![]() |
2012.11.27. 21:12
hamoriarpi írta:bmw520ds írta:Szerényen megjegyezném, én eddigi életem során, ezzel az akkumulátorral vagyok a legnagyobb barátságban!![]()
X6, X5 is ezzel van szerelve. Hiába nyitálom egész nap az ajtókat, porszívó, kiszerelt műszerfal miatt világító helyzetjelző, ülésbeszerelés, kutyafaxa, ez nem merült még le mióta benne van egy éve!!! Illetve, mikor nyáron összetört, egy hónapot állt, karosszériás, festés három hónap és a végén mikor minden kész lett fel kellett tölteni! De azt sem nekem...Köszönhetem 204d1-nek a remek tanácsát és a hozzájutáshoz való segítségét!
Uploaded with ImageShack.us
Ne haragudj, hogy szólok, de hifis szemmel elég veszélyesen van bekötve az erősítőd. A tápkábel nincs biztosítva (műanyag ház+üvegbizti) pár centire a sarutól, valamint a sarukba sincs beforrasztva a kábel.
E39-ben, ahol van 2 nagyáramú elosztó is gyárilag - én nem direktben szedtem volna le a menkőt. Az autó és a Te biztonságod érdekében meg kellene nézni
2012.11.27. 21:13
bmw520ds írta:admin írta:bmw520ds írta:Szerényen megjegyezném, én eddigi életem során, ezzel az akkumulátorral vagyok a legnagyobb barátságban!![]()
X6, X5 is ezzel van szerelve. Hiába nyitálom egész nap az ajtókat, porszívó, kiszerelt műszerfal miatt világító helyzetjelző, ülésbeszerelés, kutyafaxa, ez nem merült még le mióta benne van egy éve!!! Illetve, mikor nyáron összetört, egy hónapot állt, karosszériás, festés három hónap és a végén mikor minden kész lett fel kellett tölteni! De azt sem nekem...Köszönhetem 204d1-nek a remek tanácsát és a hozzájutáshoz való segítségét!
Ilyen van nekem is:)
iPhone Tapatalk
Szereted?
2012.11.27. 21:39
admin írta:hamoriarpi írta:bmw520ds írta:Szerényen megjegyezném, én eddigi életem során, ezzel az akkumulátorral vagyok a legnagyobb barátságban!![]()
Ne haragudj, hogy szólok, de hifis szemmel elég veszélyesen van bekötve az erősítőd. A tápkábel nincs biztosítva (műanyag ház+üvegbizti) pár centire a sarutól, valamint a sarukba sincs beforrasztva a kábel.
E39-ben, ahol van 2 nagyáramú elosztó is gyárilag - én nem direktben szedtem volna le a menkőt. Az autó és a Te biztonságod érdekében meg kellene nézni
Meg elég vékonyka is az a derót!
A gyári elosztóba valóban szuper hely van neki. Én is azt használom.
iPhone Tapatalk
2012.11.27. 22:02
bmw520ds írta:admin írta:hamoriarpi írta:bmw520ds írta:Szerényen megjegyezném, én eddigi életem során, ezzel az akkumulátorral vagyok a legnagyobb barátságban!![]()
iPhone Tapatalk
Pedig kincstári! Még a Lada cucchoz volt!![]()
Akkor ha már megdorgáltatok, megoldom ahogy kell!
Pedig, emlékeim szerint, létezik egy számítás is arra, hogy mekkora teljesítményű erősítőhöz, mekkora keresztmetszetű tápkábel ( üveg, vagy műanyag falu aranyozott biztosítékkal ) és testkábel szükségeltetik, ahhoz, hogy a lehető legjobb hangzás jöjjön ki az erősítő kimeneti csatornáin!Ami problémát okoz ennek tükrében, a BMW hangszóró vezetékeinek kinézete...De ez mélyekre megy.
2012.11.27. 22:08
kzolee írta:bmw520ds írta:admin írta:hamoriarpi írta:bmw520ds írta:Szerényen megjegyezném, én eddigi életem során, ezzel az akkumulátorral vagyok a legnagyobb barátságban!![]()
iPhone Tapatalk
Pedig kincstári! Még a Lada cucchoz volt!![]()
Akkor ha már megdorgáltatok, megoldom ahogy kell!
Pedig, emlékeim szerint, létezik egy számítás is arra, hogy mekkora teljesítményű erősítőhöz, mekkora keresztmetszetű tápkábel ( üveg, vagy műanyag falu aranyozott biztosítékkal ) és testkábel szükségeltetik, ahhoz, hogy a lehető legjobb hangzás jöjjön ki az erősítő kimeneti csatornáin!Ami problémát okoz ennek tükrében, a BMW hangszóró vezetékeinek kinézete...De ez mélyekre megy.
Szép műsor lesz... Csak nehogy úgy járj vele, mint a szenonnal!
2012.11.29. 20:23
2012.11.29. 20:29
Haminda írta:Üdvözletem,
Amióta lement 10 fok alá az éjszakai hőmérséklet, a kocsi elkezdett kínlódni az indulással(5-6-t pörgött az öindító). Először az izzításra gyanakodtam(bár 8 foknál még nem fájhat, de mindenesetre 2 gyertya cserélve lett-mivel a másik kettő bele volt törve már amikor vettem...)
De nem lett jobb. Sőt... Ugyebár időközben rájöttem a kiegészítő-fűtésre és elkezdtem azt is használni. Így reggelente igencsak fájt amikor még rosszabb lett az indítás.
Aztán ma lemérettem az akksit, és konstatáltuk, hogy a 10 bizony kevés![]()
Szóval gondoltam, megkérdem, ki milyen akkut tudna ajánlani, mert az unixnál néztem, hogy mind a Varta és Bosch is van 40 alatt és 80 felett listaáron.
Nem igazán (egyáltalán nem) értek hozzá, szóval szívesen fogadok bármilyen tanácsot.
Előre köszönöm
2012.11.30. 09:27
Imco írta:Exide 90A vagy talán van valami 105-110 is.
Nekem ez van. Jó,olcsó.
Figyelj oda mert van amelyik alkalmasabb a városi rövid távokra.
/Nekem is ilyen van./
2012.11.30. 11:05
ruckroland írta:Haminda írta:
Melyik legyen? vagy inkább egy harmadik?
EXIDE
2012.11.30. 11:09
ruckroland írta:Haminda írta:
EXIDE
Jééé! Hova tűnt a célkeresztes avatárod? 2012.11.30. 11:25
Jerry írta:ruckroland írta:Haminda írta:
EXIDE
Jééé! Hova tűnt a célkeresztes avatárod?
2012.11.30. 17:04
kzolee írta:Jerry írta:ruckroland írta:Haminda írta:
EXIDE
Jééé! Hova tűnt a célkeresztes avatárod?
Az tangabugyis volt.![]()
Nem láttál még olyat?
2012.11.30. 19:24
Haminda írta:Szerintem akkor ez lesz. Itt annyiért adják mint a többi helyen a 90Ah classicot...
http://bolthely.hu/akkumulator/id/00661 ... 95Ah_Jobb_
2012.12.03. 19:27
Haminda írta:Haminda írta:Szerintem akkor ez lesz. Itt annyiért adják mint a többi helyen a 90Ah classicot...
http://bolthely.hu/akkumulator/id/00661 ... 95Ah_Jobb_
A Lesti Akku Nagyszentmiklósi utcai boltjában megvettem, és be is raktuk.
Most már csak reménykedem, hogy holnap reggel pöccre indul, és az eddigi önindító-táncokat az akku fáradtságának tulajdoníthatom.
Ja igen, 12 éves a kocsi, és a gyári akksi volt benne (a bolti szakik szerint)
(Az eladókról annyit, hogy nagyon korrektek, 1 napon belüli kiszállítás 1500ért az egész ország területére, és ugyanennyiért töltenek is akksit, úgy hogy adnak cserébe másikat.)
2012.12.06. 20:36
Dízel motornál feltétlen várjuk meg az izzításjelző kialvását (a.k.a. Rudolf Diesel emlékperc)
2012.12.06. 20:54
XenonBalazs írta:
Ha valakinek kell akku címet tudok adni, ahol olcsó és jó és nekem is az van az összes kocsimba. Black Flash és jobb mint a Lesti és a Jász plasztik, azok nekem 1 évet bírtak
Akinek akkut kell tesztelni hívjon bizalommal ingyenes, csak gyertek ide, és ne nekem kelljen mennem, mert az sokba kerül
2012.12.10. 00:13
Tompsy írta:Gallaca írta:Tompsy írta:Hali!
Vmi leszívja az akkum fullra egy hét allatt,ha nem járok az autóval.Az akkut kicseréltem nem az a xar.Vkinek vmi 5let?
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Fűtőventillátorod rendben működik? Leggyakrabban annak az előtét ellenállása okozza ezt a hibát. (SÜNI)
2012.12.10. 00:16
2012.12.10. 01:24
Tompsy írta:Le tudnátok irni,hogyan mérek ampert multival?Akárhogy mérem nullát mutat.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről