Meddig ne üljek bele? 2 napig?
2009.08.29. 16:14
Labi írta:touring írta:Na tegnap én is kipróbáltam a Labi féle BMW kenőcsöt. Király lett. Beszívott a kocsi egy komplett tégelyt ebből a csodaszerből. Meddig ne üljek bele? 2 napig?
na örülök! nem kell két napot várni, hacsak nem olajoztad. ha krémet használtál csak, akkor annak már száraznak kell lennie! ...töröld át egy pamut ronggyal oszt kész
2009.08.29. 19:29
simi64 írta:Labi írta:touring írta:Na tegnap én is kipróbáltam a Labi féle BMW kenőcsöt. Király lett. Beszívott a kocsi egy komplett tégelyt ebből a csodaszerből. Meddig ne üljek bele? 2 napig?
na örülök! nem kell két napot várni, hacsak nem olajoztad. ha krémet használtál csak, akkor annak már száraznak kell lennie! ...töröld át egy pamut ronggyal oszt kész
Utána meg próbáld ki!
Garantált 10 lóval több!
2009.09.02. 21:53
2009.09.02. 22:38
Illes írta:Üdv mindenkinek!
Én csak és kizárólag a Bömbi gyári tisztító és ápoló szerit használom. Nem sokkal drágább mint a prémium tisztítószerek (Turtle wax,Sonax,...), de a hatás...
Ma pl a bőrfelületeket (ülések, ajtókárpit) tisztítottam meg, majd kentem át és olyan lett, mintha nem 12 éves, hanem 12 hónapos lenne az autóVisszaadta tényleg a gyári állagát és az illatát, egyszerűen hihetelen...
Azt hiszem ezek az autók megérdemlik ezt a minőséget
2009.09.02. 22:42
simi64 írta:Illes írta:Üdv mindenkinek!
Én csak és kizárólag a Bömbi gyári tisztító és ápoló szerit használom. Nem sokkal drágább mint a prémium tisztítószerek (Turtle wax,Sonax,...), de a hatás...
Ma pl a bőrfelületeket (ülések, ajtókárpit) tisztítottam meg, majd kentem át és olyan lett, mintha nem 12 éves, hanem 12 hónapos lenne az autóVisszaadta tényleg a gyári állagát és az illatát, egyszerűen hihetelen...
Azt hiszem ezek az autók megérdemlik ezt a minőséget
1 db felnitisztító spray:
hatezer