Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Használtautó

2013.06.24. 19:52

"Anyi baja van a Kocsinak hogy a jobb oldali hátsó kis háromszög alakú ablak betört."

Az a legkisebb baja :facepalm:

2013.06.24. 20:24

Zolee SRB írta:
steveboy21 írta:
Tomi.i írta:
Zolee SRB írta:Sziasztok!

Ismeri valaki ezt az autó???
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525 ... et-6133179

Képről ítélve jó választás lehet.Igényes,megkímélt,karbantartottnak látszik.Az ár kicsit magas de volt ez már ennél sokkal több is 2.3M. ha jól emlékszem.Van ennél sokkal olcsóbb de az állapotát és felszereltségét tekintve ritka.

Múlt hét vasárnap elmentem megnézni a kocsit. Gondoltam hogy képről szép tulaj elmondása szerint makulátlan ezért is árulja ennyiért. Na mondom megtaláltam a kocsim, irány a Savoya park. Kocsi megérkezik, első lökös jobb oldala kettétörve m-es dobbetét eltörve.. Ez volt az első észrevétel. A tulaj leállítja a kocsit a főtengely ékszíjtárcsa akkorát csattant hogy az azonnal csere. Elkezdtem átnézni a kocsi csomi ajtaja hullára rohadva, nem csak az ablak keret de az ajtó is. Bal ajtó sarka rohad, motorháztető eleje lerohadva. Na ennél a pontnál kérdeztem meg a tulajdonostól, hogy ez az árképzés mi alapján történt. Ő azt mondta hogy lassan youngtimer és ennek már csak felfelé fog menni az ára. Majd elmondta hogy a lengőkarok és a stábpálcák kopogna és csere érettek. Én mondtam neki hogy 1.6-nál többet ez a kocsi nem ér, mert sem az állapota sem a futott km nem adja hogy ennyit érjen. Ő erre azt mondta hogy neki nem kenyérre kell a pénz. Mire hazaértem már 1.990.000 volt az ára. De lesz még 1.600.000-is mint ahogy látjuk esni a nem jó állapotú E39-ek árát. Érdekes a jók gyorsan elkelnek.

Kösz az infókat.

Tipikus magyar valóság...Képről ne ítéljünk elsőre!Én is képes voltam elhinni hogy amire azt mondják hogy tuti az tényleg tuti.De mára már be láttam hogy csodák márpedig NINCSENEK!A hasonló hírdetés láttán és telefonos egyeztetés után is fenntartással kell kezelni a dolgot aztán a találkozás 99%-ban mindig csalódás!Miért van ez így??? Nekem pl. szerencsém volt mikor vettem az enyémet de mondanom sem kell KLUBTÁRSTÓL származik az autóm!

2013.06.24. 20:50

Tomi.i írta:"aztán a találkozás 99%-ban mindig csalódás!Miért van ez így???"

Mert a hazugság ma már népbetegség.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Johny540 az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2013.06.24. 20:53

kzolee írta:--- vannak még gyöngyszemek --- :facepalm:

És az index hova lett? :mrgreen:

2013.06.24. 22:25

Johny540 írta:

És az index hova lett? :mrgreen:

Rácsúszott a tejfölösdoboz. :D

2013.06.24. 22:40

Haminda írta:"Anyi baja van a Kocsinak hogy a jobb oldali hátsó kis háromszög alakú ablak betört."

Az a legkisebb baja :facepalm:

Háde valahogy elkelet hozni tezsvér!

2013.06.25. 17:14

kanyobence írta:Jujj valamit mi nem jól csin?lunk. :facepalm:

Fogytán a kreativitás

2013.06.25. 20:15

Haminda írta:

Fogytán a kreativitás

Az lehet hogy nem régiben egy másik hirdetés kapcsán már olvashattuk e remek sorokat egy csodaszép 316i comp. Bmw hírdetésében? :facepalm:

2013.06.25. 23:44

Ismerősöm M5-je. Az autót nem ismerem, csak belinkelem ide. Hátha valaki ilyet keres. Már friss műszaki van rajta. 3,5-ért odaadja.
Abszolút nem vagyok képben M5 árakban, úgyhogy nem tudom sok-e vagy kevés...

2013.06.26. 06:12

Haminda írta:

Fogytán a kreativitás

BMW 528i Touring ELSŐSORBAN GENGSZTEREKNEK

dehogy :facepalm:

2013.06.26. 06:13

hamoriarpi írta:Ismerősöm M5-je. Az autót nem ismerem, csak belinkelem ide. Hátha valaki ilyet keres. Már friss műszaki van rajta. 3,5-ért odaadja.
Abszolút nem vagyok képben M5 árakban, úgyhogy nem tudom sok-e vagy kevés...

Hmmm... Levié nem ment el ennyiért :wink:

2013.06.26. 08:18

MChris írta:

BMW 528i Touring ELSŐSORBAN GENGSZTEREKNEK

dehogy :facepalm:

A "Hiába vagy híján vezetői engedélynek" részlet nyomán felmerült bennem egy kérdés. Roma kissebbséghez tartozó embert látott már valaki autóiskolában? :D

2013.06.26. 08:40

Haminda írta:
A "Hiába vagy híján vezetői engedélynek" részlet nyomán felmerült bennem egy kérdés. Roma kissebbséghez tartozó embert látott már valaki autóiskolában? :D

Nem.Postán sem.(csekket fizetni,csak csomagot feladni)

2013.06.26. 11:44

Padre540 írta:
Haminda írta:

Sőt, még szemüvegeset sem................................

2013.06.26. 12:15

pistino1 írta:
Padre540 írta:
Haminda írta:

Sőt, még szemüvegeset sem................................

:wink:
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: 2 hamoriarpi, MChris
Értékelés: 9.52%

2013.06.26. 13:14

"Roma kissebbséghez tartozó embert látott már valaki autóiskolában? :D"

És mi van az adóbevallással? Szerintem, ha mindannyian összegyűlnének, akkor sem tudnák kitölteni...

2013.06.26. 21:27

Az 500 euros kategória...... :doglotlo:
Ime egy példája annak hogy amit itt kinnt megvesznek sz@rér azt otthon árulják duplaannyiért.
Valamelyik kissebségnek jó lesz majd :franko:

"Eladó egy osztrák papíros BMW E39-es! Kb: 200 ezer Ft a magyar rendszám friss vizsgával rá! Az autó szerkezetileg jó állapotban van! Bármikor elmernék vele indulni három országgal arrébb is, mert tudom hogy jó, nem hagy ott sehol. Inkább sok apró hiba van rajta, ami egy kis ráfordítást igényel. Pl: csomagtartó kilincs törött, jobb oldali ablakot nem lehet lehúzni(valószínűleg a bovden elszakadt), km óra nem működik, a klímának az egyik gombja törött, kesztyűtartó nem nyílik, jobb első ködlámpa kitört, stb. Van hozzá egy garnitúra alufelnim, Keskin Kt1-es. Ha valakinek az is kell plusz 100 ezer Ft"

Milyen állapotban lehetne szerkezetileg??? Ez egy alsó luxuskategóriás autó aminek masszívnak kell lenni! :facepalm:

2013.06.26. 22:27

dexter írta:"Roma kissebbséghez tartozó embert látott már valaki autóiskolában? :D"

És mi van az adóbevallással? Szerintem, ha mindannyian összegyűlnének, akkor sem tudnák kitölteni...

én csak vizsgapályán. oktató mesélte hogy szerdán jönnek mindig (főleg román cigányok) és tömegesen nyomják át őket...

2013.06.27. 10:09

Celtic régi kocsija:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... 50-7001441

kíváncsi lennék mennyi volt benne mikor eladta :)

2013.06.28. 10:51

e12
Hozzászólás küldése

VigLink badge