Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Üzemanyag fogyasztás.

2011.07.24. 19:44

Sziasztok Urak!

Végigolvastam a beszélgetéseket és én is hozzászolnék ha már felmerült a nevem. Ugy gondolom, hogy ha valaki egy 4.4 V8-as motorral szerelt Bmw-t szeretne ma Magyarországon vásárolni az nem normális vagy fanatikus. Ha normálisnak gondolja magát az ember és nem Bmw fanatikus ne vegyen ilyet. Nekem ilyen autom van akkor mesélek egy kicsit rola. Nem ez az elsö Bmw-m értek is hozzá, nem a wallis-ba járok szervizeltetni és nem minimálbérböl élek, DE igy is néha tud meglepetéseket és pénztárcakiüritést okozni. Az elmult 1 hónapban 800.000ft-ot költöttem a frissen megszerzett automra. Hozzáteszem nem volt valami jo börben amikor megvettem. Az autó fogyasztása 9-12 autopálya, 13-17 város nem hajtos tempo mellett. Ha kifogsz egy jo állapotut akkor nem tudod meg évekig mi az a szerviz a kopo forgo alkatrészeken kivül. Ha hajtod akkor jobban fogy az auto is. Ha kiszámolod a fogyasztást 10.000km-re levetitve akkor 1l/100km többletfogyasztás 380.000ft/10.000km aminél már egy átlag ember is többet megy/év de ez az auto nem 1 literrel eszik többett egy átlag autonál de még egy 528 nál sem. Tehát ha valaki ilyen autót akar az ne a fogyasztással legyen elfoglalva mert ha az központi kérdés NE vegyen ilyen autot. Az autorol annyit hogy a feeling az állandó :) Szerviz: nem sokkal drágább mint egy 528i. Szerintem nem kell mindenböl gyárit venni mert már vannak klasszisokkal olcsobb gyári minöségü utángyártottak is ami tökéletes minöségüek. /TAPASZTALAT/ Volt diesel Bmw-m 525d, 530d, 320d, bentines 520i, 523i, 528i, 323i, és most 540i. Van tapasztalatom ami saját nem mástol hallott. Ha bárkinek bármi kérdése van és tudok segiten akkor szivesen.

U.I: Megyszületett a lányom 07.21.-én Letti Zóé, tehát már nem kell attol tartani, hogy diagnosztika közben el kell rohannom. :franko:

2011.07.24. 20:16

steveboy21 írta:Sziasztok Urak!

Végigolvastam a beszélgetéseket és én is hozzászolnék ha már felmerült a nevem. Ugy gondolom, hogy ha valaki egy 4.4 V8-as motorral szerelt Bmw-t szeretne ma Magyarországon vásárolni az nem normális vagy fanatikus. Ha normálisnak gondolja magát az ember és nem Bmw fanatikus ne vegyen ilyet. Nekem ilyen autom van akkor mesélek egy kicsit rola. Nem ez az elsö Bmw-m értek is hozzá, nem a wallis-ba járok szervizeltetni és nem minimálbérböl élek, DE igy is néha tud meglepetéseket és pénztárcakiüritést okozni. Az elmult 1 hónapban 800.000ft-ot költöttem a frissen megszerzett automra. Hozzáteszem nem volt valami jo börben amikor megvettem. Az autó fogyasztása 9-12 autopálya, 13-17 város nem hajtos tempo mellett. Ha kifogsz egy jo állapotut akkor nem tudod meg évekig mi az a szerviz a kopo forgo alkatrészeken kivül. Ha hajtod akkor jobban fogy az auto is. Ha kiszámolod a fogyasztást 10.000km-re levetitve akkor 1l/100km többletfogyasztás 380.000ft/10.000km aminél már egy átlag ember is többet megy/év de ez az auto nem 1 literrel eszik többett egy átlag autonál de még egy 528 nál sem. Tehát ha valaki ilyen autót akar az ne a fogyasztással legyen elfoglalva mert ha az központi kérdés NE vegyen ilyen autot. Az autorol annyit hogy a feeling az állandó :) Szerviz: nem sokkal drágább mint egy 528i. Szerintem nem kell mindenböl gyárit venni mert már vannak klasszisokkal olcsobb gyári minöségü utángyártottak is ami tökéletes minöségüek. /TAPASZTALAT/ Volt diesel Bmw-m 525d, 530d, 320d, bentines 520i, 523i, 528i, 323i, és most 540i. Van tapasztalatom ami saját nem mástol hallott. Ha bárkinek bármi kérdése van és tudok segiten akkor szivesen.

U.I: Megyszületett a lányom 07.21.-én Letti Zóé, tehát már nem kell attol tartani, hogy diagnosztika közben el kell rohannom. :franko:

Gratula Nektek a kis jövevény megérkezéséhez!
Szapora a BMW-s társadalom! :lol:
Legalább gyerekeinknek lesz normális cél ismerkedni, nem a drogok, alkohol, meg addigra ki tudja milyen csodaszerek tartanák fogva őket! BMW talik!
Pont most fogsz rohangálni! :wink: A legszebb ajándékot kaptátok!!!
Szép az írásod a kocsiról! Régen, mikor még nem volt BMW-m, álmodoztam mindről! Vajon milyen lehet egy 20-23-28-30-35-40-M5 típus gyorsulása, hogyan lehet hétköznapi forgalomban használni? Milyen másik fajtákat lehet velük " legyőzni ", vajon mennyit ehetnek? Szerencse is kell a megvásárolt autóhoz, pl. belém már kétszer majdnem beletolattak, úgy hogy nyomtam a dudát mint az eszeveszett...Ha meg horpad, csere, festés, utánajárás, egy darabig nincs kocsi...
Aztán, ahogy öregedtem, ahogy jöttek-mentek a politikai pártok, másképp kellett gondolkoznom! Gondolkoztam, hogy mehet a 25tds-25d-30d-740d? Erre a kis négyhengeresre utálatból ügyet sem vetettem! :oops: Aztán, ezt hozta a sors...Motort cseréltettem, mindig kell rá költeni valamiért. Szerintem, ha valaki használja,ez normális jelenség, a többi szerencse és kímélet kérdése marad. Ha szereti az ember, könnyebb elviselni, ha utálja, csak nyűggé válik egy idő után!
Ha meg számolgatunk, nem érdemes élni sem, mert gazdaságtalan az is!!!
Meghalni szintén, mert sírhely, ceremónia, koporsó, virágok, adó...Van olyan, aki megveszi a sírhelyét előre. :roll: Én inkább elkurváznám ezt a pénzt. 8)

2011.07.24. 20:38

KÖSZÖNÖM. Ha meg számolgatunk, nem érdemes élni sem, mert gazdaságtalan az is!!!
Meghalni szintén, mert sírhely, ceremónia, koporsó, virágok, adó...Van olyan, aki megveszi a sírhelyét előre. Én inkább elkurváznám ezt a pénzt.
SZIVEMBÖL SZOLTÁL!!! :franko: :taps:

2011.07.24. 21:05

steveboy21 írta:KÖSZÖNÖM. Ha meg számolgatunk, nem érdemes élni sem, mert gazdaságtalan az is!!!
Meghalni szintén, mert sírhely, ceremónia, koporsó, virágok, adó...Van olyan, aki megveszi a sírhelyét előre. Én inkább elkurváznám ezt a pénzt.
SZIVEMBÖL SZOLTÁL!!! :franko: :taps:

Gabi már csak ilyen. Mindig megmondja a tutit. :taps:
Még jó, hogy nem rontotta el a gondolkodását valami filozófia szakkal... :mrgreen:

Steve

Természetesen gratula kis punishoz. Legalább a fiaink mellé már egyre több lány is lesz, aki már genetikailag BMW-re van kódolva. 8)

Az én óriás 2 évesem is szépen sorolja a Rack Autós naptáron a touringot, coupe-t, limot, GT-t, X6-ot, kabriót... Persze, hogy rendesen képben legyen, felismeri az Isetta-t és a 02-t is. 8)

Hogy ON legyek, mire ők jogsihoz jutnak, (direkt nem azt mondom, hogy vezetnek, mert azt már most is szokott), addigra már az lesz a téma, hogy te hány cellával jártad meg Horvátországot? :)

2011.07.24. 21:13

Köszönöm BMWFUN!

Egyet igérjen meg minden bmw fanatikus APA hogy akinek fia van az már most kezdje el megutáltatni a hajvasalot és a fekete körömlakkott a fiatokkal, mert mi lányos apukák már most élezzük a kardot, és rettegünk. Egy biztos a két és fél éves lányom csak a BMW-t tudja tisztán kimondani. A két napos lányom meg BMW-ben ült elöször :lol: :lol: Jol érezte magát ahogy láttam. :franko:

2011.07.24. 21:17

steveboy21 írta:Köszönöm BMWFUN!

Egyet igérjen meg minden bmw fanatikus APA hogy akinek fia van az már most kezdje el megutáltatni a hajvasalot és a fekete körömlakkott a fiatokkal, mert mi lányos apukák már most élezzük a kardot, és rettegünk. Egy biztos a két és fél éves lányom csak a BMW-t tudja tisztán kimondani. A két napos lányom meg BMW-ben ült elöször :lol: :lol: Jol érezte magát ahogy láttam. :franko:

Röviden csak annyit, hogy megígérem. :wink:
A további eszmecserére keressünk alkalmasabb topikot, mert a modik szétrúgják a hátsónkat. :D

2011.07.24. 21:17

steveboy21 írta:Köszönöm BMWFUN!

:taps: :hehe: Leszel bajba bevásárláskor..... :hehe 3 nővel??? Az kemény.... :D

2011.07.24. 21:23

Köszi lesz baj, de nem baj :) :lol:

2011.07.25. 09:12

steveboy21 írta:Köszi lesz baj, de nem baj :) :lol:

Persze hogy nem baj.... :) Sőt!!! :) Mondjuk nem fog többet fogyasztani az autód, de hogy többet fogod használni egy -egy nyugtató shopping miatt abban biztos lehetsz!!! :)

2011.07.28. 22:29

Üdv néktek!

Mostanában gondolkozom, hogy kipróbálok vmi ilyesmit:
http://www.greenfuel.hu/tesztek#bmw_530 ... es_evjarat
nem tudom, hogy mit gondoljak ezekről, mennyi a valósság alapjuk.
Nektek volt már szerencsétek kipróbálni hasonlókat?

2011.07.29. 18:30

buglyoi írta:Üdv néktek!

Inkább ne!

Egy azaz egy darab béjemvé használó véleménye van ott, aki simán lehet a honlap üzemeltetője is...

Mennyit eszik a huszonöt dezsőd? 6 liter körül országúton? Meddig lehet ezt csökkenteni szerinted? :D

Felejtsd el ezeket :wink:

2011.07.29. 20:34

kzolee írta:

Inkább ne!

Egy azaz egy darab béjemvé használó véleménye van ott, aki simán lehet a honlap üzemeltetője is...

Mennyit eszik a huszonöt dezsőd? 6 liter körül országúton? Meddig lehet ezt csökkenteni szerinted? :D

Helo
Csodák nincsenek :wink: :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2011.07.29. 21:01

kzolee írta:

Inkább ne!

Én sem raknám bele az 530 dezsőbe, de az 518i-ben lehet, hogy megpróbálom. Bár 7 lityi alá már nem hiszem, hogy lejjebb bírom tornászni az adalékkal sem, maximum, ha tolom. :P

2011.07.29. 21:47

kzolee írta:

Inkább ne!

Rosszul számolsz Zolikám! :lol:
Metabond 0,4 lityó mínusz, Prolong szintén, Greenfuel megint, ezt összeadva, az már tetemes megtakarítás! :lol:

2011.07.30. 08:36

bmw520ds írta:
kzolee írta:

Inkább ne!

Metabond 0,4 lityó mínusz, Prolong szintén, Greenfuel megint, ezt összeadva, az már tetemes megtakarítás! :lol:

Hopp, tényleg :D

A mágnesesről majdnem megfeledkeztem: :lol:

--- Mágneses fogyasztáscsökkentő ---

2011.07.30. 10:12

kzolee írta:
bmw520ds írta:
kzolee írta:

Inkább ne!

Hopp, tényleg :D

A mágnesesről majdnem megfeledkeztem: :lol:

--- Mágneses fogyasztáscsökkentő ---

Helo
Még lehet csökkenteni
Ezekkel is ,,,,,, KATT IDE ,,,,,

És még van az...... Energy Saver..... jelzéssel ellátott gumiabroncsok

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ílyen módon már nulla a fogyasztás :wink: :wink:

2011.07.30. 10:44

kzolee írta:

Inkább ne!

Jól tippeltél!
Csak gondoltam megkérdem, hogy kinek mi a tapasztalata, de így már látom nincs sok értelme, főleg hogy most jutottam hozzá mezőgazdász gázolajhoz... :D

2011.07.30. 11:21

Én tegnap mentem Szentes-Kiskunhalas-Bátaszék-Szekszárd-Tolna és vissza ugyan ez és kijöttem 47 literből! kb 420 km
Ebben volt 170, 120, és 60.. szerintem ez sem rossz egy v8-tól :)!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek szala2 az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%

2011.07.31. 12:31

Hali!
Tegnap Budapest-Győr-Szombathely-Veszprém-Budapest kanyart csináltam.
Normál tempó. max. 140 km/h. 5,9L a végeredmény.

Üdv Tbi.

2011.07.31. 13:19

Hűha!
Akkor nekem kell rendelnem valami fogyasztás csökkentő bizbaszt! A balcsit körüljárva az átlagfogyi 6,0! :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge