![]() |
2009.07.20. 21:44
lepke írta:Labi írta:jajj mit írjak? ....Ti már jobban ismeritek mint én!![]()
használjátok sokat!
Helo
KINŐTT a HAJAM
üdv zoli
2009.07.21. 07:14
MChris írta:Labi írta:látom jól elvagytok!![]()
persze Jackó, gyere ha az időpont ok.....bár én dél előtt fogok menni. most Atitól függ... ma mentem volna, de változott a program. talán szerda lesz. ...majd hív és értesítelek ha ok.
Labi irj valamit a kenőcsödről ne legyen ennyi OFF
2009.07.24. 21:52
2009.07.24. 22:19
gratula! ...ez a kenőcs "rám ragadt" most már! 2009.08.15. 13:15
2009.08.15. 14:08
Levibéka írta:mivel szabin vagyok énis szeretnék elvégezni egy Labi féle ülés és szőnyegtisztitást, a kérdésem az lenne hogy nem lessz semmi gond ha szétszedem az első ülés alatti elektromos légzsák csatlakozókat ahozz hogy ki tudjam venni az üléseket
2009.08.15. 14:16
kovessyroli írta:Levibéka írta:mivel szabin vagyok énis szeretnék elvégezni egy Labi féle ülés és szőnyegtisztitást, a kérdésem az lenne hogy nem lessz semmi gond ha szétszedem az első ülés alatti elektromos légzsák csatlakozókat ahozz hogy ki tudjam venni az üléseket
először mindenképpen áramtalanitanod kell a kocsit, és csak utána széthúzni a csatikat, ellenkező esetben - ha feszültség alatt húzod szét - akkor világítani fog a légzsáklámpa a műszerfalon. és az magától nem fog elaludni, csak géppel lehet kiütni.
2009.08.15. 14:21
Levibéka írta:kovessyroli írta:Levibéka írta:mivel szabin vagyok énis szeretnék elvégezni egy Labi féle ülés és szőnyegtisztitást, a kérdésem az lenne hogy nem lessz semmi gond ha szétszedem az első ülés alatti elektromos légzsák csatlakozókat ahozz hogy ki tudjam venni az üléseket
először mindenképpen áramtalanitanod kell a kocsit, és csak utána széthúzni a csatikat, ellenkező esetben - ha feszültség alatt húzod szét - akkor világítani fog a légzsáklámpa a műszerfalon. és az magától nem fog elaludni, csak géppel lehet kiütni.
és ez pontosan mit is jelent![]()
vegyem le az aksirol az egyik sarut![]()
2009.08.15. 14:34
Labi írta:Levibéka írta:kovessyroli írta:Levibéka írta:mivel szabin vagyok énis szeretnék elvégezni egy Labi féle ülés és szőnyegtisztitást, a kérdésem az lenne hogy nem lessz semmi gond ha szétszedem az első ülés alatti elektromos légzsák csatlakozókat ahozz hogy ki tudjam venni az üléseket
NEM! csak a kulcsot hagyd a lakásban miközben dolgozol és amíg nincs összedugva a csati, ne adj rá gyújtást.
de az üléslapcsere leírásban benne van.
hajrá
2009.08.15. 14:37
Levibéka írta:Labi írta:Levibéka írta:kovessyroli írta:Levibéka írta:mivel szabin vagyok énis szeretnék elvégezni egy Labi féle ülés és szőnyegtisztitást, a kérdésem az lenne hogy nem lessz semmi gond ha szétszedem az első ülés alatti elektromos légzsák csatlakozókat ahozz hogy ki tudjam venni az üléseket
NEM! csak a kulcsot hagyd a lakásban miközben dolgozol és amíg nincs összedugva a csati, ne adj rá gyújtást.
hajrá
ok, köszi
2009.08.15. 22:25
kovessyroli írta:Levibéka írta:Labi írta:Levibéka írta:kovessyroli írta:Levibéka írta:mivel szabin vagyok énis szeretnék elvégezni egy Labi féle ülés és szőnyegtisztitást, a kérdésem az lenne hogy nem lessz semmi gond ha szétszedem az első ülés alatti elektromos légzsák csatlakozókat ahozz hogy ki tudjam venni az üléseket
hajrá
ok, köszi
én speciel az akksisaru levételére gondoltam
2009.08.16. 03:25
tomekk07 írta:kovessyroli írta:Levibéka írta:Labi írta:Levibéka írta:kovessyroli írta:Levibéka írta:mivel szabin vagyok énis szeretnék elvégezni egy Labi féle ülés és szőnyegtisztitást, a kérdésem az lenne hogy nem lessz semmi gond ha szétszedem az első ülés alatti elektromos légzsák csatlakozókat ahozz hogy ki tudjam venni az üléseket
hajrá
ok, köszi
én speciel az akksisaru levételére gondoltam
Én azt csak akkor tenném, ha negyon muszáj, mert úgy elfelejt minden beállítást az autó, pl. ha elektromos a kormány meg az ülés, akkor az ottani beállításoknak lőttek!
Tomekk
2009.08.16. 09:29
2009.08.16. 09:46
Levibéka írta:alkul a téma
2009.08.16. 10:02
Labi írta:Levibéka írta:alkul a téma
én párszor már kivettem az üléseket. nem volt gondom. előtte, után betartottam hogy fél óráig nem adtam gyújtást. ...eddig gondom nem volt. nálam az akksiasuru levétele mindig galibát okozott.
2009.08.27. 18:21
2009.08.27. 18:41
Levibéka írta:Ma végre lett időm hogy elkezdjem az utastér, ülések valamint a kárpittisztitás Projektet [img]http://www.e39.hu/keptar/albums/userpics/10098/thumb_Beltér.jpg[/img], a beltér kitakaritva holnap kerül sor a padlókárpit és az ajtókárpit Vanishos tisztitása, [img]http://www.e39.hu/keptar/albums/userpics/10098/thumb_Száradnak_az_Ülések2.jpg[/img], az ülések, fejtámaszok, kisszőnyegek valamint a csomagtérszőnyeg tisztitásán már túlvagyok, holnapra megszáradnak
2009.08.27. 19:58
Levibéka írta:Ma végre lett időm hogy elkezdjem az utastér, ülések valamint a kárpittisztitás Projektet [img]http://www.e39.hu/keptar/albums/userpics/10098/thumb_Beltér.jpg[/img], a beltér kitakaritva holnap kerül sor a padlókárpit és az ajtókárpit Vanishos tisztitása, [img]http://www.e39.hu/keptar/albums/userpics/10098/thumb_Száradnak_az_Ülések2.jpg[/img], az ülések, fejtámaszok, kisszőnyegek valamint a csomagtérszőnyeg tisztitásán már túlvagyok, holnapra megszáradnak
2009.08.27. 20:07
2009.08.27. 20:14