![]() |
2009.04.06. 22:41
admin írta:Ez a klíma tisztítás egy nagy paraszt vakítás úgy az autóknál mint a lakás klímánál![]()
Egy dologra kiváló marhajó pénzt lehet vele keresni(tapasztalat) csak kellenek a parás emberek akiket jól meg lehet vezetni.
2009.04.06. 22:42
kovessyroli írta:admin írta:Ez a klíma tisztítás egy nagy paraszt vakítás úgy az autóknál mint a lakás klímánál![]()
Egy dologra kiváló marhajó pénzt lehet vele keresni(tapasztalat) csak kellenek a parás emberek akiket jól meg lehet vezetni.
szerintem nincs igazad![]()
az én kocsimba kifejezetten áporodott, büdös szagot nyomott be a klíma, és tisztítás után eltűnt a kellemetlen szag.
2009.04.06. 22:56
efer írta:kovessyroli írta:admin írta:Ez a klíma tisztítás egy nagy paraszt vakítás úgy az autóknál mint a lakás klímánál![]()
az én kocsimba kifejezetten áporodott, büdös szagot nyomott be a klíma, és tisztítás után eltűnt a kellemetlen szag.
na tessék!
2009.04.06. 22:58
jackson írta: Ha igen hallottál az USA légionela baktériumról és a pofára esésről?
2009.04.06. 23:04
kovessyroli írta:admin írta:Ez a klíma tisztítás egy nagy paraszt vakítás úgy az autóknál mint a lakás klímánál![]()
2009.04.06. 23:06
2009.04.06. 23:09
admin írta:kovessyroli írta:admin írta:Ez a klíma tisztítás egy nagy paraszt vakítás úgy az autóknál mint a lakás klímánál![]()
A büdöset az okozza hogy nem cserélik rendszeresen a pollen szűrőt(vagy szart raknak be) és át szívja a port ami lerakódik az elpárologtatón majd ezt a szutykot a kicsapódott pára hűtésnél feloldja és ennek van áporodott szaga.És még ezt tetézi ha bagóznak is a kocsiba
2009.04.06. 23:12
2009.04.06. 23:21
simi64 írta:Attila!
A két alsó kép az tulajdonképpen a műszerfal borítása alatt készült, ugye?
Ki tud oda habot nyomni? És elölről, a motortérben a pollenszűrőházak levétele után a pillangószelepeknél adagolva gondolod? Vagy a középső első légbeömlőknél nem szabad annyit nyomni? Hol is ez a motor tulajdonképpen pontosan? A hab egyébként tapasztalatom szerint 1, másfél óra alatt eltűnik a rendszerből. (persze nem szabad 3-4 flakonnal benyomni neki). Biztosan a hab okozta a meghibásodását?
A tisztítás után sem lesz virágillat, ez igaz. Nekem még ma is lehetett érezni egy kis fertőtlenítőszer-szagot egész nap, de ez gondolom természetes. Ma is 16 fokon használtam, de poshadt, vizesrongy szag nincs!!!![]()
A digó meg nyomhatta neki fullon minden évben. Biztos többet volt szolgálatban, mint mondjuk egy német.
2009.04.06. 23:33
De itthon is jó ha mediterránon van sokkal intenzívebb a hűtés.MChris írta:simi64 írta:Attila!
Ki tud oda habot nyomni? És elölről, a motortérben a pollenszűrőházak levétele után a pillangószelepeknél adagolva gondolod? Vagy a középső első légbeömlőknél nem szabad annyit nyomni? Hol is ez a motor tulajdonképpen pontosan? A hab egyébként tapasztalatom szerint 1, másfél óra alatt eltűnik a rendszerből. (persze nem szabad 3-4 flakonnal benyomni neki). Biztosan a hab okozta a meghibásodását?
A tisztítás után sem lesz virágillat, ez igaz. Nekem még ma is lehetett érezni egy kis fertőtlenítőszer-szagot egész nap, de ez gondolom természetes. Ma is 16 fokon használtam, de poshadt, vizesrongy szag nincs!!!![]()
A digó meg nyomhatta neki fullon minden évben. Biztos többet volt szolgálatban, mint mondjuk egy német.
Digonál más a klíma beállítás (mediteránon van a németnél pedig alapon van)
2009.04.06. 23:35
2009.04.06. 23:36
muhaati írta:Ma éppen belefutottam egy fűtőmotor javításba, felteszem a képeket, hogy tiszta legyen mit is írtam a minap. Ez az autó pont egy rosszul kivitelezett klíma tisztítás áldozata lett. ( Természetesen nem egyszeri alkalommal nyomhatták tele a spray-val, de a végeredmény motor csere lett ).
Csak ennyire kell szétszedni:
Na és itt lakik a motor:
A lenti képen jól látszik, hogy ha a szemben lévő nagy légbeömlőn van "agyig" nyomva a hab, akkor miért úsztatja el a mocit.
Ja, és nem egy túl öreg darab, 2002-es 530 D.
2009.04.07. 07:27
admin írta:Úgy látom akkor mégse a bizti volt a szarAmúgy meg lett a bizti amit kerestél?
2009.04.07. 07:33
simi64 írta:Attila!
Ki tud oda habot nyomni? És elölről, a motortérben a pollenszűrőházak levétele után a pillangószelepeknél adagolva gondolod? Vagy a középső első légbeömlőknél nem szabad annyit nyomni? Hol is ez a motor tulajdonképpen pontosan? A hab egyébként tapasztalatom szerint 1, másfél óra alatt eltűnik a rendszerből. (persze nem szabad 3-4 flakonnal benyomni neki).
2009.04.07. 07:41
admin írta:jackson írta: Ha igen hallottál az USA légionela baktériumról és a pofára esésről?
Ez a tv-s hír a fertőtlenítő gyártónak és a klímásoknak volt csak jó!
Én most nap mint nap ezt csinálom irodákba.
De a saját lakásom klímájába még nem fújtam soha és még sincs poshadt szaga![]()
Ha ettől meg lehetne halni akkor én már rég nem élnék
2009.04.07. 12:00
2009.04.07. 12:06
LeviM5 írta:
Igen, én!
Tavaly tavasszal pollenszűrők kivesz és a csövet feldug. Nem hab, hanem ilyen fertőtelnítős cucc van benne, max a fél tubust használtam el. Fasza illat lett, egész nyáron prímán mennt a klíma. No szag! Összel beküldtem a másik felét. Pollenszűrőket is átfújtam vele.
Chris, éreztél nálam büdös, vizesrongy szagot? Párátlanítani télen is a klímát használom, persze 26 fokon, fűtéssel.
Amúgy a klímát télen is bekell kapcsolni, karbantartás végett.
2009.04.07. 12:53
MChris írta:LeviM5 írta:
Igen, én!
Tavaly tavasszal pollenszűrők kivesz és a csövet feldug. Nem hab, hanem ilyen fertőtelnítős cucc van benne, max a fél tubust használtam el. Fasza illat lett, egész nyáron prímán mennt a klíma. No szag! Összel beküldtem a másik felét. Pollenszűrőket is átfújtam vele.
Chris, éreztél nálam büdös, vizesrongy szagot? Párátlanítani télen is a klímát használom, persze 26 fokon, fűtéssel.
Nem éreztemKlíma is ment télen,kérdeztem is miért
![]()
Hab,nem hab részt nem vágom,mindenki "habozik" és akkor van ilyen nem hab is
2009.04.07. 14:33
MChris írta:LeviM5 írta:
Igen, én!
Nem éreztemKlíma is ment télen,kérdeztem is miért
![]()
Hab,nem hab részt nem vágom,mindenki "habozik" és akkor van ilyen nem hab is