Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2013.06.28. 14:17

Haminda írta:e12

hát igen, a bmw mar akkor is a toppon volt!

2013.06.30. 12:56

Szalonállapot
De a belsejére meg a tükörre,és a bajuszra már nem jutott festék.(?)
Sógorom a B8-at jobb áron adta,és sokkal többe nézem.(Legalábbis én,nekem a V8 az V8)

2013.06.30. 14:00

Johny540 írta:Szalonállapot
Sógorom a B8-at jobb áron adta,és sokkal többe nézem.(Legalábbis én,nekem a V8 az V8)

Nem védeni akarom, de le van az festve, csak napfény és betekintési szög miatt l?tszik úgy. Ha jól megnézed l?tszik az átmenet.

2013.06.30. 15:24

kanyobence írta:

Nem védeni akarom, de le van az festve, csak napfény és betekintési szög miatt l?tszik úgy. Ha jól megnézed l?tszik az átmenet.

Ráadásul az egy jó drága flip-flop fényezés! :lol: Ha jól emlékszem valamelyik Poweres bontós sokadik autója volt.

2013.06.30. 15:50

Gallaca írta:Ráadásul az egy jó drága flip-flop fényezés! :lol: Ha jól emlékszem valamelyik Poweres bontós sokadik autója volt.

Ez a Kasza mester kocsija.
Kicsit bazári ezzel a fénnyel, de feketében elég ütős lenne.

2013.06.30. 16:43

kanyobence írta:

Lehet igazad van.De a motorteret akárhogy nézem,ott eredeti színt látok.
(bár ha valóban olyan drága az a festék,akkor értem)

2013.06.30. 18:43

Ez egy makulátlan állapotú autó.2-3 havonta megyek Imihez és mindig megcsodálom.

2013.06.30. 19:14

Padre540 írta:2-3 havonta megyek Imihez és mindig megcsodálom.

Kellett neked diesel... :facepalm: :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: Padre540
Értékelés: 4.76%

2013.06.30. 21:06

Padre540 írta:

Ez egy makulátlan állapotú autó.2-3 havonta megyek Imihez és mindig megcsodálom.

Nem akartam agyondegradálni,és nem is kérdőjelezem meg a műszaki állapotát sem.De így ismeretlenül erősnek tűnt a "szalonállapot" kifejezés egy nem gyári fényezéssel.

2013.07.02. 15:13

628 CSI

Pár plusz kép

2013.07.02. 19:21

Haminda írta:628 CSI

Pár plusz kép

Van vele meló rendesen... :neutral:

Ami nagyobb baj, hogy teljesen alapfelszereltség, így felújítás után sem lesz különösebben magas az értéke.

2013.07.02. 19:35

kzolee írta:

Ami nagyobb baj, hogy teljesen alapfelszereltség, így felújítás után sem lesz különösebben magas az értéke.

Na igen, bárcsak lenne elég szabadidőm rá...
Az értéke bántana a legkevésbé, mert ha meggyőzném magam a megvételéről, sohasem adnám el.

2013.07.02. 20:42

Haminda írta:
kzolee írta:

Na igen, bárcsak lenne elég szabadidőm rá...
Az értéke bántana a legkevésbé, mert ha meggyőzném magam a megvételéről, sohasem adnám el.

Ha mindenképpen 6-ost akarsz, akkor inkább valami korrektebb darabba öld a lóvét és az energiát. :wink:

Nyilván a legnehezebb kifogni egy ilyet, amit Nelson Piquet bemutat nekünk:

Ha a hátsó üléspad így néz ki, már jól választottál: :wink:

Kép

2013.07.02. 21:34

A 6os irreális lenne pénz-időigény szempontjából, ezért lesegettem inkább az e30-kat. Viszont emellett nem tudtam szótlanul tovább görgetni. No sebaj, marad akkor továbbra is az álmodozás :D

2013.07.03. 15:42

Johny540 írta:
Padre540 írta:

Nem akartam agyondegradálni,és nem is kérdőjelezem meg a műszaki állapotát sem.De így ismeretlenül erősnek tűnt a "szalonállapot" kifejezés egy nem gyári fényezéssel.

az előző tulaj visszavitte az Alpinához, és kérte, fényezzék ilyenre. olcsó lehetett, mert ugye ha Alpina, ötször annyi eleve minden, plusz ez igényes flipp-flopp....bele se gondolok
Valóban makulátlan gép egyébként, volt egy topikja poweren, élőben is láttam, hibátlan. csak itthon manapság ennyiért eladni nem nagyon lehet sajnos. lehet majd visszakerül németbe.

2013.07.05. 20:28

A szalonallapot

Igen tetszetos, csak az arat talalom picit magasnak. 10ezer euro

2013.07.05. 21:59

Kovee írta:A szalonallapot

Igen tetszetos, csak az arat talalom picit magasnak. 10ezer euro

Pedig olcsóbb, mint egy új szutyuki esiksznégy. :roll:

2013.07.06. 08:24

http://m.index.hu/belfold/2013/07/05/ha ... z_autokat/

Tapatalk2 ST25i

2013.07.06. 10:22

Igazi ritkasag:

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121138288331

Ha valamelyik klubtag megveszi segitek a repterrol (london vagy bristol) odajutni.

2013.07.06. 23:07

morv írta:Igazi ritkasag:

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121138288331

Ha valamelyik klubtag megveszi segitek a repterrol (london vagy bristol) odajutni.

Kéne ... :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge