![]() |
2012.04.05. 10:07
2012.04.05. 10:42
dbpeti írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék Tőletek.
MKII-es navim van, 4:3-as kijelzővel. A rechner igencsak elhalálozott, ezért vennem kéne, de ha már veszek, akkor lehet vennék vmi frissebbet.
Nem igazán tudom, hogy az MKII-III-IV között van-e vmi különbség. Oké, hogy az MKIV dvd-s és 16-9-el tudja pl a 3D módot, de ugye ez nekem úgyis mindegy a 4:3 kijelző miatt. Térképrészletességben van bármi különbség? (értem ezalatt, hogy mondjuk az MKIV-re gyakrabban adnak ki frissítést, részletesebb utca-házszámozással ilyesmi?)
Összegezve arra lennék kíváncsi, hogy miért érné meg nekem MKII helyett MKIII vagy MKIV-es rechnert venni? Mik a részletes különbségek?
MKIII-as navi CD-jét MKII is olvassa?
Ha ebben tudna nekem valaki segíteni, akkor nagyon hálás lennék:)
Köszönettel:
dbpeti
2012.04.05. 15:11
dbpeti írta:Sziasztok!
MKII-es navim van, 4:3-as kijelzővel. A rechner igencsak elhalálozott, ezért vennem kéne, de ha már veszek, akkor lehet vennék vmi frissebbet.
Nem igazán tudom, hogy az MKII-III-IV között van-e vmi különbség. Oké, hogy az MKIV dvd-s és 16-9-el tudja pl a 3D módot, de ugye ez nekem úgyis mindegy a 4:3 kijelző miatt. Térképrészletességben van bármi különbség? (értem ezalatt, hogy mondjuk az MKIV-re gyakrabban adnak ki frissítést, részletesebb utca-házszámozással ilyesmi?)
Összegezve arra lennék kíváncsi, hogy miért érné meg nekem MKII helyett MKIII vagy MKIV-es rechnert venni? Mik a részletes különbségek?
Köszönettel:
dbpeti
2012.04.05. 18:08
vaszarig írta:dbpeti írta:Sziasztok!
Köszönettel:
dbpeti
Alapból sem az MK3 sem az MK4 nem lesz jó neked!Viszont a jó hír, hogy csak egy adapterkábel kell hozzá, és utána mind a kettő menni fog a te rendszereddel is!
Hogy melyiket szeretnéd, az rajtad áll! Az MK3-mal csak CD-t tudsz megetetni (természetesen az MK2-höz lévő CD is jó), míg az MK4 már tudja a DVD-t és a DL-es DVD-t is, igaz az utóbitt csak a legfrisebb szoftverrel. A CD pedig természetesen az MK4-ben is futni fog! Az MK4 tehát annyival jobb, hogy mivel már olvassa a DVD-t is, így nem kell csereberélni a lemezeket, hanem egy lemezre ráfér pl teljes Európa! Egyéb különbség nincs tudomásom szerint, talán annyi, hogy az MK4-hez volt még pár frissítés, de ha jól tudom V32 után már ennél sincs. Térkép frissítés pedig mind DVD-hez, mind CD-hez van!
Annyi még, hogy az MK3 kényesebb mint az MK4, viszont az MK4-nél sajnos elég gyakori az olvasó fej halála!
2012.04.05. 18:39
2012.04.09. 11:08
2012.04.12. 04:26
Madtomi írta:Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy MK3-ba eu cd valakinek esetleg, mert ami fel volt téve pár hozzászólással előbb az már sajnos nem él.
Előre is Köszönöm Mindenkinek!
Üdv Madtomi
2012.04.12. 16:07
Bazijoe írta:Madtomi írta:Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy MK3-ba eu cd valakinek esetleg, mert ami fel volt téve pár hozzászólással előbb az már sajnos nem él.
Előre is Köszönöm Mindenkinek!
Üdv Madtomi
Ez elvileg a 10 cd-s verzió:
Térkép cd-k
2012.04.13. 14:14
2012.04.13. 17:24
Berkut írta:Szia!
Lehet, hogy rossz volt az MK4-esben a lemezed.
Szerezz egy MK3-as CD-t, ami jól megy, és próbáld ki az MK4-eseddel ugyanazt a lemezt. Ha azzal nem akadozik, nem indítgatja újra magát, akkor a lemezzel volt a difi.
Egyébként az MK3-as szerintem strapabíróbb, mint az MK4-es. Az MK4-esnek viszont szebb a képe, és lehet 3D nézetet is állítani rajta.
B.
2012.04.15. 13:46
2012.05.14. 23:04
laci525d írta:Segítsetek pls, honnan tudok letölteni működő mk3-ba való navi cd-t? pl: http://thepiratebay.se/torrent/5782702/ ... 011_europa
Gyárilag mk3 volt a vasba kicseréltem mk4-re de a navi fejegységgel nem voltak jóba, ki be kapcsolt állandóan a zene meg szólt közbe. Most visszatettem az mk3-at, most minden szuper de ebbe meg nincs cd-m.
Esetleg valami 5let hogy mk4-el hibátlan legyen?
2012.05.15. 09:48
2012.05.15. 09:55
2012.05.15. 10:18
admin írta:Miért ebay - en nincs értékelése?
iPhone Tapatalk
2012.05.15. 12:26
2012.05.15. 12:36
depence írta:Hali,
Szeretnék érdeklődni. Nézegetem a gyári 4:3 TV-t. Nekem ez van most BMW Business RDS és MID CD-tárral. Azt szeretném tudni, h a 4:3 Boardmonitor mellé mi kell még, h tuneres legyen?! A CD tárat meghagynám, navigáció meg nem szükséges.
Úgy gondolom, h kell akkor;
- 4:3 Boardmonitor
- Tuner?
Ennyi?!
2012.05.15. 12:47
hamoriarpi írta:depence írta:Hali,
Szeretnék érdeklődni. Nézegetem a gyári 4:3 TV-t. Nekem ez van most BMW Business RDS és MID CD-tárral. Azt szeretném tudni, h a 4:3 Boardmonitor mellé mi kell még, h tuneres legyen?! A CD tárat meghagynám, navigáció meg nem szükséges.
- Tuner?
Ennyi?!
Igen, a 4:3 mellé kell még minimum egy BM24. No meg egy teljes átkábelezés...
2012.05.15. 13:20
admin írta:hamoriarpi írta:depence írta:Hali,
- Tuner?
Ennyi?!
Navi rechner vagy tvmodul kell a kép miatt. De a tvmodul menü képe nagyon gyér.
Én nem kinlódnék a 4:3-al akkor már 16:9.
iPhone Tapatalk
2012.05.15. 13:26
depence írta:admin írta:hamoriarpi írta:depence írta:Hali,
- Tuner?
Ennyi?!
Navi rechner vagy tvmodul kell a kép miatt. De a tvmodul menü képe nagyon gyér.
Én nem kinlódnék a 4:3-al akkor már 16:9.
iPhone Tapatalk
Igen, de minden pénz kérdése...Megelégednék egy ilyennel.
Ebbe a TV modulba v. navi rechnerbe benne van akkor tuner?!..és a CD táramat is vezérelni fogja?!
köszi