Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

Re: Diesel vagy Benzin?

2014.09.24. 10:07

hamoriarpi írta:Londonban relatíve sok szaladgál. Naponta látni. 7 mill körül van. Meglepően olcsó. Ha valaha az életben lesz megint BMW-m, az valószínű ilyesmi lesz. Nekem is tetszik.

Árpi, te mennyiért tudsz €-t venni ? ... nekem is kellene...

http://download.autobild.de/dl/1103825/i3_pricelist.pdf
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jlaci74 2014.09.24. 10:09-kor.

2014.09.24. 10:07

jlaci74 írta:
morv írta:
hamoriarpi írta:
morv írta:Napi szinten latok egy i3-at, de meg mindig nem jon be. Ket hete szombaton volt szerensem egy i8-hoz, na az mar igen. A palmat viszont a mukt hetfoi Tesla viszi el. Az valami csodas eloben! A helyi onkormanyzathoz vittek bemutatozni, lehet a polgarmester lecsereli az f10 520d-t.

A Tesla egy formatervezési ikon ebben az elektromos mezőnyben. Munkábajárásra, városi dugózásra viszont szerintem hatalmas nagy.

Az nem kepezi vita targyat, tenyleg nagy. Soforos autonak viszont pont jo, foleg itt, ahol nemreg adtak at egy 'naperomu"-vet a meglevo par szeleromu melle.

Az angolok ilyen buták? Ők nem tudják hogy az orosz atomerőmű sokkal olcsóbb ... :facepalm:

Csak nem tanitottak oket oroszul altalanosban.

2014.09.24. 10:43

Én ültem is egy kicsi i3-ban igaz nem mentem csak Münchenbe bele lehetett ülni. Én inkább nem erőltetném erre egy Prius is jobb mert eszméletlen kisi hely van benne. De persze ez csak az én véleményem és nem is vagyok egy karcsú típus de azért volt már szerencsém kis autókhoz és tudok mihez viszonyítani! A lényeg aki nincs 170 cm maga és 90 kiló annak még kényelemes is lehet! :D

2014.09.24. 11:05

Offtopic :
morv írta:
jlaci74 írta:
morv írta:
hamoriarpi írta:
morv írta:Napi szinten latok egy i3-at, de meg mindig nem jon be. Ket hete szombaton volt szerensem egy i8-hoz, na az mar igen. A palmat viszont a mukt hetfoi Tesla viszi el. Az valami csodas eloben! A helyi onkormanyzathoz vittek bemutatozni, lehet a polgarmester lecsereli az f10 520d-t.

A Tesla egy formatervezési ikon ebben az elektromos mezőnyben. Munkábajárásra, városi dugózásra viszont szerintem hatalmas nagy.

Az nem kepezi vita targyat, tenyleg nagy. Soforos autonak viszont pont jo, foleg itt, ahol nemreg adtak at egy 'naperomu"-vet a meglevo par szeleromu melle.

Az angolok ilyen buták? Ők nem tudják hogy az orosz atomerőmű sokkal olcsóbb ... :facepalm:

Pedig, ahogy alakulnak a dolgok, egyre nagyobb szükség/ünk lesz rá. Még jó, hogy minket megtanítottak... ha a medve nekiindul...
Igaz?
dorogiye druz'ya!

2014.09.24. 11:08

imi36 írta:
Offtopic :
morv írta:
jlaci74 írta:
morv írta:
hamoriarpi írta:[quote="morv"]Napi szinten latok egy i3-at, de meg mindig nem jon be. Ket hete szombaton volt szerensem egy i8-hoz, na az mar igen. A palmat viszont a mukt hetfoi Tesla viszi el. Az valami csodas eloben! A helyi onkormanyzathoz vittek bemutatozni, lehet a polgarmester lecsereli az f10 520d-t.

Pedig, ahogy alakulnak a dolgok, egyre nagyobb szükség/ünk lesz rá. Még jó, hogy minket megtanítottak... ha a medve nekiindul...
Igaz?
dorogiye druz'ya![/quote]

En mar szinte mindent elfelejtettem. Na de vissza a topik temajahoz.

2014.12.31. 12:42

Helo
Maradok a KÁLYHÁNÁL most úgyis röpködnek a mínuszok :hehe

2015.10.29. 22:50

Sziasztok!

Új vagyok, kicsit nézelődtem a topicok között és gondoltam itt kicsit eleresztem magam érzelmileg.
Alapvetően abszolút benzinpárti vagyok, családban V6 benzinen szocializálódtam, így engem már régóta hidegen hagy minden, ami alatta van. Pláne ha négyhenger dízel. Az nálam a vég. Inkább bicikli. Vagy füldugó.

E46 25i fölött volt az alapötlet, itthon egyetlen valamire való eladó példányt találtam, egy 330Ci-t. Kipróbáltam. Hát na, végre valami, amire őszintén rá tudtam mondani, hogy gerincen vág. Sorhat benzinből az volt az első élményem, de garantáltan nem az utolsó. Gyönyörű milyen sokféleképpen tud szólni. 3 ezerig meglepően öblös, zsíros a hangja, nem sokkal felette meg jön a sokat emlegetett érces sorhat üvöltés. Két napig vigyorogtam tőle, ujjongva meséltem mindenkinek. Hülye voltam, nem vettem meg.

1,5 év autókeresés eredményeképpen vettem egy E39 30dA-t, bár manuál benzin volt a cél, ez viszont biztos előélettel és megbízható forrásból jött, arányaiban kevés km-rel. 225.
Hangja tetszik, viszont ami ekkora benzinesnél nincs, itt van. Szabályozás körül (4 ezer fölött) fáj a hangja, érezni, hogy azt már nem szereti. Nem chipes, nem is lesz. Szépen tol akárhonnan, 1-2 évig biztosan marad. Bár ha szembe jönne egy hasonló állapotú manuál benzines, akkor simán cserélném. Bár ahogy olvasgattam benzinesnél is akadnak bajok, 30i-nél sokan panaszkodnak a magas olajfogyasztásra 200e felett.

Hát ennyi. Tankoljatok, égessétek a benzint, gázolajat és élvezzétek a vasakat!
(ja és a nagy benzineseket kíméljétek, legyen mit vennem :) )

Üdv

2015.10.30. 08:36

vonKresz írta:egy 330Ci-t. Kipróbáltam. Hát na, végre valami, amire őszintén rá tudtam mondani, hogy gerincen vág. Sorhat benzinből az volt az első élményem, de garantáltan nem az utolsó. Gyönyörű milyen sokféleképpen tud szólni.

:franko:
vonKresz írta:Bár ahogy olvasgattam benzinesnél is akadnak bajok, 30i-nél sokan panaszkodnak a magas olajfogyasztásra 200e felett.

Az utolsó két csereperiódus alatt egy csepp sem fogyott... :nyelves:
(na jó, ez övön aluli volt)

2015.10.30. 11:19

Zo78 írta:
vonKresz írta:egy 330Ci-t. Kipróbáltam. Hát na, végre valami, amire őszintén rá tudtam mondani, hogy gerincen vág. Sorhat benzinből az volt az első élményem, de garantáltan nem az utolsó. Gyönyörű milyen sokféleképpen tud szólni.

:franko:
vonKresz írta:Bár ahogy olvasgattam benzinesnél is akadnak bajok, 30i-nél sokan panaszkodnak a magas olajfogyasztásra 200e felett.

Az utolsó két csereperiódus alatt egy csepp sem fogyott... :nyelves:
(na jó, ez övön aluli volt)

Motorcserere gondolsz? (bocsi, ez meg ovon alulibb)

2015.11.25. 22:47

vonKresz írta:Sziasztok!

Új vagyok, kicsit nézelődtem a topicok között és gondoltam itt kicsit eleresztem magam érzelmileg.
Alapvetően abszolút benzinpárti vagyok, családban V6 benzinen szocializálódtam, így engem már régóta hidegen hagy minden, ami alatta van. Pláne ha négyhenger dízel. Az nálam a vég. Inkább bicikli. Vagy füldugó.

E46 25i fölött volt az alapötlet, itthon egyetlen valamire való eladó példányt találtam, egy 330Ci-t. Kipróbáltam. Hát na, végre valami, amire őszintén rá tudtam mondani, hogy gerincen vág. Sorhat benzinből az volt az első élményem, de garantáltan nem az utolsó. Gyönyörű milyen sokféleképpen tud szólni. 3 ezerig meglepően öblös, zsíros a hangja, nem sokkal felette meg jön a sokat emlegetett érces sorhat üvöltés. Két napig vigyorogtam tőle, ujjongva meséltem mindenkinek. Hülye voltam, nem vettem meg.

1,5 év autókeresés eredményeképpen vettem egy E39 30dA-t, bár manuál benzin volt a cél, ez viszont biztos előélettel és megbízható forrásból jött, arányaiban kevés km-rel. 225.
Hangja tetszik, viszont ami ekkora benzinesnél nincs, itt van. Szabályozás körül (4 ezer fölött) fáj a hangja, érezni, hogy azt már nem szereti. Nem chipes, nem is lesz. Szépen tol akárhonnan, 1-2 évig biztosan marad. Bár ha szembe jönne egy hasonló állapotú manuál benzines, akkor simán cserélném. Bár ahogy olvasgattam benzinesnél is akadnak bajok, 30i-nél sokan panaszkodnak a magas olajfogyasztásra 200e felett.

Hát ennyi. Tankoljatok, égessétek a benzint, gázolajat és élvezzétek a vasakat!
(ja és a nagy benzineseket kíméljétek, legyen mit vennem :) )

Üdv

Hali
Nem kell hozzá 200ezer kilóméter
Még az újszerű kevés kilómétert futott kocsiknál is jelentős motorolaj fogyasztás van.
Átlag 220-230 as tempóval 1000km-útán bármelyik elfogyaszt egy fél liter olajat :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge