Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.04.22. 20:34

jackson írta:Sziasztok!

Tudtok javasolni valamit mivel lehet lepucolni a műszerfal+kormány műbőrt? És mivel javasolt a BC gombomat is ami miatt piszkáltak? én alapból a BC-re szappanos langyos vizet gondoltam.

Jackson, aki készül a májusi talira
ui: de fényeztetni addigra nem fogok 8)

Müszerfal tisztitó BMW-s. Bömbölőnél.- 1600.- Ft

2009.04.30. 17:47

MChris írta:
jackson írta:
Celtic írta:Hajjaj.. itt a jó idő. Eljött a klímatisztítás és az összes szűrőcsere ideje.

Bizony, Jackson túl is van a levegő és pollenszűrők cseréjén :D
Klíma tisztításhoz merre tudtok normálisat Budapesten és környékén. Tényleg az NT autó is csinál ilyet?
Ugyebár több munka csatlakozik ide:
- klima feltöltés,
- klima rácsok tisztitása (kondenzviz stb.),
- klima (szellőzés ventilátorok) járatok takaritása.
Nos mennyi ha full pucolást kér az ember?
És egyáltalán ki az aki rendesen megcsinálja?

Jackson, aki klima szűz mármint E39 fronton.

PMiki-nek van egy nagyon szép és hosszú leirsa hogyan csinálta,2db klímaspary segitségével.Nézd megéri.Szellőzőjáratok nem szoktak koszosak lenni,középső elsőt és hátsót kivettem de min poron kivül semmi nem volt rajta ellenben a klímavezérlőbe!.
Hallottam olyan pletykát hogy a diag megaszondja mennyi az aktuális gáz a rendszerben,de ezt Te tudni fogod igazolni vagy cűfolni :lol:

Halihó!

Hol a manóban lehet ez a leirás? Az admin is emlegette hogy a süni kiszedése után lehet befújni a hűtőbordákra.
Amúgy ma megyek Bömölőhöz börhabot és műszefal tisztitót szerezni. BMW Felni tisztitó spary-t mennyire érdemes 1600Ft-ért venni? Csak azért kérdezek ilyen marhaságot mert soha nem volt alufelni kocsim és kezd nagyon ótvar lenni a fékbetét koszától. Lehet hogy sima samponos mosással nem is tudom leszedni?

Jackson, aki tavaszi nagy takaritásra készül

2009.04.30. 19:26

jackson írta:
MChris írta:
jackson írta:
Celtic írta:Hajjaj.. itt a jó idő. Eljött a klímatisztítás és az összes szűrőcsere ideje.

Bizony, Jackson túl is van a levegő és pollenszűrők cseréjén :D
Klíma tisztításhoz merre tudtok normálisat Budapesten és környékén. Tényleg az NT autó is csinál ilyet?
Ugyebár több munka csatlakozik ide:
- klima feltöltés,
- klima rácsok tisztitása (kondenzviz stb.),
- klima (szellőzés ventilátorok) járatok takaritása.
Nos mennyi ha full pucolást kér az ember?
És egyáltalán ki az aki rendesen megcsinálja?

Jackson, aki klima szűz mármint E39 fronton.

PMiki-nek van egy nagyon szép és hosszú leirsa hogyan csinálta,2db klímaspary segitségével.Nézd megéri.Szellőzőjáratok nem szoktak koszosak lenni,középső elsőt és hátsót kivettem de min poron kivül semmi nem volt rajta ellenben a klímavezérlőbe!.
Hallottam olyan pletykát hogy a diag megaszondja mennyi az aktuális gáz a rendszerben,de ezt Te tudni fogod igazolni vagy cűfolni :lol:

Halihó!

Hol a manóban lehet ez a leirás? Az admin is emlegette hogy a süni kiszedése után lehet befújni a hűtőbordákra.
Amúgy ma megyek Bömölőhöz börhabot és műszefal tisztitót szerezni. BMW Felni tisztitó spary-t mennyire érdemes 1600Ft-ért venni? Csak azért kérdezek ilyen marhaságot mert soha nem volt alufelni kocsim és kezd nagyon ótvar lenni a fékbetét koszától. Lehet hogy sima samponos mosással nem is tudom leszedni?

Jackson, aki tavaszi nagy takaritásra készül

Itt:középtájon

2009.04.30. 19:35

MChris írta:Itt:középtájon

Nem hiába ha a helyén a klímás topikban keresném akkor meg is találtam volna.

Jackson, aki most nézi

2009.04.30. 21:29

Helló!

Ma rámsóztak egy Turtle Wax Minute Waxot. :) Azt mondta a boltos,hogy jó
cucc,majd meglátjuk :)

Eddig a Turtle Wax Color Magic-et használtam.(van még belőle) A waxolt
fényezésen elcsúszik a légy. :lol:

2009.04.30. 21:54

Anti520i írta:Helló!

Az jó cucc én is waxolok, MChrissnek is olyat vettünk! :wink:
Ráfújni, fényesre törölni és kész! Családosoknak ideális...

2009.05.01. 08:35

LeviM5 írta:
Anti520i írta:Helló!

Az jó cucc én is waxolok, MChrissnek is olyat vettünk! :wink:
Ráfújni, fényesre törölni és kész! Családosoknak ideális...

Bizony-bizony! :franko:

2009.05.03. 22:14

Ma én is leápoltam a bőrülőket. Turtle bőrápolót használtam, kétszer kentem át. Nagyon meg vagyok elégedve. Utána átkentem kétszer Johnson babaolajjal és mintha újjá született volna az autó belülről... Még a jövő héten 2x eljátszom ugyanezt és jobb lesz mint új korában. A hétvégén ez lesz a legjobb barátom esküvői kocsija :D Majd tolok fel pár képet a feldíszített ezüst dízelmozdonyról...

2009.05.07. 11:25

Pénteken kaptam szabadidőt a családtól kocsi pucolásra:
Reggel 7 és 9 között :lol: Mert utána 3 napig be volt osztva mikor merre kivel stb.

El mentem egy MOL kézi mosóba és kézzel (nem nagynyomásúval) végig masziroztam a kocsit. Megismerkedtem közben egy halom fényezési hibával.
Egy óramosás után át tértem a műszerfal pucolásra is.
Ezzenel jelentem, hogy tiszta a BC gombom!
Fénykép kell róla?

Mondanom se kell Péntek este és Szombaton a Miskolci eső szarrá szét nyomta a munkámat kívülről csupa homok lett minden :cry:
És most már van bőr habom, babaolaj és Labi féle BMW kenőcsöm. Már csak újabb időpontot kéne szereznem a bőrápolásra.

Jackson, aki megszenvedett a piros betüért

2009.05.07. 11:37

jackson írta:Pénteken kaptam szabadidőt a családtól kocsi pucolásra:
Reggel 7 és 9 között :lol: Mert utána 3 napig be volt osztva mikor merre kivel stb.

El mentem egy MOL kézi mosóba és kézzel (nem nagynyomásúval) végig masziroztam a kocsit. Megismerkedtem közben egy halom fényezési hibával.
Fénykép kell róla?

Mondanom se kell Péntek este és Szombaton a Miskolci eső szarrá szét nyomta a munkámat kívülről csupa homok lett minden :cry:
És most már van bőr habom, babaolaj és Labi féle BMW kenőcsöm. Már csak újabb időpontot kéne szereznem a bőrápolásra.

Bizony hogy kell,sőt mindenről ha már csilli villi! :wink:

2009.05.07. 16:52

MChris írta:

Fénykép kell róla?

Amúgy egy vényócas motorfotóval még úgyis tartozol Jackson!!!
Én legalábbis (személy szerint) nem hiszem el!!!
Az is lehet, hogy 2000-es motor van benne, csak menőzöl itt nekünk! :lol: :lol: :lol:
Ja, és az már lassan 1 hete volt. Itt az ideje egy újabb autómosásnak. :D
Így jár az, akinek csak a fekete jó. 8O

2009.05.07. 17:01

simi64 írta:
MChris írta:

Fénykép kell róla?

Az is lehet, hogy 2000-es motor van benne, csak menőzöl itt nekünk! :lol: :lol: :lol:

2 állítást is megerősítek: V8-a van ott elöl nekije :D És a fekete a legszebb! :D

2009.05.07. 17:15

Celtic írta:
simi64 írta:
MChris írta:

Fénykép kell róla?

2 állítást is megerősítek: V8-a van ott elöl nekije :D És a fekete a legszebb! :D

Persze, csak ha tiszta! A legapróbb légyszar is meglátszik rajta, rögtön!
A BC-gombról nem is beszélve! :lol:

2009.05.07. 21:51

simi64 írta:Amúgy egy vényócas motorfotóval még úgyis tartozol Jackson!!!

Örülök hogy témát adtam az unatkozó tagságnak. Kép majd lessz várni köll. A fekete jobb mindenki lehúzódok elölle.
Az E39 540i-ről meg annyit, hogy ma beszéltem az előző gazdival és elmondta E61 530d-re cserélt és alacsony fordulaton szo-szo, de 80-100-ról ugrasztva az 540i oda vágja.

Jackson, akinél a gyorsabb van 8)

2009.05.07. 22:25

jackson írta:

Örülök hogy témát adtam az unatkozó tagságnak. Kép majd lessz várni köll. A fekete jobb mindenki lehúzódok elölle.
Az E39 540i-ről meg annyit, hogy ma beszéltem az előző gazdival és elmondta E61 530d-re cserélt és alacsony fordulaton szo-szo, de 80-100-ról ugrasztva az 540i oda vágja.

8) Szegényke! :cry:
A pengét eladta, a "szart" meg megvette... :?
Jackó!
Nem a szín elől húzódnak, hanem a vesék elől! :franko:

2009.05.07. 22:35

simi64 írta:
jackson írta:

8) Szegényke! :cry:
Jackó!

Helo Jackson
KI-KIT vág oda
üdv zoli

2009.05.07. 22:35

simi64 írta: 8) Szegényke! :cry:
Jackó!

Sebaj a penge Jacksonál maradt :lol: Megnéztem az E61 adatlapokat és csak a 550i és 535d übereli a E39 540i Touringot. Meg az M5 Touring de az már más kategória.

Jackson, aki penge kocsival jár 8)

2009.05.07. 22:42

lepke írta:Helo Jackson
KI-KIT vág oda
üdv zoli

Sejtettem, hogy ugranak rá az E60-asok. Először is Touring vs. Touring ról beszélünk.
Igen jól olvastad azt mondta az előző tulaj hogy a E39 540i Touring és a E61 530d Touring úgy viszonyul egymáshoz képest, hogy alacsony fordulaton jó a 530d de 80 vagy 100-ról gyorsitva lassabbnak tartja a 530d-t. Nem én mondtam hanem ő.
Ami az érdekes az műszaki adatok között hogy a nyomatéka nagyobb a 530d-nek de kisebb a lóerő. Pedig én ha csak az adatokat látom az nagyobb nyomaték alapján adtam volna a pontot a 530d-nek. Igaz itt a nyomték görbét kéne nézni a teljes fordulat szám tartományban ott az igazság.

Jackson, aki csak közvetit :wink:

2009.05.07. 22:48

jackson írta:
lepke írta:Helo Jackson
KI-KIT vág oda
üdv zoli

Sejtettem, hogy ugranak rá az E60-asok. Először is Touring vs. Touring ról beszélünk.
Igen jól olvastad azt mondta az előző tulaj hogy a E39 540i Touring és a E61 530d Touring úgy viszonyul egymáshoz képest, hogy alacsony fordulaton jó a 530d de 80 vagy 100-ról gyorsitva lassabbnak tartja a 530d-t. Nem én mondtam hanem ő.
Ami az érdekes az műszaki adatok között hogy a nyomatéka nagyobb a 530d-nek de kisebb a lóerő. Pedig én ha csak az adatokat látom az nagyobb nyomaték alapján adtam volna a pontot a 530d-nek. Igaz itt a nyomték görbét kéne nézni a teljes fordulat szám tartományban ott az igazság.

Jackson, aki csak közvetit :wink:

Helo Jackson
Köszönöm az információt
üdv zoli

2009.05.08. 14:41

jackson írta:
simi64 írta: 8) Szegényke! :cry:
Jackó!

Sebaj a penge Jacksonál maradt :lol: Megnéztem az E61 adatlapokat és csak a 550i és 535d übereli a E39 540i Touringot. Meg az M5 Touring de az már más kategória.

Jackson, aki penge kocsival jár 8)

Ne is törödj velük! :D 540nek nem nagyon van ellenfele! :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge