Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

Re: Diesel vagy Benzin?

2014.01.16. 00:20

admin írta:
atkolantos írta:Természetesen, mint mondtam, van az a futásteljesítmény, ahol a fogyasztás okán már mindez előnnyé kovácsolódik, de valljuk be, ez nem a magyarországi átlag userekre vonatkozik (vagyis ránk) a magunk p.csa éves km-ével

Érdekes én közel 4 milláért vettem és nincs panaszom.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

Mert nagyon régen vetted. Akkor még volt ára.

2014.01.16. 01:43

admin írta:

Azzal az évers futásteljesítménnyel ne csodálkozz! :lol: :lol: :lol:

2014.01.16. 06:45

Imco írta:
admin írta:

Azzal az évers futásteljesítménnyel ne csodálkozz! :lol: :lol: :lol:

De nem érted, hogy egy meggondolatlan barom volt, hogy ezt vette ennyi km-ért?! :roll: :facepalm: :mrgreen:

2014.01.16. 09:39

admin írta:
atkolantos írta:

Megveszik az emberek 600-800eft ért és csodát várnak!!

"Kis pénz, kis foci..."
Erre céloztam, amikor azt mondtam, hogy egyesek üres zsebbel akarnak nagyot álmodni... aztán jön a pofára esés. Másrészt valljuk be, E39 vásárlásához az odafigyelés mellett szükségeltetik némi szerencse is, hogy ne nyúljon bele valaki egy négy keréken guruló szopásba. (Természetesen nem tartoznak ebbe a kategóriába azok az elvetemült 8) :) márkatársak, akik direkt leharcolt példányra vadásznak fillérekért, hogy aztán szabadidejüket és szabad felhasználású fölös pénzüket a jármű újraépítésével töltsék...)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2014.01.16. 15:17

Zo78 írta:
admin írta:
atkolantos írta:

"Kis pénz, kis foci..."
Erre céloztam, amikor azt mondtam, hogy egyesek üres zsebbel akarnak nagyot álmodni... aztán jön a pofára esés. Másrészt valljuk be, E39 vásárlásához az odafigyelés mellett szükségeltetik némi szerencse is, hogy ne nyúljon bele valaki egy négy keréken guruló szopásba. (Természetesen nem tartoznak ebbe a kategóriába azok az elvetemült 8) :) márkatársak, akik direkt leharcolt példányra vadásznak fillérekért, hogy aztán szabadidejüket és szabad felhasználású fölös pénzüket a jármű újraépítésével töltsék...)

Van olyan ember, aki teli zsebbel, nagy pénzzel E39-et vesz? :shock:

2014.01.16. 15:31

Gallaca írta:
Zo78 írta:
admin írta:
atkolantos írta:

"Kis pénz, kis foci..."

Teli zseb és teli zseb között is van különbség. Nézőpont kérdése. Akinek nagyon teli van a zsebe, az pl. 765i-vel jár (a boltba - aztán 3000 km után vesz egy másikat kp.-ra). De akinek csak annyi zsetonja van, hogy éppen csak ki tudja fizetni - az akármilyen állapotú - gépjárművet, arról szóltam a fentiekben.

2014.01.16. 16:13

Gallaca írta:
Zo78 írta:
admin írta:
atkolantos írta:

"Kis pénz, kis foci..."

Tuner májszter... :D

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: Zo78

2014.01.16. 16:26

Gallaca írta:
Zo78 írta:
admin írta:
atkolantos írta:

"Kis pénz, kis foci..."

Ha azt nézed reálisabb az ha valaki teli zsebbel vesz olyan autót,amit fenn tud tartani mert van miből.Jobb,mint üres zsebbel ilyet venni,aztán meg vakarózik hogy nincs miből javittatni.Nyilván mazoista az aki szart vesz a saját maga szórakoztatására. :roker: De az is egy fajta hobbi lehet! :mrgreen: Na meg nem beszélve arról hogy egy jó állapotú E39 manapság már apróért kapható és Pl nem akar az illető sok pénzt autóba feccölni de igénye van magára és nem egy Suziba akar ülni akkor mindenképpen jó választás!Pénz kell egy e39 fentartásához egyikhez több a másikhoz kevesebb,ez igény kérdése is!De mennyivel olcsóbb egy E60-61 fentartása ami évjáratban is fiatalabb? :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Tomi.i az itt látható tagok köszönték meg: Zo78
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomi.i 2014.01.16. 16:33-kor.

2014.01.16. 16:28

Tomi.i írta:
Gallaca írta:
Zo78 írta:
admin írta:
atkolantos írta:

"Kis pénz, kis foci..."

Ha azt nézed reálisabb az ha valaki teli zsebbel vesz olyan autót,amit fent tud tartani mert van miből.Jobb,mint üres zsebbel ilyet venni,aztán meg vakarózik hogy nincs miből javittatni.Nyilván mazoista az aki szart vesz a saját maga szórakoztatására. :roker: De az is egy fajta hobbi lehet! :mrgreen: Mindenképpen pénz kell egy e39 fentartásához egyikhez több a másikhoz kevesebb,ez igény kérdése is! :D

Nem tudom te hol laksz de nalunk a gravitacio vonza az aszfaltra a kocsit ami fenntartja ;) :D

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: Tomi.i

2014.01.16. 17:28

Tomi.i írta:
Gallaca írta:
Zo78 írta:
admin írta:
atkolantos írta:

"Kis pénz, kis foci..."

Ha azt nézed reálisabb az ha valaki teli zsebbel vesz olyan autót,amit fenn tud tartani mert van miből.Jobb,mint üres zsebbel ilyet venni,aztán meg vakarózik hogy nincs miből javittatni.Nyilván mazoista az aki szart vesz a saját maga szórakoztatására. :roker: De az is egy fajta hobbi lehet! :mrgreen: Na meg nem beszélve arról hogy egy jó állapotú E39 manapság már apróért kapható és Pl nem akar az illető sok pénzt autóba feccölni de igénye van magára és nem egy Suziba akar ülni akkor mindenképpen jó választás!Pénz kell egy e39 fentartásához egyikhez több a másikhoz kevesebb,ez igény kérdése is!De mennyivel olcsóbb egy E60-61 fentartása ami évjáratban is fiatalabb? :D

Mennyivel?

2014.01.16. 17:47

Semennyivel :franko: Ha te nyeled be a nagy szerviz költségét, akkor horror. Ettől függetlenül nem rosszabb autók.

Kár ez a benzin - diesel eszmecsere. Az autóink megbízhatósága 95%-ban úgy is az előző tulaj érdeme :wink: Ha meg mégis a diesel megbízhatatlansága a téma, akkor: 12 ezrenként olajcsere, minőségi gázolaj CR rendszer esetén, gázolajszűrő és kartergázszűrő cseréjé, turbótömítések és turbó olajvezetékek időszakos cseréje, turbók előírt használata és a legfontosabb! GYÁRI alkatrészekkel történő javítás. Mindjárt nem is lesz olyan szörnyen megbízhatatlan az autó :wink:

2014.01.16. 18:45

Szerintem az alapvető probléma akár itt is kezdődhet.És ki tudja mire ez is lesz tizenpáréves,5-6 tulajcsere után,mi mindenen lesz túl.Mondja a p@raszt hogy most még milyen f@sza.Majd 12év múlva meg szidja egy új gazdi,hogy mekkora fos.
És még mindig azt mondom,lehet 800Le-s egy bármilyen dízel,a dízel autó nem erre való (szerintem)De a videó is azt igazolja persze,hogy nem mindenki gondolja így.

2014.01.16. 19:09

Johny540 írta:.Majd 12év múlva meg szidja egy új gazdi,hogy mekkora fos.

És szerinted kit fog érdekelni, hogy mit mond 12 év múlva az x-dik gazdi? Merthogy a BMW-t nem az biztos. Ha nem tetszik, hogy betojt, meg kell venni újonnan. Ezeknek annyi a dolguk, hogy kiszolgálják az első tulajt(elvégre nekik lett gyártva), aztán mihamarabb kukába vele.

Egyébként is, ezeket már nem úgy tervezték, hogy 12 év múlva még működjenek.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: Bummer

2014.01.16. 20:07

Haminda írta:
Johny540 írta:.Majd 12év múlva meg szidja egy új gazdi,hogy mekkora fos.

És szerinted kit fog érdekelni, hogy mit mond 12 év múlva az x-dik gazdi? Merthogy a BMW-t nem az biztos. Ha nem tetszik, hogy betojt, meg kell venni újonnan. Ezeknek annyi a dolguk, hogy kiszolgálják az első tulajt(elvégre nekik lett gyártva), aztán mihamarabb kukába vele.

Egyébként is, ezeket már nem úgy tervezték, hogy 12 év múlva még működjenek.

Tisztán emlékszem,amikor 15évvel ezelőtt sokkal fiatalabb koromban ugyanezt mondták sokan az E36-al kapcsolatban.
És most...most az E36 egy mezei "egyszerű" autó, szinte minden része "könnyen" javítható.Pl. ki gondolta volna 15-20éve hogy átlagos Magyar autótulajdonosok a saját garázsukba fognak (akár csak) hibakódot olvasni-törölni.Sokan azt sem tudták mi az.Az okoskodó tudatlanok azt hitték hogy a fedélzeti computer beszél.Lehet 12 év múlva ezeket is ott fogjuk szegelni a garázsba :lol:

2014.01.16. 20:42

Johny540 írta:Szerintem az alapvető probléma akár itt is kezdődhet.És ki tudja mire ez is lesz tizenpáréves,5-6 tulajcsere után,mi mindenen lesz túl.Mondja a p@raszt hogy most még milyen f@sza.Majd 12év múlva meg szidja egy új gazdi,hogy mekkora fos.
És még mindig azt mondom,lehet 800Le-s egy bármilyen dízel,a dízel autó nem erre való (szerintem)De a videó is azt igazolja persze,hogy nem mindenki gondolja így.

:facepalm: Jól hallottam, hogy a végén nekiküldte a farát a szegélynek?? Sajnálnám, ha nem...

Erre csak ennyit tudok mondani: Nagy az isten állatkertje, csak az a baj, hogy alacsony a kerítés...

2014.01.16. 20:48

Nem csapta oda, volt ott még egy fél méter :facepalm:

2014.01.16. 20:58

nagy.matyika írta:... volt ott még egy fél méter :facepalm:

Még szerencse... 8)

2014.01.16. 21:40

Szánalmas ez a nyitott difi. :facepalm:

2014.01.16. 21:55

kzolee írta:Szánalmas ez a nyitott difi. :facepalm:

Az ember még szánalmasabb ...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: kzolee

2014.01.19. 00:46

Johny540 írta:Szerintem az alapvető probléma akár itt is kezdődhet.És ki tudja mire ez is lesz tizenpáréves,5-6 tulajcsere után,mi mindenen lesz túl.Mondja a p@raszt hogy most még milyen f@sza.Majd 12év múlva meg szidja egy új gazdi,hogy mekkora fos.

Helo
Szerintem nem a kocsi életkora és futási kilométere határozza meg az ÉRTÉKÉT
De ez csak lehet az én gondolat futtatásom :facepalm:
Hozzászólás küldése

VigLink badge