![]() |
2009.02.18. 18:27
2009.02.19. 10:50
party írta:Hali, azt szeretném kérdezni, hogy itt újra is kalibrálják autómatikusan, vagy kérni kell?Úgy vettem észre siet a km órám a GPS-hez képest../kb 6-10-et/ másnak is csal, vagy egyedi a gondom?/az elő írt méretű 205/65 r15 téli kerékkel/
2009.02.19. 16:23
szekkk írta:party írta:Hali, azt szeretném kérdezni, hogy itt újra is kalibrálják autómatikusan, vagy kérni kell?Úgy vettem észre siet a km órám a GPS-hez képest../kb 6-10-et/ másnak is csal, vagy egyedi a gondom?/az elő írt méretű 205/65 r15 téli kerékkel/
Igen, az árban benne van a kalibrálás is. Nekem nem kellett leszedni a mutatókat, mert én annó átfúrtam a műanyag tartót és úgy le lehetett szedni kijelzőt. A srác azt mondta, hogy megvan a speckó műszer amivel leszedi a mutatókat és ugyanúgy vissza is teszi őket és természetesen be is kalibrálja, hogy tökéletesen mutasson.
Szerintem ha mész egy átlagos állandó tempóval és mást mutat az óra és a GPS akkor ott tényleg van eltérés... főleg ha szabványos a gumi.
2009.02.20. 09:37
party írta:szekkk írta:party írta:Hali, azt szeretném kérdezni, hogy itt újra is kalibrálják autómatikusan, vagy kérni kell?Úgy vettem észre siet a km órám a GPS-hez képest../kb 6-10-et/ másnak is csal, vagy egyedi a gondom?/az elő írt méretű 205/65 r15 téli kerékkel/
Igen, az árban benne van a kalibrálás is. Nekem nem kellett leszedni a mutatókat, mert én annó átfúrtam a műanyag tartót és úgy le lehetett szedni kijelzőt. A srác azt mondta, hogy megvan a speckó műszer amivel leszedi a mutatókat és ugyanúgy vissza is teszi őket és természetesen be is kalibrálja, hogy tökéletesen mutasson.
Szerintem ha mész egy átlagos állandó tempóval és mást mutat az óra és a GPS akkor ott tényleg van eltérés... főleg ha szabványos a gumi.
Sajnos bizony ez így vanjó lenne megcsináltatni, de hogy bizzam a postában, mikor egy egyszerü csomagot kétszer kell elküldenem, hogy egyszer oda érjen...amúgy gondolom ez a "nagyfaluban"/Bp/ van ahol csinálják?
2009.06.15. 22:47
2009.06.15. 22:57
simi64 írta:Érdekes jelenséget tapasztaltam.
Ma kb egy fél órára az összes pixelpontom világított (azok is, amelyek eddig sötétek voltak)
Hogy miért, nem tudom.
Már elkezdtem örülni és fél óra elteltével visszaállt![]()
Vagy a nagy melegtől lehetett?
2009.06.15. 22:59
Ma kb egy fél órára az összes pixelpontom világított (azok is, amelyek eddig sötétek voltak)
Hogy miért, nem tudom.
2009.06.15. 23:03
jackson írta:simi64 írta:Érdekes jelenséget tapasztaltam.
Hogy miért, nem tudom.
Igen úgyhogy cseréltesd ki amig még lehet (mármint a korábban emlegetett cserélő csapattal). Mielött még bezárják a gyártást.
Jackson, akinek mákja van mivel eleve műszerfal cserélt kocsit vett ami hibátlan.
ui: na persze mint a hülye takargatom ha napon állok meg a műszerfalat.
2009.06.15. 23:03
Hogy miért, nem tudom.
2009.06.15. 23:12
Labi írta:simi64 írta:Érdekes jelenséget tapasztaltam.
Hogy miért, nem tudom.
szia Simi! én ugye már korábban megcsináltattam, de előtte ugyan ez volt. nekem hidegben minden olvasható volt, melegben meg alig látszott. megjavulni magától, sohasem fog!...nem nagy összeg, csináltasd meg.
2009.06.15. 23:15
simi64 írta:Labi írta:simi64 írta:Érdekes jelenséget tapasztaltam.
Hogy miért, nem tudom.
szia Simi! én ugye már korábban megcsináltattam, de előtte ugyan ez volt. nekem hidegben minden olvasható volt, melegben meg alig látszott. megjavulni magától, sohasem fog!...nem nagy összeg, csináltasd meg.
És vannak olyan tapasztalatok, hogy meddig lesz jó?
Fél év? Egy év?
Vagy inkább igyak?
2009.06.15. 23:16
simi64 írta:Labi írta:simi64 írta:Érdekes jelenséget tapasztaltam.
Hogy miért, nem tudom.
Fél év? Egy év?
Vagy inkább igyak?
2009.11.09. 17:03
Labi írta:simi64 írta:Labi írta:simi64 írta:Érdekes jelenséget tapasztaltam.
Hogy miért, nem tudom.
Fél év? Egy év?
Vagy inkább igyak?
az is egy megoldás!már nem akarok visszalapozni, de sztem én kb másfél éve csináltattam, de semmi baja (kopp kopp) ha még ennyi ideig kitart, akkor kevesebb mint 10.000.-/évre jön ki az ára! nem rossz!
...na de ennél tovább bírja, akkor már szinte ingyen van!
2009.11.09. 17:05
2009.11.09. 17:28
Illes írta:Labi írta:simi64 írta:Labi írta:simi64 írta:Érdekes jelenséget tapasztaltam.
Hogy miért, nem tudom.
Fél év? Egy év?
Vagy inkább igyak?
az is egy megoldás!már nem akarok visszalapozni, de sztem én kb másfél éve csináltattam, de semmi baja (kopp kopp) ha még ennyi ideig kitart, akkor kevesebb mint 10.000.-/évre jön ki az ára! nem rossz!
...na de ennél tovább bírja, akkor már szinte ingyen van!
Hétvégén nekem is végre meg lett csinálva a műszerfal. Kb fél óra alatt a pixelfixes srác újjá varázsolta.
Állítólag ha javítva van, már többet nem romlik el, szerintem beszállító gond lehetett anno...
2009.11.10. 20:45
2009.11.10. 21:57
party írta:Hali,fél óra? Waze az jó gyors![]()
és be kell jelentkezni időpontra, vagy akut estként is mükszik a javitás? És mennyibe fájt? Karikát nem kell tenni,viszont kalibrálás jó lenne...
2009.11.10. 22:23
odus írta:party írta:Hali,fél óra? Waze az jó gyors![]()
és be kell jelentkezni időpontra, vagy akut estként is mükszik a javitás? És mennyibe fájt? Karikát nem kell tenni,viszont kalibrálás jó lenne...
Szia!
Jobb, ha bejelentkezel, a kalibrálást nem tudom, a kijelző csere nekem 27 000 volt,
a száma: hetven 5341440.
Üdv
Odus
2009.11.11. 09:49
party írta:odus írta:party írta:Hali,fél óra? Waze az jó gyors![]()
Szia!
Jobb, ha bejelentkezel, a kalibrálást nem tudom, a kijelző csere nekem 27 000 volt,
a száma: hetven 5341440.
Üdv
Odus
Köszi![]()
![]()
2009.11.23. 15:13