![]() |
2011.02.01. 19:13
jackson írta:Berkut írta:B.
Ps: MK3-ban nem lehet köztes pontot kijelölni
Majd megnézem este 22.kor haza fele ha nem esik ki a fejemből addig
Jackson, aki bepötyögi
2011.02.01. 19:43
Berkut írta:jackson írta:szekeres írta:Pont a leggyorsabb miatt vezet arra. Km .-ben rosszabb, de időben autópályán vagy és ezt a navi kevesebb komplikációként kezeli. Ezt ugy értem, hogy kecskeméttől is és szegedtől is menni kell közúton, de szegedig FIX pálya, emiatt haladhatsz is. Állítsd át leggyorsabbról és akkor jó lesz, vagy tegyél kecskemét és Csaba közé pontot, amit be kell tárolni.
Stop. MK3-ban lehet köztes pontot is berakni??? Hogyan kell?
Jackson, aki eddig még nem tudott ilyet
Állj!
Kezd egy kicsit félreértelmeződni a dolog!
Kettő évvel ezelőtt 2009-ben az MK3-as navim azzal az aktuális lemezzel tökéletesen megtervezte az utat, leggyorsabb módra állítva, teljesen racionálisan. Bp, Kecskemét, 44-esen végig. Ez a leggyorsabb, ez biztos. Kecskemét és Békécsaba 120 Km-re van egymástól, Szeged és Békéscsaba 100 km-re. Minek mennék le Szegedre? Egyébként a PDA-s navik is mind kivétel nélkül a 44-esen visznek.
DE!
Új rechnert vettem, és új lemez is került bele. Ez a párosítás ugyanazt az utat, ugyanazon paraméterek mellett teljesen másfelé visz, sőt nyilvánvaló hülyeséget csinál. Tehát valamelyik a kettő közül rosszul végzi a dolgát. De melyik. Ezért kértem, amit kértem. Valaki Pesten beül a kocsijába (mindegy hol) beüti: Budapest, Békéscsaba. Miután megvan a számítás, legnagyobb távolságra ugrik a képernyőn és megnézi merre megy az út. Ennyi.
Kérlek, ne adjatok több fölös tanácsot, tippet, mert kezdem úgy érezni magam, mintha a feleségemmel beszélgetnék...![]()
B.
2011.02.01. 21:33
2011.02.01. 22:17
Berkut írta:bocs hogy szóltam...
2011.02.01. 22:40
szekeres írta:Berkut írta:bocs hogy szóltam...
Jaaaaj, ne vedd már a lelkedre, nem akartam megbántani senkit!
Csak az asszonypajtást akartam bemutatni!
2011.02.01. 22:46
lepke írta:Helo
Persze hogy másfele visz
Mert ha visszafele is odafele vinne akkor maradnál egy helyben![]()
2011.02.01. 23:14
Holnap megnézem MK4-en 2010/1-es lemezel.Berkut írta:jackson írta:Berkut írta:B.
Jackson, aki bepötyögi
Előre is köszi!
2011.02.02. 15:55
admin írta:Holnap megnézem MK4-en 2010/1-es lemezel.Berkut írta:jackson írta:Berkut írta:B.
Jackson, aki bepötyögi
Előre is köszi!
2011.02.02. 17:40
jackson írta:Berkut írta:B.
Jackson, aki bepötyögi
2011.02.02. 17:42
jackson írta:jackson írta:Berkut írta:B.
Jackson, aki bepötyögi
Kis esett. Nem néztem meg. Ha délelött rám csörögnél talán nagyobb esélyel nézném meg.
Ellenben délelött végig száguldozta egy paréj 540iA a várost.
Jackson, aki nem tudja ki lehetett az
2011.02.02. 18:14
Én tegnap ,egy ezüst színű touringot láttam az M7-es kivezető szakaszán,de még az M0-on belül,én 100-al mentem ,ahogy mindenki,ez vagy 160-al bevágódott egy külső sávról és az összes sávot használva onnan még gyorsult,és szlalomozott az autók között.Azt hittük üldözték.jackson írta:jackson írta:Berkut írta:B.
Jackson, aki bepötyögi
Kis esett. Nem néztem meg. Ha délelött rám csörögnél talán nagyobb esélyel nézném meg.
Ellenben délelött végig száguldozta egy paréj 540iA a várost.
Jackson, aki nem tudja ki lehetett az
2011.02.02. 18:15
szekeres írta:
Szerbusz főnök
!
havi 700ból megteheti nem?![]()
![]()
2011.02.02. 18:26
jackson írta:szekeres írta:
Szerbusz főnök
!
![]()
Szekeres papa!
Már elég legyen nem havi hétszáz a fizetésem! Pláne nem a nettó![]()
Hanem a lepke süket és a példában amikor a debit és credit kártyák közötti különbségről beszéltünk kétszáz ezres példát említettem. Na ezt értette 700.000-nek és akkor egyből rá vágta biztos nettó és havi.
No persze az hídépítő igazgató úr (aki F10-et akar venni) és a kamion ponyvás aznap E65-ös "srác" (aki már meg is rendelte a 635d-t) és a szlovák M5 aki meg szívgöröcsöt kap ha egy folt van a kocsiján meg jókat szórakoztak rajtam. Hogy ugyebár akkor én fizetem a teljes kaja számlájukat.![]()
Köszönöm szépen de se a nettóm se a bruttóm nem ennyi. Az összes kéregetőt és alkalmi barátot meg átküldöm hozzád, hogy már kiléptem és te dolgozol a volt állásomban.![]()
Jackson, aki szeretné ha leszállnátok rólam mert előszedi a szennyeseket másokról is
ui: Bibi és az én apukám erősebb
Ja és ez amúgy TV-NAVI topik mellesleg
bár a faterom boxolt! 2011.02.02. 18:29
szekeres írta:jackson írta:szekeres írta:
Szerbusz főnök
!
![]()
Szekeres papa!
Már elég legyen nem havi hétszáz a fizetésem! Pláne nem a nettó![]()
Hanem a lepke süket és a példában amikor a debit és credit kártyák közötti különbségről beszéltünk kétszáz ezres példát említettem. Na ezt értette 700.000-nek és akkor egyből rá vágta biztos nettó és havi.
No persze az hídépítő igazgató úr (aki F10-et akar venni) és a kamion ponyvás aznap E65-ös "srác" (aki már meg is rendelte a 635d-t) és a szlovák M5 aki meg szívgöröcsöt kap ha egy folt van a kocsiján meg jókat szórakoztak rajtam. Hogy ugyebár akkor én fizetem a teljes kaja számlájukat.![]()
Köszönöm szépen de se a nettóm se a bruttóm nem ennyi. Az összes kéregetőt és alkalmi barátot meg átküldöm hozzád, hogy már kiléptem és te dolgozol a volt állásomban.![]()
Jackson, aki szeretné ha leszállnátok rólam mert előszedi a szennyeseket másokról is
ui: Bibi és az én apukám erősebb
Ja és ez amúgy TV-NAVI topik mellesleg
Jackson barátom, minden tiszteletem a tiéd!bár a faterom boxolt!
![]()
Tényleg, senki nem tudta megnézni a békéscsaba kérdést?
2011.02.02. 18:40
tibi666 írta:
Én ma a BMW-vel voltam, de Miskolcon, ráadásul Mk2, és a magyar lemez 2009/2-es benne.
Pedig gondoltam rá, csak ugye Bp.-Békéscsaba a kérdés.....
Engem még az érdekelne, hogy a Jacko havi 700-ában benne van a klubtagoknak csinált kedvezményes diag bevétele is, vagy az még plusz keresetkiegészítés?
2011.02.02. 18:43
Megnéztem.Berkut írta:admin írta:Holnap megnézem MK4-en 2010/1-es lemezel.Berkut írta:jackson írta:Berkut írta:B.
Jackson, aki bepötyögi
Előre is köszi!
Köszönöm szépen!
B.
2011.02.02. 18:58
admin írta:Megnéztem.Berkut írta:admin írta:Holnap megnézem MK4-en 2010/1-es lemezel.Berkut írta:jackson írta:Berkut írta:B.
Jackson, aki bepötyögi
Előre is köszi!
Köszönöm szépen!
B.
A leggyorsabb útvonalra állítva Szeged felé visz és onnan az M43
Ha a legrövidebbre van állítva akkor meg Kecskemét és onan a 44-es úton.
2011.02.02. 23:35
szekeres írta:admin írta:Megnéztem.Berkut írta:admin írta:Holnap megnézem MK4-en 2010/1-es lemezel.Berkut írta:jackson írta:Berkut írta:B.
Jackson, aki bepötyögi
Előre is köszi!
Köszönöm szépen!
B.
A leggyorsabb útvonalra állítva Szeged felé visz és onnan az M43
Ha a legrövidebbre van állítva akkor meg Kecskemét és onan a 44-es úton.
Akkor az van a mit mondtam. A pálya miatt rövidebbnek gondolja, a mi lehet igaz is.
2011.02.03. 00:00
Berkut írta: Akkor biztos, hogy rosszul tervez! Most néztem meg: Kecskemét-Szeged: 91 km, Szeged-Bcsaba: 94 km, kecskemét-B.csaba 120 km.
A leggyorsabb út opció csak úgy állná meg a helyét, hogy ha a Kecskemét-Szeged távot rövidebb idő alatt tenném meg, mint a 44-esen 30 km-t, ami főút... Ekkor lennék mindkét esetben 90 km-re Békéscsabától.
Ez még Lepkének is kihívás lenne!
B.
ps: megnyugodtam, hogy a tietek is rossz!
2011.02.03. 00:15
admin írta:Berkut írta: Akkor biztos, hogy rosszul tervez! Most néztem meg: Kecskemét-Szeged: 91 km, Szeged-Bcsaba: 94 km, kecskemét-B.csaba 120 km.
A leggyorsabb út opció csak úgy állná meg a helyét, hogy ha a Kecskemét-Szeged távot rövidebb idő alatt tenném meg, mint a 44-esen 30 km-t, ami főút... Ekkor lennék mindkét esetben 90 km-re Békéscsabától.
Ez még Lepkének is kihívás lenne!
B.
ps: megnyugodtam, hogy a tietek is rossz!
Csak azt ne felejtsd el hogy ő a megengedett sebesség határok betartásával tervez.És a 44-es egy két falun keresztül megy.Mig pályán 130-al mehetsz végig.