Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.02.26. 12:19

Pitbull írta:
Morello írta:
Milyen 535i-t? :lol:

Szerintem erre gondolt, amit belinkeltél nekünk :)
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024

Szia Pitbull!

Te viszont bedőltél? :nyelves: :lol:

2007.02.26. 12:48

Tetszenek a reakciók :lol:
kbhont; megeszed Te is, ha nincs mosoly utána :P :lol:

2007.02.26. 13:02

Közben elmondtam az 528i-s emberkének az előbbi dolgokat, azt mondta, hogy kizárt dolog. És az autója sem így nézett akkor még ki.
Beszéltem a miskolci BMW-kereskedéssel és kértem szervízidőpontot. Megkérdeztem, hogy miből áll egy ilyen átvizsgálás és mennyibe kerül. Azt mondták, hogy 40.000-ért nézik át úgy, hogy papírt adnak banki hitel miatt. A következő 15.000Ft-ba fáj. Ez ugyanaz, mint az előbbi(számítógép, fék, lengéscsillapító), de nem adnak róla papírt, csak szóban mondják el.

2007.02.26. 19:39

Felejtsd el a miskolci szervízet ha 40 db ezresért akarják bevizsgálni.Amikor én tavaly év végén egy-két autót bevizsgáltattam 9.000 és 15.000 Ft közötti összegeket fizettem ebből a legdrágább a Schneider volt Pécsen de maximálisan korrekt volt mindegyik cég nekem az NT Autó Budakalászon volt a legszimpatikusabb.Ott azt mondták hogy a 9000.-Ft-ért papírt adnak ha kérek és bárhol bárki előtt vállalják a vizsgálat során feltárt hiányosságok valódiságát.

2007.02.26. 19:57

Én 18-at fizetem a Rack-nál adtak papirt is.És volt minden fékpad,teló rázás,stb

2007.02.26. 19:58

Annyit nem is adok ki. Azt mondta az emberke, hogy a 40.000-res vizsgálat után adott papírt kell vinni, ha banki hitellel akarom venni a gépet. Ezt nem annyira értem. És azt mondta, hogy nem vállalnak felelősséget a 40.000Ft-os szervíz után sem. :roll:

2007.02.26. 20:21

Morello írta:Annyit nem is adok ki. Azt mondta az emberke, hogy a 40.000-res vizsgálat után adott papírt kell vinni, ha banki hitellel akarom venni a gépet. Ezt nem annyira értem. És azt mondta, hogy nem vállalnak felelősséget a 40.000Ft-os szervíz után sem. :roll:

Felelősséget senkitől sem fogsz kapni, végül is nem tőlük veszed a kocsit, ha baja van az eladónál lehet(ne) reklamálni.....

Lehet, hogy itt-ott máshogy fogalmaznak......de majdnem mindegy

2007.02.26. 20:39

Morello írta:Tetszenek a reakciók :lol:
kbhont; megeszed Te is, ha nincs mosoly utána :P :lol:

Igen nagy valószínűséggel! :roll:

2007.02.28. 14:42

Elmentem megnéztem azt az 528-at Miskolcon. Elvittem szervízbe és kiderült, hogy kb 100.000-rel van benne több km, és hogy kötelezőn kívül nem látott még szervízt. A futóműve teljesen KO, meg van valami olajfolyás a kormányszervóban. Azt hittem, hogy nem fogom megvenni, de végülis megegyeztünk, mert cserébe "sajnos" nagyon tetszik az autó. Az eredeti 3,2 milliós árhoz képest felnistől, hifistől 2,350-ért. Remélem nem csináltam annyira rossz üzletet. A javításra azt mondták a miskolci BMW-ben, hogy 5-700 000Ft náluk. Jó lenne ha megúsznám 4-500 000-ből a szervízemnél, és lenne egy abszolút jó műszaki állapotú autóm... :roll:

2007.02.28. 14:49

Ja és vígasztaló szavakat és bíztatást várok, ez az első autó a spórolt pénzecskémből :lol:

2007.02.28. 15:07

Morello írta:Ja és vígasztaló szavakat és bíztatást várok, ez az első autó a spórolt pénzecskémből :lol:

Gratula az új géphez! Remélem az első nagyszervíz és kezdeti használat után más turpisság nem lesz vele!
Végül is, ha 3M ft-ban megáll a gép és jó állapotú és tényleg nem kell a gatyádat is a szervízre költened, akkor zsír. Meg amúgy is az a lényeg, hogy majd egy-két év után is ugy ülj be az autóba,hogy szereted!

Mondjuk azért egy kicsit fájdítom a szíved! A szerelőm 1-2 hónapja adta el a 28asát. 1997 (ha jól emlékszem) steptr, bör, M lökh elől-hátul, Facelift. lámpák elől-hátul, nagyon komoly kerekek, chip 200.000 km zsír állapot, mindezt 2.4M ft. Aznap eladta,amikor feladta a hirdetést.
Én is megvettem volna, ha tudom... :( :( :(

Szóval még1x soksikert az új vashoz!!!!!

B.

2007.02.28. 15:54

Bali525d írta:
Morello írta:Ja és vígasztaló szavakat és bíztatást várok, ez az első autó a spórolt pénzecskémből :lol:

Gratula az új géphez! Remélem az első nagyszervíz és kezdeti használat után más turpisság nem lesz vele!
Végül is, ha 3M ft-ban megáll a gép és jó állapotú és tényleg nem kell a gatyádat is a szervízre költened, akkor zsír. Meg amúgy is az a lényeg, hogy majd egy-két év után is ugy ülj be az autóba,hogy szereted!

Mondjuk azért egy kicsit fájdítom a szíved! A szerelőm 1-2 hónapja adta el a 28asát. 1997 (ha jól emlékszem) steptr, bör, M lökh elől-hátul, Facelift. lámpák elől-hátul, nagyon komoly kerekek, chip 200.000 km zsír állapot, mindezt 2.4M ft. Aznap eladta,amikor feladta a hirdetést.
Én is megvettem volna, ha tudom... :( :( :(

Szóval még1x soksikert az új vashoz!!!!!

B.

Kezdeti lelkesítésnek nem rossz :lol:
Az autót még nem hoztam el különben. Van rajta banki hitel és amiatt még vissza kell mennem a pénzzel, hogy lerendezzük és a kezemben legyen a törzskönyv.
Üdv

2007.03.01. 10:33

Üdv!
"Gyenge" kezdés, "erős" folytatás! Remélhetőleg nem lesz gondod a szervizelés után. Sok sikert hozzá!
Oldboy

2007.03.01. 12:54

Oldboy írta:Üdv!
"Gyenge" kezdés, "erős" folytatás! Remélhetőleg nem lesz gondod a szervizelés után. Sok sikert hozzá!
Oldboy

Köszönöm :wink:

2007.03.01. 14:09

használd egészséggel vigyázz rá és meghálálja:D
csak a találkozón össze ne törjük:D:D:D:D:D:D

2007.03.01. 14:46

ugyebár tomahawk nagyfőnök is azt mondta, hogy spórólni úgy lehet az autón, ha olcsóbban veszed 700-800- ftal...
de lehet hogy Kohn-nak hívták... :P

2007.03.01. 15:12

pappkari írta:használd egészséggel vigyázz rá és meghálálja:D
csak a találkozón össze ne törjük:D:D:D:D:D:D

Kedden megyek érte vissza, már várom :D
Majd találkozóra körberakom autógumikkal, hogy védjem, ahogy a hajóknál szokás :lol:

2007.03.01. 15:14

Chrisstopher írta:ugyebár tomahawk nagyfőnök is azt mondta, hogy spórólni úgy lehet az autón, ha olcsóbban veszed 700-800- ftal...
de lehet hogy Kohn-nak hívták... :P

Az is lehet, hogy Grün volt a neve :lol:

2007.03.01. 21:33

Szerintem amennyit engedet az ember annyit fogsz rá költeni . Menet közben még ugyis lesz valami ami még elmenne , de ha már szétszedték akkor csere . De nézd a jó oldalát lessz egy tutttti kocsid amit bátran nyúzhatsz . Én is voltam így 318is -sel utána csak tankolni kellett . Szerintem jól jártál ha mindent átnéztetek . Sok szerencsét hozzá , ne sporolj a benzinnel ! :twisted: :twisted: :twisted:

2007.03.01. 22:22

kamon írta:Szerintem amennyit engedet az ember annyit fogsz rá költeni . Menet közben még ugyis lesz valami ami még elmenne , de ha már szétszedték akkor csere . De nézd a jó oldalát lessz egy tutttti kocsid amit bátran nyúzhatsz . Én is voltam így 318is -sel utána csak tankolni kellett . Szerintem jól jártál ha mindent átnéztetek . Sok szerencsét hozzá , ne sporolj a benzinnel ! :twisted: :twisted: :twisted:

Nem fogok spórolni semmivel az autómmal kapcsolatban, csak legyen érte hálás :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge