Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: optikai tuning!!!!

2011.11.17. 17:41

sziasztok!

http://www.fonixtuning.hu/index.php?pag ... &model=E39

valszeg ismeritek az oldalt, de ha még sem,lessétek meg. Van egy pár nagyon szép cucc e39-hez.

üdv,
Csongi

2011.11.17. 19:10

Vigyázzatok, nehogy így járjatok:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/as ... em-5254448

Finom lett mi??? :facepalm:

2011.11.17. 19:18

Rjani530d írta:Vigyázzatok, nehogy így járjatok:

Vett a csávó egy akril sarokkádat abból kész is az első-hátsó lökös. :wink:

2011.11.17. 21:05

LeviM5 írta:

Vett a csávó egy akril sarokkádat abból kész is az első-hátsó lökös. :wink:

:D :D :D
Tüninggggánnnny

2011.11.17. 21:54

Ezt az autót ismerem. Vagy lehet, hogy van egy klónja.... Ott ahol régen laktam az egyik srácé ugyanígy nézett ki... Hát igen kicsit lehet túlzásba vitte... :)

2011.11.17. 22:23

mayer015 írta:

Ezt az autót ismerem. Vagy lehet, hogy van egy klónja.... Ott ahol régen laktam az egyik srácé ugyanígy nézett ki... Hát igen kicsit lehet túlzásba vitte... :)

Egyedinek egyedi :lol:

2011.11.17. 22:28

Csongi írta:
mayer015 írta:

Egyedinek egyedi :lol:

Helo
Az utastér nagyon sokkoló :shock: a kormánykerékről meg nem merek írni

2011.11.17. 22:31

De ennek mi értelme van szerintetek?

2011.11.17. 22:37

Csongi írta:De ennek mi értelme van szerintetek?

Helo
Fiatalság bolondság
Nekem annak idején 15-éve az e36-os gépemen volt világító szelepsapka :oops: :oops: :oops: :oops:
Nagyon menő voltam éjszaka :roker: :roker: míg az asszony le nem állított

2011.11.17. 22:38

A művészetben ne keresd az értelmet! :lol: :lol:

2011.11.18. 20:35

sziasztok

11.11.16.án meg vetem a e39 523i -t
takaritgatam és a meg maradt e34böl át tetem a ledes rendszám tábla világitásom (sofita)ha gyujtást adok rá vilog egyszer az egyik utana másik,miért???de ha már gyujtás és hejzet jelzot kapcsolok rá akkor meg simán villágit ahogy kell:)ha le veszem a gyujtást akkor meg kialszik megint normálisan... ilyenkor mi van???vki tet már ilyet be 39-be?
34-nel nem volt ilyen baja ....

2011.11.18. 20:38

csabyka e39 523i írta:sziasztok

takaritgatam és a meg maradt e34böl át tetem a ledes rendszám tábla világitásom (sofita)ha gyujtást adok rá vilog egyszer az egyik utana másik,miért???de ha már gyujtás és hejzet jelzot kapcsolok rá akkor meg simán villágit ahogy kell:)ha le veszem a gyujtást akkor meg kialszik megint normálisan... ilyenkor mi van???vki tet már ilyet be 39-be?

Hideg tesztnek hívják, ellenőrzi hogy jók-e az izzók.

2011.11.18. 20:39

hideg tesztnek hívják, a világítás modul ellenőrzi az izzókat

2011.11.18. 21:24

peteeqe írta:

hideg tesztnek hívják, a világítás modul ellenőrzi az izzókat

akkor én ezzel mit csináljak?tegyem vissza gyári sofitát:D

2011.11.18. 22:03

Akármilyen izzó van benne,tudtommal mindent végigellenőriz,majd ha valami nem jó akkor a display kiírja! Tehát a gyári izzókat is leelenörzi úgy tudom! (?)

2011.11.18. 22:05

Debike írta:Akármilyen izzó van benne,tudtommal mindent végigellenőriz,majd ha valami nem jó akkor a display kiírja! Tehát a gyári izzókat is leelenörzi úgy tudom! (?)

Így van, csak a hagyományos izzó nem villog a teszt során.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: Debike
Értékelés: 4.76%

2011.11.18. 22:24

barbrady írta:
Debike írta:Akármilyen izzó van benne,tudtommal mindent végigellenőriz,majd ha valami nem jó akkor a display kiírja! Tehát a gyári izzókat is leelenörzi úgy tudom! (?)

elen állás vmi???vagy vissza a gyári izó?

2011.11.19. 10:46

barbrady írta:

Na ezt jó tudni! Ezt nemtudtam,most okosabb lettem!
Most viszem a kocsit a pixelfix-hez,displayjavításra. Ott ha jól tudom megnézik a kocsi elektronikáját ,ugye? Mert biztos nagyon kókány az autó ily4en szempontból is, A vezetékek ne tudjátok meg milyen hányás módon vannak megcsinálva ..pf. Remélem bontóban kapni hozzá csatlakozókat..stb

2011.11.19. 17:48

lepke írta:

Helo
Fiatalság bolondság
Nekem annak idején 15-éve az e36-os gépemen volt világító szelepsapka :oops: :oops: :oops: :oops:
Nagyon menő voltam éjszaka :roker: :roker: míg az asszony le nem állított

Akkoriban még éjszakai-pillangó voltál csak... :lol:

2011.11.19. 23:19

LeviM5 írta:Én igazat adok neked! Te autód, te tudod mit akarsz, igazából ne is hallgass senkire, de azért csak óvatosan a tuniggal a kevesebb gyakran több...
e60M5 lökös már elképzelhető, nekem is volt pár éve, mert nagyon tetszett és untam a gyárit, minden 520i M-es optikával futott, ezért változtattam és fel-le rakosgattam. :) A felszereléséről annyit: én a lökhárító merevítőbe (ami fém) fogattam be 4 csavarral. A lámpákat ki kell venni, azok alá tenni a csavart, nem fog látszódni, és meg se mozdul úgy áll majd. A lámpamosót sablonnal kifaragtam, becsöveztem ahogy kell. A rácsozás ha lehet szinterezett fekete rács legyen (tuningboltban kapható.) Olyan rácsozza aki már csinált ilyet. (Nagyon csúnya tud lenni.)

Levi! Ma szétkaptam a lököst,odapróbáltam az újat, frankón passzol,csak egy a gond,hogy a lámpák alatt kb 8 mm es "csík" van ahova csavart lehetne rakni ,oda nem merek mert megrepedhet sztem a lökös. Üvegszálból van,és ugye az könnyen törik. A másik meg ,hogy te a lámpa alámekkora csavart raktál ?Hogy utánna be tudtad passzentolni a lámpát?
A másik meg, a lökös két végén felül van egy kínyúló "nyelv" rész, amin oda lehet csavarozni mindkét oldalon a sárvégő alatt. Ott van egy csavar amit felfelé lehet becsavarni. Hmm nem tudom.
Nem akarom gányul megcsinálni. Esetleg a tiédről nincs kép ? Vagy nem tudnád lefotózni ,hogyan voltak benne a rácsok,és a csvarok? Hálás lennék :roll: Ja meg a ködlámpa!
Még annyira gondoltam,hogy szerzek egy másik merevítőt, azt felrakom a kocsira,bekenem sikaflexel majd rárakom a hélyat, odaillesztem ,illesztésekre odafigyelve. Majd ha facán megköt ,leveszem ,és go fényező!!
Ja : tudtok valakit aki fényez ? mondjuk van e itt a fórumon olya?Mennyiért fújhatnak egy elemet egyébként? 10-15 rongy?
Köszönöm előre is!
Üdv!
Hozzászólás küldése

VigLink badge