Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.10.14. 08:48

Nem volt kínlódás.... az IRIS-es csati teljesen megegyezett a MID-del.... csak ki az IRIS és be a MID... De azt kihangsúlyoznám, hogy a magnó része ugyan ilyen volt, mint a FEKié :)

2010.10.14. 09:54

Sancool írta:Nem volt kínlódás.... az IRIS-es csati teljesen megegyezett a MID-del.... csak ki az IRIS és be a MID... De azt kihangsúlyoznám, hogy a magnó része ugyan ilyen volt, mint a FEKié :)

És működik is minden?

FIgyu, neked nincs meg az összetört kocsid?

2010.10.14. 10:28

szekeres írta:
MChris írta:
F_E_K_ írta:
F_E_K_ írta:Amúgy... néztem a Tippek-trükkök rovatban lévő gyári rádió leírásokat, és nem találom az én kombinációmat. Leginkább BMW BUSINES RDS, de MID-el. Utólagos tuning lehet vagy egy nem listázott kombináció? (lefotózom majd hátha úgy okosabbak leszünk).

Lekaptam, így néz ki:

Kép

Van valakinek ilyen, vagy utólagos keveredés lehet?

Nekem pont ilyen :D bár MID-et én tettem be kellett az állószellőztetés opció meg szebb is mint az IRIS

A MIDet simán cserélted,vagy volt vele kinlódás?

Simán cserélhető de + opciókat fel kell kódolni pl az állószellőztetést és a fűtést is,tök jó opció

2010.10.14. 11:37

[quote="szekeres"][quote="Sancool"]Nem volt kínlódás.... az IRIS-es csati teljesen megegyezett a MID-del.... csak ki az IRIS és be a MID... De azt kihangsúlyoznám, hogy a magnó része ugyan ilyen volt, mint a FEKié :)[/quote]

És működik is minden?

FIgyu, neked nincs meg az összetört kocsid?[/quote]

Este úgyis összefutunk .... megdumálunk mindent...

2010.10.14. 13:55

Sancool írta:
szekeres írta:
Sancool írta:Nem volt kínlódás.... az IRIS-es csati teljesen megegyezett a MID-del.... csak ki az IRIS és be a MID... De azt kihangsúlyoznám, hogy a magnó része ugyan ilyen volt, mint a FEKié :)

És működik is minden?

FIgyu, neked nincs meg az összetört kocsid?

Este úgyis összefutunk .... megdumálunk mindent...

jolvan,meló után gyertek, ugyis levegőzik a kicsi. fél 6 ra ittlegyél!! :D :D

2010.10.14. 17:08

Ezek szerint valószínűleg utólagos fejlesztés lehet a rádió + mid nálam. Mondjuk nem is baj ;)

Kideríthető valahogy az eredeti felszereltség lista? Csak hogy tudjam mit keressek és mit ne az eredeti felszerelések közül.

2010.10.14. 20:35

[quote="szekeres"][quote="Sancool"][quote="szekeres"][quote="Sancool"]Nem volt kínlódás.... az IRIS-es csati teljesen megegyezett a MID-del.... csak ki az IRIS és be a MID... De azt kihangsúlyoznám, hogy a magnó része ugyan ilyen volt, mint a FEKié :)[/quote]

És működik is minden?

FIgyu, neked nincs meg az összetört kocsid?[/quote]

Este úgyis összefutunk .... megdumálunk mindent...[/quote]

jolvan,meló után gyertek, ugyis levegőzik a kicsi. fél 6 ra ittlegyél!! :D :D[/quote]

Ne haragudj... 7-kor szabadultam.... gondoltam a csemete miatt nem zavarlak már titeket... a napokban összehozzuk még.... :)

2010.10.14. 21:12

F_E_K_ írta:Ezek szerint valószínűleg utólagos fejlesztés lehet a rádió + mid nálam. Mondjuk nem is baj ;)

Kideríthető valahogy az eredeti felszereltség lista? Csak hogy tudjam mit keressek és mit ne az eredeti felszerelések közül.

Máté klubbtárs elvileg meg tudja nézni neked! :)

2010.10.15. 01:22

vaszarig írta:
F_E_K_ írta:Ezek szerint valószínűleg utólagos fejlesztés lehet a rádió + mid nálam. Mondjuk nem is baj ;)

Vagy ha mate nem elérhető bármely hivatalos BMW márkakereskedésbe beviszed a forgalmit és kapsz egy listát.

Jackson, aki ugyancsak mate-től kapta meg

2010.10.15. 09:25

vaszarig írta:

Gyakorlatilag is :wink: Küldd nyugodtan :lol:

rádió

2010.10.25. 09:53

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem , hátha valaki már találkozott a hibával:
Adott 1 BMW Business RDS+MID, bekapcsolás után 2 másodpercig szól és utána vége.
Kiszereltem az alkatrész autómból 1 Professional RDS+MID-et, na azzal asztán pedig végképp semmi nem történik.
Mi lehet a hiba oka?
Mi lehet a megoldás?

Re: rádió

2010.10.25. 11:43

Aticar írta:Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem , hátha valaki már találkozott a hibával:
Adott 1 BMW Business RDS+MID, bekapcsolás után 2 másodpercig szól és utána vége.
Kiszereltem az alkatrész autómból 1 Professional RDS+MID-et, na azzal asztán pedig végképp semmi nem történik.
Mi lehet a hiba oka?
Mi lehet a megoldás?

Kicsit pontosítani kellene a leírást, mert nem teljesen érthető.
Professional rds került BE? Azzal semmi nem történik: az jól működik? Be sem kapcsol?
Nem egyértelmű. Másik autóban a ProfRDS jól működött?
Csak a hang megy el? Vagy kikapcsol?

rádió

2010.10.25. 13:14

Tehát:
Business volt benne eredetileg , az produkálja ezt a 2 másodperces működést.
A professionalt csak próbából tettem bele, hátha azzal jó lesz, de nem jobb sőt azzal be sem kapcsol.

2010.10.25. 13:27

Aticar írta:Tehát:
Business volt benne eredetileg , az produkálja ezt a 2 másodperces működést.
A professionalt csak próbából tettem bele, hátha azzal jó lesz, de nem jobb sőt azzal be sem kapcsol.

Az állandó és a kapcsolt feszeket kellene kiméregetni. Gyújtáson megkapja-e mindkettőt. Ha igen, akkor mennyit pontosan.

rádió

2010.10.25. 14:31

Igen!
1 fontos dolgot elfelejtettem leírni!
2 másodperc elteltével a bekapcsolás után a HANG megy el!

2010.10.25. 15:12

Aticar írta:Igen!

Van benne erősítő, mert lehet, hogy az szarakodik!

2010.10.25. 15:41

Aticar írta:Igen!

Pff. Ezzel kellett volna kezdeni. Külső erősítőd van? Ha igen, akkor a következőket ellenőrizni kell:
Remote-jel, összes hangszóró ellenállását megmérni a kábeleken, külön-külön: lehet valamelyiken (most nem részletezem mitől lehet) erősen lecsökkent az eredő ellenállás és az erősítővédelem értetlenkedik.
Mérd ki mindet egyenként. Külső erősítő esetén 8 ohmnál valamivel kevesebb (7,2 magassága), belső erősítő esetén 4 ohm (3,6-3,8) körül kell mozognia.

Gyári kazettás magnóba AUX bemenet!

2010.10.26. 10:44

Hali!

Látom sokan kérdezitek, hogy van -e opció iPod, ...stb. csatlakoztatására.
Kicsit utánanéztem a dolgoknak és VAN megoldás.

Ki kell húzni a magnót és meg lehet bütykölni, hogy vonal szintű bemenetet támogasson.
A végfoknál lévő kondenzátorok (asszem) negatív sarkaihoz megy a bal és a jobb oldal, a test
meg test.

Szétnézek, megvan valahol a leírás, még le is fordítom nektek, 1-2 nap, de ha elfelejteném,
akkor zaklassatok, teljesen szét vagyok, rengeteg a meló......

Üdv!

-

2010.11.07. 17:14

Sziasztok!

Gyári magnó helyére bemegy a gyári cd?A csatlakozok egyformák?

Köszönöm

Zoli

Re: -

2010.11.07. 17:23

max írta:Sziasztok!

Gyári magnó helyére bemegy a gyári cd?A csatlakozok egyformák?

Köszönöm

Zoli

Körpines helyére bemegy a körpines és átalakítóval a lapos pines. 97-es autóban körpines van. Bármelyik beépíthető, csak lehet hogy átalakítót kell venned (kb 7000Ft).
Hozzászólás küldése

VigLink badge