![]() |
2012.07.01. 11:07
2012.07.01. 11:31
Madtomi írta:Szép napot mindenkinek!
Korábban megtaláltam azt a problémát ami nekem is jelentkezett. Történetesen kikapcsolgat a kijelző 16:9 MK3. Ez tegnap előtt jelentkezett, akkor csak egy szürke kép fogadott futó csíkokkal a rádió az működik hibátlanul, vezérelni is tudom csak zavaró este 200km levezetni úgy, hogy felvillan a kijelző mindíg. Este 10-kor kivettem belőle a navi cd-t hát az forró voltMeg nekem is behozta azt a menüt amit még sosem láttam és eddig sose csinálta azt, hogy ha kinyitottam akkor kiírta alulra a dátumot meg az időt a kijelző aljára igaz nématül megnevezve a napot de mindegy.
A lényeg, hogy mit kellene csinálnom estlegesen vagy mi a probléma.
Segítségeteket előre is köszönöm!
jah a navi cd-t kb 3 hónapja használom mivel volt ilyen megjegyzés is.
2012.07.01. 11:50
Padre540 írta:Madtomi írta:Szép napot mindenkinek!
Korábban megtaláltam azt a problémát ami nekem is jelentkezett. Történetesen kikapcsolgat a kijelző 16:9 MK3. Ez tegnap előtt jelentkezett, akkor csak egy szürke kép fogadott futó csíkokkal a rádió az működik hibátlanul, vezérelni is tudom csak zavaró este 200km levezetni úgy, hogy felvillan a kijelző mindíg. Este 10-kor kivettem belőle a navi cd-t hát az forró voltMeg nekem is behozta azt a menüt amit még sosem láttam és eddig sose csinálta azt, hogy ha kinyitottam akkor kiírta alulra a dátumot meg az időt a kijelző aljára igaz nématül megnevezve a napot de mindegy.
Akkor működik így a kijelző,amikor nincs navigáció meghajtó bekötve.Nézd meg a csomiben a csatlakozásokat,vagy lehet hogy meghalt a meghajtó.
2012.07.01. 19:27
Madtomi írta:Padre540 írta:Madtomi írta:Szép napot mindenkinek!
Akkor működik így a kijelző,amikor nincs navigáció meghajtó bekötve.Nézd meg a csomiben a csatlakozásokat,vagy lehet hogy meghalt a meghajtó.
A csomagtartóban a csatlakozókat leszedtem meg visszatettem egy párszor némi oxidációra gyanakodva plussz az összes biztit átmozgattam és most levettem az aksiról a kocsit meg nyitva van a csomagtartóm szellőzés céljából a lugas alatt.
Egyébként a cd-t beolvassa egyből, nem is köpködi meg semmi ilyen, szerintem hibátlanul működik.
2012.07.02. 14:49
Berkut írta:Madtomi írta:Padre540 írta:Madtomi írta:Szép napot mindenkinek!
A csomagtartóban a csatlakozókat leszedtem meg visszatettem egy párszor némi oxidációra gyanakodva plussz az összes biztit átmozgattam és most levettem az aksiról a kocsit meg nyitva van a csomagtartóm szellőzés céljából a lugas alatt.
Egyébként a cd-t beolvassa egyből, nem is köpködi meg semmi ilyen, szerintem hibátlanul működik.
Elképzelhető, hogy túlhevül valami miatt!
Vedd ki a rechnert (négy kis tűt bebökni a rechener odlalán, majd kihúzni), a tetejét simán le tudod venni, semmiféle csavart nem kell hozzá kivenni. Ha ez megvan, less be a mechanika mellett, nem látsz-e az alaplapon vízkőlerakódás szerű dolgokat. Esetleg a jobb rálátás érdekében kiveheted a lemezmozgató mechanikát, nem egy ördöngősség.
B.
2012.07.02. 15:24
2012.07.13. 21:20
2012.07.17. 11:51
2012.07.17. 13:43
BaLaci írta:Sziasztok!
Az utóbbi időben elég bizonytalan a navi lemez beolvasása (16:9 + MK4), frissen írt lemezt 10-ből 1x olvassa be. (Viszont CD-t olvas.)
Ha lenne valaki oly' kedves Kőbánya-Kispest környékén, hogy kipróbálhassam az ő navi DVD-jét (és az én DVD-met az ő autójában) igazán hálás lennék, mert tudnám melyik a rossz.
PÜ-t szeretettel várom!
BaLaci
2012.07.17. 13:47
Imco írta:BaLaci írta:Sziasztok!
Az utóbbi időben elég bizonytalan a navi lemez beolvasása (16:9 + MK4), frissen írt lemezt 10-ből 1x olvassa be. (Viszont CD-t olvas.)
Ha lenne valaki oly' kedves Kőbánya-Kispest környékén, hogy kipróbálhassam az ő navi DVD-jét (és az én DVD-met az ő autójában) igazán hálás lennék, mert tudnám melyik a rossz.
PÜ-t szeretettel várom!
BaLaci
Szerencsés vagy! Az egész 18-19 kerületes különítménynek kb. útba esel!![]()
Valaki biztos megsegít, bár az eddigiek alapján többen borítékolni fogják az olvasó hibát.
2012.07.17. 14:11
2012.07.17. 21:16
BaLaci írta:Jól hangzik!
Javítása? Csere?
2012.07.18. 08:29
vaszarig írta:BaLaci írta:Jól hangzik!
Javítása? Csere?
Mindkettőt lehet!A csere kicsit fájdalmasabb!
2012.07.18. 12:05
2012.07.18. 17:10
Berkut írta:vaszarig írta:BaLaci írta:Jól hangzik!
Javítása? Csere?
Ezért jobb egy elpusztíthatatlan MK3-as!![]()
B.
2012.07.18. 22:48
BaLaci írta:És mennyibe' fáj a javítás?
2012.07.19. 17:21
2012.07.26. 05:15
DonJulius írta:Sziasztok!
A 4:3-as kijelzőm van, '97-es...
A Software frissítését kéri...
Lemezzel tud valaki segíteni? Székesfehérvár környékén?
Előre is köszönöm!
2012.07.26. 05:18
admin írta:Berkut írta:vaszarig írta:BaLaci írta:Jól hangzik!
Javítása? Csere?
Ezért jobb egy elpusztíthatatlan MK3-as!![]()
B.
Az meg a szoftver fríssitést nem szereti:(
iPhone Tapatalk
2012.07.26. 22:07
hell írta:DonJulius írta:Sziasztok!
A 4:3-as kijelzőm van, '97-es...
A Software frissítését kéri...
Lemezzel tud valaki segíteni? Székesfehérvár környékén?
Előre is köszönöm!
huuu mk1, meg csak foton lattaminnen szedjel egy clonecd imaget, ird meg clonecd vel vagy IMGburnnel aztan azzal kinald meg.
http://www.e38.org/nav/