Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2012.05.30. 22:32

Olvasta de valami fej problémája lehet mert a céges x5-be se volt fasza :D

2012.06.14. 21:05

Van egy M3 4.6-os meghajtóm Mk4-es navirechnerbe! Olvassa a DVD-t (nálam az újraírható +-ost vitte) és a CD-t is! Az olvasó fej zsír új benne!:) 30000,-Ft-re gondoltam!

70/3811512

http://imageshack.us/photo/my-images/534/mk4drive1.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vaszarig 2012.06.15. 22:15-kor.

2012.06.15. 16:32

sziasztok!

létezik olyan navi szoft, hogy csak magyarország? vagy másként kérdezem. mikori a legutolsó térképcsomag, ami ráfért egy cd-re? mert kiírtam a 2012-es dvd5-ös verziót, de sajnos csak hébe-hóba olvassa be. gondolom nem ártana egy fejcsere az olvasóba... a cd-s verzióval nincs semmi gondja, viszont az nagyon öregecske, pl. m0 sincs rajta...

2012.06.15. 21:04

aaandraaas írta:sziasztok!

létezik olyan navi szoft, hogy csak magyarország? vagy másként kérdezem. mikori a legutolsó térképcsomag, ami ráfért egy cd-re? mert kiírtam a 2012-es dvd5-ös verziót, de sajnos csak hébe-hóba olvassa be. gondolom nem ártana egy fejcsere az olvasóba... a cd-s verzióval nincs semmi gondja, viszont az nagyon öregecske, pl. m0 sincs rajta...

Pl. ezért kellett volna beszélgetnünk. 2 is volt a kocsiban.

2012.06.15. 21:58

Imco írta:

Pl. ezért kellett volna beszélgetnünk. 2 is volt a kocsiban.

Tényleg ne haragudj rám, más körülmények között órákig el tudok dumálni azokról a dolgokról, amiket szeretek. De muszáj volt rohannom, mert vártak már itthon.

A következő alkalommal, mikor találkozunk valamiért, le sem fogsz tudni lőni. De ez most tényleg SOS rohanós volt. :)

2012.06.15. 22:27

aaandraaas írta:
Tényleg ne haragudj rám, más körülmények között órákig el tudok dumálni azokról a dolgokról, amiket szeretek. De muszáj volt rohannom, mert vártak már itthon.

A következő alkalommal, mikor találkozunk valamiért, le sem fogsz tudni lőni. De ez most tényleg SOS rohanós volt. :)

Nem haragszom.
Sokszor ennyin múlik. :)

2012.06.16. 10:58

Hosszú távon ki kéne cserélni az olvasót, mert egy idő után már a CD-t sem fogja olvasni!!!

2012.06.18. 13:56

NaviProfi írta:

Hosszú távon ki kéne cserélni az olvasót, mert egy idő után már a CD-t sem fogja olvasni!!!

Nekem van egy eladó meghajtóm, amiben új az olvasó fej! :) Ha kell, oda tudom adom 20ezer pénzért+adok hozzá egy 2012-es EU térképet is! :)

2012.06.18. 14:07

vaszarig írta:Nekem van egy eladó meghajtóm, amiben új az olvasó fej! :) Ha kell, oda tudom adom 20ezer pénzért+adok hozzá egy 2012-es EU térképet is! :)

DVD meghajtó?

2012.06.18. 14:51

Imco írta:
vaszarig írta:Nekem van egy eladó meghajtóm, amiben új az olvasó fej! :) Ha kell, oda tudom adom 20ezer pénzért+adok hozzá egy 2012-es EU térképet is! :)

DVD meghajtó?

Természetesen igen, Mk4-be való M3 4.6-os!:)

2012.06.18. 16:06

vaszarig írta:
Imco írta:

DVD meghajtó?

Sziasztok!
Én még sosem láttam olyat, ami vitte volna az újraírható lemezt is! Ennyire le vagyok maradva?
B.

2012.06.18. 21:09

Berkut írta:
vaszarig írta:
Imco írta:

DVD meghajtó?

Sziasztok!
Én még sosem láttam olyat, ami vitte volna az újraírható lemezt is! Ennyire le vagyok maradva?
B.

Pedig ez viszi!:) Adom is hozzá!:)

2012.06.18. 21:13

Berkut írta:
vaszarig írta:
Imco írta:

DVD meghajtó?

Sziasztok!
B.

Pedig ez viszi azt is! Ja, és azt is adom hozzá!:) :)

Bocsi, telóról nyomom, kétszer kattintottam!:)

2012.06.19. 10:41

Sziasztok Valaki Tudna nekem mondani olyan Mk4 be való 2012 térképet amin már az M6 és minden rajta van és le tudnám tölteni valahonnan.

Magyarosítva van a navim akkor mindegy milyen vagy azt csak venni tudok.

2012.06.19. 22:30

Bömbi530d írta:Sziasztok Valaki Tudna nekem mondani olyan Mk4 be való 2012 térképet amin már az M6 és minden rajta van és le tudnám tölteni valahonnan.

Magyarosítva van a navim akkor mindegy milyen vagy azt csak venni tudok.

A magyarosításnak semmi köze a térképhez! :) Ha jársz Szekszárd felé, esetleg tudok adni neked egyet! :)

2012.06.22. 14:01

ruckroland írta:Ja, W220-as merciről ( :facepalm: :piroslap: ) van szó amiben 2.5 COMAND rendszer van.

Pffffff! :facepalm:

2012.06.22. 14:33

simi64 írta:
ruckroland írta:Ja, W220-as merciről ( :facepalm: :piroslap: ) van szó amiben 2.5 COMAND rendszer van.

Nekem meg van egy szuzukim, és nincs benne rádió se. Abba bele lehet rakni vajon? :mrgreen: :nyelves: :doglotlo:

2012.06.22. 14:37

ruckroland írta:Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Kaptam egy árajánlatot, digitális TV vételi lehetőséggel kapcsolatban. Mivel nem igazán vagyok képben ezért azt kérdezném, ez hogy sok vagy kevés?
Ja, W220-as merciről ( :facepalm: :piroslap: ) van szó amiben 2.5 COMAND rendszer van.

Digitális TV tuner "DVB-T Digitális Mpeg4 / Mpeg2 Tv tuner:" 89 000ft
Interface: 65 000ft
Beszerelés: 20 000ft

Köszönöm! Amúgy valaki foglalkozik ilyesmivel a fórumon? Maszika?

Szerintem nem szívesen koszolja be senki a kezét egy ilyen tyúklábmintás izével... :nyelves: :mrgreen:

2012.06.22. 14:44

Bazijoe írta:
simi64 írta:

Nekem meg van egy szuzukim, és nincs benne rádió se. Abba bele lehet rakni vajon? :mrgreen: :nyelves: :doglotlo:

Király vagy Bazidzsó :!: :mrgreen:

2012.06.23. 22:00

Navigáció
Az idióta férjem átállította a GPS hangját Darth Vaderre és rohadtul nem tudtam, hogy kell visszaállítani!
Jó volt így leautóznom hétvégén anyámékhoz vidékre. Végig szuszogott és kábé 10 percenként közölte hogy "én vagyok az apád".

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge