Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2011.03.23. 23:19

szekeres írta:
BMWMuller írta:
Berkut írta:
hamoriarpi írta:
gasgas írta:
Berkut írta:Eléggé bűzlik!
A Racing-bazáros hirdetésnél van három kép:
- egy felismerhetetlen CD-tár (valahogy nem gyárinak tűnik)
- két MK2-es fejegység egy 4:3-as képernyővel
- meg egy fakó kép, mintha egy DVD film menüje lenne
TV tunert én sehol nem láttam. Ha valaki ennyiért mégis megcsinálja neked az egészet, azt nyomban szentté kell avatni!
Éljen Kadhafi!
ja, ezt nem ide akartam írni...bocs.
B.

Hát igen, én sem gondoltam végig, csak ész nélkül beleugrottam feleslegesen, ugy tünik buktam 30-at.
Az illető Kecskemétinek és Békéscsabainak is kiadja magát. (B.Tamás)
Teljesen összeszedett, és korrekt, addig amig el nem utalod neki a foglalót.
Utána csak a hitegetés 2 napig, az utána pedig telefon kikapcs/eldob.
Racing-bazar-os hirdetésére ugrottam én is.
Ha van még rajtam kívül itt márkatárs aki utalt neki, várom pű-ben, vagy mailben.
Szép napot mindenkinek.

Szia!
Mint laikus úgy gondolom, hogy ha számlatörténetben illetve átutalási megbízással igazolni tudod a pénz útját, akkor ez egy igen tiszta történet a rendőrségen ill. a bíróságon.
Sok sikert és kitartást!

Igen, de gondolom ő erre azt fogja mondani, hogy odaadta a delikvensnek a cuccot, amit a károsult úgy sem tud bizonyítani, hogy nem történt meg. Az ilyen férgek nagyon kitanultak a jog terén. Az ártatlanság vélelme meg őt fogja kihozni győztesnek :(
Innen látszik, hogy az igazságosság és jogszerűség már nem egymás szinonímái! :evil:

A rendőrség ilyenekkel nem foglalkozik, ne is reménykedj ebben. Mostanában az a legnagyobb teljesítményük, hogy itt-ott elbújva, álcázva gyorshajtókra vadásznak. Ez rettentően leköti az erejüket, 2 órás autózás alatt 3-5 alkalommal is találkozok velük.

+ rendszámokat és forgalmikat gyűjtenek a xenon miatt... holott a sapkás skodások lavakítanak a sima halogénnel, de az nem baj...

Én is kitépném az összes utólagos kínai szettet a helyéről. A halogénátalakítóközgyűrűvelazélen!!!!!!

16:9

2011.03.24. 22:41

Sziasztok!

Keresnék 16:9-es fejegységet E39-be, kábelköteggel együtt.
Tudtok valakit ajánlani?
Vagy esetleg akinek van eladó, ármegjelöléssel üzenjen rám.

Előre is köszönöm!

Üdv Ákos

2011.03.28. 20:52

Üdv Mindenkinek! Ma a 16-9- tv, navi. rádió funkciója megszünt hang sincs(tv, navi esetében is) MIlehet agond ? S.J

tv modul

2011.03.28. 21:34

Sziasztok!
Megtudjátok mondani merre találom a tv modult?! Nem akarok mindent szétbontani!
Előre is köszönöm!

Re: tv modul

2011.03.28. 21:36

hermanroli írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!

Kb a bh kerékdob tetején. Úgy emlékszem.

2011.03.28. 21:37

Metabond írta:Üdv Mindenkinek! Ma a 16-9- tv, navi. rádió funkciója megszünt hang sincs(tv, navi esetében is) MIlehet agond ? S.J
Néha előfordul ilyen ha be se tudod kapcsolni akkor egy áramtalanítás megoldja.Nekem megoldotta.Vagy a rádió modul elhalálozása mert neked is BM54-es van de egyszerre a négy csatorna nem szokott meghalni.

2011.03.28. 21:43

Előre is köszönöm!

Csomi ajtó kinyit, és a hátsó ülések mögötti kis takaróleme alatt, feltéve, ha nem kihűzható csomagtartó tálcád van! :) Ki kell venned a két hátsó "kampót", illetve elöl is van egy csavar a csomagtartó tálca alatt, a pótkerék tartó hátsó részénél, meg fogod látni! :)

2011.03.28. 21:48

Metabond írta:Üdv Mindenkinek! Ma a 16-9- tv, navi. rádió funkciója megszünt hang sincs(tv, navi esetében is) MIlehet agond ? S.J

Egyszer volt ilyenem. Másnap reggelre megoldódott magától. Azóta sem láttam.

2011.03.28. 21:55

vaszarig írta:
Előre is köszönöm!

Csomi ajtó kinyit, és a hátsó ülések mögötti kis takaróleme alatt, feltéve, ha nem kihűzható csomagtartó tálcád van! :) Ki kell venned a két hátsó "kampót", illetve elöl is van egy csavar a csomagtartó tálca alatt, a pótkerék tartó hátsó részénél, meg fogod látni! :)

Akkor én mivel kevertem össze? :roll:

2011.03.28. 21:57

Imco írta:

Egyszer volt ilyenem. Másnap reggelre megoldódott magától. Azóta sem láttam.

Első olvasatra úgy értelmeztem, hogy reggelre ellopták a rendszert.

2011.03.29. 00:22

vaszarig írta:
Előre is köszönöm!

Ott biztos nem találja mert ott a tv modul van :!: A pótkerék mellett van egy műanyag doboz (emelő is ott van)az alatt a doboz alatt van.

2011.03.29. 00:23

BMWFUN írta:
Előre is köszönöm!

Kb a bh kerékdob tetején. Úgy emlékszem.
Ez sem nyert ott a telefon modul van :wink:

2011.03.29. 00:26

admin írta:
vaszarig írta:
Előre is köszönöm!

Ott biztos nem találja mert ott a tv modul van :!: ...

Azt keresi. ;)

2011.03.29. 00:30

hamoriarpi írta:
admin írta:
vaszarig írta:
Előre is köszönöm!

Azt keresi. ;)
Na most kell aludni menni :lol: :lol: :lol: :kalapács :kalapács

2011.03.29. 00:34

admin írta:
hamoriarpi írta:
admin írta:
vaszarig írta:
Előre is köszönöm!

Azt keresi. ;)
Na most kell aludni menni :lol: :lol: :lol: :kalapács :kalapács

Gondolom a nem működő BM54-el fűzted össze a szálakat... :)

2011.03.29. 06:58

admin írta:
Néha előfordul ilyen ha be se tudod kapcsolni akkor egy áramtalanítás megoldja.Nekem megoldotta.Vagy a rádió modul elhalálozása mert neked is BM54-es van de egyszerre a négy csatorna nem szokott meghalni.
Köszi ma meg próbálom!

2011.03.29. 11:01

Metabond írta:
admin írta:
Köszi ma meg próbálom!

Nekem is csinálta egyszer, a megoldás számomra ez volt:
7, 41-es biztosíték kivéve egy 10 perce, majd vissza. Azóta nincs ilyen panaszom.
B.

2011.03.29. 14:10

hamoriarpi írta:
Imco írta:Egyszer volt ilyenem. Másnap reggelre megoldódott magától. Azóta sem láttam.

Első olvasatra úgy értelmeztem, hogy reggelre ellopták a rendszert.

:lol:
Szerencsére csak a hibát!

Kicsit laza lett a fogalmazás stílusa! :) :oops:

2011.03.29. 20:26

vaszarig írta:
Előre is köszönöm!

Köszi fiuk! Megtaláltam, de sajnos semmire se mentem vele. Ugyan is nagyon szar a kép, fekete-fehér, nincs hang! Azt hittem valamelyik kábellel lesz valami, szakadás vagy ilyesmi! De minden rendben volt, megnéztem az adóvevőket mind a két oldalon erősítőt is! A rádióvétellel semmi baj.
Testelési hiba lehet, valami ötlet miért ilyen?

2011.03.29. 21:06

hermanroli írta:Köszi fiuk! Megtaláltam, de sajnos semmire se mentem vele. Ugyan is nagyon szar a kép, fekete-fehér, nincs hang! Azt hittem valamelyik kábellel lesz valami, szakadás vagy ilyesmi! De minden rendben volt, megnéztem az adóvevőket mind a két oldalon erősítőt is! A rádióvétellel semmi baj.
Testelési hiba lehet, valami ötlet miért ilyen?

Vidd el szerelőhöz, vagy cseréld ki valakivel egy teszt erejéig.
Hozzászólás küldése

VigLink badge