![]() |
2007.05.13. 12:47
2007.05.14. 08:09
Apriliaman írta:Császtok! Most vettem a bömöst 2 hónapja 530d 2002es.Ezelőtt csak motorjaim voltak most eladtam és vettem a bömöst de most az a gondom vele h nem nyom egy deka levegőt sem mi lehet a baja szerintetek??????
2007.05.14. 14:28
kbhont írta:Apriliaman írta:Császtok! Most vettem a bömöst 2 hónapja 530d 2002es.Ezelőtt csak motorjaim voltak most eladtam és vettem a bömöst de most az a gondom vele h nem nyom egy deka levegőt sem mi lehet a baja szerintetek??????
Szia! A ventillátor szabályzó elektronikád ment szét valószínű! (süni)
2007.05.14. 20:36
Apriliaman írta:kbhont írta:Apriliaman írta:Császtok! Most vettem a bömöst 2 hónapja 530d 2002es.Ezelőtt csak motorjaim voltak most eladtam és vettem a bömöst de most az a gondom vele h nem nyom egy deka levegőt sem mi lehet a baja szerintetek??????
Sokba kerül megcsinálni???? Jóhogy megvettem a gépet máris beszarik az ien melegbe meg baszhatom a navi meg a tvét ha nem nyom levegőt:D:D:D:D:D:D
2007.05.14. 22:10
kbhont írta:Apriliaman írta:kbhont írta:Apriliaman írta:Császtok! Most vettem a bömöst 2 hónapja 530d 2002es.Ezelőtt csak motorjaim voltak most eladtam és vettem a bömöst de most az a gondom vele h nem nyom egy deka levegőt sem mi lehet a baja szerintetek??????
Sokba kerül megcsinálni???? Jóhogy megvettem a gépet máris beszarik az ien melegbe meg baszhatom a navi meg a tvét ha nem nyom levegőt:D:D:D:D:D:D
Valaki már írt róla a forumba!
Nem akarok hülyeséget mondani, de kb 10000Ft kb!
Nézz utána a keresőben ! Biztos megtalálod a konkrét választ!
2007.05.14. 22:27
Apriliaman írta:Köszi még egy kérdésem van lehet h hülyének tűnök de eddig motorom volt és hát utána kocsi kicsitt fura meg kell informálódni is róla de ha nem itt kérdem meg akk meg kitől????!!!!:D:D:D:D:D.Nah szóval ha lassabban fordulok akk hátulról ien kotyogás szerű hangot hallok mi lehet a baja jah meg mindig kiirja h wascher füllen megnéztem a mosót a hűtővizet is teli van akk miből hiányzik még anyag??????
2007.05.14. 23:09
kbhont írta:Szia! Kérdezz nyugodtan, itt ez szokás, és mindenki aki tud, az nagy türelemmel fog segíteni!
Szerintem tökéletessen kiegészítjük egymást!
A kérdésedre a válasz: szerintem így első nekifutásra futómű tartó szilent!
2007.05.14. 23:34
Apriliaman írta:Császtok! Most vettem a bömöst 2 hónapja 530d 2002es.Ezelőtt csak motorjaim voltak most eladtam és vettem a bömöst de most az a gondom vele h nem nyom egy deka levegőt sem mi lehet a baja szerintetek??????
2007.05.17. 12:43
2007.05.17. 14:26
Vapor írta:Sziasztok Fanok!
Lenne egy jó pár gond a kicsikémmel!1.Kezdjük ott,h amióta feltettem a nyári felniket azóta a bal első keréknél vmi cicceg.Olyan mintha vmi hozzá érne v nem is tudom. Felhúzott ablaknál nem lehet hallani de amikor le van engedve akkor baszottul tud idegesíteni!
2. Ha vmi kisebb úthibába megyek bele akkor jobb elől kattog vmi (szilent?)
3. Hideg motornál amikor kanyarodok nyekereg vmi(miután bemelegszik elhallgat)
4. 2esben olyan mintha csak 3000től húzna a turbó,meg lomhább is lett az autó (520D)
Az az igazság,h amióta megvan (3 hónapja) azóta nagyon keveset használtuk,leszámítva a 900 km-es hazautat németből.Mivel 2. autó így csak 7végén vesszük elő akkor se mindig.![]()
Jah és hátsó féktárcsát kellene cserélni fékbetéttel együtt.Hova forduljak ezekkel a problémákkal,melyik szervíz lenne jó választás?(nt?,5er? ...)
A válaszokat előre is köszi!
2007.05.17. 15:24
csipi írta:Vapor írta:melyik szervíz lenne jó választás?(nt?,5er? ...)
Nt-t tudom ajánlani, én az 5er-nél még nem jártam.
2007.05.17. 21:42
2007.05.17. 23:25
Vapor írta:Sziasztok Fanok!
Lenne egy jó pár gond a kicsikémmel!1.Kezdjük ott,h amióta feltettem a nyári felniket azóta a bal első keréknél vmi cicceg.Olyan mintha vmi hozzá érne v nem is tudom. Felhúzott ablaknál nem lehet hallani de amikor le van engedve akkor baszottul tud idegesíteni!
2007.05.18. 11:23
2007.05.18. 11:26
csipi írta:Vapor írta:Sziasztok Fanok!
2. Ha vmi kisebb úthibába megyek bele akkor jobb elől kattog vmi (szilent?)
3. Hideg motornál amikor kanyarodok nyekereg vmi(miután bemelegszik elhallgat)
4. 2esben olyan mintha csak 3000től húzna a turbó,meg lomhább is lett az autó (520D)
Az az igazság,h amióta megvan (3 hónapja) azóta nagyon keveset használtuk,leszámítva a 900 km-es hazautat németből.Mivel 2. autó így csak 7végén vesszük elő akkor se mindig.![]()
Jah és hátsó féktárcsát kellene cserélni fékbetéttel együtt.Hova forduljak ezekkel a problémákkal,melyik szervíz lenne jó választás?(nt?,5er? ...)
A válaszokat előre is köszi!
Nt-t tudom ajánlani, én az 5er-nél még nem jártam.
2007.05.18. 17:09
2007.05.18. 19:18
oramu írta:Vapor írta:Köszi az ötleteket srácok!Meglessük,h melyik lehet az oka!
Az úthibákon,bukkanókon való áthajtáskor előforduló zörögésért akkor a szilentek a hibásak?Ez csak a jobb első keréknél fordul elő!( zörög mint állat,de ezt is csak lehúzott ablaknál lehet hallani)
Hali! Nálam is volt ilyen cicergés, csak nálam a bal első keréknél lehetett hallani ezt a hangot, ha gödörbe mentem, vagy rázósabb volt az út. Én mindjárt rosszra gondoltam, de nálam egyszerű volt a megoldás. Ráálltam a kocsival egy rázópadra (Lengéscsillapító vizsgáló pad)és alulról figyeltük, hogy mi a fene cicereg a keréknél. Végül a rázópad többszöri bekapcsolása és kikapcsolása után megtaláltuk, hogy mi cicereg. A féktárcsa takaró lemez rezonált be nálam. A javítás csak annyi volt. hogy egy kicsit hajlítottunk rajta kifelé és azóta már nem hallat magáról a zajforrás. Remélem tudtam segíteni, persze nálad nem biztos, hogy ez a baj ez csak 1 hibaforrás a sok közül. (Talán a legolcsóbb és a legegyszerűbb) Üdvözletem minden márkatársnak!!!
2007.05.18. 19:24
2007.05.18. 20:21
Vapor írta:Köszi az ötleteket srácok!Meglessük,h melyik lehet az oka!
Az úthibákon,bukkanókon való áthajtáskor előforduló zörögésért akkor a szilentek a hibásak?Ez csak a jobb első keréknél fordul elő!( zörög mint állat,de ezt is csak lehúzott ablaknál lehet hallani)
Diabolica: úgy értettem a felni cserét,h a téli lemezfelnis kerekeket cseréltem le a nyári alufelnisre
Azért érdekes ez a ciccegés mert amikor a tél garnitúra volt rajta akkor minden oké volt,amióta feltettem a nyári garnitúrát azóta van csak a ciccegés.
2007.05.18. 20:43
Vapor írta:oramu írta:Vapor írta:Köszi az ötleteket srácok!Meglessük,h melyik lehet az oka!
Hali! Nálam is volt ilyen cicergés, csak nálam a bal első keréknél lehetett hallani ezt a hangot, ha gödörbe mentem, vagy rázósabb volt az út. Én mindjárt rosszra gondoltam, de nálam egyszerű volt a megoldás. Ráálltam a kocsival egy rázópadra (Lengéscsillapító vizsgáló pad)és alulról figyeltük, hogy mi a fene cicereg a keréknél. Végül a rázópad többszöri bekapcsolása és kikapcsolása után megtaláltuk, hogy mi cicereg. A féktárcsa takaró lemez rezonált be nálam. A javítás csak annyi volt. hogy egy kicsit hajlítottunk rajta kifelé és azóta már nem hallat magáról a zajforrás. Remélem tudtam segíteni, persze nálad nem biztos, hogy ez a baj ez csak 1 hibaforrás a sok közül. (Talán a legolcsóbb és a legegyszerűbb) Üdvözletem minden márkatársnak!!!
ha hiszed ha nem én ugyan erre gondoltam!![]()
Köszi a hozzászólást!
Remélem minél hamarabb ki tudom deríteni és tényleg ez lesz a baja! Azért gondoltam a szilentre mert itt sokmindenkinek ez volt a megoldás a bajára!
Csáo