Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: optikai tuning!!!!

2011.11.13. 21:10

Ja! És egy videó !

www.youtube.com Video innen: : www.youtube.com

2011.11.13. 21:24

Debike írta:Sziasztok! A szemöldök végül nem került fel...kókány volt nagyon,nem akartam össze baccarintani az angyali szemeket :mrgreen: .
Viszont HATALMAS KÉRÉSEM lenne hozzátok! :D Nagy álmom egy ilyen csomagtartószpoiler, de Hungarisztánban nem találtam eddig SEHOL :shock: :!: :?: Valaki esetleg tudna nekem a beszerzésben segíteni? Esetlteg elkészíteni? Hatalmas örömöt szereznétek ! :D:D
Itten lészennek a fotók:

Kép

Kép

Helo Debike
Már ne is haragudjál meg .... De ez a hátsó szárny vagy nevezzük csomagtartó spoilernek BAROMI RONDÁN néz ki egy E39-es BMW-n
Nagy valószínűséggel azért nem találsz belőle egy darabot sem NÁLUNK
Ez csak az ÉN véleményem :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: 2 barbrady, tibi666
Értékelés: 9.52%

2011.11.13. 21:29

Elhiszem lepke! De nekem nagyon tetszik és nagyon szeretnék az autóra! :) Elfogadom a negatív kritikákat, de ez az egyik álmom :). Megnyugodna a kis lelkem tőle :D :roker:

2011.11.13. 22:03

Debike írta:Elhiszem lepke! De nekem nagyon tetszik és nagyon szeretnék az autóra! :) Elfogadom a negatív kritikákat, de ez az egyik álmom :). Megnyugodna a kis lelkem tőle :D :roker:

Helo
Jó pár darabot lehet találni az ebay-on

http://www.ebay.com/itm/BMW-E39-M-M5-CS ... 2eb5250112

2011.11.14. 03:25

jopofa: http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5 ... sills.html

2011.11.14. 18:38

lepke írta:
Debike írta:Elhiszem lepke! De nekem nagyon tetszik és nagyon szeretnék az autóra! :) Elfogadom a negatív kritikákat, de ez az egyik álmom :). Megnyugodna a kis lelkem tőle :D :roker:

Helo
Jó pár darabot lehet találni az ebay-on

http://www.ebay.com/itm/BMW-E39-M-M5-CS ... 2eb5250112

És valaki segítene nekem rendelni? sanjos nem vagyok az ebay embere,és nem tudom a menetét...stb
Persze nem most kellene ,mert nincs hirtelen 50 ropim egy ilyen csomagtartótetőre, van fontosabb dolog is az autón,amit meg kell csinálni.
Olaj és szűrőcseréken tól vagyok, az is cca. 100 000.-volt , úgyhogy most kifogytam :D
Csak érdekelne hogy valaki tudna e majd nekem segíteni?!
Köszönöm a segítségeteket előre is!
És köszi Lepke ,hogy utánnanéztél :wink: .

2011.11.15. 14:12

Sziasztok,már megint én fárasztalak titeket . Bocsi érte.
Felvetődött bennem az ötlet,hogy veszek egy facca kipuff véget a dieselre, azért ,hogy ne az a csúnya lefele hajló fika legyen alatta.
Mondtam tesómnak, erre az volt a válasza ,hogy akkor miért nem veszel rá egy sportdobot?!!
Mondom dieselre? Azt mondta ,igen csak nyugodtan,mert megmélyíti a szép motorhangot.
Nézelődtem,és találtam is videókat,nagyon szép hangjuk van azoknak amiken sportdobok vannak,hiába dízelek.
Belinkelek majd egy videót is.
Nektek mi a véleményetek erről? Jó rá a benzinesekre gyártott sportkifogó?
Vagy esetleg valaki már rakott is dízelre sportkipuffot?
Ha nagyon hülye ötlet ,akkor bocsánat előre is!
Ja és képzeljétek,megjött az első lökösöm! Nagy az öröm! Majd ha fent lesz a kocsin ,fényezve ,dobok fel róla képet ha érdekel valakit!
Üdv és köszi!

www.youtube.com Video innen: : www.youtube.com

2011.11.15. 18:07

Én nem csak szép motorhangot, hanem kezdődő turbóproblémákat is hallok :roker:

2011.11.15. 18:42

akkor már most el is van felejtve ez az ötlet....
Köszönöm ,hogy megmentettél mielőtt belelovaltam volna magam....sokat spóroltál nekem!

Marad akkor valami fain fasza polír vég!
Köszi még1x.

2011.11.15. 18:59

Debike írta:akkor már most el is van felejtve ez az ötlet....
Köszönöm ,hogy megmentettél mielőtt belelovaltam volna magam....sokat spóroltál nekem!

Köszi még1x.

Mondjuk az előző hozzászólás vicc volt, de az én véleményem, hogy mi a fenének tennél rá ilyen nem gyári szarokat!
Nekem röhögnöm kell az ilyen gánnyolt autókon -őszintén szólva- :oops: De hagyjuk.....
Van egy faszán kinéző kocsid, az általános állapotára költs, vagy ha nincs mire költeni, akkor rakd félre, hogy ha kell költeni, akkor legyen pénz. Persze ez csak egy vélemény.

2011.11.15. 19:26

Rjani530d írta:
Debike írta:akkor már most el is van felejtve ez az ötlet....

Köszi még1x.

Mondjuk az előző hozzászólás vicc volt, de az én véleményem, hogy mi a fenének tennél rá ilyen nem gyári szarokat!
Nekem röhögnöm kell az ilyen gánnyolt autókon -őszintén szólva- :oops: De hagyjuk.....
Van egy faszán kinéző kocsid, az általános állapotára költs, vagy ha nincs mire költeni, akkor rakd félre, hogy ha kell költeni, akkor legyen pénz. Persze ez csak egy vélemény.

És a dízeleknek is szép a hangja. Na nem azért, mert dízel, hanem azért, mert 6 dugattyú dolgozik benne. És nem a kipuff-hang a lényeg, hanem a motor hangja. -szerintem.

2011.11.15. 19:29

Debike írta:Sziasztok,már megint én fárasztalak titeket . Bocsi érte.
Felvetődött bennem az ötlet,hogy veszek egy facca kipuff véget a dieselre, azért ,hogy ne az a csúnya lefele hajló fika legyen alatta.
Mondtam tesómnak, erre az volt a válasza ,hogy akkor miért nem veszel rá egy sportdobot?!!
Mondom dieselre? Azt mondta ,igen csak nyugodtan,mert megmélyíti a szép motorhangot.
Nézelődtem,és találtam is videókat,nagyon szép hangjuk van azoknak amiken sportdobok vannak,hiába dízelek.
Belinkelek majd egy videót is.
Nektek mi a véleményetek erről? Jó rá a benzinesekre gyártott sportkifogó?
Vagy esetleg valaki már rakott is dízelre sportkipuffot?
Ha nagyon hülye ötlet ,akkor bocsánat előre is!
Ja és képzeljétek,megjött az első lökösöm! Nagy az öröm! Majd ha fent lesz a kocsin ,fényezve ,dobok fel róla képet ha érdekel valakit!
Üdv és köszi!

[BBvideo 425,350]/BBvideo]

Bmw-nél még nem próbáltam, de off dízel autóról már vettem le hátsó dobot, és semmi változás nem volt a hangján. A turbó és a katalizátor annyira fogja a hangot, hogy csak akkor lesz nagyobb hangja, ha az egész rendszert lecseréled egy üres csőre.

2011.11.15. 20:40

simi64 írta:
Rjani530d írta:
Debike írta:És a dízeleknek is szép a hangja. Na nem azért, mert dízel, hanem azért, mert 6 dugattyú dolgozik benne. És nem a kipuff-hang a lényeg, hanem a motor hangja. -szerintem.

Ebben teljesen egyet értek! Még meg is lepődtem ,milyen jól kivehetően lehet hallani azoknak a szép és csodálatos német hengerek hangját! Nagyon megörültem neki!! A másik meg hogy én sem akarom összegányolni a kocsit, így gyönyörű ahogy van, persze 1-2 dolog belefér. Bár ez a dobcsere sem az én fejemből pattant ki!

Egyébként segítségre lenne szükségem!
Vettem egy első lököst.Kerscher nevezetű . Üvegszálból van , de semmi lyuk ,semmi patent, semmi pánt nincs rajta. Vadonat új. Kérdésem az lenne,hogy van e valaki aki tudna nekem segíteni budapest környékén a lökösfelrakásához szükséges előkészületekben ? Nagyon tehetetlen vagyok sajnos, mindíg könyörögnöm kell valakinek aki ért hozzá,hogy ugyan segítsen már ebben meg abban... tök szar.
A másik dolog meg ,hogy van e itt köztünk (ha szabad így fogalmaznom) fényező? Mert a lökös ugye teljesen alapozott,fényezve nincs.
Úgyhogy ha tudnátok segítséget nyújtani megköszönném!
Üdv: Gergő

2011.11.15. 21:57

nekem a kipuffom, 2 üres 55-s cső, mind a 4 katalizátort kiszedtem belőle, én szeretem így a hangját, szép mély, de mégse órdit, hátul pedig van egy sportdob egy ovál véggel, ha gondolod megtudom mutani bármikor, szoktam Üllő fele járni elég sűrűn.

ui: ha gondolod tudok segíteni a lökős felrakásban...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek peteeqe az itt látható tagok köszönték meg: Debike
Értékelés: 4.76%

2011.11.15. 22:05

peteeqe írta:nekem a kipuffom, 2 üres 55-s cső, mind a 4 katalizátort kiszedtem belőle, én szeretem így a hangját, szép mély, de mégse órdit, hátul pedig van egy sportdob egy ovál véggel, ha gondolod megtudom mutani bármikor, szoktam Üllő fele járni elég sűrűn.

ui: ha gondolod tudok segíteni a lökős felrakásban...

Szia! Örülök ,hogy irtál, micsoda véletlen.. a te autóddal szemeztem nagyon sokat,mert nagyon szép,és azon gondolkodtam szivesen megismernélek.
Nagyon örülnék neki ha össze tudnánk futni valamikor, gondolom értesz az e39 hez...átnézhetnéd a miénket is, hátha sok okosat tudnál nekem mondani-tanácsolni. Na meg persze nagyon szivesen megnézném a bömöst,mert képekről is nagyon szép!
Kéne a segítség,a lökössel kapcsolatban,úgy terveztem ,hogy megcsinálnánk ,úgy hogy facán fel lehessen rakni,és majd utánna vinném fényezőhöz. Én Gyáli vagyok,bármikor erre jársz szólj, egyébként el tudok menni hozzád is Érdre, ha már te segítesz nekem,akkor ne te ugrálj,miattam. :kösz

2011.11.15. 23:41

Debike írta:
simi64 írta:
Rjani530d írta:
Debike írta:És a dízeleknek is szép a hangja. Na nem azért, mert dízel, hanem azért, mert 6 dugattyú dolgozik benne. És nem a kipuff-hang a lényeg, hanem a motor hangja. -szerintem.

Ebben teljesen egyet értek! Még meg is lepődtem ,milyen jól kivehetően lehet hallani azoknak a szép és csodálatos német hengerek hangját! Nagyon megörültem neki!! A másik meg hogy én sem akarom összegányolni a kocsit, így gyönyörű ahogy van, persze 1-2 dolog belefér. Bár ez a dobcsere sem az én fejemből pattant ki!

Egyébként segítségre lenne szükségem!
Vettem egy első lököst.Kerscher nevezetű . Üvegszálból van , de semmi lyuk ,semmi patent, semmi pánt nincs rajta. Vadonat új. Kérdésem az lenne,hogy van e valaki aki tudna nekem segíteni budapest környékén a lökösfelrakásához szükséges előkészületekben ? Nagyon tehetetlen vagyok sajnos, mindíg könyörögnöm kell valakinek aki ért hozzá,hogy ugyan segítsen már ebben meg abban... tök szar.
A másik dolog meg ,hogy van e itt köztünk (ha szabad így fogalmaznom) fényező? Mert a lökös ugye teljesen alapozott,fényezve nincs.
Úgyhogy ha tudnátok segítséget nyújtani megköszönném!
Üdv: Gergő

Uvegszalas lokharito masolat+"sport"dob+hatso szarny egy viszonylag regebbi premium limuzinon biztos jo dontes?!...Bar izlesek es pofonok de szerintem ezzel csak elcsunyitod az autod..(En alig varom, hogy visszarakjam az eredeti dobomat, mert en is "sport"dobbal vettem, de 2500as fordulat alatt olyan hangja van mint egy tanknak. Nekem a csend es a 6henger kellemes hangja az, amit igazan elvezek ebben az autoban..)

2011.11.15. 23:44

Marco85 írta:Uvegszalas lokharito masolat+"sport"dob+hatso szarny egy viszonylag regebbi premium limuzinon biztos jo dontes?!...Bar izlesek es pofonok de szerintem ezzel csak elcsunyitod az autod..(En alig varom, hogy visszarakjam az eredeti dobomat, mert en is "sport"dobbal vettem, de 2500as fordulat alatt olyan hangja van mint egy tanknak. Nekem a csend es a 6henger kellemes hangja az, amit igazan elvezek ebben az autoban..)

Egyetértünk!
De te valószínűleg nem ugyanabba a korosztályba tartozol, mint az újonc klubtag, mint ahogy én sem. Mi már kinőttünk ebből. Ő is ki fog. De taknyosként még ez a menő. :)
:nyelves:

2011.11.16. 00:31

Jerry írta:
Marco85 írta:Uvegszalas lokharito masolat+"sport"dob+hatso szarny egy viszonylag regebbi premium limuzinon biztos jo dontes?!...Bar izlesek es pofonok de szerintem ezzel csak elcsunyitod az autod..(En alig varom, hogy visszarakjam az eredeti dobomat, mert en is "sport"dobbal vettem, de 2500as fordulat alatt olyan hangja van mint egy tanknak. Nekem a csend es a 6henger kellemes hangja az, amit igazan elvezek ebben az autoban..)

Egyetértünk!
De te valószínűleg nem ugyanabba a korosztályba tartozol, mint az újonc klubtag, mint ahogy én sem. Mi már kinőttünk ebből. Ő is ki fog. De taknyosként még ez a menő. :)

:P :P

2011.11.16. 11:17

Köszi srácok afogadtatást! :franko:
Azért regisztráltam az oldalra ,hogy megismerjek pár kedves,hozzáértő embert akik segítenek nekem az autóm karbantartásában,csinosítgatásában. Én kérdéseket tettem fel, nem pedig állításokat mondtam.
Nem mondtam ,hogy sportdob lesz az autón, (ráadásul az sem saját 5let volt,én nem is gondoltam ilyenre.),
Lehet fikázni ,hogy lökhárító másolatot veszek ami üvegszálból készült...hmm sajnos nem az a fajta vagyok akinek apuci teleb***ta a zsebét lével,és megvehetem a 170 rongyos lökösöket..Próbálok jó áron, szépet. És igen is, fent lesz a lökösöm, és marha jól fog kinézni!!! :nyelves:
A csomagtérfedelet először a Tököli driften láttam, e36 on és e46 on. Ott helyben lefostam a bokám ,mert annyira tetszett. Ha megengeditek úgy alakítom az autót ahogy az én ízlésemnek megfelel!
KÖszönöm, és nem akartam senkit megbántani,megsérteni, félreértés ne essék.
A másik pedig, hogy szerencsére felvette velem a kapcsolatot Peti,aki baromi segítőkész,és jófej már első hallásra is.Úgyhogy fent lesz az a lökös!
Az ő autója,is gyönyörű. Itt a fórumon mégis jópáran lefikázták. Akár a cooler miatt is.. Na mind1.
Üdv.

2011.11.16. 11:20

peteeqe írta:
Jerry írta:
Marco85 írta: Mi már kinőttünk ebből. Ő is ki fog.

:P :P

Ebben egyetértünk. csak a taknyos megnevezés nem volt szimpatikus!
:sör: De azért kösz :drunk
Hozzászólás küldése

VigLink badge