![]() |
2012.02.18. 11:27
DEVERGO írta:admin írta:DEVERGO írta:üdv köszi a választ és ezt az ujra rakást hogy kellene csinálni? vagy csináltatni?
Berakod a helyére és írsz egy frimware lemezt azt berakod és hagyod dolgozni. A tippek trükkök között van egy le írás.
iPhone Tapatalk
helló nagyon köszönöm a segítséged! esetleg valaki tud nekem küldeni utánvéttel egy ilyen lemezt
üdv imi
2012.02.18. 11:57
admin írta:DEVERGO írta:admin írta:DEVERGO írta:üdv köszi a választ és ezt az ujra rakást hogy kellene csinálni? vagy csináltatni?
Berakod a helyére és írsz egy frimware lemezt azt berakod és hagyod dolgozni. A tippek trükkök között van egy le írás.
iPhone Tapatalk
helló nagyon köszönöm a segítséged! esetleg valaki tud nekem küldeni utánvéttel egy ilyen lemezt
üdv imi
Itt találsz.
http://www.xoutpost.com/articles/all-bm ... ystem.html
iPhone Tapatalk
2012.02.18. 13:37
DEVERGO írta:admin írta:DEVERGO írta:admin írta:DEVERGO írta:üdv köszi a választ és ezt az ujra rakást hogy kellene csinálni? vagy csináltatni?
iPhone Tapatalk
üdv imi
Itt találsz.
http://www.xoutpost.com/articles/all-bm ... ystem.html
iPhone Tapatalk
sikerült leszedni egy v.29-eset és ezt hogyan kell kiírni? milyen cd-re? meg milyen formában?
2012.02.18. 17:20
DEVERGO írta:sikerült leszedni egy v.29-eset és ezt hogyan kell kiírni? milyen cd-re? meg milyen formában?
admin írta:Amit leszedtél annak egy cd képfájlnak kell lennie. Író programba kiválasztod cd írás képfájlból és be talózod a fájlt. Sima 80'-es lemezre irhatod. Elméletileg MODE I-be kéne írnia.
iPhone Tapatalk
2012.02.25. 23:01
Berkut írta:DEVERGO írta:sikerült leszedni egy v.29-eset és ezt hogyan kell kiírni? milyen cd-re? meg milyen formában?admin írta:Amit leszedtél annak egy cd képfájlnak kell lennie. Író programba kiválasztod cd írás képfájlból és be talózod a fájlt. Sima 80'-es lemezre irhatod. Elméletileg MODE I-be kéne írnia.
iPhone Tapatalk
...és azt se feletsd el, hogy az újrarakás akár egy óra semmitevés után is beindulhat! Tehát berakod a lemezt, és 40-50 percig semmi nem történik, aztán egyszer csak elindul. Tehát egy akksi töltő sem árt menet közben a dologhoz, mert akkor sem indul el a navi firmware felülírása, újraírása, ha nincs megfelelő erő az akkumulátorban!
Én a az MK3-ra egyébként a 17.1-es verziót ajánlom, ez a legkorábbi, legalapabb. Ez könnyebben újraindítja a rechnert, ha ez megvan,a kkor már minden további nélkül lehet rápakolgatni a modernebb verziókat.
B.
2012.03.06. 18:12
Imco írta:csipi írta:Sziasztok!
Esetleg valaki tud friss navi cd-t (pld. Megyeri híd) küldeni utánvéttel?
MKIII-hoz kellene.
Köszi
Ha jársz a Megyeri hídon akkor a kezedbe adom.
Csak egyszer találj el navi nélkül addig!![]()
2012.03.10. 08:50
KorbenDallas írta:Imco írta:csipi írta:Sziasztok!
MKIII-hoz kellene.
Köszi
Sziasztok!
Én is szeretnék egy kis segítséget kérni a Megyeri hídon történő navigáláshoz.
MK3
Előre is köszönöm!
2012.03.10. 20:51
KorbenDallas írta:Imco írta:csipi írta:Sziasztok!
MKIII-hoz kellene.
Köszi
Sziasztok!
Én is szeretnék egy kis segítséget kérni a Megyeri hídon történő navigáláshoz.
MK3
Előre is köszönöm!
2012.03.11. 18:39
Pótoltam.2012.03.11. 20:19
KorbenDallas írta:Igazatok van!Pótoltam.
A dobj egy sört az találó! Ha erre jártok dobok nektek szívesen! Az van bőven!
2012.03.11. 20:40
Jerry írta:
(Imco?)
2012.03.11. 20:41
KorbenDallas írta:Igazatok van!Pótoltam.
A dobj egy sört az találó! Ha erre jártok dobok nektek szívesen! Az van bőven!
2012.03.15. 00:18
DEVERGO írta:üdv mindenkinek nálam az a jelenség van hogy van 3db rechner-em 1 mk3 és 2db mk4 ha rádugom az egyik mk4 et van kép minden működik a mási kettőnél pedig nincsen kép pedig kilett pucoltatva mind a kettő és semmi erre a problémára keresnék választ mi lehet a bajuk??
üdv imi előre is köszi a válaszokat
2012.03.19. 14:55
2012.03.23. 23:53
2012.03.24. 00:07
2012.03.24. 00:15
kzolee írta:Lepke szaktárs járt így a 16:9-essel. Bár ott egy kisbalta is szerepelt a történetben...
2012.03.24. 08:42
Berkut írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy járt-e még valaki így mint én, de sajnos nekem betörött a 16:9-es képernyőm.
A bontott fejegység ára kb 100 ezer forint körül mozog, ezért kicsit körbenéztem, fórumoztam a külföldi BMW-s oldalakon is. Meglepetésemre kiderült, hogy lehet külön sokkal olcsóbban kapni a folyadékkristályos képernyőt is, amit a Sharp gyártott. Az enyém 3 hét múlva érkezik, kíváncsi vagyok rá, majd megosztom a tapasztalatokat.
Nem tudom érdekel e valakit, de hátha lesz aki hasznosnak találja. Tehát:
a képernyő cikkszáma: LQ065T9BR53
Egyik megrendelhetőségének helye:
link
Beszerelése A-tól Z-ig képekkel, rajzokkal:
szerelés
B.
2012.03.24. 09:10
Padre540 írta:Berkut írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy járt-e még valaki így mint én, de sajnos nekem betörött a 16:9-es képernyőm.
A bontott fejegység ára kb 100 ezer forint körül mozog, ezért kicsit körbenéztem, fórumoztam a külföldi BMW-s oldalakon is. Meglepetésemre kiderült, hogy lehet külön sokkal olcsóbban kapni a folyadékkristályos képernyőt is, amit a Sharp gyártott. Az enyém 3 hét múlva érkezik, kíváncsi vagyok rá, majd megosztom a tapasztalatokat.
Nem tudom érdekel e valakit, de hátha lesz aki hasznosnak találja. Tehát:
a képernyő cikkszáma: LQ065T9BR53
Egyik megrendelhetőségének helye:
link
Beszerelése A-tól Z-ig képekkel, rajzokkal:
szerelés
B.
Ez megérdemel egy köszit!Cakk-pakk mennyi lesz a végösszeg mire hozzád kerül?
2012.03.24. 10:48