Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2014.01.20. 22:07

Haminda írta:
csiatt írta:Nekem nincs bajom az e60 design váltógomjával. Én is gondolkoztam a cserén. Mondjuk én olyat néztem, ami világít is, mint az eredeti, csak rohadt drága :(

Viszont azokról az első sárhányókról megnéznék egy-egy nagyobb képet is! Érdekesek.

"Kicsit" hosszúnak tűnik azért...
Tapatalk 2-vel küldve az én LT26i-ről

Az első kerék mögött a szélesítésre és sportos légbeömlőkre gondoltam :)

2014.01.20. 23:42

adam001 írta:
Aki ezt megveszi annak nincs önbecsülése!!!!!

Annak semmije sincs szerintem :DDDD
Se ízlése, se esze, se szeme... stb :D

2014.01.21. 13:25

csiatt írta:
Haminda írta:
csiatt írta:Nekem nincs bajom az e60 design váltógomjával. Én is gondolkoztam a cserén. Mondjuk én olyat néztem, ami világít is, mint az eredeti, csak rohadt drága :(

Viszont azokról az első sárhányókról megnéznék egy-egy nagyobb képet is! Érdekesek.

"Kicsit" hosszúnak tűnik azért...
Tapatalk 2-vel küldve az én LT26i-ről

Az első kerék mögött a szélesítésre és sportos légbeömlőkre gondoltam :)

Váltókarra gondolt szerintem :roker:

2014.01.21. 13:35

.

Szerintem pedig nagyon nem illik bele a késői E60-as hiperűr-design váltókarja az E39 egyébként visszafogott, és letisztult műszerfal és középkonzol együttesébe.
Gagyivá válik az egyébként tök jól kinéző választókar.
De lehet, hogy majd az automata bogárhátúmba egyet belefaragok :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kovessyroli az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bummer, Zo78
Értékelés: 9.52%

2014.01.21. 20:42

Sziasztok!

Erről (fórumos 530d) és erről (német import 525d) az autóról mi a véleményetek?

2014.01.21. 22:00

Kovee írta:

Hibatlan pörgös motor................pfffffffffff :franko:

Meg jó hogy a 30d a 8ezres fordulatot szereti :D

Jó lesz az 10.000rpm-nek is...lehet, hogy egy eddig ismeretlen Judd V8 kályha van benne :mrgreen:

2014.01.21. 22:10

rimarp írta:Sziasztok!

Neked kell eldönteni. Touring vagy szedán, automata vagy manuál... Mindkettő jónak néz ki, izlés dolga. :szerintem

Én a kéziváltót és a kom.bit favorizálom a nejlonbéemvékből, de nem biztos, hogy Te is. :wink:

2014.01.21. 22:27

kzolee írta:
Neked kell eldönteni. Touring vagy szedán, automata vagy manuál... Mindkettő jónak néz ki, izlés dolga. :szerintem

Osztom a véleményt.
Plusz 2 dolog amit még a 25d "ellen" fel tudok hozni.
1:Fehér úti bermuda háromszög,nincs túl jó hírük.Persze ez nem jelenti azt hogy ne lehetne kifogni egy normális autót.
2:a regadó + papírozásra rájön még kb. 300.

A fórumos faceliftesítve van,I-s rendszám tehát kb. 10 éve az országban van,képekről jól néz ki és úgy látom hogy a fékhez sem kell mostanában hozzányúlni.

2014.01.21. 22:37

Padre540 írta:
kzolee írta:

Osztom a véleményt.
Plusz 2 dolog amit még a 25d "ellen" fel tudok hozni.
1:Fehér úti bermuda háromszög,nincs túl jó hírük.Persze ez nem jelenti azt hogy ne lehetne kifogni egy normális autót.
2:a regadó + papírozásra rájön még kb. 300.

A fórumos faceliftesítve van,I-s rendszám tehát kb. 10 éve az országban van,képekről jól néz ki és úgy látom hogy a fékhez sem kell mostanában hozzányúlni.

Köszi mind a kettőtöknek. A fórumos járgányt megnéztem, mentem is vele és meg kell hagyni, az én BMW-ben avatatlan szememnek nagyon tetszett, nah meg vezetni sem volt utolsó a romos 406 Peugeot-om után. :D Szóval csak biztosra akarok menni a dologgal, a Hahu-ról ezt az egy autót tudtam még opcióként magam előtt látni, ami tényleg jól néz ki, de nem lehet tudni korábban milyen kezekben volt. Illetve a regadóval sem kalkuláltam :doglotlo: , tehát így csak az 530d marad. Szombaton még egy átnézetés és ha minden oks, akkor elhozom! :oops: :roker:

2014.01.21. 22:44

+1 szavazat a fórumos 30d mellett :wink:
Az élet sok ajándéka közül én kiemelném a 30d-t motort automata váltó kombóval, természetesen a kukorica gombóc után. :wink:

2014.01.21. 23:01

kovessyroli írta:

Az élet sok ajándéka közül én kiemelném a 30d-t motort automata váltó kombóval, természetesen a kukorica gombóc után. :wink:

+1 like a " fórumos 30d " mellett...
Ápolt-szervizelt-patika autó, őszinte-igényes tulajtól... Ez nagyon ritka manapság , főleg ebben az ár-évjárat kategóriában ...

2014.01.22. 00:17

Én a 25d-re szavazok! :)

2014.01.22. 00:25

Hauzer írta:Én a 25d-re szavazok! :)

Fejtsd ki. :D

2014.01.22. 19:24

Másfél év után úgy néz ki, hogy elhagyom a BMW-sek táborát. Kell egy olyan autó, aminek a vezetését ha kell, rá merem bízni az asszonyra.
Vélemények?

2014.01.22. 19:47

Haminda írta:Másfél év után úgy néz ki, hogy elhagyom a BMW-sek táborát. Kell egy olyan autó, aminek a vezetését ha kell, rá merem bízni az asszonyra.
Vélemények?

Azt hiszem tökéletes választás női vezetők részére... egy a baj, nincs ember aki megállíthatná, ha egyszer a női láb rágörcsöl a "gázpedálra" - fék helyett... :mrgreen:

2014.01.22. 20:13

jlaci74 írta:
kovessyroli írta:

+1 like a " fórumos 30d " mellett...
Ápolt-szervizelt-patika autó, őszinte-igényes tulajtól... Ez nagyon ritka manapság , főleg ebben az ár-évjárat kategóriában ...

+1 a fórumos 30d-re. Nagyobb, jobb, szebb és megbízható forrásból van.

2014.01.22. 20:38

Gyaaaa...+1 like :D
Tiszta f@szbook feeling...

De 30 dezso telleg toppos ;)

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

2014.01.22. 21:00

Bummer írta:Gyaaaa...+1 like :D
Tiszta f@szbook feeling...

De 30 dezso telleg toppos ;)

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

Már várom is a szombatot! Remélem minden rendben lesz vele, mert már eléggé rápörögtem:)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek rimarp az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2014.01.22. 21:48

Zo78 írta:
Haminda írta:Másfél év után úgy néz ki, hogy elhagyom a BMW-sek táborát. Kell egy olyan autó, aminek a vezetését ha kell, rá merem bízni az asszonyra.
Vélemények?

Azt hiszem tökéletes választás női vezetők részére... egy a baj, nincs ember aki megállíthatná, ha egyszer a női láb rágörcsöl a "gázpedálra" - fék helyett... :mrgreen:

+ a veteranbiztositas is eleg olcso.

2014.01.22. 22:51

Vélemények?

Van az asszonynak C-s jogsija? :shock: vVszont gumiszőnyeget nem találtam ehhez a típushoz sehol.... :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge