Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.04.22. 18:48

ViSoR írta:Csak erős idegzetűeknek:
http://www.wreckedexotics.com/528/528_081502_002.shtml
Kevés durvábbat láttam... viszont esténként mielőtt letámadom a várost, ha megnézem, máshogy nyomom a gázt.

Uhh...nagyon durva... :sírás:

Amúgy ezen az oldalon szoktak lenni érdekességek. A legtöbb törött Ferrari meg hasonló finomság mind az araboknál törik. Néha elolvasom a sztorikat és a legtöbb úgy kezdődik, hogy 18-20 éves fiatalok apucitól kapott autóval versenyeztek...

2007.04.22. 19:07

Hát igen. Csak ezért nem adja oda nekem apu a Ferrarit! :kalapács

2007.04.22. 19:37

ViSoR írta:Hát igen. Csak ezért nem adja oda nekem apu a Ferrarit! :kalapács

Jaja...nekem is a Lamborghini-vel kell járnom... :drive

2007.04.22. 20:45

sxoe írta:
ViSoR írta:Hát igen. Csak ezért nem adja oda nekem apu a Ferrarit! :kalapács

Jaja...nekem is a Lamborghini-vel kell járnom... :drive

poroltót vigyél magaddal, mert azok meg feszt kigyulladnak... :lol:

2007.04.22. 20:50

Nem adja oda Fater a Ferrarit, pedig most vett bele új elemet :D

Be is teszem Apa verdáját avatarnak :)

2007.04.22. 22:01

Nekem a touringom csomagtartó lecsukásakor zörög a rendszámom. Mit lehet tenni, hogy ne zörögjön, mint egy fazék, amikor lecsukom a csomagtartót?

zörgés

2007.04.22. 22:57

Hát nekem amikor zörgött (hangtechnikától inkább) leszereltem, 2cm vastag szövet szigetelő anyagot gyűrtem alá, majd jól visszaszorítottam rá. Ennek 4 éve és meg sem mukkan.
Én a haveromtól kaptam négykarikás gyári - a padlószőnyeg alatti szigetelőt, de szerintem a szivacs vagy igen vastag posztó is bevált volna.

2007.04.22. 23:03

ViSoR írta:Nem adja oda Fater a Ferrarit, pedig most vett bele új elemet :D

Be is teszem Apa verdáját avatarnak :)

apa kezdődik... :lol:

Re: zörgés

2007.04.22. 23:40

ViSoR írta:Hát nekem amikor zörgött (hangtechnikától inkább) leszereltem, 2cm vastag szövet szigetelő anyagot gyűrtem alá, majd jól visszaszorítottam rá. Ennek 4 éve és meg sem mukkan.
Én a haveromtól kaptam négykarikás gyári - a padlószőnyeg alatti szigetelőt, de szerintem a szivacs vagy igen vastag posztó is bevált volna.

Csak vízhatlan a jó, :idea: mert ha beraknánk valami nedszívó anyagot és télen elázik, majd megfagy, az nem biztos, hogy a legjobb találmány. Rosszul látom :?:
Nem létezik, hogy egy ilyen gépnek - van benne kb. 100 villanymotor- nem találtak még arra megoldást, hogy a rendszám ne egy repedt fazékfedő módjára zötyögjön.

Vagy ... :?:

2007.04.23. 00:18

Logikus, amit írsz, de az enyém sem kimondottan vízálló. Ilyen sokrétegű nagysűrűségű posztó-szövet-műszál préselmény. Biztos ázott már meg, talán fagyott is, aztán meg kiolvadt :)
Van amikor az egész autóra ráfagy az ónos borzalom, mégsincs baja. De, ha találsz valami vízlepergető, ennyire rugalmas műanyagat, meg van oldva a gondod.
Szerintem max. polifoam tökéletesen megfelel!

2007.04.23. 00:22

ViSoR írta:Logikus, amit írsz, de az enyém sem kimondottan vízálló. Ilyen sokrétegű nagysűrűségű posztó-szövet-műszál préselmény. Biztos ázott már meg, talán fagyott is, aztán meg kiolvadt :)
Van amikor az egész autóra ráfagy az ónos borzalom, mégsincs baja. De, ha találsz valami vízlepergető, ennyire rugalmas műanyagat, meg van oldva a gondod.
Szerintem max. polifoam tökéletesen megfelel!

Ha jössz a Talira, ott megmuattod a tiedet? Már mint, hogy hogyan oldottad meg?

2007.04.23. 00:41

Hát mivel még "egyébnémetautó"-m van, nem hiszem, hogy jól mutatnék a talikon, de túl sokat nem is látnál belőle. Simán a kasztni és rendszámtábla közé szorítottam az anyagot. Mint amikor felcsavarozod a konyhaasztalra a hurkatöltőt és egy darab papírt teszel közéjük, hogy nem roppanjon be az asztal :)

2007.04.23. 07:45

Vékony gumilap, az birja az időjárást! :wink: Maxi

2007.04.23. 10:01

Geisz néz be a képtárba nagynehezen sikerült képet csinálni :roll: !

2007.04.23. 15:08

festo írta:Geisz néz be a képtárba nagynehezen sikerült képet csinálni :roll: !

Nagyon szép! Kombihoz is van 200ért színre fújva mindennel együtt? :roll:

2007.04.23. 16:46

mate írta:
festo írta:Geisz néz be a képtárba nagynehezen sikerült képet csinálni :roll: !

Nagyon szép! Kombihoz is van 200ért színre fújva mindennel együtt? :roll:

Beszarás jól néz ki! :D Jól látom hogy a vesék rácsa is cróm szinű?

2007.04.23. 18:08

Huhhát tényleg gratulálok énis festo, szép de még annális szebb :)

2007.04.23. 18:10

Jól látod :) !

2007.04.26. 16:38

Nem tudom ti, hogy vagytok vele , de engem idegesít mikor az asszony beszállásnál végig huzza a cipőjét /magassarkú/a küszöbön :!: :?: A küszöb karcos ,a gumi meg elszakad tőle! És mikor szólok ezért /normálisan/ :hangos: akkor mindig az a válasz :legközelebb cipő nélkül szálljak beeee :twisted: Maxi

2007.04.26. 16:56

Maxi írta:Nem tudom ti, hogy vagytok vele , de engem idegesít mikor az asszony beszállásnál végig huzza a cipőjét /magassarkú/a küszöbön :!: :?: A küszöb karcos ,a gumi meg elszakad tőle! És mikor szólok ezért /normálisan/ :hangos: akkor mindig az a válasz :legközelebb cipő nélkül szálljak beeee :twisted: Maxi

Nekem mutterom csapja be az ajtót folyton. Izomból beküldi mint régen a wareszoknak. Ha a csomagtartót becsukja az meg akkorát szól, hogy nincs egy mélyláda sem ami akkorát üt... :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge