![]() |
2008.04.05. 18:28
Sepi írta:H6W csak facelift előtti lámpáknál megoldás, mert ott még Ba9-es a foglalat.
Sepi
2008.04.05. 19:12
2008.04.06. 06:57
efer írta:Sepi írta:H6W csak facelift előtti lámpáknál megoldás, mert ott még Ba9-es a foglalat.
Sepi
hol lehet ilyen H6W égőt kapni? bármelyik benzinkúton, vagy valami szaküzletbe kell menni érte?
csak azért kérdezem, mert pont tegnap égett ki a helyzetjelzőm, hondoltam ha már cserélni kell, akkor legyen ilyen.
de közben megnéztem a kiégett égőt: phillips H6W volt. hát azért annyira fehérnek nem tűnt eddig sem...
2008.04.06. 08:29
szilagyi írta:Nekem ugyan senki be nem teszi... Vicces
Berakom magamnak, mivel autószerelő vagyok meg autósboltos..Mosoly Ha minden jól megy ma délután vagy holnap délelőtt nálam van az áru, és vmeik este belecsavarom. Írok majd, hogy mi lett. Kacsint?
Szia atiTDI!
Hogy álsz a beszereléssel?
2008.04.06. 10:09
2008.04.06. 10:26
Sepi írta:efer írta:Sepi írta:H6W csak facelift előtti lámpáknál megoldás, mert ott még Ba9-es a foglalat.
Sepi
hol lehet ilyen H6W égőt kapni? bármelyik benzinkúton, vagy valami szaküzletbe kell menni érte?
csak azért kérdezem, mert pont tegnap égett ki a helyzetjelzőm, hondoltam ha már cserélni kell, akkor legyen ilyen.
de közben megnéztem a kiégett égőt: phillips H6W volt. hát azért annyira fehérnek nem tűnt eddig sem...
Benzinkúton nem nagyon láttam még. Inkább autósboltban keresd. Nekem anno észrevehető volt a különbség, mert nem az volt benne. Ha nagyon fehéret akarsz akkor marad a LED.
Izzószálas halogénben nem fogsz fehérebbet találni.
A xenon.hu-n nézegettem a LED-eket. A kompi ezeknél is vajon kiégett izzót jelezne?
2008.04.06. 17:33
szilagyi írta:Igen érdekel, esetleg beszereléssel? Mikor?
2008.04.06. 20:32
2008.04.06. 20:44
bekog írta:Sepi írta:Labi írta:Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a helyzetjelző sárga halogén lámpáit mire cseréljem, hogy a xenon fehér fényéhez passzoljon![]()
Köszi
Labi
Hi,
pl H6W -re cseréld ki. Én ezt raktam bele. Ez már halogén és xenon gázzal töltve, míg a sima 4-5W-os helyzetjelzők egyszerű vákuumlámpák.
üdv,
Sepi
én ugyanezt kérdeztem anno a gyűrűs angeleye-jel kapcsolatban (fehérebb fényű vmi), de csak vmi barom drága ledes cuccot ajánlottak. nincs azóta erre vmi elfogadhatóbb árú megoldás?
ha jól tudom így is rohadt drága egy ilyen izzó, mert foglalattal együtt van vagy mi
2008.04.07. 12:58
admin írta:bekog írta:Sepi írta:Labi írta:Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a helyzetjelző sárga halogén lámpáit mire cseréljem, hogy a xenon fehér fényéhez passzoljon![]()
Köszi
Labi
Hi,
pl H6W -re cseréld ki. Én ezt raktam bele. Ez már halogén és xenon gázzal töltve, míg a sima 4-5W-os helyzetjelzők egyszerű vákuumlámpák.
üdv,
Sepi
én ugyanezt kérdeztem anno a gyűrűs angeleye-jel kapcsolatban (fehérebb fényű vmi), de csak vmi barom drága ledes cuccot ajánlottak. nincs azóta erre vmi elfogadhatóbb árú megoldás?
ha jól tudom így is rohadt drága egy ilyen izzó, mert foglalattal együtt van vagy mi
Szia!
Erre gondolsz?Én most raktam be az ennyémbe ilyet.
2008.04.07. 14:41
2008.04.07. 17:26
bekog írta:
Jó neked! Jövedelmez az oldal mi?![]()
Erre gondoltam amikor azt irtam, hogy drága. Mennyi is egy pár? Nem ír semmi hibát a board? És mennyi egy pár a hagyományos izzósból?
Nincs vmi hasonló fényű olcsóbb megoldás? Nem kókány!!!!!
2008.04.07. 17:39
2008.04.07. 18:28
Hát az vagy nem ez volt vagy emberünk nagyon megakart szabadulni tőle.Enyiért még az ebay-en sincsgreat35 írta:Üdv. Mindenkinek
Hasonló cipőben jártam a helyzetjelzővel.Először vettem egy db-ot a BMW szervízben ötezer párszáz forintért. Majd a vaterán találtam olyat amit Admin mutatott .Ez került ötezerbe plusz a posta ( a 2 db) .Beraktam és működik ,nincs hibajelzés ,és szép fehér fénye (7000K) van , sötétben király .Nyugodtan megvehetitek , persze ha találtok jó árban valahol .15-öt nem adnék érte (ez az én véleményem).
2008.04.07. 20:54
great35 írta:Üdv. Mindenkinek
Hasonló cipőben jártam a helyzetjelzővel.Először vettem egy db-ot a BMW szervízben ötezer párszáz forintért. Majd a vaterán találtam olyat amit Admin mutatott .Ez került ötezerbe plusz a posta ( a 2 db) .Beraktam és működik ,nincs hibajelzés ,és szép fehér fénye (7000K) van , sötétben király .Nyugodtan megvehetitek , persze ha találtok jó árban valahol .15-öt nem adnék érte (ez az én véleményem).
2008.04.07. 21:26
festo írta:Lehet simán izzot is cserélni 3000ft/db!!!Nekem már cseréltek igy!!
2008.04.07. 23:20
2008.04.07. 23:24
ktomi79 írta:Sziasztok!
Még újonc vagyok, kb két hónapja vettem egy 528i-t 97-es. A problémám a következő lenne az előző tulaj szereltetett bele xenont, elég korrektnek tűnik, van benne mosó is. A gond az hogy nem megy a reflektor, az okát kiderítettem, le voltak húzva a lámpáról a csatlakozók, ha visszadugom folyamatosan ég a refi. Nem kell gyújtás hozzá, hiába veszem ki a kulcsot bezárom az autót, akkor is világít, az egyetlen megoldás a lehúzom a lámpáról a csatikat, semmi más nem segít, de akkor nincs refim.
Ha van bármilyen tapasztalatotok ilyen téren légyszi írjatok.
Köszi:
Tomi
2008.04.08. 08:44
dcs73 írta:festo írta:Lehet simán izzot is cserélni 3000ft/db!!!Nekem már cseréltek igy!!
Hát nemtom egy sima izzó az nálam 450ft ba kerül 6w os halogén, ha foglalattalegyütvan cserélve az aszem 3000 ezer kb ,de ez ami adminnak van ez érdekelne esetleg de ennyit nemadok érte az tutiállatul néz ki de na.......
2008.04.08. 11:53
admin írta:ktomi79 írta:Sziasztok!
Még újonc vagyok, kb két hónapja vettem egy 528i-t 97-es. A problémám a következő lenne az előző tulaj szereltetett bele xenont, elég korrektnek tűnik, van benne mosó is. A gond az hogy nem megy a reflektor, az okát kiderítettem, le voltak húzva a lámpáról a csatlakozók, ha visszadugom folyamatosan ég a refi. Nem kell gyújtás hozzá, hiába veszem ki a kulcsot bezárom az autót, akkor is világít, az egyetlen megoldás a lehúzom a lámpáról a csatikat, semmi más nem segít, de akkor nincs refim.
Ha van bármilyen tapasztalatotok ilyen téren légyszi írjatok.
Köszi:
Tomi
Hát ez sajnos LCM(világitási modul) csere vagy javítás:cry: .Keres rá a fórumba mert már volt szó róla.Azért nagy f..z volt aki így eladta!
Itt olvashatszróla