Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.10.02. 21:25

tegyük félre az árat meg mindent :)

ha az a vonóhorog nem lenne rajt... , szerintem kevés ilyen jó állású van.

2010.10.02. 21:26

jó jó :) ne egyetek meg, csak megtetszett ... gondoltam megosztom veletek...

2010.10.02. 21:45

szekeres írta:jó jó :) ne egyetek meg, csak megtetszett ... gondoltam megosztom veletek...

Korához képest,jól néz ki,maradjunk ennyiben. :lol:

2010.10.02. 21:57

szekeres írta:jó jó :) ne egyetek meg, csak megtetszett ... gondoltam megosztom veletek...

Kár azért a háztáji fabetétért. Inkább ne lenne. :S

Re: Eladnam a Bömbim:)

2010.10.03. 08:40

lepke írta:MIÉRT a régi rendszám van rajta :?: :?:

Az enyémen is régi rendszám van. Nem értem miért probléma?

Jackson, aki ugyancsak nem érti

2010.10.03. 10:12

hsb-530 írta:
jackson írta:

Én tuti meghagyom a H-s rendszámot. Igaz öregíti egy kicsit, de ha kérek rá újat eladásnál egyből jön a kérdés, miért új a rendszám? Lefoglalt autó volt? Roland

Helo
Én akkor valamit összekeverek
Ugy tudtam mikor lejár a műszaki az autón a(régi)rendszámot lecserélik az Eus H-betűs rendszámra
Akkor ezek szerint tévedtem

2010.10.03. 10:19

Picit fura, "terrakotta" belsővel

530d.....és mitől 155kw.....eleve 160kw, aztán 2005/09-től meg 170kw

2010.10.03. 10:23

lepke írta:
hsb-530 írta:
jackson írta:

Én tuti meghagyom a H-s rendszámot. Igaz öregíti egy kicsit, de ha kérek rá újat eladásnál egyből jön a kérdés, miért új a rendszám? Lefoglalt autó volt? Roland

Helo
Ugy tudtam mikor lejár a műszaki az autón a(régi)rendszámot lecserélik az Eus H-betűs rendszámra

Ezt én se tudom pontosan. De egy halom klubtag vizsgázott már és csak a új zöldkártya cédulára panaszkodtak nem mondták rendszám csere is van egyből.

Jackson, aki javasolja a klub-os topikba betekintést

2010.10.03. 11:20

SoundkeY írta:Picit fura, "terrakotta" belsővel

530d.....és mitől 155kw.....eleve 160kw, aztán 2005/09-től meg 170kw

Helo
picit fura 8O szerintem meg elég csúnya
az utolsó képen jól látni a tető kárpitot is AZT nézd meg

2010.10.03. 11:45

lepke írta:
hsb-530 írta:
jackson írta:

Helo

Rendszám csere nincs olyankor.

2010.10.03. 12:55

muhaati írta:
lepke írta:
hsb-530 írta:
jackson írta:

Helo

Rendszám csere nincs olyankor.

csak akkor van csere, ha kéred , természetesen nem ingyen.

2010.10.03. 15:01

De, nem csak a rendszam elado:):):)::) hanem a kocsi:) termeszetesen jar vele a rendszam is :)

2010.10.03. 20:01

Most néztem a H.U-t, és megállapítottam,hogy felmentek az autó árak.Következetesen ,csak amelyek luxusadóval voltak terhelve,tehát a sok lovasok.
Az 540-em előtt rá voltam égve egy 750-re 98-as,faxom tudja hogy kell belinkelni,1M volt az ára,csak féltem a km-től,/esetleges váltójavítás,stb,/beszéltem a tulajjal is,mikor jöttünk hazafele Szlovénból,meg akartam nézni,de azt mondta,már elkelt,rövidre zárta az érdeklődést.Most fél év múlva csak felrakta,de már 1.5M-ért.
Ma jöttem haza a pályán Kecskemétről,és megelőzött egy 99 utáni 750.Amikor elsuhant,alig vártam ,hogy hazaérjek,és rákattintsak a H.U-ra.Nyugtassatok meg,hogy ti is ilyen betegek vagytok.
Ezek a kiba......tt hetesek,olyan tekintélyt parancsolóak tudnak lenni. :roll:
Kár ,hogy égy vagyon átiratni,dehát a zembör sosé nyughat :twisted:
De akkor is szépek,azok a vonalak,a hátulja....

2010.10.03. 20:16

gabec írta:Most néztem a H.U-t, és megállapítottam,hogy felmentek az autó árak.Következetesen ,csak amelyek luxusadóval voltak terhelve,tehát a sok lovasok.
Az 540-em előtt rá voltam égve egy 750-re 98-as,faxom tudja hogy kell belinkelni,1M volt az ára,csak féltem a km-től,/esetleges váltójavítás,stb,/beszéltem a tulajjal is,mikor jöttünk hazafele Szlovénból,meg akartam nézni,de azt mondta,már elkelt,rövidre zárta az érdeklődést.Most fél év múlva csak felrakta,de már 1.5M-ért.
Ma jöttem haza a pályán Kecskemétről,és megelőzött egy 99 utáni 750.Amikor elsuhant,alig vártam ,hogy hazaérjek,és rákattintsak a H.U-ra.Nyugtassatok meg,hogy ti is ilyen betegek vagytok.

Mindenki azzal versenyez ami van neki. Azért megnyugtatlak azzal az 540-el benne vagy a legjobb 1000-be szerintem. Kicsi az esélye hogy összefuss velük. :lol:
Nekem egy 1.6 VTI civic akarta megmutatni, hogy mit tud. (legjobb 70000-be vagyok) :lol:

2010.10.03. 21:28

Viper írta:
gabec írta:Most néztem a H.U-t, és megállapítottam,hogy felmentek az autó árak.Következetesen ,csak amelyek luxusadóval voltak terhelve,tehát a sok lovasok.

Mindenki azzal versenyez ami van neki. Azért megnyugtatlak azzal az 540-el benne vagy a legjobb 1000-be szerintem. Kicsi az esélye hogy összefuss velük. :lol:
Nekem egy 1.6 VTI civic akarta megmutatni, hogy mit tud. (legjobb 70000-be vagyok) :lol:

Helo
Nem akarok OFFolni de leírom a gabec klubtársnak
a két autó között 200km/ó sebességig több mint egy másodperc van az E39-es javára

2010.10.03. 21:46

.....Helo
a két autó között 200km/ó sebességig több mint egy másodperc van az E39-es javára.....

Maximálisan egyetértek, máma a nyolcason csak az esetleges 300.000 ezres bünti miatt hagytam magam. ( Egy idő után. )

2010.10.03. 22:04

Oldboy írta:.....Helo
a két autó között 200km/ó sebességig több mint egy másodperc van az E39-es javára.....

Maximálisan egyetértek, máma a nyolcason csak az esetleges 300.000 ezres bünti miatt hagytam magam. ( Egy idő után. )

És hova tűnt az avatarod?
Új kocsi lesz ott?

2010.10.03. 22:09

simi64 írta:
Oldboy írta:.....Helo

És hova tűnt az avatarod?
Új kocsi lesz ott?

Helo
Neked meg új szemüveg :wink:

2010.10.03. 22:13

Helo
Ezt melyik klubtag árulja :?: :?: :?:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 530d ,,,,,,,,,,,,,,,,

2010.10.03. 23:45

lepke írta:Helo
Ezt melyik klubtag árulja :?: :?: :?:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 530d ,,,,,,,,,,,,,,,,

Megfúrni a műszerfalat egy piros led miatt...
Hozzászólás küldése

VigLink badge