Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.08.22. 21:06

Igen E21, és így néz ki!!!
http://www.origo.hu/galleries/auto/nagy ... we2117.jpg

2010.08.22. 21:46

Kedves Klubtársaim!!!!

Szeretnélek benneteket megkérni hogy segitsetek nekem. Ma délután kora este 17.50perc környékén ellopták az édesapám szeretett 316os Cápaorru benzines BMWjét!! Az auto 3 hét mulva ment volna OT vizsgára és nagyon fáj hogy ilyen mocskos rohadék emberek vannak akik autolopásra vetemednek! Kérlek benneteket ha látjátok az autot valahol vagy ha bármi informáciotok lenne rola kérlek szoljatok nekem mindenféleképp!!!!
Az auto adatai:
Rendszáma:BEH-420
Szin:hofehér
Tipusa 316i coupé benzines
Kiválloállapotu fehér BMW ami a családunk tulajdona 20éve már,és nagyon fáj az elvesztése!
Édesapámé az auto de nagyon kötödik az egész család hozzá!
Mellékelek képeket is ha esetleg valaki látná nagyon kérem szoljon nekem! Köszönöm szépen nektek kedves klubtagok hogy megnézitek és aki tud kérem ha látja segitsen!!

Kép

Kép

Kép

Kép

2010.08.22. 22:21

stinger044 írta:Kedves Klubtársaim!!!!

Szeretnélek benneteket megkérni hogy segitsetek nekem. Ma délután kora este 17.50perc környékén ellopták az édesapám szeretett 316os Cápaorru benzines BMWjét!! Az auto 3 hét mulva ment volna OT vizsgára és nagyon fáj hogy ilyen mocskos rohadék emberek vannak akik autolopásra vetemednek! Kérlek benneteket ha látjátok az autot valahol vagy ha bármi informáciotok lenne rola kérlek szoljatok nekem mindenféleképp!!!!
Az auto adatai:
Kiválloállapotu fehér BMW ami a családunk tulajdona 20éve már,és nagyon fáj az elvesztése!
Mellékelek képeket is ha esetleg valaki látná nagyon kérem szoljon nekem! Köszönöm szépen nektek kedves klubtagok hogy megnézitek és aki tud kérem ha látja segitsen!!

Elég sokat közlekedek,ha meglátom nem állok jót magamért,mert ezt a dolgot ami itt megy Magyarországon én is maximálisan elítélem.Olyan mint ha a sajátom tűnt volna el,a TEL.számodat azért ki írhatnád ide,minden eshetőségre számítva,
azon gyorsabban elérhető vagy, ha bárki a klubtagok közül meglátja.

2010.08.22. 22:28

Nagyon sokat vagyok sajnos a munkám miatt külföldön az itthoni számom az 06-30/855-7741. Ha ezvalamiért nem lenne elérhetö akkor kinn vagyok de akkor ezen lehet elérni+39-34/516-11844

Nagyon köszönöm mindenkinek aki segit!!!!! Borzalmasan fáj a kicsi elvesztése,és nagyon nagyon hiányzik

2010.08.22. 22:35

stinger044 írta:Nagyon sokat vagyok sajnos a munkám miatt külföldön az itthoni számom az 06-30/855-7741. Ha ezvalamiért nem lenne elérhetö akkor kinn vagyok de akkor ezen lehet elérni+39-34/516-11844

Nagyon köszönöm mindenkinek aki segit!!!!! Borzalmasan fáj a kicsi elvesztése,és nagyon nagyon hiányzik

Helo
Sajnos ezt az autót nem azért lopták el hogy majd valakinek eladják ÉS forgalomba helyezzék
nekem az a megérzésem hogy ezt BONTÁSRA vitték el
Próbáld meg erre az oldalra is berakni

http://www.powerfanatics.com/forum/

üdv zoli

2010.08.22. 22:52

lepke írta:
stinger044 írta:Nagyon sokat vagyok sajnos a munkám miatt külföldön az itthoni számom az 06-30/855-7741. Ha ezvalamiért nem lenne elérhetö akkor kinn vagyok de akkor ezen lehet elérni+39-34/516-11844

Helo
Sajnos ezt az autót nem azért lopták el hogy majd valakinek eladják ÉS forgalomba helyezzék
nekem az a megérzésem hogy ezt BONTÁSRA vitték el
Próbáld meg erre az oldalra is berakni

http://www.powerfanatics.com/forum/

üdv zoli

Vagy csak kocsikázni egyet ...
Nem igazán tömegautó.

2010.08.22. 22:56

lepke írta:nekem az a megérzésem hogy ezt BONTÁSRA vitték
üdv zoli

Kecskemét?
Bontó?

Madox! :lol:

2010.08.22. 22:57

simi64 írta:
üdv zoli

Kecskemét?
Bontó?

Kora és kinézete miatt túl egyedi.
Bontó biztos nem.

2010.08.22. 23:09

A bontot én sem gondolnám mivel tökéletes müszaki állapotnak örvend az auto,és 3 hét mulva ment volna OT-re!!! Mindene eredeti és rendberakott. Nagyon egyben lévö autorol van szo amibe sok sok munkaora van.

Rohadjon el a keze is annak a szemétnek aki elvitte,remélem megtalálják majd és megkapja a büntetését a mocsokláda!

Édesapám a rendszerváltáskor vette németböl és a családunkörök emlékei füznek a koccsihozés mindenkit nagyon érzékenyen érint a tudat hogy ellopták föleg az édesapámat,idegileg nagyon a padlora került velem együtt.

Nem tudom hogy szedem össze magam holnapra mert akkor kellene mennem az E60asért is:( ott meg leelölegeztem az 530xi-t és mindegy is elhozom délután Koli klubtársal az autot,de hogy mégélveznisem fogom az is biztos merttele alelkem fájdalommal a mocskos rohadt tolvaj miatt.

2010.08.22. 23:18

simi64 írta:
üdv zoli

Kecskemét?
Bontó?

Én úgy érzem,hogy valami hülye gyerek vitte el egy két körre,remélem jók a
megérzéseim és a rendőrség 1-2 napon belül megtalálja, elhagyatottan.
Át tudom érezni apád helyzetét és őszinte részvétem.
Remélem minél hamarabb meglesz.

2010.08.23. 00:08

apa írta:
simi64 írta:
üdv zoli

Kecskemét?
Bontó?

Én úgy érzem,hogy valami hülye gyerek vitte el egy két körre,remélem jók a
megérzéseim és a rendőrség 1-2 napon belül megtalálja, elhagyatottan.
Át tudom érezni apád helyzetét és őszinte részvétem.
Remélem minél hamarabb meglesz.

Szerintem is!
(pont ilyenem volt, csak 20i, 1978-as, 4 lámpás, 4 sebességes)

2010.08.23. 18:42

Ide is tedd be !
Indexex cápa fórum.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9027585

Érdemes lenne autokázni a városban és környékén soha sem lehet tudni.

2010.08.23. 20:04

Stinger:

Mennyi benzin volt a kocsiban ?
Akkor számolj: aki elvitte, az tolja neki, tehát fogyaszt.
Te ismered tolva neki mennyit eszik. Amennyi benzin volt benne kb számold ki, hány km-re elég.
Rajzolj egy kört a lopás köré a megtehető távolság mértékével.
Ezen körön belül keresd fel valamennyi benzinkutat.
A benzinkutak kamerái a felvételeket 30 napig őrzik meg általában, de van ahol 8 napig.
Ha már ott jársz kérdezd meg a lopás idején vagy az az utáni órákban kik dologztak ott, beszélj velük.

Lehet morbid lesz de: legalább megismered az 530xi-t, mindjárt az elején hasznát veheted.

2010.08.23. 20:34

Oroszlan írta:Stinger:

Mennyi benzin volt a kocsiban ?
Akkor számolj: aki elvitte, az tolja neki, tehát fogyaszt.
Te ismered tolva neki mennyit eszik. Amennyi benzin volt benne kb számold ki, hány km-re elég.
Rajzolj egy kört a lopás köré a megtehető távolság mértékével.
Ezen körön belül keresd fel valamennyi benzinkutat.
A benzinkutak kamerái a felvételeket 30 napig őrzik meg általában, de van ahol 8 napig.
Ha már ott jársz kérdezd meg a lopás idején vagy az az utáni órákban kik dologztak ott, beszélj velük.

Lehet morbid lesz de: legalább megismered az 530xi-t, mindjárt az elején hasznát veheted.

Helo haver
Tégedet sem fognak ellopni a gondolkodásod miatt :lol: :lol:
:hehe :hehe :hehe :hehe
üdv zoli

2010.08.23. 21:11

stinger044 írta:Kedves Klubtársaim!!!!

Az auto adatai:

képek helye

Én is leállitatok mind régi 3-ast innetől. Na jó csak ami BEH-el kezdődik mert arra még emlékezni fogok.

Jackson, az aggresszív leszorítós :twisted:

2010.08.27. 14:43

Hogy lehetnek ilyen aljas emberek, mint akik ezt a kocsit elvitték!
Ezek a szemetek tudják pontosan, hogy egy ilyen autóhoz már érzelmek fűződnek!
Micsoda piti alakok lehetnek ezek! Hát vigye el a tizmilliósat, de ne ezt!

Na csak találkozzanak az A vekimmel! Lesz ott roncsderby! :D

2010.09.04. 15:17

Megkerültek

2010.09.05. 09:04

simi64 írta:Megkerültek

A Balatonföldvári X6 zárt udvarról ellopva... :roll: nem az amit itt is nagy gonddal kerestek "fehér"?!
és elvileg Nyíregyházán megállt kajálni meg miegymás... :lol: Tessék csak Újpesten tárolták... :oops:

2010.09.07. 00:30

strobi írta:
simi64 írta:Megkerültek

A Balatonföldvári X6 zárt udvarról ellopva... :roll: nem az amit itt is nagy gonddal kerestek "fehér"?!
és elvileg Nyíregyházán megállt kajálni meg miegymás... :lol: Tessék csak Újpesten tárolták... :oops:

Videoval

2010.09.13. 20:46

Ez is megkerült
Hozzászólás küldése

VigLink badge