Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.03.09. 22:18

Bali525d írta:Teljesen igaza van Balinak!

Köszönöm az egyetértést! Ez nagyon jól esett!!!! :P :P :P

B.

Nincs mit 20Ft! :lol: :lol:

2007.03.09. 23:27

kz írta:Köszi a választ fiúk. :taps: Nekem most lesz meg a 160 ekm. A turbó teljesen oké, tehát nem volt széthajtva a gép. Arra gondoltam, hogy 200-250 ekm fölött érdemes a váltóolaj cserén gondolkozni. Minek kockáztasson az ember egy kényes műveletet fölöslegesen? Én sosem hajtom meg nagyon. A legtöbb max. 160-180 km/órás sebesség és csak nagyon ritkán és rövid ideig. Meg még városban, ha egy-egy kilővés. Gondolom egy BMW-nek ez megalázóan gyenge tempó és nem számít meghajtásnak. (530) :drive És tuning sincs. Tehát jól gondoltam véleményed szerint? Amúgy mibe kerül egy ilyen tett?
Üdv

A szürő, + tömítés, + olaj, + munkadíj = 40000Ft

2007.03.09. 23:54

Az ár nem veszélyes. :D A többi kérdésre ki tudja a választ :?:

2007.03.10. 02:26

kz írta:Az ár nem veszélyes. :D A többi kérdésre ki tudja a választ :?:

Mi volt a többi kérdés?

2007.03.10. 09:15

Ime a kérdés:
"Nekem most lesz meg a 160 ekm. A turbó teljesen oké, tehát nem volt széthajtva a gép. Arra gondoltam, hogy 200-250 ekm fölött érdemes a váltóolaj cserén gondolkozni. Helyes :?: Minek kockáztasson az ember egy kényes műveletet fölöslegesen :?: Én sosem hajtom meg nagyon. A legtöbb max. 160-180 km/órás sebesség és csak nagyon ritkán és rövid ideig. Meg még városban, ha egy-egy kilővés. Gondolom egy BMW-nek ez megalázóan gyenge tempó és nem számít meghajtásnak. :?: (530) És tuning sincs. Tehát jól gondoltam :?: Véleményed szerint :?: "

Azt gondolom, hogy sok 530-as tulajt érdekel. Mindenkinek szól a kérdés, aki valamennyire ért hozzá vagy van tapasztalata ezzel.
üdv

2007.03.10. 09:59

kz írta:Ime a kérdés:
"Nekem most lesz meg a 160 ekm. A turbó teljesen oké, tehát nem volt széthajtva a gép. Arra gondoltam, hogy 200-250 ekm fölött érdemes a váltóolaj cserén gondolkozni. Helyes :?: Minek kockáztasson az ember egy kényes műveletet fölöslegesen :?: Én sosem hajtom meg nagyon. A legtöbb max. 160-180 km/órás sebesség és csak nagyon ritkán és rövid ideig. Meg még városban, ha egy-egy kilővés. Gondolom egy BMW-nek ez megalázóan gyenge tempó és nem számít meghajtásnak. :?: (530) És tuning sincs. Tehát jól gondoltam :?: Véleményed szerint :?: "

Azt gondolom, hogy sok 530-as tulajt érdekel. Mindenkinek szól a kérdés, aki valamennyire ért hozzá vagy van tapasztalata ezzel.
üdv

Vonóhorog van rajt?

2007.03.12. 16:57

Emberek!

Erről a váltóolajcseréről egy egész topik van már:

http://www.e39.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32&postdays=0&postorder=asc&start=60

2007.03.12. 17:29

efer írta:Emberek!

Erről a váltóolajcseréről egy egész topik van már:

http://www.e39.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32&postdays=0&postorder=asc&start=60
:taps:

2007.03.18. 22:11

kbhont írta:

üdv

Vonóhorog van rajt?

Nincs. Szerintem a BMW-n a vonóhorog olyan, mint öltönyhőz az edző cipő. Nem illik össze, bár mind a kettő lehet praktikus, de együtt furcsa.

2007.03.19. 10:51

kz írta:
kbhont írta:

üdv

Vonóhorog van rajt?

Nincs. Szerintem a BMW-n a vonóhorog olyan, mint öltönyhőz az edző cipő. Nem illik össze, bár mind a kettő lehet praktikus, de együtt furcsa.

na de amikor parkolaskozben szetcseszik a tolatoradarodat, akkor kivansz egy olyat...nekem leszedhető, de szinte mindig fent van...olyan mint egy jo pajzs...

2007.03.19. 10:57

a fogyasztásom igen dinamikus tempóval 13,1 légszűrő és olaj csere után 12,3

2007.03.19. 11:51

Az én fogyasztásom városban olyan 12-13, városon kívül haladósan 9,5-10, de olyankor már nem előznek meg :P :lol:

2007.03.19. 15:05

Tegnap jöttem haza egy hosszab kanyarrol,hegyek is voltak, fel, le,pályais volt benn ,kis város is hazafele az M7 en 200 alatt nemnagyonn jöttem 9-9,5 volt!!!!!!! :D és engemsem elöztek meg :D ja és nem óraszerint hanem tankolás szerint ennyi!!! szerintem ez nem rossz :twisted:

520i táplálkozási szokások.

2007.03.25. 21:43

Nekem 520-asom van! Nem azért mert sporolni akarok, hanem mert a felszereltséget-állapotot néztem és ez tetszett meg, amugy szivem szerint 528-at vennék legközelebb, bár ez már a második 520asom, az elsö tip-top volt, de gyengén felszerelt. Fogyasztásban nincs észrevehető kölönbség a kettö 20as között, ezzel tempomattal, sík úton 205ös télikerékkel 110kmh-tempoval 7,1-7,2 liter! most 235ös nyári kerék, város... egyenlöre 9,6nál tart a fogyasztásjelzöm, átlagos városi használatnál napi kb15km megtételével de nap mint nap nöl, nöl 1tizedet. Ha viszont kimegyek városbol újra lejebbmegy! amugy taposva nagykerékkel városban 12-12,5litert produkál! Most veszek neki valami bogyot, nem tudom a nevét olyan mint egy szem gyogyszer, üzemanyagba kell dobni, megvan hány literhez mennyi jár, pár 100 ft-os tétel, jobban fog menni, csendesebb lesz kisebb károsanyagkibocsátás...stb, ez nem kamu, ismeösök probálták már, ezt tudja!!!! Ha érdekel valakit írjon! szerzek!!! Van bőven!

Re: 520i táplálkozási szokások.

2007.03.26. 07:35

janoe39 írta:Nekem 520-asom van! Nem azért mert sporolni akarok, hanem mert a felszereltséget-állapotot néztem és ez tetszett meg, amugy szivem szerint 528-at vennék legközelebb, bár ez már a második 520asom, az elsö tip-top volt, de gyengén felszerelt. Fogyasztásban nincs észrevehető kölönbség a kettö 20as között, ezzel tempomattal, sík úton 205ös télikerékkel 110kmh-tempoval 7,1-7,2 liter! most 235ös nyári kerék, város... egyenlöre 9,6nál tart a fogyasztásjelzöm, átlagos városi használatnál napi kb15km megtételével de nap mint nap nöl, nöl 1tizedet. Ha viszont kimegyek városbol újra lejebbmegy! amugy taposva nagykerékkel városban 12-12,5litert produkál! Most veszek neki valami bogyot, nem tudom a nevét olyan mint egy szem gyogyszer, üzemanyagba kell dobni, megvan hány literhez mennyi jár, pár 100 ft-os tétel, jobban fog menni, csendesebb lesz kisebb károsanyagkibocsátás...stb, ez nem kamu, ismeösök probálták már, ezt tudja!!!! Ha érdekel valakit írjon! szerzek!!! Van bőven!

Miez vazze, kalmopirin??? :lol: :lol: :lol:

2007.03.26. 09:08

more kalmopirin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: áááááá kész :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2007.03.26. 09:48

asszem már én is használtam ilyen tabit
nem egy barna szinű rombusz alaku kb 8-10 db van egy dobozba?

2007.03.26. 10:53

pappkari írta:asszem már én is használtam ilyen tabit
nem egy barna szinű rombusz alaku kb 8-10 db van egy dobozba?

áhh tudom, én is szedtem ilyet, és ugy kufircoltam mint a nyulak(teljesitmeny)...kevesebb puki jott ki( károsanyagkibocsájtás) ás a parizerből is kevesebb fogyott ( fogyasztás) ...denekem kék volt... :twisted: :twisted: :twisted:

2007.03.26. 13:11

Majdnem beszálltam énis ebbe a piramisos dologba, haverom használja is aztmondta csöndesebb lett az autó és tényleg kevesebbet is eszik, nemtudom ÉN biztos nem rakom bele a kocsiba, ha zsigulim lenne leszarnám, igy nem! :)

Egyébként ez igazából a legjobb a kamionosoknak ahol van fogyasztás rendesen, nem azt mondom nekünk nemjó, de ott kedvezőbb.

2007.03.26. 22:26

Van több fajta tényleg garantáltan hatékony fogyasztás csökkentő tabletta. A lényeg a megfelelő adagoláson van. Ha túl keveset használsz, akkor nem elég hatékony. A fontos, hogy te vegyél be elég sok altatót és egy drabig biztosan nem fog üzemanyagot használni az autód.
:wink: :lol: :) :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge