![]() |
2011.11.16. 11:31
Debike írta:Köszi srácok afogadtatást!![]()
Azért regisztráltam az oldalra ,hogy megismerjek pár kedves,hozzáértő embert akik segítenek nekem az autóm karbantartásában,csinosítgatásában. Én kérdéseket tettem fel, nem pedig állításokat mondtam.
Nem mondtam ,hogy sportdob lesz az autón, (ráadásul az sem saját 5let volt,én nem is gondoltam ilyenre.),
Lehet fikázni ,hogy lökhárító másolatot veszek ami üvegszálból készült...hmm sajnos nem az a fajta vagyok akinek apuci teleb***ta a zsebét lével,és megvehetem a 170 rongyos lökösöket..Próbálok jó áron, szépet. És igen is, fent lesz a lökösöm, és marha jól fog kinézni!!!![]()
A csomagtérfedelet először a Tököli driften láttam, e36 on és e46 on. Ott helyben lefostam a bokám ,mert annyira tetszett. Ha megengeditek úgy alakítom az autót ahogy az én ízlésemnek megfelel!
KÖszönöm, és nem akartam senkit megbántani,megsérteni, félreértés ne essék.
A másik pedig, hogy szerencsére felvette velem a kapcsolatot Peti,aki baromi segítőkész,és jófej már első hallásra is.Úgyhogy fent lesz az a lökös!
Az ő autója,is gyönyörű. Itt a fórumon mégis jópáran lefikázták. Akár a cooler miatt is.. Na mind1.
Üdv.
2011.11.16. 11:35
2011.11.16. 11:40
Debike írta:Nem kell bemutatni a bmw-t. Tudom,hogy zsebbenyúlós. Mikor hozzánk került az olaj és szűrőcserék egyből megtörténtek, meg egy pár egyéb. 80 ropi ráment. A lökhárítóról meg csak annyit ,hogy nem 10-20 ezer volt...de nem is 170.
2011.11.16. 11:52
Debike írta:Jerry írta: Mi már kinőttünk ebből. Ő is ki fog.
Ebben egyetértünk. csak a taknyos megnevezés nem volt szimpatikus!
De azért kösz
Inkább irigykedem! Bárcsak vissza tudnám tekerni az idő kerekét...2011.11.16. 11:54
2011.11.16. 12:26
2011.11.16. 13:35
2011.11.16. 14:16
2011.11.16. 14:45
Jerry írta:Marco85 írta:Uvegszalas lokharito masolat+"sport"dob+hatso szarny egy viszonylag regebbi premium limuzinon biztos jo dontes?!...Bar izlesek es pofonok de szerintem ezzel csak elcsunyitod az autod..(En alig varom, hogy visszarakjam az eredeti dobomat, mert en is "sport"dobbal vettem, de 2500as fordulat alatt olyan hangja van mint egy tanknak. Nekem a csend es a 6henger kellemes hangja az, amit igazan elvezek ebben az autoban..)
Egyetértünk!
De te valószínűleg nem ugyanabba a korosztályba tartozol, mint az újonc klubtag, mint ahogy én sem. Mi már kinőttünk ebből. Ő is ki fog. De taknyosként még ez a menő.
2011.11.16. 15:23
2011.11.16. 19:37
Debike írta:A mobilgumi.hu nagyon jó cuccokat árul! Emblémákat rendeltem onnan. Evvel nem az a gond hogy nagyon drága ,és nem jó. Szimplán ,hogy nem akartam gyári M pakett frontspoilert venni mert nem tetszik annyira mint az amit kinéztem-és megvettem. A másik meg ,hogy 2 változat van e39 ből, a gyári ,és az m optik...egy kicsit varriálni is lehetne szerintem...elég elcsépelt és unalmas már.
Miért kell egy lökhárítóra azt mondani ,hogy szar? azért mert nem gyári? Attól még lehet jó és strapabíró..na meg persze szép.
Tehát ez a mondat hogy : "Ha nincsen pénzem jót venni,akkor inkább nem veszek." Nálam nem jelentős,mert én nem a pénzből indultam ki. Ez tetszett,ezt akartam megvenni,és ezt is vettem meg.Tehát hogy értsétek nem azért vettem meg ezt ,mert csak erre tudtam összerakni a lóvét. Ez tetszett ennyi. Az meg ,hogy hogyan lesz felrakva az meg az én dolgom és nekem kell megoldanom. Ha ez tetszik a kocsimon akkor meg kell szenvednem érte![]()
![]()

2011.11.16. 20:01
LeviM5 írta:Debike írta:A mobilgumi.hu nagyon jó cuccokat árul! Emblémákat rendeltem onnan. Evvel nem az a gond hogy nagyon drága ,és nem jó. Szimplán ,hogy nem akartam gyári M pakett frontspoilert venni mert nem tetszik annyira mint az amit kinéztem-és megvettem. A másik meg ,hogy 2 változat van e39 ből, a gyári ,és az m optik...egy kicsit varriálni is lehetne szerintem...elég elcsépelt és unalmas már.
Miért kell egy lökhárítóra azt mondani ,hogy szar? azért mert nem gyári? Attól még lehet jó és strapabíró..na meg persze szép.
Tehát ez a mondat hogy : "Ha nincsen pénzem jót venni,akkor inkább nem veszek." Nálam nem jelentős,mert én nem a pénzből indultam ki. Ez tetszett,ezt akartam megvenni,és ezt is vettem meg.Tehát hogy értsétek nem azért vettem meg ezt ,mert csak erre tudtam összerakni a lóvét. Ez tetszett ennyi. Az meg ,hogy hogyan lesz felrakva az meg az én dolgom és nekem kell megoldanom. Ha ez tetszik a kocsimon akkor meg kell szenvednem érte![]()
![]()
Én igazat adok neked! Te autód, te tudod mit akarsz, igazából ne is hallgass senkire, de azért csak óvatosan a tuniggal a kevesebb gyakran több...
Nem kell megfogadniCsak leírom ahogy én látom
:
Annyit tennék még hozzá, elterjedt a "gyári stílus", komoly futóművel, komoly felnikkel. Szóval a korábbi nagy szárny, nagy lökös most nem divat. Az M3 CLS csomitető tényleg baba, de nem biztos hogy 39-re, de még M5-re se tenném fel, mert nagyon típusidegenül hatna. Az e60M5 lökös már elképzelhető, nekem is volt pár éve, mert nagyon tetszett és untam a gyárit, minden 520i M-es optikával futott, ezért változtattam és fel-le rakosgattam.A felszereléséről annyit: én a lökhárító merevítőbe (ami fém) fogattam be 4 csavarral. A lámpákat ki kell venni, azok alá tenni a csavart, nem fog látszódni, és meg se mozdul úgy áll majd. A lámpamosót sablonnal kifaragtam, becsöveztem ahogy kell. A rácsozás ha lehet szinterezett fekete rács legyen (tuningboltban kapható.) Olyan rácsozza aki már csinált ilyet. (Nagyon csúnya tud lenni.) Én pár éve visszaálltam a gyári optikára, igazi karbon cuccokat csináltam hozzá, én rajzoltam, terveztem meg, sablon, stb... Ilyen csak egy van!
![]()
Nézegessél, agyaljál rajta, de én azt javaslom, hogy csak szolídan. Pl, ha nincs komoly futómű a verdád alatt, a e60M5 style lökös is bután fog kinézni, no meg egy 18-as kerék is illene hozzá. (Magasan lesz a lökös és plusz a kerék fölött is nagy a hézag. Én azt mondom, M-es futómű/sportfutómű/ültetés nélkül ne legyen M-esítve, és ezt a sima E39M5 lökösre is értem.)
Hirtelen ennyi jutott az eszebe. Peti gépe brutál, sokat fog neked segíteni, hallgass a tanácsaira.![]()
Ja, és komoly pénzekért is vannak ocsmányságok, amikkel túllőttek a célon:
2011.11.17. 00:35
LeviM5 írta:Debike írta:
Én igazat adok neked! Te autód, te tudod mit akarsz, igazából ne is hallgass senkire, de azért csak óvatosan a tuniggal a kevesebb gyakran több...
Nem kell megfogadniCsak leírom ahogy én látom
:
Annyit tennék még hozzá, elterjedt a "gyári stílus", komoly futóművel, komoly felnikkel. Szóval a korábbi nagy szárny, nagy lökös most nem divat. Az M3 CLS csomitető tényleg baba, de nem biztos hogy 39-re, de még M5-re se tenném fel, mert nagyon típusidegenül hatna. Az e60M5 lökös már elképzelhető, nekem is volt pár éve, mert nagyon tetszett és untam a gyárit, minden 520i M-es optikával futott, ezért változtattam és fel-le rakosgattam.A felszereléséről annyit: én a lökhárító merevítőbe (ami fém) fogattam be 4 csavarral. A lámpákat ki kell venni, azok alá tenni a csavart, nem fog látszódni, és meg se mozdul úgy áll majd. A lámpamosót sablonnal kifaragtam, becsöveztem ahogy kell. A rácsozás ha lehet szinterezett fekete rács legyen (tuningboltban kapható.) Olyan rácsozza aki már csinált ilyet. (Nagyon csúnya tud lenni.) Én pár éve visszaálltam a gyári optikára, igazi karbon cuccokat csináltam hozzá, én rajzoltam, terveztem meg, sablon, stb... Ilyen csak egy van!
![]()
Nézegessél, agyaljál rajta, de én azt javaslom, hogy csak szolídan. Pl, ha nincs komoly futómű a verdád alatt, a e60M5 style lökös is bután fog kinézni, no meg egy 18-as kerék is illene hozzá. (Magasan lesz a lökös és plusz a kerék fölött is nagy a hézag. Én azt mondom, M-es futómű/sportfutómű/ültetés nélkül ne legyen M-esítve, és ezt a sima E39M5 lökösre is értem.)
Hirtelen ennyi jutott az eszebe. Peti gépe brutál, sokat fog neked segíteni, hallgass a tanácsaira.![]()
Ja, és komoly pénzekért is vannak ocsmányságok, amikkel túllőttek a célon:
!!
2011.11.17. 01:04

2011.11.17. 09:34
LeviM5 írta:Valami ilyesmi, bár ez már erősen "leslie stílus"egy fekvő cigisdobozon talán még átmegy.
![]()
Ennél valszeg, air-ride levegős futómű van alatta, amivel az autó hasmagasságát tetszes szerint lehet változtatni.
Egy sima jóféle sportfutóművet JLaci, vagy MüllerB is betud majd neked szerezni. (klubbos áron!)
De természetesen az első az, hogy a műszaki dolgokat rendberakod/rendbe tartod.
Aztán valami ilyet hozzál össze:Egy M-pakett:
2011.11.17. 10:09
2011.11.17. 10:56
Debike írta:LeviM5 írta:Valami ilyesmi, bár ez már erősen "leslie stílus"egy fekvő cigisdobozon talán még átmegy.
![]()
Ennél valszeg, air-ride levegős futómű van alatta, amivel az autó hasmagasságát tetszes szerint lehet változtatni.
Egy sima jóféle sportfutóművet JLaci, vagy MüllerB is betud majd neked szerezni. (klubbos áron!)
LeviM5 írta:
Mindenképp le szeretném ültetni ahogy mondtam,én állítható rugókra gondoltam, amit hazajvök ,lekapom a kerekeket aztán oda tekerem a rugókat amilyen útra készűlök !![]()
Igen az airride...nagy álom,mert azért egyszerűbb normális magasságú autóval járkálni majd egy gombnyomással átmenni brutálisbade nagyon drága.
Igen ,azért a gyáli lökössem parig ültetveis elég morcos ! sőt!!!
Próbálom majd minnél visszafogottabbra ,és szebbre, ahogy írtad is : "A kevesebb,több."
Mielőtt tudtam volna hogy milyen autóhoz sikerül hozzájutni (természetesen csak BMW-t szerettem volna, bár ezt egy évvel ezelőtt nem engethettem volna meg magamnak, ez a hiteles megoldás is csak a véletlen sikere lett) ,már tudtam ,hogy egyszerűt ,letisztultat de ugyan akkor brutál optikát szeretnék! Mondjuk a BMW nél tökmindegy,mindenhogy szépek! (jó a z e36 compact az NEM)
Az első lökös amit vettem nagyon tetszik,és már alig várom a tavaszt , addig biztos nem lesz fent a kocsin, csak amég megcsináljuk Petivel,hogy csak tavasszal fel kelljen pattintani! Nagyon Patika lesz szerintem! Jó természetesen nem fog mindenkinek tetszeni, de nekem sem tetszik sokminden! Köszi egyébként az összes addigi hozzáMszólást mindenkitől, kicsit helyrebillentettetek agyilag! A negatíb kritika is hasznos!!!!!
Ui: nem tudtok valami jó helyet ahol jó áron lehet jó Vízpumpár,és szilenteket venni mondjuk ?![]()
Valszeg elvan repedve a vízpumpa, mert ereszt...aztán nem tenne jót a kis lelkemnek-sem a motornak ha elszállna ! Én 30 körül találtam vízpumpát, a szilentekkel viszont nem vagyok képbe! Nem tudom hány darab kell-hova-milyenek!
ÜDV: Gergő
2011.11.17. 11:26
2011.11.17. 11:59
Rjani530d írta:Debike írta:LeviM5 írta:Valami ilyesmi, bár ez már erősen "leslie stílus"egy fekvő cigisdobozon talán még átmegy.
![]()
LeviM5 írta:
Mindenképp le szeretném ültetni ahogy mondtam,én állítható rugókra gondoltam, amit hazajvök ,lekapom a kerekeket aztán oda tekerem a rugókat amilyen útra készűlök !![]()
Igen az airride...nagy álom,mert azért egyszerűbb normális magasságú autóval járkálni majd egy gombnyomással átmenni brutálisbade nagyon drága.
Próbálom majd minnél visszafogottabbra ,és szebbre, ahogy írtad is : "A kevesebb,több."
Mielőtt tudtam volna hogy milyen autóhoz sikerül hozzájutni (természetesen csak BMW-t szerettem volna, bár ezt egy évvel ezelőtt nem engethettem volna meg magamnak, ez a hiteles megoldás is csak a véletlen sikere lett) ,már tudtam ,hogy egyszerűt ,letisztultat de ugyan akkor brutál optikát szeretnék! Mondjuk a BMW nél tökmindegy,mindenhogy szépek! (jó a z e36 compact az NEM)
Az első lökös amit vettem nagyon tetszik,és már alig várom a tavaszt , addig biztos nem lesz fent a kocsin, csak amég megcsináljuk Petivel,hogy csak tavasszal fel kelljen pattintani! Nagyon Patika lesz szerintem! Jó természetesen nem fog mindenkinek tetszeni, de nekem sem tetszik sokminden! Köszi egyébként az összes addigi hozzáMszólást mindenkitől, kicsit helyrebillentettetek agyilag! A negatíb kritika is hasznos!!!!!
Ui: nem tudtok valami jó helyet ahol jó áron lehet jó Vízpumpár,és szilenteket venni mondjuk ?![]()
Valszeg elvan repedve a vízpumpa, mert ereszt...aztán nem tenne jót a kis lelkemnek-sem a motornak ha elszállna ! Én 30 körül találtam vízpumpát, a szilentekkel viszont nem vagyok képbe! Nem tudom hány darab kell-hova-milyenek!
Hívd fel Jlacit: Ez a honlapja, ott megvan a száma.
http://www.nyirautotrade.hu
2011.11.17. 12:03
Debike írta:Rjani530d írta:Debike írta:LeviM5 írta:Valami ilyesmi, bár ez már erősen "leslie stílus"egy fekvő cigisdobozon talán még átmegy.
![]()
LeviM5 írta:
Hívd fel Jlacit: Ez a honlapja, ott megvan a száma.
http://www.nyirautotrade.hu
Köszönöm! már beszéltem is vele! Nagyon jófej és segítőkész, Megvan a vízpumpaMéghozzá SEBI
:D:D:D Örülök!
Most jött neki áru,átnézi a szilenteket aztán vissza kell hívnom szilent ügyben is! Mivel ültetve lesz ,gondolom valami extrább szilentekre lesz szükség,amik puhábbak (?) .
@Mayer: Az a fehér amin a hátsó lököst nézted, egyszerüen nem tudok rá szavakat mondaniaz a háttérképem már vagy 2 hete,és gyönyörködöm benne! Az úgy szép ahogy van !!!!
Szerintem te se siesd el...várjál ,nézegessél,aztán okosan vásárolj! Lehet pont lesz olyan X idő mulva amit szeretnél,jó áron.
Én azért vettem meg az enyémet mert occó volt. A srác megvette 53 pénzért, eladta a kocsiját, ez meg megmaradt ,fel se próbálta![]()
Majd Petivel matekolhatunk a felrakásban rendesen!
Hátsó lökösnél nekem marad az M es, nagyon tetszik ,jól mutat rajta,és az már fentvan! Szóval az le van tudva,még az előző gazdi rakta rá, ugyanis törték a kocsit .