Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: 525d

2012.04.27. 10:21

A parkolófényből nem tudom kiügyeskedni az izzót.... előrefele kell kijönnie? Mert elforgatom, érzem, hogy enged a bajonett, de aztán nem lehet kihúzni a pöckök miatt. Ez amúgy milyen típusú izzó? Azt már vágom, hogy a rendszám világítás izzója C5W

2012.04.27. 10:37

Bazijoe írta:A parkolófényből nem tudom kiügyeskedni az izzót.... előrefele kell kijönnie? Mert elforgatom, érzem, hogy enged a bajonett, de aztán nem lehet kihúzni a pöckök miatt. Ez amúgy milyen típusú izzó? Azt már vágom, hogy a rendszám világítás izzója C5W

Válaszolok magamnak, mert közben megtaláltam :D A típusa H10W

525d

2012.04.27. 12:12

Bazijoe írta:A parkolófényből nem tudom kiügyeskedni az izzót.... előrefele kell kijönnie? Mert elforgatom, érzem, hogy enged a bajonett, de aztán nem lehet kihúzni a pöckök miatt. Ez amúgy milyen típusú izzó? Azt már vágom, hogy a rendszám világítás izzója C5W

A két kis pöcöknél meg kell faragni a foncsolt és kin is van.

iPhone Tapatalk

2012.04.28. 07:50

Sziasztok! Nemrég sikerült hozzájutnom egy 2001/10 évjáratu 530d-hez.
Nos 1 hete van nálam az autó leszögezném nem vagyok nagy autószerelő GURU:)
A következő történt tegnap.
-Beültünk az autóba és irány Pécs "Budapesti vagyok" 6-os úton veretek és Dunaújvárosnál a körforgalom közepén érzem hogy elnehezül a kormány, mint amikor elveszed a gyújtást. Kicsorogtam a körforgalomból és akkor nézem EINSPRITZANLAGE-felirat a műszerfalon nagyjából ez lehet mert a pixellhiba miatt ezt tudom kiolvasni:). Letiltott!!! Hívom a szerelőmet aki ha valaki ismeri esetleg Jimmy a 15 kerből a Jimm power-szervízből. Mondja hogy lehet elfogyott a gázolaj felekadt az úszó a "15-ös" jelzésnél. Ok gyalog visza legközelebbi kútra 10 liter megvesz bele a kocsiba akkor majdnem a 30-as jelzésnél áll a mutató de nem idul indítózik mint állat de nem indul. Ismét telefonos segítség vegyem le a csövet a motortérben lévő nagy szűrőről hogy nyomja-e az üzemanyagot. Cső levesz majd gyújtás erre kb 1 liter gázolaj be a motortérbe szóval ez ok. A kérdésem a következő lenne volt-e már valakinek ilyen hibája 530d-ben és ha igen kb mennyibe fáj?
Olvastam a topicban erről a hibáról de az 525d-volt gondolom nem pont azonos az 530d vel ez a hiba. Ha mégis azonos akkor bocs a lámaságomért de aggódom nehogy valami komolyabb baja legyen a gépnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floki 2012.04.28. 11:54-kor.

2012.04.28. 09:33

floki írta:Sziasztok! Nemrég sikerült hozzájutnom egy 2011/10 évjáratu 530d-hez.
-Beültünk az autóba és irány Pécs "Budapesti vagyok" 6-os úton veretek és Dunaújvárosnál a körforgalom közepén érzem hogy elnehezül a kormány, mint amikor elveszed a gyújtást. Kicsorogtam a körforgalomból és akkor nézem EINSPRITZANLAGE-felirat a műszerfalon nagyjából ez lehet mert a pixellhiba miatt ezt tudom kiolvasni:). Letiltott!!! Hívom a szerelőmet aki ha valaki ismeri esetleg Jimmy a 15 kerből a Jimm power-szervízből. Mondja hogy lehet elfogyott a gázolaj felekadt az úszó a "15-ös" jelzésnél. Ok gyalog visza legközelebbi kútra 10 liter megvesz bele a kocsiba akkor majdnem a 30-as jelzésnél áll a mutató de nem idul indítózik mint állat de nem indul. Ismét telefonos segítség vegyem le a csövet a motortérben lévő nagy szűrőről hogy nyomja-e az üzemanyagot. Cső levesz majd gyújtás erre kb 1 liter gázolaj be a motortérbe szóval ez ok. A kérdésem a következő lenne volt-e már valakinek ilyen hibája 530d-ben és ha igen kb mennyibe fáj?
Olvastam a topicban erről a hibáról de az 525d-volt gondolom nem pont azonos az 530d vel ez a hiba. Ha mégis azonos akkor bocs a lámaságomért de aggódom nehogy valami komolyabb baja legyen a gépnek.

Rá kéne nézni diaggal. A vezetőülés alatt van egy nagynyomású üzemanyagpumpa, az szokta megadni magát. Diagban látszik hány bar-t nyom.

2012.04.28. 09:40

floki írta:Sziasztok! Nemrég sikerült hozzájutnom egy 2011/10 évjáratu 530d-hez.

Most nézem, hogy F11-ről van szó :mrgreen:

2012.04.28. 10:42

barbrady írta:

2011 , F11, és már pixelhibás??????????????? :facepalm: Húbammeg!

2012.04.28. 11:48

muhaati írta:
barbrady írta:

Szerintem ha betegsége a márkának a pixellhiba, nem a kor előrehaladtával jön elő nem? :?:

2012.04.28. 11:53

floki írta:
muhaati írta:
barbrady írta:

Szerintem ha betegsége a márkának a pixellhiba, nem a kor előrehaladtával jön elő nem? :?:

BOCSÁNAT elírtam az évjáratot NEM 2011 az évjárat hanem 2001/10!!!!!!!!! :oops: :oops:

2012.04.28. 12:23

floki írta:
floki írta:
muhaati írta:
barbrady írta:

BOCSÁNAT elírtam az évjáratot NEM 2011 az évjárat hanem 2001/10!!!!!!!!! :oops: :oops:

Így azért már stimmel a dolog.

525d

2012.04.28. 12:23

floki írta:
floki írta:
muhaati írta:
barbrady írta:

Azért nem mindegy :)

iPhone Tapatalk

2012.04.28. 15:06

Bakker, ez a H10W izzó ritka mint az EÜ doboz razzia idején. Legalább 5 boltban voltam tegnap és ma és sehol semmi. Neten sem igen találom. Hol lehet venni Bp.-n?

2012.04.28. 15:18

Bazijoe írta:Bakker, ez a H10W izzó ritka mint az EÜ doboz razzia idején. Legalább 5 boltban voltam tegnap és ma és sehol semmi. Neten sem igen találom. Hol lehet venni Bp.-n?

Bármelyik Unix meghozza ha nincs. Nem egy túlvilági dolog.

2012.04.28. 16:18

Bazijoe írta:Bakker, ez a H10W izzó ritka mint az EÜ doboz razzia idején. Legalább 5 boltban voltam tegnap és ma és sehol semmi. Neten sem igen találom. Hol lehet venni Bp.-n?

Például itt nálam.

2012.04.28. 18:15

muhaati írta:

Például itt nálam.

Az is jó :) Hogy tudom átvenni?

2012.04.28. 19:05

Bazijoe írta:
muhaati írta:

Például itt nálam.

Az is jó :) Hogy tudom átvenni?

Ha eljössz érte. De akkor izibe. :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: Bazijoe
Értékelés: 4.76%

2012.04.29. 14:35

floki írta:Sziasztok! Nemrég sikerült hozzájutnom egy 2001/10 évjáratu 530d-hez.
Nos meg is van a hiba oka! A kesztyűtartó alatt van egy zöld relé, azt kellett kicserélni. De az ac pumpát is kellene mert 4-bar helyett csak 3,4 bar-t nyom.Szóval az majd szerdán lesz esedékes!!! Már kezdtem megijedni hogy valami komoly baja van a gépnek.

Apró rozsdákok...

2012.05.09. 12:04

Nem biztos, hogy jó helyre megy, de nem találtam neki topicot...
Na szóval észrevettem némi nemű rozsdát, illetve egyelőre hólyagosodást itt-ott. Nem túl nagyok, a legnagyobb kiterjedésben sem nagyobb 1-2cm-nél. (Első sárvédő ívek alja, bal oldali ajtó alja stb kb 7 helyen.) meg egyet a motorháztetőn, ami valaha kőfelverődés volt, de mostanra némi rozsda lett. Tud erre valaki olyan megoldást ami profi (nem üt el a színe a "környezettől") de azért nem kell teljes elemeket telibe fújni? És egy jó lakatost/fényezőt aki megcsinálja? :franko:

2013.09.06. 22:15

Halihó!

Igazából nem tudom,hogy jó helyen kérdezek-e,de ha már 25d-ről van szó! :)
Olyan gondom van,hogy rádugtuk gépre a műszert,és olyan hibát ír ki,hogy a légzsák vezérlő nem kap tápot!(természetesen a lufilámpa világít)
Viszont nem tudom,hogy merre keresgéljem a vezérlőt,hogy esetleg legyen némi esély megtalálni a probléma okát!
Biztosítékok rendben!
Esetleg valakinek valami ötlet a problémát illetően?
Köszi!

2013.09.06. 22:47

vazso írta:Halihó!

Igazából nem tudom,hogy jó helyen kérdezek-e,de ha már 25d-ről van szó! :)
Olyan gondom van,hogy rádugtuk gépre a műszert,és olyan hibát ír ki,hogy a légzsák vezérlő nem kap tápot!(természetesen a lufilámpa világít)
Viszont nem tudom,hogy merre keresgéljem a vezérlőt,hogy esetleg legyen némi esély megtalálni a probléma okát!
Biztosítékok rendben!
Esetleg valakinek valami ötlet a problémát illetően?
Köszi!

Légzsákvezérlő a könyöklő alatt a kardánalagútra van csavarozva.
Hozzászólás küldése

VigLink badge