Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.09.13. 21:03

Diabolica írta:
tbesze írta:Azt mondjátok meg légyszi nekem, hogy mennyi kulcsal adják ki az autót a gyárból?

Kösz.

Nekem a 2002-eshez van két frankó, egy elektronika nélküli, meg egy műanyagkulcs. Szerintem így jön ki.

Nekem a 96-oshoz 2 indító, + 1 szerviz. Ebben az évjátatban ez norm.?

2006.09.14. 07:19

Minden E39 Bmw -hez 2+2 db kulcs jár. A használati könyvben benne is van melyik ez a négy és mire jó.

2006.09.14. 12:41

Sziasztok!
Nem tudom,hogy helyesek e az információim,de én úgy tudom az autó indulása után kis idővel le kell záródnia az ajtóknak,majd le állitáskor ismét nyit!Ez valóban így van?(az enyém nem csinál ilyesmit)
Esetleg évjárat fügvénye :?:

2006.09.14. 12:54

Dezs írta:Sziasztok!
Nem tudom,hogy helyesek e az információim,de én úgy tudom az autó indulása után kis idővel le kell záródnia az ajtóknak,majd le állitáskor ismét nyit!Ez valóban így van?(az enyém nem csinál ilyesmit)
Esetleg évjárat fügvénye :?:

ezt külön be kell állíttatni, alaphelyzetben nem így van. csak szervízben, számítógépel (modic) lehet programozni.

2006.09.14. 18:06

A helyes válaszokat Chris528i, és efer nevü versenyzőink adták:)
A 4. kulcs egyébként a "pénztárcakulcs" ami a E39-nél már müanyag..

2006.09.14. 20:12

szakerto írta:A helyes válaszokat Chris528i, és efer nevü versenyzőink adták:)

Hé-hé-hé!!! És én miért nem kapok pontot? Még az első is én voltam!!! :?: :evil:

2006.09.14. 20:25

Diabolica írta:

Hé-hé-hé!!! És én miért nem kapok pontot? Még az első is én voltam!!! :?: :evil:

Én már beírtam neked!!!! :lol:

2006.09.15. 20:22

Ja bocs! Te is 10 pontos vagy kulcs témában:)!
Én autómat nem tudod "elnyomni"? Lassan váltanék, hiába jó..

2006.09.15. 20:59

szakerto írta:

Ja bocs! Te is 10 pontos vagy kulcs témában:)!
Én autómat nem tudod "elnyomni"? Lassan váltanék, hiába jó..

Lehet hogy drága??

2006.09.17. 16:50

Sziasztok!
Nemrég vettem egy 528iA gépet, közel 200 ezer km-mel, gondos előző tulajdonostól. Rendszeresen szervízelték az autót, de vezérműláncot még eddig nem cseréltek rajta. Nem tudjátok, hogy azt hány ezer km után illik lecserélni?

2006.09.17. 17:42

VZoltan írta:Sziasztok!
Nemrég vettem egy 528iA gépet, közel 200 ezer km-mel, gondos előző tulajdonostól. Rendszeresen szervízelték az autót, de vezérműláncot még eddig nem cseréltek rajta. Nem tudjátok, hogy azt hány ezer km után illik lecserélni?

Átlagos használat esetén kb. 350 ezer km tájékán kezd hangja lenni, addig amíg nem hallod hozzá ne nyúlj :D

2006.09.17. 17:52

Köszönöm! :)

2006.09.18. 15:24

Sziasztok!
Kellene 1kis segítség :lol:
Be szeretnék tenni a cd/ill rádió mögé 1 RCL átalakítót,de sehol nem találom a csavarokat,ahol szét tudnám kapni az "előlapot".A kütyü tipusa:
BMW Business CD RDS
Előre is köszi Dezs

2006.09.18. 17:07

Be szeretnék tenni a cd/ill rádió mögé 1 RCL átalakítót,de sehol nem találom a csavarokat,ahol szét tudnám kapni az "előlapot".A kütyü tipusa:
BMW Business CD RDS
Előre is köszi Dezs

Dezs!

Pontosítsunk. Ott tartasz hogy kiszeretnéd venni a helyéről, már mint a müszerfalból :?:

2006.09.18. 17:51

BMW Business CD RDS
Előre is köszi Dezs

Jobb oldalt levan írva a tippek trükkökbe!!

De ha mided van akkor lehuzod a gobját alata egy 10-es torx csavar elforditod és kihuzod a MID-et utána alata van két csavar és azt fel lazitod adig mig kinem tudod huzni a rádiót!

2006.09.18. 19:30

Na helló!
Igen ki szeretném venni,a rádiót vagy az egész műszer falat,az a lényeg,hogy mögé tudjam rakni(a rádió mögé) az átalakítót.
És nem Mid-em van,csak sima Cd-s iris-es mizériám.

2006.09.18. 19:36

Dezs írta:Na helló!
Igen ki szeretném venni,a rádiót vagy az egész műszer falat,az a lényeg,hogy mögé tudjam rakni(a rádió mögé) az átalakítót.

Hmm azt nem tudom hogyjön ki.De a rádió mögöt elfér nekem is ott van ráadásul kető a 4 csatorna miat.

2006.09.18. 19:39

admin írta:

Hmm azt nem tudom hogyjön ki.De a rádió mögöt elfér nekem is ott van ráadásul kető a 4 csatorna miat.

Na igen,pont ez a megoldás kéne nekem is!!! :(

2006.09.18. 20:45

Dezs írta:
admin írta:

Na igen,pont ez a megoldás kéne nekem is!!! :(

Nekem egybe iris-es cucc volt. Az úgy jött ki, hogy a gomb levétele után látható lyukon egy oda beférő csavarhúzóval a rugó ellenébe egy feszítést kellett csinálni jobbra amennyire a rugó engedi, ott megtartani, és a cucc ball oldalát kihúzni a helyéről. Utána ballra feszíteni, és kihúzni a jobb oldalát.
De gyorsan hozzáteszem, hogy a cucc már nagyon szét volt herélve. Azt sem merem állítani hogy gyárilag esetleg más a kivétel teknikája. Mert most ahogy megnéztem, úgytünik hogy a feszítési ponton valami le van tőrve.
De ha gondolod csinálok a hátuljáról képeket, abból már talán tudsz következtetni. De az biztos, hogy mind a két oldalát rugós karom tartja bent.

üdv

2006.09.18. 20:48

Helosztok, E39-be szeretnék venni kazettás hifi helyett cd-set, bontott érdekelne. Újat tudok 65e-ért. Ha tud valaki szoljon!
Hozzászólás küldése

VigLink badge