Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.09.04. 11:08

a háromnegyed 12 vagy outlook jel az fékolaj cserét jelzi 2évente

2006.09.04. 11:21

Hát ez jó, pedig amit az autó prpdukál nem nagyon van köze a fékolajhoz azt hiszem :lol: :lol: 8)

2006.09.04. 11:40

Látom te is viszed a vasat servizre! Nekem is még egy lámpám ég aztan megy a kicsike,remélem tali elött nem lesz vele semmi :lol:

2006.09.04. 13:17

Nekem is van még egy csik, de lehet nem várom meg még sárga lesz, mert beteg eléggé a gépállat sajnos :?

2006.09.05. 00:00

Hero írta:Nade most még társult pár dolog!
igen dadog az autó olyan mintha erőlködne és a szervizjelző alatt a bal oldalon kivillan egy lámpa amely egy óra ami háromnegyed 12 őt mutat!?
Ilyennel találkozott már valaki, megoszhatná velem a tapasztalatokat! :roll:

Lehet azt jelenti, hogy ütött az óra! :(
Most már tényleg kell egy szerelő az autódnak.

Sepi

2006.09.05. 20:48

bár nehezen de rászántam magam én is az olajcserére, nem ér annyit hogy húzzam, így egy darabig rendbe lesz ezen a téren.
Holnap viszem is...

fedélzeti computer

2006.09.09. 18:16

Sziasztok!

Tudtok segíteni?
Kb. fél éve feltörték az autóm.., szerencsére nem tudták elvinni..
sziréna kitép, zár kitép, aksi leköt, és az autó belsejét kezték barmolni.., no az a szerencse az autó ha nem is sértetlenül, de megmaradt.
szoval amikor lekötötték az iksit minden lenullázódott.
A felélzeti számítógép BC gomb nyomogatására addig néhány fontos infót irt ki.., azóta szinte mindent.., pl: limit, állófütés időzítés.., hol lehet ezeket beállítani módosítani. ,hogy ezeket ne írja ki?

Köszi, Ed

2006.09.10. 15:39

Nem tudom, a tiéd tv- navis-e, de ha nyomva tartod a BC-t, kiírja a lehetőségeket, hogy mit szeretnél látni és mit rejtsen el. Legalábbis nekem a monitoron felsorolja és lehet válogatni.

2006.09.11. 09:11

Sziasztok!

Az álmom egy e39 remélhetőleg egy pár hónapon belül meg lesz. Szeretném a segítségeteket mert nem tudom igazán mi a lenne a jobb 528 vagy 535. 528 elsősorban a cél de néha mint most is baromi szép 535-ösök vannak az interneten. miben különbözik a két típus főleg fogyi és fenntarthatóság érdekelne.
Köszönöm előre is a segítségeteket.

2006.09.11. 12:48

528 írta:Sziasztok!

Az álmom egy e39 remélhetőleg egy pár hónapon belül meg lesz. Szeretném a segítségeteket mert nem tudom igazán mi a lenne a jobb 528 vagy 535. 528 elsősorban a cél de néha mint most is baromi szép 535-ösök vannak az interneten. miben különbözik a két típus főleg fogyi és fenntarthatóság érdekelne.
Köszönöm előre is a segítségeteket.

Helló! 528-ast kell venni, vagy 540-est....
A 535 kicsit felesleges volt a kínálatban (Touring-ot aztán már nem is adták ezzel a motorral)
A 35-ös legalább 130 kilóval nehezebb, így sok elveszik az erőfölényből..
1 kézis 28i pl. majdnem a végsebességig veri az autómata 35i-t..
(Pl. 0-100: 28-7.5 mp, 35iA 7.8) Igaz a v8-as 244-et megy, a 28i meg csak 236-ot..
A 35-ös meg ráadásul majdnem annyit fogyaszt, mint a 40-es, vagyis sokkal többet mint a 28-as..
Továbbá fenntartás: még több olaj kell bele, 8 gyertya, stb.stb..

2006.09.11. 15:30

Köszi a tanácsot akkor mégis jó fele indultam az 528-cal az 540 től egyenlőre még egy kicsit félek mert az elég nagy ugrás lenne a mostani állapotomhoz képest de egy 528-at bevállalok sajna az interneten 98-99-esből most nem igazán van kínálat de reméljük lesz ez még másképpen is meg addig máshol is próbálok felkutatni bár tudom nem lesz egyszerű jó állapotút kifogni olcsón rosszat meg nem szeretnék.

2006.09.11. 21:38

528 írta:Köszi a tanácsot akkor mégis jó fele indultam az 528-cal az 540 től egyenlőre még egy kicsit félek mert az elég nagy ugrás lenne a mostani állapotomhoz képest de egy 528-at bevállalok sajna az interneten 98-99-esből most nem igazán van kínálat de reméljük lesz ez még másképpen is meg addig máshol is próbálok felkutatni bár tudom nem lesz egyszerű jó állapotút kifogni olcsón rosszat meg nem szeretnék.

Hát az előző hozzászólásom nem reklám akart lenni (meg ez se), de én most eladnám...)97.12. havi, nagyon jól felszerelt, és már ajánlottam "Z"-nek is, lásd: "konkrét tanácsok E39 vásárláshoz"
A lényeg, hogy Mo-i, törésmentes, szervizkönyves, és nagyon jól felszerelt (fűtött beige mem.mot bőr, dupla üveg, cdx6+kazetta, telefon szenzorok, parkradar, xenon, 8db légzsák, multikormány, + ezer apróság...Automata mondjuk.

2006.09.12. 08:58

Norbi525tds írta:Tényleg szar egy anyagból van. Picit rosszúl nyúlsz hozzá és törik. Az a gáz vele, hogy kis pöcök törik le és nem tudod becsukni.. vagy a pohártartó karikájából törik ki és nem tudsz beletenni semmit. Király.. De az is gáz, hogy egy anno nem olcsó BMW-ben nem széria tartozék. :?
De nekem még működik és hibátlan.. a hátsókban hűtöm a piát.. 8)

a pohártartó sztem egy igazán felesleges tartozék - még ha az autós újságokban ez az egyik leggyakraban hiányolt tartozék, akkor is - főleg egy ilyen kategóriájú autóban (a korábban már említett okok miatt is). nekem sem volt, mígnem egy hátsó véletlenül lett és beraktam. eddig csak idegesített, mert mindíg kinyílt (gondolom a gyerkőcök pakolászása miatt...)
aztán a hétvégén nyitott állapotban valaki rálépett (önként nem vállalta senki...) gondoltam itt végetért a néhány hónapos pályafutása, megy vissza a kis fiókocska a helyére. DE védelmembe kell vennem a nagyon gyengének látszó műanyag szerkezetet. nagyon csúnyán nézett ki, ahogy összevissza fityegett minden, de csak szétugrott az egész, semmi nem tört el benne. kb fél órát tartott, mire rájöttem, hogy hogy műkszik és mi esett szét (rafináltan van megcsinálva), aztán mindent visszarakni helyére, az egyik tengely végéről leesett pöcköt visszaragasztani, és kész. mint új korában :D
mindenesetre olyan nagyon nem törném magam, hogy legyen a kocsiban - elöl nem is lesz, az biztos. :wink:

kijelző

2006.09.12. 19:23

Norbi525tds írta:Nem tudom, a tiéd tv- navis-e, de ha nyomva tartod a BC-t, kiírja a lehetőségeket, hogy mit szeretnél látni és mit rejtsen el. Legalábbis nekem a monitoron felsorolja és lehet válogatni.
,

Szia,

az enyén is nagy 16:9 es , azzal nincs is baj ott is ott vannak azok az infók., de a BC gombra régebben csak az idő, hőmérséklet, ... es 1-2 fontosabb infó volt.., most meg szinte minden..... 1 perc amíg végigfutok rajta.., pl., hogy eltünjenek onnan a dolgok mert az ügye csak az egyik végállásában lehet..., és akkor kezdi előről....
Remélem értettél belőle valamit

Ed

2006.09.12. 21:28

efer írta:
Norbi525tds írta:Tényleg szar egy anyagból van. Picit rosszúl nyúlsz hozzá és törik. Az a gáz vele, hogy kis pöcök törik le és nem tudod becsukni.. vagy a pohártartó karikájából törik ki és nem tudsz beletenni semmit. Király.. De az is gáz, hogy egy anno nem olcsó BMW-ben nem széria tartozék. :?
De nekem még működik és hibátlan.. a hátsókban hűtöm a piát.. 8)

a pohártartó sztem egy igazán felesleges tartozék - még ha az autós újságokban ez az egyik leggyakraban hiányolt tartozék, akkor is - főleg egy ilyen kategóriájú autóban (a korábban már említett okok miatt is). nekem sem volt, mígnem egy hátsó véletlenül lett és beraktam. eddig csak idegesített, mert mindíg kinyílt (gondolom a gyerkőcök pakolászása miatt...)
aztán a hétvégén nyitott állapotban valaki rálépett (önként nem vállalta senki...) gondoltam itt végetért a néhány hónapos pályafutása, megy vissza a kis fiókocska a helyére. DE védelmembe kell vennem a nagyon gyengének látszó műanyag szerkezetet. nagyon csúnyán nézett ki, ahogy összevissza fityegett minden, de csak szétugrott az egész, semmi nem tört el benne. kb fél órát tartott, mire rájöttem, hogy hogy műkszik és mi esett szét (rafináltan van megcsinálva), aztán mindent visszarakni helyére, az egyik tengely végéről leesett pöcköt visszaragasztani, és kész. mint új korában :D
mindenesetre olyan nagyon nem törném magam, hogy legyen a kocsiban - elöl nem is lesz, az biztos. :wink:

Habár én hiányoltam ezt az autómból, de már nem akarok. Első lett volna a lényeg, de ahogy a többiek mondták fél lityis üveg kifordul belőle, poharat meg nem teszek bele.

Sepi

Re: kijelző

2006.09.12. 23:34

Ed írta:
Norbi525tds írta:Nem tudom, a tiéd tv- navis-e, de ha nyomva tartod a BC-t, kiírja a lehetőségeket, hogy mit szeretnél látni és mit rejtsen el. Legalábbis nekem a monitoron felsorolja és lehet válogatni.
,

Szia,

az enyén is nagy 16:9 es , azzal nincs is baj ott is ott vannak azok az infók., de a BC gombra régebben csak az idő, hőmérséklet, ... es 1-2 fontosabb infó volt.., most meg szinte minden..... 1 perc amíg végigfutok rajta.., pl., hogy eltünjenek onnan a dolgok mert az ügye csak az egyik végállásában lehet..., és akkor kezdi előről....
Remélem értettél belőle valamit

Ed

Lehet programozni a BC gombot, hogy miket írjon ki a műszerfalra. Ha hosszan nyomod az indexkaron a BC gombot, akkor tudod programozni.

Re: kijelző

2006.09.13. 18:28

Lehet programozni a BC gombot, hogy miket írjon ki a műszerfalra. Ha hosszan nyomod az indexkaron a BC gombot, akkor tudod programozni.[/quote]

Köszi,
rohanok és meg is nézem....!

Ed

2006.09.13. 20:29

Sziaztok!

Zöldkártyát csináltattam és kiderült, hogy nincs minden teljesen rendben.
Lambda érték: 0,91, CO 0,25 ( 0,2-ig a gyári).
Szerintetek mi a gond (lambda szonda??). Nem akarok rögtön szervízbe rohanni :roll:

2006.09.13. 20:41

Azt mondjátok meg légyszi nekem, hogy mennyi kulcsal adják ki az autót a gyárból?

Kösz.

2006.09.13. 20:54

tbesze írta:Azt mondjátok meg légyszi nekem, hogy mennyi kulcsal adják ki az autót a gyárból?

Kösz.

Nekem a 2002-eshez van két frankó, egy elektronika nélküli, meg egy műanyagkulcs. Szerintem így jön ki.
Hozzászólás küldése

VigLink badge