![]() |
2011.11.13. 21:24
Debike írta:Sziasztok! A szemöldök végül nem került fel...kókány volt nagyon,nem akartam össze baccarintani az angyali szemeket.
Viszont HATALMAS KÉRÉSEM lenne hozzátok!Nagy álmom egy ilyen csomagtartószpoiler, de Hungarisztánban nem találtam eddig SEHOL
![]()
![]()
Valaki esetleg tudna nekem a beszerzésben segíteni? Esetlteg elkészíteni? Hatalmas örömöt szereznétek !
:D
Itten lészennek a fotók:
2011.11.13. 21:29
2011.11.13. 22:03
Debike írta:Elhiszem lepke! De nekem nagyon tetszik és nagyon szeretnék az autóra!Elfogadom a negatív kritikákat, de ez az egyik álmom
. Megnyugodna a kis lelkem tőle
![]()
2011.11.14. 03:25
2011.11.14. 18:38
lepke írta:Debike írta:Elhiszem lepke! De nekem nagyon tetszik és nagyon szeretnék az autóra!Elfogadom a negatív kritikákat, de ez az egyik álmom
. Megnyugodna a kis lelkem tőle
![]()
Helo
Jó pár darabot lehet találni az ebay-on
http://www.ebay.com/itm/BMW-E39-M-M5-CS ... 2eb5250112
2011.11.15. 14:12
Video innen: : www.youtube.com2011.11.15. 18:07
2011.11.15. 18:42
2011.11.15. 18:59
Debike írta:akkor már most el is van felejtve ez az ötlet....
Köszönöm ,hogy megmentettél mielőtt belelovaltam volna magam....sokat spóroltál nekem!
Marad akkor valami fain fasza polír vég!
Köszi még1x.
2011.11.15. 19:26
Rjani530d írta:Debike írta:akkor már most el is van felejtve ez az ötlet....
Köszönöm ,hogy megmentettél mielőtt belelovaltam volna magam....sokat spóroltál nekem!
Marad akkor valami fain fasza polír vég!
Köszi még1x.
Mondjuk az előző hozzászólás vicc volt, de az én véleményem, hogy mi a fenének tennél rá ilyen nem gyári szarokat!
Nekem röhögnöm kell az ilyen gánnyolt autókon -őszintén szólva-De hagyjuk.....
Van egy faszán kinéző kocsid, az általános állapotára költs, vagy ha nincs mire költeni, akkor rakd félre, hogy ha kell költeni, akkor legyen pénz. Persze ez csak egy vélemény.
2011.11.15. 19:29
Debike írta:Sziasztok,már megint én fárasztalak titeket . Bocsi érte.
Felvetődött bennem az ötlet,hogy veszek egy facca kipuff véget a dieselre, azért ,hogy ne az a csúnya lefele hajló fika legyen alatta.
Mondtam tesómnak, erre az volt a válasza ,hogy akkor miért nem veszel rá egy sportdobot?!!
Mondom dieselre? Azt mondta ,igen csak nyugodtan,mert megmélyíti a szép motorhangot.
Nézelődtem,és találtam is videókat,nagyon szép hangjuk van azoknak amiken sportdobok vannak,hiába dízelek.
Belinkelek majd egy videót is.
Nektek mi a véleményetek erről? Jó rá a benzinesekre gyártott sportkifogó?
Vagy esetleg valaki már rakott is dízelre sportkipuffot?
Ha nagyon hülye ötlet ,akkor bocsánat előre is!
Ja és képzeljétek,megjött az első lökösöm! Nagy az öröm! Majd ha fent lesz a kocsin ,fényezve ,dobok fel róla képet ha érdekel valakit!
Üdv és köszi!
[BBvideo 425,350]/BBvideo]
2011.11.15. 20:40
simi64 írta:Rjani530d írta:Debike írta:És a dízeleknek is szép a hangja. Na nem azért, mert dízel, hanem azért, mert 6 dugattyú dolgozik benne. És nem a kipuff-hang a lényeg, hanem a motor hangja. -szerintem.
2011.11.15. 21:57
2011.11.15. 22:05
peteeqe írta:nekem a kipuffom, 2 üres 55-s cső, mind a 4 katalizátort kiszedtem belőle, én szeretem így a hangját, szép mély, de mégse órdit, hátul pedig van egy sportdob egy ovál véggel, ha gondolod megtudom mutani bármikor, szoktam Üllő fele járni elég sűrűn.
ui: ha gondolod tudok segíteni a lökős felrakásban...
2011.11.15. 23:41
Debike írta:simi64 írta:Rjani530d írta:Debike írta:És a dízeleknek is szép a hangja. Na nem azért, mert dízel, hanem azért, mert 6 dugattyú dolgozik benne. És nem a kipuff-hang a lényeg, hanem a motor hangja. -szerintem.
Ebben teljesen egyet értek! Még meg is lepődtem ,milyen jól kivehetően lehet hallani azoknak a szép és csodálatos német hengerek hangját! Nagyon megörültem neki!! A másik meg hogy én sem akarom összegányolni a kocsit, így gyönyörű ahogy van, persze 1-2 dolog belefér. Bár ez a dobcsere sem az én fejemből pattant ki!
Egyébként segítségre lenne szükségem!
Vettem egy első lököst.Kerscher nevezetű . Üvegszálból van , de semmi lyuk ,semmi patent, semmi pánt nincs rajta. Vadonat új. Kérdésem az lenne,hogy van e valaki aki tudna nekem segíteni budapest környékén a lökösfelrakásához szükséges előkészületekben ? Nagyon tehetetlen vagyok sajnos, mindíg könyörögnöm kell valakinek aki ért hozzá,hogy ugyan segítsen már ebben meg abban... tök szar.
A másik dolog meg ,hogy van e itt köztünk (ha szabad így fogalmaznom) fényező? Mert a lökös ugye teljesen alapozott,fényezve nincs.
Úgyhogy ha tudnátok segítséget nyújtani megköszönném!
Üdv: Gergő
2011.11.15. 23:44
Marco85 írta:Uvegszalas lokharito masolat+"sport"dob+hatso szarny egy viszonylag regebbi premium limuzinon biztos jo dontes?!...Bar izlesek es pofonok de szerintem ezzel csak elcsunyitod az autod..(En alig varom, hogy visszarakjam az eredeti dobomat, mert en is "sport"dobbal vettem, de 2500as fordulat alatt olyan hangja van mint egy tanknak. Nekem a csend es a 6henger kellemes hangja az, amit igazan elvezek ebben az autoban..)
2011.11.16. 00:31
Jerry írta:Marco85 írta:Uvegszalas lokharito masolat+"sport"dob+hatso szarny egy viszonylag regebbi premium limuzinon biztos jo dontes?!...Bar izlesek es pofonok de szerintem ezzel csak elcsunyitod az autod..(En alig varom, hogy visszarakjam az eredeti dobomat, mert en is "sport"dobbal vettem, de 2500as fordulat alatt olyan hangja van mint egy tanknak. Nekem a csend es a 6henger kellemes hangja az, amit igazan elvezek ebben az autoban..)
Egyetértünk!
De te valószínűleg nem ugyanabba a korosztályba tartozol, mint az újonc klubtag, mint ahogy én sem. Mi már kinőttünk ebből. Ő is ki fog. De taknyosként még ez a menő.
2011.11.16. 11:17
2011.11.16. 11:20
peteeqe írta:Jerry írta:Marco85 írta: Mi már kinőttünk ebből. Ő is ki fog.
![]()
De azért kösz