![]() |
2011.07.24. 19:44
2011.07.24. 20:16
steveboy21 írta:Sziasztok Urak!
Végigolvastam a beszélgetéseket és én is hozzászolnék ha már felmerült a nevem. Ugy gondolom, hogy ha valaki egy 4.4 V8-as motorral szerelt Bmw-t szeretne ma Magyarországon vásárolni az nem normális vagy fanatikus. Ha normálisnak gondolja magát az ember és nem Bmw fanatikus ne vegyen ilyet. Nekem ilyen autom van akkor mesélek egy kicsit rola. Nem ez az elsö Bmw-m értek is hozzá, nem a wallis-ba járok szervizeltetni és nem minimálbérböl élek, DE igy is néha tud meglepetéseket és pénztárcakiüritést okozni. Az elmult 1 hónapban 800.000ft-ot költöttem a frissen megszerzett automra. Hozzáteszem nem volt valami jo börben amikor megvettem. Az autó fogyasztása 9-12 autopálya, 13-17 város nem hajtos tempo mellett. Ha kifogsz egy jo állapotut akkor nem tudod meg évekig mi az a szerviz a kopo forgo alkatrészeken kivül. Ha hajtod akkor jobban fogy az auto is. Ha kiszámolod a fogyasztást 10.000km-re levetitve akkor 1l/100km többletfogyasztás 380.000ft/10.000km aminél már egy átlag ember is többet megy/év de ez az auto nem 1 literrel eszik többett egy átlag autonál de még egy 528 nál sem. Tehát ha valaki ilyen autót akar az ne a fogyasztással legyen elfoglalva mert ha az központi kérdés NE vegyen ilyen autot. Az autorol annyit hogy a feeling az állandóSzerviz: nem sokkal drágább mint egy 528i. Szerintem nem kell mindenböl gyárit venni mert már vannak klasszisokkal olcsobb gyári minöségü utángyártottak is ami tökéletes minöségüek. /TAPASZTALAT/ Volt diesel Bmw-m 525d, 530d, 320d, bentines 520i, 523i, 528i, 323i, és most 540i. Van tapasztalatom ami saját nem mástol hallott. Ha bárkinek bármi kérdése van és tudok segiten akkor szivesen.
U.I: Megyszületett a lányom 07.21.-én Letti Zóé, tehát már nem kell attol tartani, hogy diagnosztika közben el kell rohannom.
2011.07.24. 20:38
2011.07.24. 21:05
steveboy21 írta:KÖSZÖNÖM. Ha meg számolgatunk, nem érdemes élni sem, mert gazdaságtalan az is!!!
Meghalni szintén, mert sírhely, ceremónia, koporsó, virágok, adó...Van olyan, aki megveszi a sírhelyét előre. Én inkább elkurváznám ezt a pénzt.
SZIVEMBÖL SZOLTÁL!!!![]()
2011.07.24. 21:13
2011.07.24. 21:17
steveboy21 írta:Köszönöm BMWFUN!
Egyet igérjen meg minden bmw fanatikus APA hogy akinek fia van az már most kezdje el megutáltatni a hajvasalot és a fekete körömlakkott a fiatokkal, mert mi lányos apukák már most élezzük a kardot, és rettegünk. Egy biztos a két és fél éves lányom csak a BMW-t tudja tisztán kimondani. A két napos lányom meg BMW-ben ült elöször![]()
Jol érezte magát ahogy láttam.
2011.07.24. 21:17
steveboy21 írta:Köszönöm BMWFUN!
Egyet igérjen meg minden bmw fanatikus APA hogy akinek fia van az már most kezdje el megutáltatni a hajvasalot és a fekete körömlakkott a fiatokkal, mert mi lányos apukák már most élezzük a kardot, és rettegünk. Egy biztos a két és fél éves lányom csak a BMW-t tudja tisztán kimondani. A két napos lányom meg BMW-ben ült elöször![]()
Jol érezte magát ahogy láttam.
: Leszel bajba bevásárláskor.....
3 nővel??? Az kemény.... 2011.07.24. 21:23
2011.07.25. 09:12
steveboy21 írta:Köszi lesz baj, de nem baj![]()
2011.07.28. 22:29
2011.07.29. 18:30
buglyoi írta:Üdv néktek!
Mostanában gondolkozom, hogy kipróbálok vmi ilyesmit:
http://www.greenfuel.hu/tesztek#bmw_530 ... es_evjarat
nem tudom, hogy mit gondoljak ezekről, mennyi a valósság alapjuk.
Nektek volt már szerencsétek kipróbálni hasonlókat?
2011.07.29. 20:34
kzolee írta:buglyoi írta:Üdv néktek!
Inkább ne!
Egy azaz egy darab béjemvé használó véleménye van ott, aki simán lehet a honlap üzemeltetője is...
Mennyit eszik a huszonöt dezsőd? 6 liter körül országúton? Meddig lehet ezt csökkenteni szerinted?![]()
Felejtsd el ezeket
2011.07.29. 21:01
Inkább ne!
Egy azaz egy darab béjemvé használó véleménye van ott, aki simán lehet a honlap üzemeltetője is...
Mennyit eszik a huszonöt dezsőd? 6 liter körül országúton? Meddig lehet ezt csökkenteni szerinted?![]()
Felejtsd el ezeket
2011.07.29. 21:47
Rosszul számolsz Zolikám!kzolee írta:buglyoi írta:Üdv néktek!
Inkább ne!
Felejtsd el ezeket
2011.07.30. 08:36
bmw520ds írta:Rosszul számolsz Zolikám!kzolee írta:buglyoi írta:Üdv néktek!
Inkább ne!
Felejtsd el ezeket![]()
Metabond 0,4 lityó mínusz, Prolong szintén, Greenfuel megint, ezt összeadva, az már tetemes megtakarítás!
2011.07.30. 10:12
kzolee írta:bmw520ds írta:Rosszul számolsz Zolikám!kzolee írta:buglyoi írta:Üdv néktek!
Inkább ne!
Felejtsd el ezeket![]()
Metabond 0,4 lityó mínusz, Prolong szintén, Greenfuel megint, ezt összeadva, az már tetemes megtakarítás!
Hopp, tényleg![]()
A mágnesesről majdnem megfeledkeztem:![]()
--- Mágneses fogyasztáscsökkentő ---
2011.07.30. 10:44
Inkább ne!
Felejtsd el ezeket
2011.07.30. 11:21
2011.07.31. 12:31
2011.07.31. 13:19