![]() |
2011.03.30. 19:24
Hello!!Metabond írta:Köszi ma meg próbálom!admin írta:Néha előfordul ilyen ha be se tudod kapcsolni akkor egy áramtalanítás megoldja.Nekem megoldotta.Vagy a rádió modul elhalálozása mert neked is BM54-es van de egyszerre a négy csatorna nem szokott meghalni.Metabond írta:Üdv Mindenkinek! Ma a 16-9- tv, navi. rádió funkciója megszünt hang sincs(tv, navi esetében is) MIlehet agond ? S.J
2011.03.30. 21:54
2011.03.30. 22:28
bmw-s írta:Sziasztok!
Navihoz hol tudok letölteni frissítést?
Valahol olvastam, hogy lehet letölteni olyat, amiben már benne van a magyar hang is.
2011.03.30. 22:47
Imco írta:bmw-s írta:Sziasztok!
Valahol olvastam, hogy lehet letölteni olyat, amiben már benne van a magyar hang is.
Magyar hang nincs benne!
Azért pl. Naviprofinak tegyél ajánlatot.
A térkép valahol be van linkelve. Keresőbe írogass.
Persze nem hátrány ha előtte eldöntöd a navid típusát!
2011.03.30. 23:56
2011.03.31. 00:05
Létezik ilyen a PDC-s topikba van is róla írva.tkungler írta:Sziasztok!
Nemrég vettem a Bmw-met. Ezzel már köszönetet is szeretnék nektek mondani mert itt, ez a fórum segítségével választottam ki az autómat
Illetve azóta folyamatosan az oldalt olvasom, rengeteget okulok a hozzászólásaitokból.
És most jött el az ideje hogy én is kérdezzek
Szóval a kérdésem az lenne hogy szeretnék a hátsó rendszám tartó környékére felszerelni egy tolató radart és valaki csinált e már ilyet, le tudná e írni hogy mit hogyan kell bekötni? Esetleg tudnátok e linkelni valami oldalt ahol elég jól le van írva mit hogyan kell bekötni.
Az autóm egyébként nagy navis ha ez fontos, szóval erre szeretném valahogy rákötni hogy ha kapcsolom a tolatást akkor átváltson a tv ennek a képére. Valahogy úgy mint a PDC működik.
Ha nem jó topicba írtam elnézést, csak még ez az első hozzászólásom...
Előre is köszi a segítségeteket.
2011.03.31. 00:15
bmw-s írta:1-2 hónapja láttam valahol letölthetőbe, (még video is volt róla) olyat amin magyar hang is van.
Azt tudom, hogy a Naviprofi megtudja csinálni, de én letölteni szeretném...
Azért keresem, keresem, keresem...
Metabond írta:Hello!!Köszi a segitséget , vagy öt percre le vettem a negativ oldalt , s ezek után be üzemelve minden müködött!
Közben hangosan mondtam hogy MÚKODJ!!
2011.03.31. 06:45
bmw-s írta:1-2 hónapja láttam valahol letölthetőbe, (még video is volt róla) olyat amin magyar hang is van.
Azért keresem, keresem, keresem...
2011.03.31. 07:44
Azért keresem, keresem, keresem...Imco írta:bmw-s írta:Sziasztok!
Magyar hang nincs benne!
2011.03.31. 12:47
NaviProfi írta:bmw-s írta:1-2 hónapja láttam valahol letölthetőbe, (még video is volt róla) olyat amin magyar hang is van.
Magyar hang nincs benne!
Tényleg van fent egy kezdetleges verzió, de arra csak az IGO hangját hackelték fel, ami nem kicsit hiányos a gyári hanghoz képest, sok kifejezés nincs benne, sokszor marad néma, vagy németül karatyol. Ja és a legfontosabb, hogy csak az MK4-es verzió van megcsinálva rajta. Nem ajánlom a házi barkácsot, már sok rechnert javítottam ilyen miatt.
De sok sikert!
2011.03.31. 14:04
Berkut írta:NaviProfi írta:bmw-s írta:1-2 hónapja láttam valahol letölthetőbe, (még video is volt róla) olyat amin magyar hang is van.
Magyar hang nincs benne!
Tényleg van fent egy kezdetleges verzió, de arra csak az IGO hangját hackelték fel, ami nem kicsit hiányos a gyári hanghoz képest, sok kifejezés nincs benne, sokszor marad néma, vagy németül karatyol. Ja és a legfontosabb, hogy csak az MK4-es verzió van megcsinálva rajta. Nem ajánlom a házi barkácsot, már sok rechnert javítottam ilyen miatt.
De sok sikert!
Egy kicsit mérgelődve olvasom a fenti hozzászólásokat, ugyanis anno én voltam az, aki a saját szakállamra kezdtem el magyarosítani az IGo hangján, saját magam számára. Egy páran elkértek tőlem néhány file-t, hogy kísérletezzenek vele, de senki nem adott rá engedélyt, hogy ezt feltöltsék bárhová is!
Én azóta beleuntam, nem csináltam tovább. Navi Profinak teljesen igaza van, hogy az egy fércmű és nem működőképes, képes tönkretenni a rechnert!!!
B.
ui: Spider2 klubtárs, ha Te tetted fel letöltésre, akkor kérlek szedd le, mert saját magadnak kérted el!
2011.03.31. 14:56
Berkut írta:NaviProfi írta:bmw-s írta:1-2 hónapja láttam valahol letölthetőbe, (még video is volt róla) olyat amin magyar hang is van.
Magyar hang nincs benne!
De sok sikert!
Egy kicsit mérgelődve olvasom a fenti hozzászólásokat, ugyanis anno én voltam az, aki a saját szakállamra kezdtem el magyarosítani az IGo hangján, saját magam számára. Egy páran elkértek tőlem néhány file-t, hogy kísérletezzenek vele, de senki nem adott rá engedélyt, hogy ezt feltöltsék bárhová is!
Én azóta beleuntam, nem csináltam tovább. Navi Profinak teljesen igaza van, hogy az egy fércmű és nem működőképes, képes tönkretenni a rechnert!!!
B.
ui: Spider2 klubtárs, ha Te tetted fel letöltésre, akkor kérlek szedd le, mert saját magadnak kérted el!
2011.03.31. 16:02
2011.03.31. 16:05
norbika72 írta:sziasztok!
a kérdésem az lenne hogy 1996-os E39 gyári kazis rádió van lehet csatlakoztatni cd tárat ehhez???
köszi.
2011.03.31. 16:17
norbika72 írta:sziasztok!
a kérdésem az lenne hogy 1996-os E39 gyári kazis rádió van lehet csatlakoztatni cd tárat ehhez???
köszi.
2011.03.31. 16:47
2011.03.31. 16:54
2011.03.31. 22:56
norbika72 írta:BMW Business RDS
köszi
2011.04.01. 07:36
hamoriarpi írta:norbika72 írta:BMW Business RDS
köszi
Vezérli, ahogyan arra több tucat utalás van az oldalon.
2011.04.02. 12:50