![]() |
2012.06.10. 21:11
2012.06.10. 21:14
vaszarig írta:Amúgy csak 2002/9 hótól gyártott navis E39-ben volt Aux csatlakozó gyárilag!![]()
2012.06.11. 09:12
aaandraaas írta:vaszarig írta:Amúgy csak 2002/9 hótól gyártott navis E39-ben volt Aux csatlakozó gyárilag!![]()
Mármint rendesen kivezetve gyárilag? Vagy a műszerfalban kábelcsonk formájában?
2012.06.11. 09:30
vaszarig írta:aaandraaas írta:vaszarig írta:Amúgy csak 2002/9 hótól gyártott navis E39-ben volt Aux csatlakozó gyárilag!![]()
Mármint a csatlakozónak a helye! Ezekhez létezik utólagos nachrüstsatz!Sajna a BMW-nél szinte semmi nem volt előre bekábelezve, vagy csak akkor, ha úgy kérte az ember, mint pl a CD-tár előkészítést!
2012.06.11. 12:15
aaandraaas írta:Egyre inkább az látszik, hogy ki kéne cserélnem a fejet. Mondjuk a hangszórókhoz nem nyúlnék. Csak egy másik fej kéne igazából, hogy ne kelljen audio cd-t írogatnom. Ennyivel már boldog lennék...
2012.06.11. 13:51
2012.06.11. 14:42
aaandraaas írta:vaszarig írta:aaandraaas írta:vaszarig írta:Amúgy csak 2002/9 hótól gyártott navis E39-ben volt Aux csatlakozó gyárilag!![]()
Mármint a csatlakozónak a helye! Ezekhez létezik utólagos nachrüstsatz!Sajna a BMW-nél szinte semmi nem volt előre bekábelezve, vagy csak akkor, ha úgy kérte az ember, mint pl a CD-tár előkészítést!
Akkor ezek szerint kár ismét szétszednem, mert az enyém 2002/05-ös...
Egyre inkább az látszik, hogy ki kéne cserélnem a fejet. Mondjuk a hangszórókhoz nem nyúlnék. Csak egy másik fej kéne igazából, hogy ne kelljen audio cd-t írogatnom. Ennyivel már boldog lennék...
Apropó. A gyári erősítőre és hangszórókra rá lehet kötni egyáltalán nem gyári fejet?
Jó lenne érteni ehhez...
Bocs a láma kérdésekért...
Tapatalk 2-vel küldve az én ST18i-ről
2012.06.12. 19:09
2012.06.12. 20:49
aaandraaas írta:Sziasztok!
Bár még nem szedtem szét újra, így nem tudom, hogy van e a végén AUX lehetőségem, de találtam egy ilyet:
KATT
A forgalmazó szerint ez jó lehet, bár nem garantálja...
Szerintetek?
2012.06.12. 21:09
vaszarig írta:aaandraaas írta:Sziasztok!
Bár még nem szedtem szét újra, így nem tudom, hogy van e a végén AUX lehetőségem, de találtam egy ilyet:
KATT
A forgalmazó szerint ez jó lehet, bár nem garantálja...
Szerintetek?
Ezt írtam én is, hogy közvetlenül a rádió csatijába pinezed be!:)
2012.06.14. 18:52
admin írta:gskill írta:admin írta:Nem a fejen van a csatlakozás!Hanem a kábelen visszafelé kell lenni egy üres lengő csatlakozónak. De ezt láthatad a pdf fájlba is amit linkeltem.
iPhone Tapatalk
Kérhetek énis pár doksit? aux in, rca out, 16:9 naviból ha van touring bekötési leírásod, tv modul stbstb... Minden frankón működik(majdnem) kivéve a blútúsz, megnyomom a gombot hosszan, de nem írja ki a pairing-et, hanem csak az activate phone van... Vagy ez csak a régi nokiákkal tud blútúszolni? (6310 és társai...)
Tessék:
AUX
Navi touring
TV touring
BM24 RCA
Párosítás:
Gyújtás egyes állásba megnyom párosító gomb és nyomva tart ekkor gyújtás kettes állásba és gomb elenged ekkor írja a pairing- get ekkor kell párosítani.
Az ULF nem fért már el, így az ment a D oszlop előtti rekeszhez, ahova majd be tudom rakni a Rokit is
2012.06.14. 22:56
gskill írta:admin írta:gskill írta:admin írta:Nem a fejen van a csatlakozás!Hanem a kábelen visszafelé kell lenni egy üres lengő csatlakozónak. De ezt láthatad a pdf fájlba is amit linkeltem.
iPhone Tapatalk
Kérhetek énis pár doksit? aux in, rca out, 16:9 naviból ha van touring bekötési leírásod, tv modul stbstb... Minden frankón működik(majdnem) kivéve a blútúsz, megnyomom a gombot hosszan, de nem írja ki a pairing-et, hanem csak az activate phone van... Vagy ez csak a régi nokiákkal tud blútúszolni? (6310 és társai...)
Tessék:
AUX
Navi touring
TV touring
BM24 RCA
Párosítás:
Gyújtás egyes állásba megnyom párosító gomb és nyomva tart ekkor gyújtás kettes állásba és gomb elenged ekkor írja a pairing- get ekkor kell párosítani.
Köszi szépen! Összejött! Meg a manualt is, végre tudom melyik antenna hova megy![]()
Sedan kábelköteget kaptam, viszont nem volt tervben, hogy gyári helyre rakom, így a BM54, a TV és az MK4 a hátsó ülés mögé kerültAz ULF nem fért már el, így az ment a D oszlop előtti rekeszhez, ahova majd be tudom rakni a Rokit is
![]()
A TVnek viszont ócska jele van, most sedan erősítővel megy, és 1 antennával, sajnos azon nem lehet spórolni, venni kell egy komplett antennaköteget touringba...
2012.06.15. 09:31
admin írta:Touringnál az oldalsó üvegen van az antenna. Ha gyárit akarsz cserélni kell az oldal üvegeket. Vagy van az utólagos szett a lökháritóba. Nekem ilyen van kétdarab http://metroman.addel.hu/detailproduct.php?productid=488375&PHPSESSID=25f2ce2656ea33df0db4ad9a159baec0
Igaz az én tévémodulom hibrid.
iPhone Tapatalk
2012.06.15. 10:08
2012.06.15. 19:42
gskill írta:admin írta:Touringnál az oldalsó üvegen van az antenna. Ha gyárit akarsz cserélni kell az oldal üvegeket. Vagy van az utólagos szett a lökháritóba. Nekem ilyen van kétdarab http://metroman.addel.hu/detailproduct.php?productid=488375&PHPSESSID=25f2ce2656ea33df0db4ad9a159baec0
Igaz az én tévémodulom hibrid.
iPhone Tapatalk
Hibrid TV modul? AZ ami tud analógot meg digitálisat is?
Egy ilyen vagy egy ilyen esetleg nem lenne jó? vagy konkrétan mi kell nekem egyáltalán? Nekem kicsit soknak tűnik 24 ezer forint 2 antennáért
2012.06.16. 02:31
2012.06.16. 06:27
Ez a pixelesek száma.kanyar írta:Sziasztok.Én csak segíteni szeretnék,ha valakinek problémája van a BM 54 rádió modullal.Az enyém évekig rossz volt.Itt Nyíregyházán az enyémet nem tudták javítani,mondván alaplap hibás.Aztán kaptam egy Budapesti címet és 20 perc alatt megcsinálták a srácok.A tel.szám 06705341440 vagy 06302483147.
2012.06.19. 22:26
bmw528mpower írta:Üdv
Én sajnáltam megbontani a gyári egységet és választottam egy alternatív de jó megoldást, vettem egy jó minőségű FM transmittert. Kipróbáltam többet is és ez az ami bevált, nem jön át semmilyen töltés zaj és egyéb más zavaró hang.Kristálytisztán szól és a fő kijelzőn az RDS átjátszás miatt megjelennek a számok címe is.És nem utolsó sorban megjegyzi az utolsó lejátszott számot.
Myaudio MP3 FM transmitter MA-X15
2013.05.10. 10:04
2013.05.10. 12:42
Sullivan írta:Sziasztok, olvasgattam, de nem nagyon találtam konkrétumot.....e39 limo tds 6 hangszórós gyári kazettás...most készülök belerakni egy 2 dines kenwood fejegységet, ez eddig rendben is van, amúgy nem akarok drasztikus változtatásokat, de szeretnék hátulra is magasat, ahogy láttam két féle verzió van, bekábelezem a hátsó ajtót és rakok bele csipógót, de szerintem ez nagyon nagy munka, vagy talán ami kisebb változtatással jár egyszerűen kicserélem a kalaptartó hangszóróit valami kétutasra. Olvastam ilyet hogy annak a jele le van vágva mély/középre és nem kap magasat. Ez akkor is így van ha nincs gyári erősítő benne?