![]() |
2007.04.09. 22:43
dante írta:Sziasztok!
Nem rég vettünk egy BMW 530D-t. 2003-as évjárat. MK3-as navi van benne és 16:9-es lcd kijelző. A nvigávióban nem volt cd és a képernyőn sem jelenik meg a GPS menüpont. (Kérdés ez csak akkor jelenik meg, ha van benne CD ?) He nem akkor mitől tűnhet el a menüpont? És a tudna valaki egy linket adni ahonnan le tudom szednim a magyarország cd-t? Korábban valaki linkelt be egy elérhetőséget (többször is), de az már nem működik.
Köszi, Dante
2007.04.10. 09:48
admin írta:dante írta:Sziasztok!
Nem rég vettünk egy BMW 530D-t. 2003-as évjárat. MK3-as navi van benne és 16:9-es lcd kijelző. A nvigávióban nem volt cd és a képernyőn sem jelenik meg a GPS menüpont. (Kérdés ez csak akkor jelenik meg, ha van benne CD ?) He nem akkor mitől tűnhet el a menüpont? És a tudna valaki egy linket adni ahonnan le tudom szednim a magyarország cd-t? Korábban valaki linkelt be egy elérhetőséget (többször is), de az már nem működik.
Köszi, Dante
Ha van benne CD ha nincs a menünek ott kellene hogy legyen!!
Hero linkelt majd nyilatkozik hogy mivan a link-el.
2007.04.10. 15:21
2007.04.10. 17:45
admin írta:Hát nem tudom mi okozza. De próbáldmeg lehuzni a kábeleket róla és utána viszadugni hátha egy ujra indulás segitrajta Kábeleket csak azután huzdle ha kialudt rajta a led!!
Akkor most neked a TV modul csinálja a képet.Mert alaphelyzetbe az MK3 csinálja a képet a monitora ha ez nem müködik akkor egy kis idő mulva átvált a TV modul képére.Ezért nincs GPSnavigáció menü se.Ha lehuzod meg vissza dugod akkor elméletileg a buszkábel végig nézi mivan csatlakoztatva a rendszere ha megtalálja akkor meglesz a menübe.
2007.04.10. 18:17
dante írta:admin írta:Hát nem tudom mi okozza. De próbáldmeg lehuzni a kábeleket róla és utána viszadugni hátha egy ujra indulás segitrajta Kábeleket csak azután huzdle ha kialudt rajta a led!!
Akkor most neked a TV modul csinálja a képet.Mert alaphelyzetbe az MK3 csinálja a képet a monitora ha ez nem müködik akkor egy kis idő mulva átvált a TV modul képére.Ezért nincs GPSnavigáció menü se.Ha lehuzod meg vissza dugod akkor elméletileg a buszkábel végig nézi mivan csatlakoztatva a rendszere ha megtalálja akkor meglesz a menübe.
Most az van, hogy amikor gyújtást adok rá, akkor kék képernyő jelenik meg a következőkkel, TV, Aux, Set, Board... GPS nincs, és a kezdő logó sincs meg.
Az normális amikor kinyitom a csomagtartót a GPS ledje pirosan villog egy idejig aztán kialszik?
2007.04.10. 18:28
admin írta:dante írta:admin írta:Hát nem tudom mi okozza. De próbáldmeg lehuzni a kábeleket róla és utána viszadugni hátha egy ujra indulás segitrajta Kábeleket csak azután huzdle ha kialudt rajta a led!!
Most az van, hogy amikor gyújtást adok rá, akkor kék képernyő jelenik meg a következőkkel, TV, Aux, Set, Board... GPS nincs, és a kezdő logó sincs meg.
Az normális amikor kinyitom a csomagtartót a GPS ledje pirosan villog egy idejig aztán kialszik?
Ezt írtam hogy a TV modul vete át a képet mert valamiért nem látja a rendszer a rechnert.
Igen normális! ajtó nyitásra kéne megjeleni a bejelentkező képnek ha a rechner adná a képet.
2007.04.11. 09:45
2007.04.11. 13:25
sonofspeed írta:Sziasztok!
Keresgettem a fórumon linket CD-s térkép letöltéséhez, de nem találtam.. Megosztaná velem vki, honnan juthatnék ennél frissebb verzióhoz!
Előre is köszönöm!
Tool : 3.1.06
Date : 2005-03-29
Operator : uida1203
CD number : EHVCD_14234_3.1.06
Medium : Test CD
Navigation database : ..._prod/TeleAtlas/europe/hun/hun_ta_ald_0501_20050315l-2821.cpr
2007.04.11. 13:27
dante írta:admin írta:dante írta:admin írta:Hát nem tudom mi okozza. De próbáldmeg lehuzni a kábeleket róla és utána viszadugni hátha egy ujra indulás segitrajta Kábeleket csak azután huzdle ha kialudt rajta a led!!
Ezt írtam hogy a TV modul vete át a képet mert valamiért nem látja a rendszer a rechnert.
Igen normális! ajtó nyitásra kéne megjeleni a bejelentkező képnek ha a rechner adná a képet.
De akko ez azt jelenti, hogy dolgozik a rechner, mert ajtónyitás után világít a led. Akkor Software-es lehet a baj?
2007.04.11. 14:09
admin írta:sonofspeed írta:Sziasztok!
Keresgettem a fórumon linket CD-s térkép letöltéséhez, de nem találtam.. Megosztaná velem vki, honnan juthatnék ennél frissebb verzióhoz!
Előre is köszönöm!
Navigation database : ..._prod/TeleAtlas/europe/hun/hun_ta_ald_0501_20050315l-2821.cpr
Ez melyik magyar lemez?A 19Mb-os vagy 200Mb.Mertha a 200-as akkor nemtudok frisebet!
2007.04.11. 14:44
sonofspeed írta:admin írta:sonofspeed írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Ez melyik magyar lemez?A 19Mb-os vagy 200Mb.Mertha a 200-as akkor nemtudok frisebet!
Szia! Ez a 19Mb-os lemez lesz! Örülnék, ha lenne vmi más/új verzió, mert ez elég gyatra, keveri az egyirányú utcákat stb. Budapesten és vidéken csak a főbb utcák vannak benne...
2007.04.11. 17:36
2007.04.11. 18:41
Bandiboy írta:Sziasztok!
1. MK-4-es navim van 16:9-el. A set menüben jobb felül ezt írja:4-1/12
Ez a szoftververzió száma? Ha igen, akkor van ennél újabb?
2. Mi az a 3 led ott a jobb felső sarokban? (a kijelzőnél)
Köszi!
Üdv
2007.04.11. 19:37
admin írta:Bandiboy írta:Sziasztok!
Köszi!
Üdv
1. Igen az a szoftver verzió mégpedig a V20.1 es enél van sokal ujab V29
az új szoftver tudja a 3D funkciót.meg még volt egykét változás a 20.1 óta MK4-re.
2.A letöltések közöt van 16:9 leírás igaz nem magyar.
A teló hoz van a három led.
2007.04.11. 19:55
Bandiboy írta:admin írta:Bandiboy írta:Sziasztok!
Köszi!
Üdv
az új szoftver tudja a 3D funkciót.meg még volt egykét változás a 20.1 óta MK4-re.
Köszi! És a szoftvert le lehet tölteni valahonnét? (ha már be van linkelve, akkor bocs)
2007.04.11. 20:53
admin írta:Bandiboy írta:admin írta:Bandiboy írta:Sziasztok!
Köszi!
Üdv
Köszi! És a szoftvert le lehet tölteni valahonnét? (ha már be van linkelve, akkor bocs)
![]()
http://www.e39.hu/modules.php?name=Foru ... hlight=v29
2007.04.11. 21:01
Bandiboy írta:Köszi és bocs! Még egy láma kérdésem lenne...Most ezzel frissül a navigációs térképem is? Vagy az azon a cd-n van ami épp be van téve?
2007.04.11. 22:44
sonofspeed írta:admin írta:sonofspeed írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Szia! Ez a 19Mb-os lemez lesz! Örülnék, ha lenne vmi más/új verzió, mert ez elég gyatra, keveri az egyirányú utcákat stb. Budapesten és vidéken csak a főbb utcák vannak benne...
2007.04.12. 01:23
sonofspeed írta:sonofspeed írta:admin írta:sonofspeed írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!
ADMIN (vagy bárki, aki segítene)! Vhogy hozzá tudnék jutni frissebb, bővebb térképhez?!
2007.04.12. 11:23
Hero írta:Bandiboy írta:Köszi és bocs! Még egy láma kérdésem lenne...Most ezzel frissül a navigációs térképem is? Vagy az azon a cd-n van ami épp be van téve?
Szia!
Ez csak szoftverfrissités, természetesen a térképed nem frissül, max annyiban hogy képes lesz a 3D hatásra!
A térkép pedig attól függ éppen milyen lemezt teszel bele, az pedig rajtad áll milyen frisset tudsz szerezni!