Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.03.15. 01:04

Lehekkeljük, nemszámit, mennyit kér érte? :lol:

2007.03.15. 16:12

Hero írta:Lehekkeljük, nemszámit, mennyit kér érte? :lol:

Na de HERO!!! :oops:
Mi nem vagyunk olyanok!!?? :P
Vagy még is??!! 8)

2007.03.15. 17:24

bezo írta:Sziasztok!!!!!
A Vaterán van horvát navi cd,2006/2007-es.Állítólag E39-be való.
Valaki aki pesti igazán kipróbálhatná,és vegyük már meg közösen.
bezo

Navi cd-be beszállnék!

:-D

2007.03.15. 22:59

Ha valakit érdekel 16:9-re TV feloldás, hogy menet közben is nézhető legyen, az keressen nyugodtan.

tv navi

2007.03.16. 14:04

Helló mindenkinek. Szívok a navimmal, letöltöttem a v 25 szoftvert mivel mk 1-em van. kicsomagoltam megírtam alkohol 120 íróval ahogy írva vagyon. Aztán a vasban bekapcsoltam a navit beraktam az írt cd met és semmi. Nem ismeri fel a cd-t. Hiába próbálom sehgogy sem akar működni igy nem tudok frissíteni. Ha valaki tudna tanácsot adni szivesen venném. Köszi.

2007.03.17. 07:14

Szép jóreggelt mindenkinek :D Jó lenne, egy kis segitség a navi térkép: ithonrol indulok, a térkép jo,a jobb oldalon lévö folyó, jobb oldalon van minden rendben. Na most ha vissza fele jövök be ütöm az ithoni cimet jövök haza fele a térkép nem jol hejezkedik el mert a folyo ugyan csak a jobb oldalon van. mi a teendő? lehet valamit elálitottam? Gyuri4911 :(

2007.03.17. 11:02

van valakinek ausztria terkepe?
az sem baj ha egesz europa benne van:)
igazaból most indulok ki fel ora mulva, de legkozelebbre jo lenne...

2007.03.17. 12:29

gyuri4911 írta:Szép jóreggelt mindenkinek :D Jó lenne, egy kis segitség a navi térkép: ithonrol indulok, a térkép jo,a jobb oldalon lévö folyó, jobb oldalon van minden rendben. Na most ha vissza fele jövök be ütöm az ithoni cimet jövök haza fele a térkép nem jol hejezkedik el mert a folyo ugyan csak a jobb oldalon van. mi a teendő? lehet valamit elálitottam? Gyuri4911 :(

Megtaláltam a megoldást. egy kis forditás kellene

1 :Ausictung:
2:Nordweisend:
3:Fahrtrichtung:

2007.03.17. 12:43

Chrisstopher írta:van valakinek ausztria terkepe?

CD vagy DVD?

2007.03.17. 12:44

Nekem van gyári- a géphez kaptam. Ha hazajössz, keress meg!

2007.03.17. 12:50

gyuri4911 írta:
gyuri4911 írta:Szép jóreggelt mindenkinek :D Jó lenne, egy kis segitség a navi térkép: ithonrol indulok, a térkép jo,a jobb oldalon lévö folyó, jobb oldalon van minden rendben. Na most ha vissza fele jövök be ütöm az ithoni cimet jövök haza fele a térkép nem jol hejezkedik el mert a folyo ugyan csak a jobb oldalon van. mi a teendő? lehet valamit elálitottam? Gyuri4911 :(

Mikor a térkép van a képernyőn, gomb megnyom, előjön egy 3-as menü a jobb oldalon. Ott vissza tudsz menni a beállításokhoz, távolság mértéket tudsz állítani és a térképet 'menetirányba' tenni. Sajnos németül nemtom hogy van, mert az enyémet Angolul használom..

2007.03.17. 20:27

Europa 2006 van ha erre jársz megírhatom neked :-)
vagy valami ilyesmi.

2007.03.17. 22:09

gyuri4911 írta:

ezek azt jelentik, hogy hogy alljon be a terkep: 1...ilyen szo nincs, rosszul irtad
2: észak legyen felfelé, igy amrre mesz, arra mutat a nyil
3: menetirany szerint , azaz a nyilacska mindig felfelémutat, és a terkep forog...

2007.03.18. 07:57

Köszönöm a segitségeteket :!: Az 1es szot valoban elirtam

1:Ausrictung:
Mégegyszer köszönet gyuri4911 :drive

2007.03.18. 12:33

Sziasztok! Van egy hülye kérdésem: Mi az a Distance a képernyőn? Az okés, hogy angolul távolságot jelent, de ennyit értek belőle. Köszi!

2007.03.18. 18:34

Bandiboy írta:Sziasztok! Van egy hülye kérdésem: Mi az a Distance a képernyőn? Az okés, hogy angolul távolságot jelent, de ennyit értek belőle. Köszi!

A NAVI- bejelölt cél távolsága. (ennyit kell menni még a célig)

2007.03.19. 14:51

Üdv!

normális dolog, hogy indítózásnál elhallgat a zene a kocsiban? bm54 rádiómodul + 16:9navi + mk3 + cdtár alap rendszer van benne. (A rádió modul volt benne cserélve, a régi nem hallgatott el.) Van valakinek ötlete? Köszi.

2007.03.19. 14:55

Sziasztok!

Kissé outsider-ként (E38, 99'), első fórumos bejegyzésem alkalmával üdvözlet mindenkinek! Nagyon szimpatikus a társaság, külön köszönet Admin-nak!!! És Kecel felé is a térképért!!!

Kellemesen csalódtam a MarkII-es naviban. Nagyon kiválóan elvezetett Pákozdra, ill. vissza Bp-re.
Egy apróság: odafelé elszámolta magát 300 méterrel, azaz a lehajtó előtt 500 m-rel (épp a táblánál) közölte, hogy 800m múlva térjek le.. :P Visszafelé teljesen pontos volt..., a városi forgolódásban könnyebben számol?

2007.03.19. 15:43

Szia!

Nekem van 2007-es ausztria térképem ha érdekel! (emelett még rajta van a CD-n: Svájc, Liechtenstein, Csehország, Szlovákia) És ha ez még mindig nem lenne elég :lol: :lol: Akkor van még: Benelux-államok,Franciaország, Anglia,Írország,Németország,Olaszország,Skandináv országok, Spanyolország és Portugália :!: :lol: :lol: Az összes 2007-es....és E39 klubtagoknak ingyenes :wink:

2007.03.19. 15:48

mert23 írta:
Bandiboy írta:Sziasztok! Van egy hülye kérdésem: Mi az a Distance a képernyőn? Az okés, hogy angolul távolságot jelent, de ennyit értek belőle. Köszi!

A NAVI- bejelölt cél távolsága. (ennyit kell menni még a célig)

Köszi! Meg közben rájöttem, hogy ha beállítom mondjuk 10km-re akkor visszaszámol. Egyszer biztos jó lesz valamire... :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge